פתרון ל dvbe4sage עם For The Record (הקלטה דיגיטלית)
zovirax בבטא החדשה אכן יש RTSP וערוצים נפתחים בכל פעם שאתה מנסה לפתוח אותם אבל זה נפתח מאוד לאט (מגיע אפילו ל-10 שניות) וקורה כשאתה מעביר ערוץ אחרי העצירה של ה-10 שניות אתה עוד צופה ב2-3 שניות מהערוץ הקודם.
הם מודעים לכל הבעיות ועובדים על זה.
אני עדיין חושב שזה הפיתרון הכי טוב שקיים כמובן עד שנוכל לעבוד עם XBMC (דרך אגב מישהו מצליח לראות כתוביות DVB בXBMC?)
הם מודעים לכל הבעיות ועובדים על זה.
אני עדיין חושב שזה הפיתרון הכי טוב שקיים כמובן עד שנוכל לעבוד עם XBMC (דרך אגב מישהו מצליח לראות כתוביות DVB בXBMC?)
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
תאמת אני בכלל לא משתמש בפתרון הזה על מנת לצפות בלייב. זה גובל בבלתי אפשרי.
השבוע לאישתי נמאס סופית וביקשה שאשים ממיר בסלון וכרגע היא צופה בלייב דרך הממיר ומשתמש ב- MP רק בשביל לצפות בהקלטות.
תאמת זאת פשרה ממש סבירה. כל נושא העברת ערוצים, ו mini guide ממומש הרבה יותר טוב בממיר של YES והכל עובד חלק.
יחי שלט ה harmony
השבוע לאישתי נמאס סופית וביקשה שאשים ממיר בסלון וכרגע היא צופה בלייב דרך הממיר ומשתמש ב- MP רק בשביל לצפות בהקלטות.
תאמת זאת פשרה ממש סבירה. כל נושא העברת ערוצים, ו mini guide ממומש הרבה יותר טוב בממיר של YES והכל עובד חלק.
יחי שלט ה harmony
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
IProgrammer - חשבתי שאתה לא מרוצה מה harmony ...
איזה דגם יש לך?
shnootz - פתחתי ticket ב XBMC בשביל הכתוביות - הם לא ניסו לפתור את הבעיה בגירסת Dharma.
וזה נדחה לגירסה הבאה.
אני מניח שזה בגלל הביקוש הנמוך (רק שלי) לפתור את הבעיה.
איזה דגם יש לך?
shnootz - פתחתי ticket ב XBMC בשביל הכתוביות - הם לא ניסו לפתור את הבעיה בגירסת Dharma.
וזה נדחה לגירסה הבאה.
אני מניח שזה בגלל הביקוש הנמוך (רק שלי) לפתור את הבעיה.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

ה miniguide ממש לא חסר לי ...IProgrammer כתב: תאמת זאת פשרה ממש סבירה. כל נושא העברת ערוצים, ו mini guide ממומש הרבה יותר טוב בממיר של YES והכל עובד חלק....
אני פשוט יוצא ללוח שידורים (השידור עדיין ממשיך בקטן) ואז אני רואה מה יש בשאר הערוצים.
אני הלכתי על פיתרון של MYTHTV אשר ממנו ניתן להפעיל XBMC.
אני משתמש ב OSCAM כדי לפענח את השידורים, ומצליח לראות ב לייב והקלטות וגם נהנה מ XBMC.
גם לי יש את בעיית הכתוביות ב MYTH ןב XBMC, למרות שלא בכל הערוצים. בערוץ 2 למשל, אני יכול להעלות או להוריד את הכתוביות (למרות שהן מופיעות בדיליי משום מה). לכל זה אני משתמש בשלט אחד פשוט של MCE כולל שליטה על כיבוי/ הדלקת טלויזיה ושליטה בווליום.
אני משתמש ב OSCAM כדי לפענח את השידורים, ומצליח לראות ב לייב והקלטות וגם נהנה מ XBMC.
גם לי יש את בעיית הכתוביות ב MYTH ןב XBMC, למרות שלא בכל הערוצים. בערוץ 2 למשל, אני יכול להעלות או להוריד את הכתוביות (למרות שהן מופיעות בדיליי משום מה). לכל זה אני משתמש בשלט אחד פשוט של MCE כולל שליטה על כיבוי/ הדלקת טלויזיה ושליטה בווליום.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לגבי הדיליי של הכתוביות בערוץ 2, זה נורמלי. אלו הן כתוביות המוקלדות בזמן אמת עבור לקויי שמיעה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

כנראה שהסוג של הכתוביות של YES הם מסוג אחר .
העלתי באג ב XBMC - אבל הם לא מטפלים בזה.
צריך איכשהו ללחוץ לתיקון
אני מקווה שבקרוב מאוד יתחילו לכתוב פלאגין של FTR בשביל XBMC (כבר עובדים על אפליקציה לאנדרויד)
העלתי באג ב XBMC - אבל הם לא מטפלים בזה.
צריך איכשהו ללחוץ לתיקון
אני מקווה שבקרוב מאוד יתחילו לכתוב פלאגין של FTR בשביל XBMC (כבר עובדים על אפליקציה לאנדרויד)
היי,
אחרי הרבה ניסיונות הצלחתי להפעיל את השילוב של Fortherecord + Mediaportal + OSCAM
נשארתי עם בעייה אחת שעדיין לא הצלחתי לפתור.
כאשר אני צופה בשידור חיי כל 10 שניות יש גליץ/תקיעה.
קראתי קצת שאחרים גם נתקלו בזה, אבל לא מצאתי פיתרון.
הגירסאות שאני עובד איתם כרגע:
Fortherecord 1.5.0.2
Mediaportal 1.1.0
OSCAM 1.00 Build #3396 (ניסיתי גם אחרים כרגע זה הכי יציב אצלי)
קורא הכרטיסים שלי הוא משהו שבניתי לפני כמה שנים, אבל לא נראה שיש בעייה בחלק הזה, התקשורת עם הכרטיס תקינה, ללא שגיאות, זמן תגובה נע בין 220 ל- 280 מילישניות.
תודה מראש.
אחרי הרבה ניסיונות הצלחתי להפעיל את השילוב של Fortherecord + Mediaportal + OSCAM
נשארתי עם בעייה אחת שעדיין לא הצלחתי לפתור.
כאשר אני צופה בשידור חיי כל 10 שניות יש גליץ/תקיעה.
קראתי קצת שאחרים גם נתקלו בזה, אבל לא מצאתי פיתרון.
הגירסאות שאני עובד איתם כרגע:
Fortherecord 1.5.0.2
Mediaportal 1.1.0
OSCAM 1.00 Build #3396 (ניסיתי גם אחרים כרגע זה הכי יציב אצלי)
קורא הכרטיסים שלי הוא משהו שבניתי לפני כמה שנים, אבל לא נראה שיש בעייה בחלק הזה, התקשורת עם הכרטיס תקינה, ללא שגיאות, זמן תגובה נע בין 220 ל- 280 מילישניות.
תודה מראש.
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
נשמע כמו בעיה עם ה- OSCAM. כי כל 10 שניות (12 אם זכור לי) מתחלף מפתח. ואם יש איזה delay במנגנון אז מתפספסים כמה פריימים עד שמתפענח המפתח החדש.
כדאי לשים הודעות לוג של ה- MDAPIFILTER
כדאי לשים הודעות לוג של ה- MDAPIFILTER
כן זה קשור להלחפה של המפתח, התקיעות מסונכרנות עם זמן ההחלפה.
עריכה: מצאתי את הבעייה, השתמשתי במפענח הפנימי של MDAPIFILTER ולא בחיצוני, הוא נטען בנפרד עבור כל ערוץ ויוצר בעייה.
בעיות נוספות שיש לי כרגע:
1. אני משתמש ב- FORTHERECORD ללכידת ה- EPG, למרות שהגדרתי שפה עברית בלוח שידורים מופיעים תיאורים בערבית ורוסית. מישהו עוד נתקל בזה?
2. בסריקת הערוצים לא מצאתי את כל הערוצים (דרך ARGUS). בעבר סרקתי דרך ה- TVSERVER של MEDIAPORTAL ונמצאו כל הערוצים (בהתקנה הזו לא התקנתי אותו בכלל) יכול להיות שרשימת הטרנספונדרים לא מעודכנת?
אני מודה לכולם על העזרה ואם יש דרישה אשמח לבצע התקנה מחדש אצלי במערכת בסוף ולכתוב מדריך.
עריכה: מצאתי את הבעייה, השתמשתי במפענח הפנימי של MDAPIFILTER ולא בחיצוני, הוא נטען בנפרד עבור כל ערוץ ויוצר בעייה.
בעיות נוספות שיש לי כרגע:
1. אני משתמש ב- FORTHERECORD ללכידת ה- EPG, למרות שהגדרתי שפה עברית בלוח שידורים מופיעים תיאורים בערבית ורוסית. מישהו עוד נתקל בזה?
2. בסריקת הערוצים לא מצאתי את כל הערוצים (דרך ARGUS). בעבר סרקתי דרך ה- TVSERVER של MEDIAPORTAL ונמצאו כל הערוצים (בהתקנה הזו לא התקנתי אותו בכלל) יכול להיות שרשימת הטרנספונדרים לא מעודכנת?
אני מודה לכולם על העזרה ואם יש דרישה אשמח לבצע התקנה מחדש אצלי במערכת בסוף ולכתוב מדריך.
כן - ה EPG מכיל 4 שפות ויש תוכנית עזר של mpogr שמשאירה רק את השפה העברית :
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... 521#826521
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... 521#826521
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

בבטא האחרונה (שסגורה לתורמים) הם תיקנו את הבעיה עם שאר השפות
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... 56#1241756
בזכות shnootz
אני משתמש ב EPGFROMDVB (כי אני אוהב שאפשר לשנות את המקור)
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... 56#1241756
בזכות shnootz
אני משתמש ב EPGFROMDVB (כי אני אוהב שאפשר לשנות את המקור)