לאחר בירור ב-YES הוזכר לי שאת היס מקס שלי רכשתי למעשה. מה שאומר שכיום אני משלם דמי שימוש בלבד. לכן במידה ואני מעוניין ב-VOD אני צריך לשדרג (אך ורק באמצעות קניה) למקס HD. מחיר השדרוג 800 ש"ח שאפשר לחלקם עד 36 תשלומים ובדמי השימוש תהיה קפיצה של 5 ש"ח לחודש.
אם אני הולך בדרך זו, המשמעות היא תוספת של 27 ש"ח בחודש בערך (ל-36 חודשים ולאחר מכן 5 ש"ח נוספים כל חודש). אמנם לא הוזכר נושא ההתקנה, אבל מאחר ומדובר בהחלפת ממיר אני מניח שגם אצטרך לשלם את ה-200 ש"ח של ההתקנה.
באופן השוואתי למי ששוכר את היס מקס ומשלם תוספת של 25 ש"ח לצורך שדרוג, האם הקניה משתלמת יותר מההשכרה לדעתכם?
האם באופן כללי זה שווה את התוספת החודשית ואת מחיר ההתקנה בהתחשב בכך שאוכל סוף סוף גם להינות מתכני ה-HD של YES (אני פשוט לא יודע האם תכני ה-HD תשעת הערוצים המדוברים שווים את הסכום הנ"ל, ה-VOD פחות חשוב לי מאחר ותכנים ON DEMAND אני רואה בסטרימר).
דעתכם?
sam22
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
שליחה
אח ח ח ח ח...
יש פרי לעמלנו
איזה כיף!!!
כל הכבוד לYES
הרבה יותר קשה להודות בשגיאה מאשר להמשיך ולהתווכח.
נדיר במחוזותינו
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 04/03/2010 14:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
adsagi
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
שליחה
אכן כל הכבוד. אני לא רואה את HOT משנים את דעתם בדבר כזה.
Nunatak
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
שליחה
לא רק הוט, אני לא רואה אף חברה שתשנה משהו כ"כ מהר בגלל תלונות של לקוחות. כל הכבוד ליס
sam22
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
שליחה
תגידו,
זה יחליף את ה MAX MOVIES?
האם זה יפנה לנו מקום בדיסק של ה MAX?
העם דורש..... כל מיני דברים
oferlaor
מנהל
תגובות: 78965
שם מלא: עפר לאור
שליחה
sam22,
שאלתי אותם בדיוק את זה באירוע של יס.
התשובה היא חד משמעית לא. הם לא מתכננים לצמצם את השימוש ב-MAX MOVIES בעתיד הנראה לעין (כך גם לגבי DVD BOX).
כלומר, יש להם כיום 4 מסלולים שונים לראות סרטים: ערוצי סרטים, DVD BOX, VOD, ו-MAX MOVIES.
inonr כתב:פתרון ה VOD הוא לדעתי פתרון נוח ומעולה לאנשים עצלנים או מאותגרים טכנולוגית. כיום בעידן התוכנות השיתופיות ורוחב הפס היחסית גבוה בישראל אין סרט/סדרה + תרגום או אפילו תכנים ישראלים שאי אפשר להשיג בלחיצת כפתור.
לא רואה את עצמי משתמש בשירות הזה, בטח שלא בתשלום.
...
או אנשים שומרי חוק. שכחת את העניין הקטן שלא חוקי לגנוב תוכן.
gershon17
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
שליחה
Itay_Pollak כתב:המהנדס - כל מה שאתה צריך זה HTPC מקליט
או לחלופין מערכת שלמה שתעשה את זה בשבילך
לפי תגובת Shed - ומחשבה על העלויות היום של כונן קשיח - בהחלט אפשר להבין למה זה לא יעבוד בזמן הקרוב.
...
העלות של Network PVR היא בכלל לא באיחסון. לא צריך שטח איחסון לכל לקוח. את הגמר של האח הגדול צריך לשמור פעם אחת, לא משנה כמה אנשים החליטו להקליט אותו. בגלל שהתוכן זהה לכולם, מספיק לשמור את התוכן פעם אחת בלבד.
העלות היא כמובן ברוחב הפס הפרטני, אי אפשר לשלוח לכל הלקוחות את אותו התוכן, אלא כל לקוח מקבל לפתע תוכן בנפרד.