jukin כתב:אין טעם לקנות את שניהם ברגע שהחלפת בpet את המיכל לaerovac אז הוא זהה לרגיל...ההבדל הוא במיכל... עדיף רומבה רגיל עם aerovac[/quote
אם ההבדל היחידי הוא במיכל בין רומבה פט לרגיל , האם אתה בטוח שעדיל את הAERO על המיכל של הפט? האם אתה יודע מה ההבדלים בין שני המיכלים ?...
רובוט לניקוי הבית roomba 560
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

Re: או aero או pet
jukin כתב:אין טעם לקנות את שניהם ברגע שהחלפת בpet את המיכל לaerovac אז הוא זהה לרגיל...ההבדל הוא במיכל... עדיף רומבה רגיל עם aerovac...
האמת שככה אגב זה יוצא הרבה יותר זול באיזה 50 דולר...כי הרומפה הרגיל 560 עולה 250דולר והמיכל עוד 40-50 דולר.. ואתה אומר שככה אני למעשה מקבלת את אותו מוצר
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
יש המונים..
אפשר להביא מסין גם בחצי מחיר מזה...אבל לא נראה לי שהם ברמה של הרומבה...יש גם אייפון סיני בזול...אז מה...creed כתב:תראו את המוצר תואם רומבה הבא, שנמכר בארץ בשליש מחיר.
מעניין איך הוא מתפקד בהשוואה למקור.
http://www.21.tv/p-91567/רובוט_שואב_Aut ... 7/cf-14301...
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

maymeital2 כתב:אני לא יודע ברמת היודע...אבל תחושת הבטן שלי מקריאת תגובות בחו"ל וקריאה בין השורות של מה שאמר לי אחד המשווקים של הרומבה...נראה לי שהAEROVAC מקביל או עולה על הPET ואכן במחיר מעט נמוך יותרjukin כתב:אין טעם לקנות את שניהם ברגע שהחלפת בpet את המיכל לaerovac אז הוא זהה לרגיל...ההבדל הוא במיכל... עדיף רומבה רגיל עם aerovac[/quote
אם ההבדל היחידי הוא במיכל בין רומבה פט לרגיל , האם אתה בטוח שעדיל את הAERO על המיכל של הפט? האם אתה יודע מה ההבדלים בין שני המיכלים ?...
חשבתי גם להביא מחו"ל אבל הרומבה נראה לי כמו מוצר עם פוטנציאל קלקול גבוה ואני רוצה אחריות...שווה לי את ה400-500 ש"ח שחוסכים.
אם הוא היה נמכר בארץ ביותר מכפול מחו"ל אז הייתי מסכים ששווה להביא,אבל היבואן בארץ מתמחר סביר יחסית ליבואנים אחרים שאנחנו מכירים
250$? אולי למכשיר refurbished....איפה ראית חדש במחיר הזה? אולי 350$?...
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

למה ביוקר?
50$ לaerovac bin + filterpixies כתב:היו פה אחד או שניים שקנו את ה-AeroVac והם מאוד מרוצים. אני שוקל לקנות גם.
באיביי מוכרים את זה מאוד ביוקר. צריך לברר איך אפשר להזמין את זה ישירות מהאתר של iRobot במחיר משלוח סביר, או לחילופין לברר עם קוהלת אפשרות שהם ייבאו את זה. הם נותנים בד"כ מחירים די הוגנים לחלקי חילוף לרומבה שהם מייבאים....
באתר של רומבה זה 35 לbin ו20 דולר ל3 פילטרים...לא כזה פער במחיר
ומשלוח 13$ גם לא נורא...
מזמינים?
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

jukin כתב:maymeital2 כתב:אני לא יודע ברמת היודע...אבל תחושת הבטן שלי מקריאת תגובות בחו"ל וקריאה בין השורות של מה שאמר לי אחד המשווקים של הרומבה...נראה לי שהAEROVAC מקביל או עולה על הPET ואכן במחיר מעט נמוך יותרjukin כתב:אין טעם לקנות את שניהם ברגע שהחלפת בpet את המיכל לaerovac אז הוא זהה לרגיל...ההבדל הוא במיכל... עדיף רומבה רגיל עם aerovac[/quote
חשבתי גם להביא מחו"ל אבל הרומבה נראה לי כמו מוצר עם פוטנציאל קלקול גבוה ואני רוצה אחריות...שווה לי את ה400-500 ש"ח שחוסכים.
אם הוא היה נמכר בארץ ביותר מכפול מחו"ל אז הייתי מסכים ששווה להביא,אבל היבואן בארץ מתמחר סביר יחסית ליבואנים אחרים שאנחנו מכירים
היי אכן זה 250 דולר... שים לב פה בלינק -
http://store.irobot.com/product/index.j ... age=family
יש שם באתר 3 דגמי 560 - אחד הוא פט והוא ירד בעקבות הAEROVAC השני והשלישי הם למעשה בדיוק אותו מכשיר כאשר אחד עולה 250 דולר והשני 350 דולר. ההבדל הוא זמן האחריות- 90 יום לעומת שנה... מה שלנו בארץ לא ממש עוזר כיוון שלא נוכל לקבל בכל מקרה אחריות אם נקנה את המוצר בארה"ב.
ולכן בחישוב פשוט - 250 דולר לרובוט + 35 דולר הAEROVAC = 285 דולר ובשקלים זה 1050 שח... נראה לי שיש פה חצי מחיר לא ? כמה זה בארץ ?
אני חושבת כמוך שבשביל 400 שח אני מעדיפה אחריות רק במקרה הזה זה לא נראה כמו 400 שח לצערי
250$? אולי למכשיר refurbished....איפה ראית חדש במחיר הזה? אולי 350$?......
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

כמו שאמרתי...
250$ זה למכשיר מחודש...ולכן גם האחריות הקצרה ...ולכן גם פוטנציאל קלקול גבוה...למרות שבהחלט משתלם
Remanufactured iRobot Roomba® 560 Vacuum Cleaning Robot
Price: $249
וגם תצטרכי פילטר כי ה35 דולר זה רק למיכל...עוד 20 דולר
וגם תצטרכי פילטר כי ה35 דולר זה רק למיכל...עוד 20 דולר
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

Re: כמו שאמרתי...
אהה...לא שמתי לה..jukin כתב:250$ זה למכשיר מחודש...ולכן גם האחריות הקצרה ...ולכן גם פוטנציאל קלקול גבוה...למרות שבהחלט משתלם
וגם תצטרכי פילטר כי ה35 דולר זה רק למיכל...עוד 20 דולר...
OK אני עושה עכשיו חישוב מחדש ואני רואה שיש דגם 530 שעולה 300 דולר. הוא מתאים לדירה של עד 3 חדרים
300 דולר+35דולר=335 דולר (האם גם פה צריך פילטר? חשבתי שהרומבה מגיע עם הפילטר...)
בכל אופן ללא הפילטר זה 1430 שח.. ועם הפילטר זה 1240 שח..
איזה פילטר צריך? אנני מבינה ממש...
האם ידוע לך לאיזה מהדגמים הוא מקביל בארץ? אני יודעת הדגם פט נניח שבארץ הוא גם עד 3 חדרים בניגוד ל-562 שנמכר בארהב והוא עד 4 חדרים ...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אתה בטוח שה-35 דולר באתר של iRobot לא כוללים פילטרים? לא הגיוני שימכרו רק את ה-AeroVac בלי פילטר בכלל...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

סליחה!! ללא פילטר 1240 שח מה שאומר שעם פילטר זה בערך 1315 שחmaymeital2 כתב:אהה...לא שמתי לה..jukin כתב:250$ זה למכשיר מחודש...ולכן גם האחריות הקצרה ...ולכן גם פוטנציאל קלקול גבוה...למרות שבהחלט משתלם
וגם תצטרכי פילטר כי ה35 דולר זה רק למיכל...עוד 20 דולר...
OK אני עושה עכשיו חישוב מחדש ואני רואה שיש דגם 530 שעולה 300 דולר. הוא מתאים לדירה של עד 3 חדרים
300 דולר+35דולר=335 דולר (האם גם פה צריך פילטר? חשבתי שהרומבה מגיע עם הפילטר...)
בכל אופן ללא הפילטר זה 1430 שח.. ועם הפילטר זה 1240 שח..
איזה פילטר צריך? אנני מבינה ממש...
האם ידוע לך לאיזה מהדגמים הוא מקביל בארץ? אני יודעת הדגם פט נניח שבארץ הוא גם עד 3 חדרים בניגוד ל-562 שנמכר בארהב והוא עד 4 חדרים ......
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

לא בטוח...
אבל לא מצאתי אזכור לפילטר...pixies כתב:אתה בטוח שה-35 דולר באתר של iRobot לא כוללים פילטרים? לא הגיוני שימכרו רק את ה-AeroVac בלי פילטר בכלל......
קצת לא הגיוני...אבל הם מוכרים את הפילטרים בנפרד אז אולי..
אם זה ללא פילטר אז אי ביי לא יקר בהרבה... אם זה עם פילטר אז אי ביי יקר
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

maymeital2 כתב:נראה לי שהוא מקביל ל520...כלומר ללא אפשרויות תכנות...עולה בארץ פחות מ1700...jukin כתב: OK אני עושה עכשיו חישוב מחדש ואני רואה שיש דגם 530 שעולה 300 דולר. הוא מתאים לדירה של עד 3 חדרים
האם ידוע לך לאיזה מהדגמים הוא מקביל בארץ? אני יודעת הדגם פט נניח שבארץ הוא גם עד 3 חדרים בניגוד ל-562 שנמכר בארהב והוא עד 4 חדרים .........
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

לא סגור לגבי מספר החדרים...
באתר של קוהלת,ה555 אמור לנקות 3 חדרים בטעינה...לעומת זאת בirobot uk אותו דגם יספיק ל4 חדרים...
נראה לי ה 530 מקביל ל 520 - 1680 ש"ח בארץ
ה560 מקביל ל555 - 2080 ש"ח בארץ
אם לא משלמים מסים שווה להביא...אחרת לטעמי לא משתלם ללא אחריות
אם לא משלמים מסים שווה להביא...אחרת לטעמי לא משתלם ללא אחריות
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

Re: לא סגור לגבי מספר החדרים...
jukin כתב:באתר של קוהלת,ה555 אמור לנקות 3 חדרים בטעינה...לעומת זאת בirobot uk אותו דגם יספיק ל4 חדרים...
אם לא משלמים מסים שווה להביא...אחרת לטעמי לא משתלם ללא אחריות...
היי...נראה לי שמצאתי עיסקה יותר משתלמת באיביי :
http://cgi.ebay.com/iRobot-Roomba-550-5 ... 490f#_rtop
הוא מגיע עם 220 ולט + 3 AeroVac .. 1 בפנים ושניים אקסטרה.
נראה לי שמשלתם להזמין אותו לארה"ב (חינם) ולהביא אותו
מה אתה אומר?
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

ללא מכס שווה
עם מכס,עדיף עם אחריות
בהצלחה.
נראה לי שאם הייתי חוזר מחול הייתי מביא,אבל לא הייתי מזמין במשלוח
הרומבה ב70$ חייב להיות רמאות...כנראה השתלטו על חשבון של מישהו...אם תעקבי אחרי המוצר/מוכר בעוד יום יומיים אני מאמין שיהיה כתוב שהמכירה הוסרה
בהצלחה.
נראה לי שאם הייתי חוזר מחול הייתי מביא,אבל לא הייתי מזמין במשלוח
הרומבה ב70$ חייב להיות רמאות...כנראה השתלטו על חשבון של מישהו...אם תעקבי אחרי המוצר/מוכר בעוד יום יומיים אני מאמין שיהיה כתוב שהמכירה הוסרה
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

Re: לא סגור לגבי מספר החדרים...
מה דעתך על זה? אני שולקת להזמין לארה"ב ומיש הו יביא לי משם ..maymeital2 כתב:jukin כתב:באתר של קוהלת,ה555 אמור לנקות 3 חדרים בטעינה...לעומת זאת בirobot uk אותו דגם יספיק ל4 חדרים...
אם לא משלמים מסים שווה להביא...אחרת לטעמי לא משתלם ללא אחריות...
היי...נראה לי שמצאתי עיסקה יותר משתלמת באיביי :
http://cgi.ebay.com/iRobot-Roomba-550-5 ... 490f#_rtop
הוא מגיע עם 220 ולט + 3 AeroVac .. 1 בפנים ושניים אקסטרה.
נראה לי שמשלתם להזמין אותו לארה"ב (חינם) ולהביא אותו
מה אתה אומר?...
- קומפוזיט
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
הרובוט מהבהב אור אדום בכפתור ה-clean
בזמן האחרון הרובוט אפילו בניקוי חדר קטנטן אחרי 20 דקות מהבהב אור אדום מה-clean ולאחר כמה דקות מסיים ללא קול תרועה.
מה זה אומר? שהלכה הסוללה? יש מה לעשות לפני ההחלפה?
ועוד שאלה שאתם מנקים את ה-gear עם כל הגלגלי שיניים, האם יש צורך לשים גריז ואם כן איזה סוג?
מה זה אומר? שהלכה הסוללה? יש מה לעשות לפני ההחלפה?
ועוד שאלה שאתם מנקים את ה-gear עם כל הגלגלי שיניים, האם יש צורך לשים גריז ואם כן איזה סוג?
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
הלכה הסוללה כנראה.
יש שמעות שאפשר לתת לה מכה עם רתכת (צריך לבדוק איך בדיוק) וזה מחזיר אותה לחיים.
אם תחכה עד שבוע הבא אני אודיע לך אם זה נכון (ברומבה של אחותי הלכה הסוללה אז אני אעשה לה את זה).
יש שמעות שאפשר לתת לה מכה עם רתכת (צריך לבדוק איך בדיוק) וזה מחזיר אותה לחיים.
אם תחכה עד שבוע הבא אני אודיע לך אם זה נכון (ברומבה של אחותי הלכה הסוללה אז אני אעשה לה את זה).
שחר
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
ההמלצה שלי זה להימנע מלהוסיף גריז. הם שמים כל כך הרבה במפעל שגם אחרי שניקיתי את תיבת גלגלי השיניים כ 6-5 פעמים, נותר שם מספיק. לדעתי הגריז בכלל משמש אך ורק כאמצעי ללכידת וצבירת שערות ואיכסים למיניהם ואפשר היה לוותר עליו מלכתחילה.
נ.ב.
אהה..כן...הלכה לך הסוללה.
נ.ב.
אהה..כן...הלכה לך הסוללה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.