אני מתחיל להגיע לדברים שהורדתי שלפני הרבה מאוד זמן
רימייק לסרט שעשה מל ברוקס לפני 40 שנה
פרודיה על גיימס בונדים ולמיניהם
לדעתי הוא לא בסטנדרטים של הסרטים הגדולים של ברוקס או של סודי ביותר וטיסה נעימה
אבל עדיין יש לו קטעים מצחיקים
נחמד להעביר שעה וחצי עם חיוך
קאסט נחמד מאוד
ואן האתווי שווה צפייה
יש שם קטעים הזויים
אבל הם לא ממש הזויים כאשר חושבים על בתסריטים המופרכים שאני חווים בסדרות כמו 24
MKV מBD
איכות מצוינת
אחלה סאונד
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן
שליחה
Australia
העלילה מתמקדת באנגלייה אריסטוקרטית (קידמן) היורשת שטח אדמה ובקר רב. כאשר הרוזן רוקם נגדה מזימה במטרה לגזול ממנה את אדמתה, היא מאחדת כוחות עם גבר מחוספס (ג'קמן), שיסיע את הבקר שלה מאות מיילים ברחבי המדינה. בדרך זו מתמודדים השניים עם המראות הקשים של אוסטרליה לאחר שהכוחות היפנים תקפו את פרל הרבור מספר חודשים קודם לכן.
מה יש להגיד? סרט מהנה ביותר, שחקנים מצויינים ודמויות מעניינות,סיפור דרמתי מרתק, רומנטיקה והרפתקאות ונופים מהממים, תרבויות זרות ומזימות וסיכולן - כל מה שאפשר לבקש בכשלוש שעות של סרט. באמצע הסרט כשה HAPPY END מגיע ונשארת עוד כשעה תמימה עד לסיומו ניסיתי להבין "מה עכשיו" וגיליתי שהסרט בעצם רק התחיל. אתם עוד פה? רוצו לראות...
9/10
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
The.Duchess
מתחת לחיוכה המקסים והכובש של ג'ורג'יאנה (קירה נייטלי) מסתתרת אישה אינטליגנטית ופגיעה הכבולה בנישואים מחוסרי אהבה לדוכס (רייף פיינס), אחד האנשים העשירים ביותר באנגליה של אותה תקופה. מיואשת מן החוקים הנוקשים והאיסורים המוטלים עליה נוכח היותה אישה במעמדה, היא מחליטה למרוד ומכניסה לביתה את בס פורסטר, צעירה יפיפייה ואם לשלושה בנים המבינה לליבה. כך היא מערערת את האיזון הקר והפרגמאטי שהחזיק עד עתה את נישואיה לדוכס ויוצרת מצב חדש המורכב ממנה, מבעלה ומהמאהבת החדשה שלו.
התנהגותה ודעותיה הנחרצות של הדוכסית מחלחלים לספירה הציבורית, כאשר היא הופכת לנציגת המפלגה הליבראלית. תוך כדי כך היא מתאהבת בצ'ארלס גריי (דומיניק קופר), מי שעתיד להיות ראש הממשלה של אנגליה, ולראשונה בחייה מגלה מהי אהבת אמת. אך האם "אהבת אמת" יכולה לשרוד את הביקורת וצרות העין של הדוכס ושל חברתה בס?
איך זה ניסח את זה? לאוהבי דרמות תקופתיות. מכיוון שאני אחד מהם אני משוחד אז הפעם לא אתן ציון אלא רק אגיד שאם אתם חובבים סוג כזה של סרטים צפויה לכם הנאה. השחקן והשחקנית הראשיים פשוט תפורים כמו כפפה ליד לדמויות שהם מגלים.
ד"א - מדהים איך מקובליות חברתיות כגון מעמד האישה והפרט (אצילים מול אריסים) השתנו כ"כ דרמטית מתקופתם לתקופתנו. אחת האינדקציות הכי צורמות לכך מבחינתי הייתה כשהדמות של קירה רואה סימן כחול על בס ושאלת אותה אם בעלה מכה אותה ובס עונה "זה חוקי אם המקל יותר עבה מהבוהן של הגבר". מדהים איך משהו שהיום כל אדם נורמטיבי היה מגנה בעבר נחשב להגיוני ומקובל. רק מראה כמה צבועה השפיטה של תרבויות זרות דרך עיניים מערביות.
איתי_הגיתי
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
שליחה
The Boy in the Striped Pyjamas
דרמה נוגעת ללב, ילד גרמני בתקופת מלחמת העולם השנייה,
לא כל כך מבין מה קורה סביבו...
9/10
יש DVD, נראה טוב על מסך 43.
The.Duchess
שעמומון קטטוני, ניסיתי לצפות כי כבר ראיתי דרמות תקופתיות טובות, ובכלל, סרט טוב לא
צריך קטגורייה.
החזקתי 27 דקות.
OferL
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
שליחה
Awake
מיליארדר צעיר מתאהב ונכנס לניתוח השתלת לב ביום חתונתו.
ההרדמה לא פועלת עליו כמו שצריך והוא שומע ומרגיש הכל.
עד כאן התחלה לא רעה למותחן תוסיפו את ג'סיקה אלבה ואלו נתוני פתיחה לא רעים בכלל... אבל ההמשך מאכזב הטוויסטים צפויים לחלוטין המשחק חלש ההפי אנד מסוכר.
אלבה באחד התפקידים היותר לבושים שלה וחבל.
בזבוז זמן
5/10
Enjoy the Silence
OferL
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
שליחה
B13
בשנת 2010 פאריז מחולקת לרבעים שחלקם סגורים ומגודרים. הפשע כמובן שולט.
בתוך זה סיפור על צעיר שרוצה להציל את אחותו מידי סוחר סמים ושוטר שרוצה לתפוס את הסוחר.
שניהם אקרובטים לא רעים ומיומנים בפארקור. האקשן ממש מקורי אבל אין מספיק ממנו לאורך הסרט וכל השאר כלומר התסריט... די מיותר.
8/10 לאקשן
6/10 לכל השאר
Enjoy the Silence
HazooM
כתב
תגובות: 6805
שליחה
The French Connection
קלאסיקה זוכת אוסקר, אבל אני לא מבין על מה כל המהומה... המשחק מצויין, יש מרדף מכוניות
יפה (במיוחד בשביל אז), אבל זהו. העלילה קופצנית, הדברים חוזרים על עצמם והסוף לא קשור לכלום.
Cadillac Records
דרמה תקופתית מוזיקלית על הקמת אחד מאולפני ההקלטות המפורסמים בעולם בשנות ה 50', ה Chess Records. סיפורם של אגדות כגון אטה ג'יימס, וולטר הקטן, האולינג וולף, מאדי ווטרס, לאונרד צ'ס ועוד רבים.
מי שחובב מוזיקת בלוז, Gospal, ג'ז ורוק & רול - לא ירשה לפנינה זו לחמוק מבעד לאוזניו.
9/10
XEON
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 544
שליחה
מה דעתכם על הסרט CARRIE 1976 ?
לדעתי זהו סרט מעולה,בעיקר המשחק של סיסי ספייק
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
oferlaor
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור
שליחה
Bolt,
חביב ומלא הומור, הבנתי את הפואנטה אחרי 10 דקות וטיפה איבדתי עניין.
7/10 על העלילה.
10/10 על הגרפיקה ובסה"כ עבור הילדים זה היה להיט
מיליארדר צעיר מתאהב ונכנס לניתוח השתלת לב ביום חתונתו.
ההרדמה לא פועלת עליו כמו שצריך והוא שומע ומרגיש הכל.
עד כאן התחלה לא רעה למותחן תוסיפו את ג'סיקה אלבה ואלו נתוני פתיחה לא רעים בכלל... אבל ההמשך מאכזב הטוויסטים צפויים לחלוטין המשחק חלש ההפי אנד מסוכר.
אלבה באחד התפקידים היותר לבושים שלה וחבל.
בזבוז זמן
5/10
...
אני חייב להגן קצת על הסרט היות וראיתי אותו פעמיים וסתם לא הייתי מבזבז זמן. מי שאוהב מותחני בתי חולים (כמו COMA הוותיק למשל) בהחלט יתחבר ויהנה. מי שמצפה לקטעי פעולה ואיזה סוף סופר מתוחכם כמובן יתאכזב. המתח קיים כל הזמן ונבנה על אש קטנה ואז הכל מתפרץ, וחבל לחשוף יותר מזה. המשחק טוב מאוד, יש רגעים מצמררים ויש תפניות מעניינות.
בהחלט שווה צפיה, לדעתי 8/10.
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
Quarantine
הסרט הינו עיבוד אמריקאי לסרט האימה הספרדי המוצלח REC. אשר מספר על כתבת חדשות טלויזיה וצלמה אשר מצטרפים לצוות כבאים בלוס אנג'לס ומתעדים ערב בחייהם. לאחר קריאה שיגרתית, צוות החדשות והכבאים מגיעים לדירה באחד הבניינים בעיר. מהר מאוד הם מגלים שהדיירת אשר חיה שם נגועה בווירוס לא מוכר ומוצאים עצמם נעולם בדירה לאחר שהממשלה החליטה לבודד אותם. לאחר שהוראת ההסגר הוסרה, כל מה שנותר מהאירועים היא קלטת ממצלמת צוות החדשות.
אני חייב לציין שהסרט עצמו חביב למדי, מה שהרס לי אותו היה סיגנון הצילום ה"פסבדו ריאליסטי". סרט GORE צריך לגרום לקיבה שלי להיתהפך בזכות הדם והזוועות ולא בזכות תנועת המצלמה. בזבוז של סרט סביר שנהרס עקב תרנד מטופש. הדבר היחיד שהחזיק אותי הוא כמה סצנות סבירות פה ושם ובזכות הסוף הלא "הוליוודי טיפוסי".
6/10
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
Milk
הארווי מילק היה נבחר הציבור הראשון בארה"ב שהיה הומוסקסואל מוצהר. הוא גם היה חבר מועצת העיר הראשון שנרצח בשל נטייתו המינית. גאס ואן סאנט ושון פן בתפקיד הראשי, מציגים את סיפורו של מילק, אחד המנהיגים הגדולים ביותר שהיו יכולים להיות לארה"ב.
עייף מלהתחבא, עוזב הארווי את משרתו הנוחה בוול-סטריט כדי לצאת מן הארון ולעבור לגור בסן פרנסיסקו עם בן זוגו. שם הוא פותח חנות שהופכת עד מהירה למוקד מפגש חברתי לכל האנשים שמרגישים שאין להם מקום אחר ללכת אליו. כשהוא מזהה את כאבה העצום של הקהילה סביבו, מתחיל הארווי לדבר בשמם של האנשים ומחליט לייצגם בכל העניינים מעוררי המחלוקת. ניצחונות קטנים מובילים לגדולים יותר והארווי מעורר את השראתם של אחרים לדבר גם כן. התמיכה העצומה שהוא מקבל מן הקהילה מחזקת אותו וממקמת אותו עד מהירה במשרה פוליטית בכירה. המסרים שלו לחופש ותקווה מעמידים סביבו אויבים רבים לאורך הדרך ומובילים בסופו של דבר לרציחתו.
שון פן מוכיח שוב שהוא שחקן אופי איכותי ולמרות שאין לי כל נגיעה לנושא של הסרט, הבמאי והשחקנים הצליחו לגרום לי להזדהות עם המאבק המגולם בסרט וזה לטעמי ההוכחה החד משמעית לאיכותו של הסרט ושל השחקנים/במאי שלו. סרט דרמה על נושא שלא קשור אליי ישירות שמצליח להחזיק אותי מרותק ובנוסף לזה מצליח לגרום לי להינות מהצפייה בו הוא סרט מצוין מבחינתי.
8.5/10
איתי_הגיתי
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
שליחה
Cache
סרט קודם של הנקה, הבמאי של funny games, סרט שעיצבן אותי עד כדי EJECT, כשראיתי
לאן הוא הולך עם זה.
CACHE לא אמור היה להיות כזה גרוע, כך הבנתי מ IMDB, אז נתתי לו צ'אנס, צריך לראות איזה סרט צרפתי איכותי מדי פעם, לא?...
הסרט מצולם מיוחד, ריאליסטי, CASUAL, אנליטי, וכאלה...
זה לא סרט "רגיל" לגמרי, השימוש במצלמה מיוחד.
זה סוג של מותחן, דרמה, מבט על החיים הבורגניים, ואירופה (וגם אנחנו מוזכרים שם) של ימינו.
הסרט די מייגע, אך יש לו סיום, ותובנה. כלשהי...
משחק מעולה.
צריך עצבי ברזל.
אעצור פה למי שמעוניין לצפות...
8.5/10
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46473
שליחה
Swing Vote
לאחר ספירת הקולות במערכת הבחירות לנשיאות ארה"ב, מתגלה כי מתקיים שוויון בין המתמודדים. באד ג'ונסון, לוזר אשר מגדל את ביתו בקרוון בעיירה קטנה, מגלה כי הקול שלו יקבע את הנשיא הבא של ארה"ב.
המתמודדים לבחירות רצים לעייריה ומנסים לשכנע את באד שיצביע עבורם.
עם קווין קוסטנר, קלסי גרמר ודניס הופר.
סרט חביב ונחמד אשר מציג בצורה מקורית את החשיבות בהצבעה. אני מניח כי נזכה לראות אותו תמיד ערב הבחירות בערוצים השונים.
8/10
אחד הקטעים בסרט מראים איך מפעל תואם של האחים עופר בהולנד עומד בכל התקנים האירופאים המחמירים , ופילטרציה כזו עולה לו הון , אבל בישראל ??? הצחקתם את העופרים , למה לשלם הון על פלטרציה ? כדי לעמוד בתקן ? ......מקסימום ימותו עוד כמה מאות מסרטן .... וכדי להשתיק את הרעש תורמים סכום צנוע למחלקה האונקולגית ובזאת נסגר הסיפור .
...
איפה ראית, איך השגת ?
...
סליחה על האיחור אבל לא נכנסו לי מיילים מהפוסט הזה, מוזר ???
נכנסתי כי huber שלח לי פרטית , בכל אופן כנסו לכאן http://www.horadot.net/view,14866,שיטת_השקשוקה.html
יש ארבעה לינקים של ראפיד שייר חינם ,צריכים להוריד את כולם.
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
מחלה מסתורית שגורמת לעיוורון מסתורי מביאה לכך שאותם מדבקים מבודדים במתקן מיוחד ומורחקים משאר האוכלוסיה, שם הם מוצאים את עצמם במלחמת קיום.
לאחר שקראתי כאן ביקורת די מפרגנות לסרט אני חייב להגיד ש"פייר מה זה התאכזבתי"
העלילה משמשת את הבמאי לביקורת מרומזת על החברה של ימנו.
כל כך הרגיז אותי שהוא לקח עלילה מעניינת ולא סיים לי אותה כמו שצריך, אין לי בעיה עם הביקורת ו\או המסר שהוא ניסה להעביר אבל למה להרוס את הסרט.
ממש הרגשתי שהוא הונה אותי ובזבז לי שעתיים מהחיים.
מה גם שהעלילה בסרט מעט הזוייה ואני לא אפרט על מנת לא להרוס לאלה שעוד לא ראו ורוצים לראות(אפשר לותר בשקט).
6 מ-10 ואני מזה נדיב היום
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
bossgt6
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
שליחה
Huber כתב:Milk
הארווי מילק היה נבחר הציבור הראשון בארה"ב שהיה הומוסקסואל מוצהר. הוא גם היה חבר מועצת העיר הראשון שנרצח בשל נטייתו המינית. גאס ואן סאנט ושון פן בתפקיד הראשי, מציגים את סיפורו של מילק, אחד המנהיגים הגדולים ביותר שהיו יכולים להיות לארה"ב.
עייף מלהתחבא, עוזב הארווי את משרתו הנוחה בוול-סטריט כדי לצאת מן הארון ולעבור לגור בסן פרנסיסקו עם בן זוגו. שם הוא פותח חנות שהופכת עד מהירה למוקד מפגש חברתי לכל האנשים שמרגישים שאין להם מקום אחר ללכת אליו. כשהוא מזהה את כאבה העצום של הקהילה סביבו, מתחיל הארווי לדבר בשמם של האנשים ומחליט לייצגם בכל העניינים מעוררי המחלוקת. ניצחונות קטנים מובילים לגדולים יותר והארווי מעורר את השראתם של אחרים לדבר גם כן. התמיכה העצומה שהוא מקבל מן הקהילה מחזקת אותו וממקמת אותו עד מהירה במשרה פוליטית בכירה. המסרים שלו לחופש ותקווה מעמידים סביבו אויבים רבים לאורך הדרך ומובילים בסופו של דבר לרציחתו.
שון פן מוכיח שוב שהוא שחקן אופי איכותי ולמרות שאין לי כל נגיעה לנושא של הסרט, הבמאי והשחקנים הצליחו לגרום לי להזדהות עם המאבק המגולם בסרט וזה לטעמי ההוכחה החד משמעית לאיכותו של הסרט ושל השחקנים/במאי שלו. סרט דרמה על נושא שלא קשור אליי ישירות שמצליח להחזיק אותי מרותק ובנוסף לזה מצליח לגרום לי להינות מהצפייה בו הוא סרט מצוין מבחינתי.
8.5/10
...
יש פרומו חימום לסרט - למירי הייתי נותן אוסקר !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
HazooM
כתב
תגובות: 6805
שליחה
Any Given Sunday
הפעם השלישית שאני רואה את הסרט הזה. סרט של אוליבר סטון אז זה לא "קל" לצפייה.
עולם הפוטבול האמריקאי ללא הצגות - אלים, קשה, קשוח, חסר רחמים, מלא בכסף, כולם
משוחדים, כולם חמדנים, ופה ושם יש כמה שפשוט אוהבים את המשחק.
מה זה בדיוק, אתם שואלים? אז מסתבר שזה הקומיקס המקורי שעובד לסדרה
של תמונות שנעות מעט כדי ליצור אשליה רופפת של תנועתיות, אבל הכל בנוי על דפי
הקומיקס. הצמידו להכל פס קול של דיבוב באנגלית (מאוד מוצלח, עם סלנג ינקי טוב)
ואפילו בלוני המילים של הדמויות מופיעים בצמוד לדיבוב. הכל נערך מחדש לגרסת HD
והותאם ליחס מסך של 1.78:1 עם סאונד ב-dts.
זו הגרסא: Watchmen The Complete Motion Comic (2009) 720p.BluRay.DTS.x264-DON
וזה לינק לדף הסרט: /http://www.imdb.com/title/tt1322240