סדרה המשטרה הטובה ביותר בטלוויזיה עם עומק עלילתי מרשים ודמויות מורכבות שאתם לא רוצים לפספס.
(עונות - 1/3 - 2025 -2022)
בוש פרש ממשטרת לוס אנג'לס ועובד בתור בלש פרטי וחוקר כמה תיקי רצח כולל כמה מעברו שמטריד אותו בזמן שבתו מאדי
מתחילה את שירותה כשוטרת סיור במשטרת לוס אנג'לס וחווה את מה שאביה כל הזמן סיפר לה. באופן מפתיע האויבת שלו העורכת הדין
המדופלמת "מאני" צ'נדלר משתפת איתו פעולה לפענח כמה מקרי רצח לא פתורים.
Bosch הייתה סדרת המשטרה האיכותית ביותר בזכות ליהוק יוצא דופן באיכותו וכתיבה מרשימה שהותירה חלל עמוק לאחר סיומה, בפרט אצל זוגתי
שממש אהבה אותה. שקלתי רבות האם לראות את סדרת ההמשך למרות שבורר לי שהיא לא תיפול מסדרת האם, חוץ מזה אין סדרה שרואים בצוותה
וזה מוביל לניסיונות חוזרים ונשנים להתחבר לאיזו סדרה, וזה לא קורה אז אולי עדיף לחזור למקום בטוח.
מסתבר שההחלטה הייתה נבונה כי היא הזכירה למה "בוש" הייתה כל כך ייחודית ומהנה לצפייה גם כמה פרקים ברצף היו מהנים.
ליהוק הוא אחד המרכיבים החשובים בבניית סדרה, Titus Welliver ממשיך להוכיח שהוא עושה את התפקיד הזה כאילו זה תפקיד חייו
וזה ניכר בטבעיות והשלווה שהוא מעבר למסך. בתו Madison Lintz מטבה הדברים קבלה זמן מסך ותפקיד משמעותי ותר מאשר הבת הנחמדה
של השוטר, ובתחילה היה נראה שהמסע כבד עליה, בהמשך היא משתפרת והופכת לדמות חיונית לבניית הסיפור המורכב. כמו שכבר שציינתי דמיות
מחברות אותך לסדרה כאילו הן משפחה - וכמה כיף לראות שוב את צמד השוטרים המבוגרים שמוסיפים הומור. Stephen A. Chang התוספת החדשה נראה כאילו לא שייך לסדרה, אבל דווקא הדמות שלו מרככת את החספוס של הארי בוש. Paul Calderon כמה שמחתי לראות אותו עם ההופעה המרשימה מלאת העומק שהוא משדר. וכמובן אי אפשר בלי Jamie Hector שאומנם מגיח לרגעים קצרצרים אך איזו הופעה יש לבחור
שבה לי לזעוק שיקבל תפקידים מרכזיים כי אין ראוי ממנו (אפילו מתעלים ממנו בקרדיטים כי לא לא מופיע שם) עם הופעה של שחקן נהדר.
רק לראות את החיוך המרוח על פרצופה של זוגתי היה שווה לחזור לסדרת המתח שממשיכה מהסדרה עם עלילה מותחת בנויה היטב
חיבור אנושי בין אב לבתו שלא ראיתי בשום סדרה טלוויזיה שלא חשוב כמה הסצנות חזרו על עצמן, הם ריגשו אותי שוב ושוב.
כתיבה כשרונית שיודעת לשמור על רצף עלילתי מעניין וכמה תפניות מרתקות, ויכולת לתת לכל דמות את המרווח שלו להביא עוד עוד עומק
וכל זה מגובה בעבודת בימוי מדויק. אגב, אם היו עוד כמה עונות, זוגתי הייתה מוכנה לראות, אישית מרגיש שובע ומיצוי למרות שהכול יכול להיות
אם יחליטו להחיות אותה שוב (יש משהו בקרוב ללא הדמות החביבה).
8.5/10