שירשור החידות הגדול
כן, אני כנראה מבלה יותר מדי זמן בשרשור (לא נורא, עדיף מלשוטט ברחובות ולבעוט בפחי ***theAman כתב:אמיר, אתה הורג אותי פה, חשבתי שאני מכיר את דאגלס אדמס.
בקשר להגדרה שלך, אני אישית לא ראיתי אותה, אולי כל השמפניה מהשנה החדשה עלתה לך לראש אתמול?![]()
ואולי יש לך את "אפקט הטטריס" - הסבר:
כשהיינו צעירים, המשחקים ב-gameboy ודומיהם היו בעיקר גרסאות של טטריס (לא רק אבל בעיקר), ומרוב שהיינו משחקים בטטריס כל היום, היו מופיעות לנו קוביות בחלומות.
אולי אתה מבלה יותר מדי זמן בשרשור?...
לגבי דאגלאס אדמס - האמת שזה לא פייר, כי אני עכשיו קורא את הטרלוגיה הזו (שוב) ביחד עם הבת שלי (בת 12, לא 17, משה), ולא מזמן קראנו את הקטע הזה.
תגיד לי אם אתה רותה שאני אכתוב את התשובה (או לפחות אזכיר לך את הסצינה).
אמיר.
בספר שני העכברים (אחרי שארתור והשאר ברחו) חושבים על בחירת התשובה (הם באמת שוקלים את "כמה זה שבע כפול שש" אבל פוסלים כי זה יותר מדי מילולי.)theAman כתב:תכתוב את התשובה....
ואחר-כך הם מגיעים לשאלה שאותה בחרו -
"How many roads must a man walk down", שזה כמובן אזכור של שיר מפורסם מאד (של מי?).
דרך אגב - בסרט הם כמובן משבשים את כל העלילה והסצינה שונה
אמיר.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
נכון - שיר של בוב דילן,
אבל...
הנה תוצאה של חיפוש שעשיתי עכשיו:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ultimate_Question
והנה משהו מ"המסעדה בקצה היקום":
[left]
Arthur then attempts to determine a clue to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything by reaching into a rabbit-skin Scrabble bag and pulling out letters randomly, hoping Deep Thought's computational matrix in Earth would have rubbed off on his subconscious. The letters spell "what do you get when you multiply six by nine" before running out. Besides being too obvious a question to the ultimate answer, six by nine is 54 not 42, implying an error occurred between the primate people (who spelt 42 with the tiles, despite having no knowledge of the English language or numbers at all) and Arthur - due to the corruption of the Golgafrinchans.[/left]
אבל...
[left]
Arthur then attempts to determine a clue to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything by reaching into a rabbit-skin Scrabble bag and pulling out letters randomly, hoping Deep Thought's computational matrix in Earth would have rubbed off on his subconscious. The letters spell "what do you get when you multiply six by nine" before running out. Besides being too obvious a question to the ultimate answer, six by nine is 54 not 42, implying an error occurred between the primate people (who spelt 42 with the tiles, despite having no knowledge of the English language or numbers at all) and Arthur - due to the corruption of the Golgafrinchans.[/left]
חושב על שניהם.amirbd כתב:כן נכוןmoco כתב:The answer is blowin' in the wind
Bob Dylan
?...![]()
שיר גדול !!!
OK, תפסיקו להתבטל (או לעבוד עם זה מה שאתם קוראים לזה), ותפתרו את אחת החידות
1. חידת תשבץ ההגיון, או
2. נשק יום הדין...
עם (2) תן לנו זמן והרבה.
ל(1) אתה יכול לזרוק רמז.
משה
אחי - אני מחזיק את הספר בידי - ומה שכתבתי זה משם (הספר הראשון לא השני).theAman כתב:נכון - שיר של בוב דילן,
אבל...
[left]
Arthur then attempts to determine a clue to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything by reaching into a rabbit-skin Scrabble bag and pulling out letters randomly, hoping Deep Thought's computational matrix in Earth would have rubbed off on his subconscious. The letters spell "what do you get when you multiply six by nine" before running out. Besides being too obvious a question to the ultimate answer, six by nine is 54 not 42, implying an error occurred between the primate people (who spelt 42 with the tiles, despite having no knowledge of the English language or numbers at all) and Arthur - due to the corruption of the Golgafrinchans.[/left]...
אמיר.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אמיר,
אין בעיה עם זה, אכן זה מה שמצויין בספר הראשון, אבל בשביל לא לקלקל לך (במידה ולא קראת את כל הספרים בסדרה) אני רק אגיד לך שכדאי שתקרא את כולם.
מומלץ מאד
לא רק לאמיר.
ד"א, שים לב לחתימה שלי.
אין בעיה עם זה, אכן זה מה שמצויין בספר הראשון, אבל בשביל לא לקלקל לך (במידה ולא קראת את כל הספרים בסדרה) אני רק אגיד לך שכדאי שתקרא את כולם.
מומלץ מאד
ד"א, שים לב לחתימה שלי.
נכון - בלבלתם אותי עם הביחד שלכם.theAman כתב:אני מבולבל, זו לא הייתה החידה המקורית?amirbd כתב:ביחד זה באמת גם "בו זמנית"ת כלומר החידה יכלה להכתב
בו זמנית, בבדידות......
החידה מדוייקת (אם כי דורשת טריק שאהוב פה על כולנו)
תתרכזו ב-"בו זמנית" (יש שני שלבים לטריק)
אמיר.