מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
Surveillance
סרט של ג'ניפר לינץ (הבת של דיוויד) עם ביל פולמן. שני סוכני FBI מגיעים לעירה קטנה שאליה הגיעו רוצחים (מהסוג שאנחנו מכירים מסרטים כמו "הזרים" וכו'). הם מתחילים בראיונות של אלה ששרדו את הרציחות, כאשר כל אחד מספק נקודת ראיה אחרת על מה שאירע.
מאוד מאוד אהבתי את הגישה הקולנועית לסרט הזה. מצד אחד מדובר על מותחן, אבל גם על זוועתון מהסגנון הפסיכופטי שאנחנו רואים בשנים האחרונות יותר. אבל כאן יש כמה טוויסטים:
1. אי אפשר בשום שלב להבין מי הרעים בסיפור ומי הטובים כי כולם רעים במידה מסויימת וכולם פסיכופתים במידה מסויימת
2. שיטת הראיון המקביל, שבה מקבלים פלאשבקים לא מסודרים מקבלת סוף סוף גישה קולנועית חדשה.
בסופו של דבר, מדובר כאן לא רק על ביצוע קולנועי נדיר אלא גם על פתרון עלילתי משעשע לכל הסיפור ומה שהכי יפה זה איך שהופכים כל אחד ואחד בסיפור לדמות תלת מימדית ובעלת נפח גם כשמדובר בפסיכופת בדיוק כמו שמדובר בשוטר דביל או ג'אנקי או כל אחד ואחד בסיפור. אין בעצם דמות אחת, שולית ככל שתהיה, שלא מקבלת כאן נפח ועוצמה.
זה רק מראה מה קורה כשנותנים סיפור טוב לבמאי טוב (או במקרה הזה, כשהבמאית כותבת תסריט ומבצעת אותו 1:1 בדיוק כמו שצריך).
ההערה היחידה שהיתה לי היתה השימוש המיותר בשחקן FRENCH STEWART שפחות מתאים לתפקיד שנבחר לו (אם כי הוא עושה עבודה לא רעה למרות מגבלות יכולת המשחק שלו). ביל פולמן לא פחות ממבריק בסרט הזה, בעיקר לקראת סוף הסרט כשהסיפור תופס תאוצה.
9/10
סרט של ג'ניפר לינץ (הבת של דיוויד) עם ביל פולמן. שני סוכני FBI מגיעים לעירה קטנה שאליה הגיעו רוצחים (מהסוג שאנחנו מכירים מסרטים כמו "הזרים" וכו'). הם מתחילים בראיונות של אלה ששרדו את הרציחות, כאשר כל אחד מספק נקודת ראיה אחרת על מה שאירע.
מאוד מאוד אהבתי את הגישה הקולנועית לסרט הזה. מצד אחד מדובר על מותחן, אבל גם על זוועתון מהסגנון הפסיכופטי שאנחנו רואים בשנים האחרונות יותר. אבל כאן יש כמה טוויסטים:
1. אי אפשר בשום שלב להבין מי הרעים בסיפור ומי הטובים כי כולם רעים במידה מסויימת וכולם פסיכופתים במידה מסויימת
2. שיטת הראיון המקביל, שבה מקבלים פלאשבקים לא מסודרים מקבלת סוף סוף גישה קולנועית חדשה.
בסופו של דבר, מדובר כאן לא רק על ביצוע קולנועי נדיר אלא גם על פתרון עלילתי משעשע לכל הסיפור ומה שהכי יפה זה איך שהופכים כל אחד ואחד בסיפור לדמות תלת מימדית ובעלת נפח גם כשמדובר בפסיכופת בדיוק כמו שמדובר בשוטר דביל או ג'אנקי או כל אחד ואחד בסיפור. אין בעצם דמות אחת, שולית ככל שתהיה, שלא מקבלת כאן נפח ועוצמה.
זה רק מראה מה קורה כשנותנים סיפור טוב לבמאי טוב (או במקרה הזה, כשהבמאית כותבת תסריט ומבצעת אותו 1:1 בדיוק כמו שצריך).
ההערה היחידה שהיתה לי היתה השימוש המיותר בשחקן FRENCH STEWART שפחות מתאים לתפקיד שנבחר לו (אם כי הוא עושה עבודה לא רעה למרות מגבלות יכולת המשחק שלו). ביל פולמן לא פחות ממבריק בסרט הזה, בעיקר לקראת סוף הסרט כשהסיפור תופס תאוצה.
9/10
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 05/03/2009 19:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
מזל שיש את הפורום לציונים אמיתיים יותרHuber כתב:role models
זוג שתיינים (שון וויליאם סקוט ופול ראד) נשפט ונגזר על השניים להשתתף כחונכים לילדים במסגרת "פרוייקט חונכים". עוד משתתפים: אליזבת' בנקס ("זאק ומירי עושים פורנו"), כריסטופר מינץ-פלאס ("סופרבאד") וג'יין לינץ' ("בתול בן 40").
אין יותר מידיי מה להגיד, פשוט שיעמומון אחד ארוך. אני בשוק שהסרט הזה קיבל 7.5 ב IMDB. לא לראות.
5/10...
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
crusader כתב:The Warlords,
הסרט החדש של ג'ט לי, ועוד כמה שחקנים סיניים, מפורסמים, סרט שמגולל את סיפורו של גנרל שאפתן על רקע קרבות האזרחים ושלטון הקיסר הסיני, הסרט הוא בהחלט אחד המרשימים, מעט ארוך, אבל בהחלט מספק עלילה רחבה,קרבות מרשימים, טקטיקות לחימה, אם אפשר לסכם, הסרט לוקח את כול מה שהיה בנמר דרקון מבחינת סצנות לחימה(יש שם כמה בהחלט מרהיבות),משלב את זה עם עלילה בסגנון לב אמיץ, וג'ט לי, לדעתי משחק שם את התפקיד הכי עמוק שיצא לי לראות אותו עושה, שכחתי להזהיר, הסרט כולל כמה קרבות שלא פוסחים על דם,דם, ועוד קצת דם.
מומלץ בחום, הסרט הינו בשפה הסינית, וכולל תרגום אנגלי, קצת מעייף,אבל לא פוגם, הפסקול היה מרשים מאוד DTS MA-HD.
הנפקת בלו ריי מרהיבה,סאונד ותמונה משובחים.
10\8...
תיקון קטן למען המחפשים את הסרט, כותבים: Surveillanceoferlaor כתב:SURVEILANCE
9/10...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Predator
כן, הסרט שהביא לנו לראשונה את הצייד האולטימטיבי (שוורצנגר!!
), החייזר עם הטכנולוגיה המתקדמת.
שוורצנגר מוביל יחידת עילית בג'ונגלים ושם מחכה להם הטורף.
שוורצנגר בצעירותו, עם הרבה קלוזאפים על השרירים שלו.
בסה"כ, בהחלט מהנה למרות שהוא כבר ישן יחסית (נדמה לי 86)
7.5/10
העברה סבירה לבלוריי, אם כי לא נפלתי מאיכות התמונה...
כן, הסרט שהביא לנו לראשונה את הצייד האולטימטיבי (שוורצנגר!!
7.5/10
העברה סבירה לבלוריי, אם כי לא נפלתי מאיכות התמונה...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
איזה קטע, בדיוק ראיתי את זה בבלו ריי אתמולguyezra כתב:Predator
כן, הסרט שהביא לנו לראשונה את הצייד האולטימטיבי (שוורצנגר!!), החייזר עם הטכנולוגיה המתקדמת.
7.5/10
העברה סבירה לבלוריי, אם כי לא נפלתי מאיכות התמונה......
אגב, הסרט הוא של ג'ון מקטירנן, שאחר כך הביא לנו את סרטי DIE HARD הראשון והשלישי.
אני במיוחד אוהב כל מיני זוויות צילום ושוטים יפים שיש בסרט, ואת הפסקול שמורכב מכל מיני קולות ג'ונגל ותופים (לצערי יש לי זון A אז יכולתי רק לשמוע DTS רגיל אבל די איכותי דרך המחשב). וחייבים פשוט להתפעל מרמת האפקטים ש(רובם) עדיין נראים מעולה, במיוחד הפנים של החייזר, עם כך המורכבות שלהם.
אכן האיכות תמונה מאכזבת, אבל הסרט הוא לגמרי קלאסיקהguyezra כתב:Predator
כן, הסרט שהביא לנו לראשונה את הצייד האולטימטיבי (שוורצנגר!!), החייזר עם הטכנולוגיה המתקדמת.
7.5/10
העברה סבירה לבלוריי, אם כי לא נפלתי מאיכות התמונה......
אני עדיין חושב שהטורף הוא ה alien הכי קול שיש
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
עופר, יש לך כתוביות בעברית לסרט הזה? הוא נמצא אצלי ב queue כבר הרבה זמן בהמתנה לכתוביות.oferlaor כתב:SURVEILANCE
9/10...
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- oferlaor
- מנהל

שם הסרט תוקן, סורי (לא רגיל לפספס עם אנגלית...).
לגבי תרגום. אני לא רואה סרטים עם תרגום אם הם באנגלית.
אני מחפש תרגום ל-CA$H, סרט צרפתי מצויין שהתרגום שלו לאנגלית נראה כמו משהו שמחשב ייצר.
http://www.imdb.com/title/tt1002966/
לגבי תרגום. אני לא רואה סרטים עם תרגום אם הם באנגלית.
אני מחפש תרגום ל-CA$H, סרט צרפתי מצויין שהתרגום שלו לאנגלית נראה כמו משהו שמחשב ייצר.
http://www.imdb.com/title/tt1002966/
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73268
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Tristan.And.Isolde
הרפתקה ימי ביניימית על פי האגדה הקלטית המפורסמת שהציתה גם את דימיונו של ווגנר. סיפור אהבתו של האביר טריסטן לבתו היפה של המלך האירי דונקה, מולו נלחם על מנת להעביר את השלטון על האיים הבריטיים לאדונו, הלורד מארק. אינטריגות חצר וקרבות מתבוססים בדם ובוץ הם רקע לרומנטיקה אפית אפקטיבית ביותר של הבמאי קווין ריינולדס (עולם המים), עם ג'יימס פרנקו האצילי (ספיידרמן) בתפקיד הראשי. לצדו מופיעים סופיה מיילס (ממעמקי הגיהינום) ורופוס סוול (עיר אפלה).
סרט חביב, הרבע הראשון של הסרט והרבע האחרון די טובים ומהנים כשבאמצע יש בור שחור דרמטי מתקתק ודביק. אם תשרדו אותו סביר להניח שתהנו.
7.5/10
הרפתקה ימי ביניימית על פי האגדה הקלטית המפורסמת שהציתה גם את דימיונו של ווגנר. סיפור אהבתו של האביר טריסטן לבתו היפה של המלך האירי דונקה, מולו נלחם על מנת להעביר את השלטון על האיים הבריטיים לאדונו, הלורד מארק. אינטריגות חצר וקרבות מתבוססים בדם ובוץ הם רקע לרומנטיקה אפית אפקטיבית ביותר של הבמאי קווין ריינולדס (עולם המים), עם ג'יימס פרנקו האצילי (ספיידרמן) בתפקיד הראשי. לצדו מופיעים סופיה מיילס (ממעמקי הגיהינום) ורופוס סוול (עיר אפלה).
סרט חביב, הרבע הראשון של הסרט והרבע האחרון די טובים ומהנים כשבאמצע יש בור שחור דרמטי מתקתק ודביק. אם תשרדו אותו סביר להניח שתהנו.
7.5/10
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 05/03/2009 21:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
שיטת השקשוקה
שיטת השקשוקה
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7% ... 7%A7%D7%94
אחד הקטעים בסרט מראים איך מפעל תואם של האחים עופר בהולנד עומד בכל התקנים האירופאים המחמירים , ופילטרציה כזו עולה לו הון , אבל בישראל ??? הצחקתם את העופרים , למה לשלם הון על פלטרציה ? כדי לעמוד בתקן ? ......מקסימום ימותו עוד כמה מאות מסרטן .... וכדי להשתיק את הרעש תורמים סכום צנוע למחלקה האונקולגית ובזאת נסגר הסיפור .
אחד הקטעים בסרט מראים איך מפעל תואם של האחים עופר בהולנד עומד בכל התקנים האירופאים המחמירים , ופילטרציה כזו עולה לו הון , אבל בישראל ??? הצחקתם את העופרים , למה לשלם הון על פלטרציה ? כדי לעמוד בתקן ? ......מקסימום ימותו עוד כמה מאות מסרטן .... וכדי להשתיק את הרעש תורמים סכום צנוע למחלקה האונקולגית ובזאת נסגר הסיפור .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- oferlaor
- מנהל

- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: שיטת השקשוקה
איפה ראית, איך השגת ?bossgt6 כתב:שיטת השקשוקה
אחד הקטעים בסרט מראים איך מפעל תואם של האחים עופר בהולנד עומד בכל התקנים האירופאים המחמירים , ופילטרציה כזו עולה לו הון , אבל בישראל ??? הצחקתם את העופרים , למה לשלם הון על פלטרציה ? כדי לעמוד בתקן ? ......מקסימום ימותו עוד כמה מאות מסרטן .... וכדי להשתיק את הרעש תורמים סכום צנוע למחלקה האונקולגית ובזאת נסגר הסיפור ....
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

DAWN OF THE DEAD 2004
ריפ hddvd
-------------
זומבי-פליק של הבמאי זאק שניידר , שביים גם את Watchmen שכרגע מציג בקולנוע.
שורדים מתבצרים בקניון לאחר שמחלה גורמת להמונים להפוך לזומבים אוכלי אדם.
הסרט מותח וכיפי עם רמת זוועות נסבלת יחסית, חובה לאוהבי הסגנון.
8/10
ריפ hddvd
-------------
זומבי-פליק של הבמאי זאק שניידר , שביים גם את Watchmen שכרגע מציג בקולנוע.
שורדים מתבצרים בקניון לאחר שמחלה גורמת להמונים להפוך לזומבים אוכלי אדם.
הסרט מותח וכיפי עם רמת זוועות נסבלת יחסית, חובה לאוהבי הסגנון.
8/10
Re: שיטת השקשוקה
תכתוב ככה בגוגלmulder כתב:איפה ראית, איך השגת ?bossgt6 כתב:שיטת השקשוקה
אחד הקטעים בסרט מראים איך מפעל תואם של האחים עופר בהולנד עומד בכל התקנים האירופאים המחמירים , ופילטרציה כזו עולה לו הון , אבל בישראל ??? הצחקתם את העופרים , למה לשלם הון על פלטרציה ? כדי לעמוד בתקן ? ......מקסימום ימותו עוד כמה מאות מסרטן .... וכדי להשתיק את הרעש תורמים סכום צנוע למחלקה האונקולגית ובזאת נסגר הסיפור .......
שיטת השקשוקה / Shitat Hashakshuka