רובוט לניקוי הבית roomba 560
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אחסוך לך את הטירחה. הרומבה לא עובד על שטיחי שאגי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי
אמיר טען שיש לקוחות שאמרו שהוא כן עובד להם על השאגי ... תלוי אם זה שאגי טובעני או לא..
שלי שאגי רגיל וסטנדרטי ולכן רציתי לנסות שלא אקנה סתם את המכשיר..
ממש חבל שהם לא עושים הדגמות בבית..לדעתי זה מאוד מאוד נדרש...
שלי שאגי רגיל וסטנדרטי ולכן רציתי לנסות שלא אקנה סתם את המכשיר..
ממש חבל שהם לא עושים הדגמות בבית..לדעתי זה מאוד מאוד נדרש...
לא חושב שההדגמות בבית היו מועילות במיוחד, אולי אפילו גורעות מהמכירות.
צריך להבין שהגדולה של המכשיר היא ביכולת שלו לשמור על נקיון ולאו דווקא בלנקות מקום שכבר מלוכלך. וזה לוקח לו הרבה זמן ולא נראה הגיוני במיוחד (זה נראה שהוא סתם בוחר כיוונים באופן רנדומלי ובלי הרבה הגיון, האלגוריתם שלו לא ממש "משכנע" במבט ראשון)
אצלי יש שטיח אמבטיה שאגי ואם אני לא מרים אותו או סוגר את האמסטיה הרומבה נתקע עליו.
זה לא נשמע שהרומבה והשטיח שלך יחיו בהרמנויה, אני אגב הייתי נפטר מהשטיח
צריך להבין שהגדולה של המכשיר היא ביכולת שלו לשמור על נקיון ולאו דווקא בלנקות מקום שכבר מלוכלך. וזה לוקח לו הרבה זמן ולא נראה הגיוני במיוחד (זה נראה שהוא סתם בוחר כיוונים באופן רנדומלי ובלי הרבה הגיון, האלגוריתם שלו לא ממש "משכנע" במבט ראשון)
אצלי יש שטיח אמבטיה שאגי ואם אני לא מרים אותו או סוגר את האמסטיה הרומבה נתקע עליו.
זה לא נשמע שהרומבה והשטיח שלך יחיו בהרמנויה, אני אגב הייתי נפטר מהשטיח
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

מה לגבי שטיחים "שעירים" אבל לא שאגי..הוא יכול להתמודד?
כבר חשבתי שאני אקנה את הרומבה אבל השטיח שלי עלה לי מעל 1000 שח..לא נראה לי שאחליף אותו בקרוב...
כבר חשבתי שאני אקנה את הרומבה אבל השטיח שלי עלה לי מעל 1000 שח..לא נראה לי שאחליף אותו בקרוב...
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

היי חברים
אני רואה [שהוא כן עובד על שאגי :
יש להןם שטיח בול כמו שלי (אפילו בצבע)
מה אתם אומרים ?
אני ממש לא יודעת מה לעשות כי יש לי דירה קטנה והשטיח הוא חלק חשוב ומרכזי
תודה
http://www.f1movies.net/video/T1S5uSmVM ... ב-אבק.html[/quote]
יש להןם שטיח בול כמו שלי (אפילו בצבע)
מה אתם אומרים ?
אני ממש לא יודעת מה לעשות כי יש לי דירה קטנה והשטיח הוא חלק חשוב ומרכזי
תודה
http://www.f1movies.net/video/T1S5uSmVM ... ב-אבק.html[/quote]
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
הלכנו לבחור סלון
השיקול הראשון שרומבה יוכל להכנס מתחתיו.
אשתי ואני בחנות מודדים ושואלים אחד את השני אם רומבה יכנס מתחת....המוכרת לא מבינה על מה אנחנו מדברים (אחכ תסביר שחשבה שאנחנו מדברים על חתול)

השיקול הראשון שרומבה יוכל להכנס מתחתיו.
אשתי ואני בחנות מודדים ושואלים אחד את השני אם רומבה יכנס מתחת....המוכרת לא מבינה על מה אנחנו מדברים (אחכ תסביר שחשבה שאנחנו מדברים על חתול)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

maymeital2, אני אדייק יותר: הרומבה כן מסוגל לנסוע על מספר שטיחים עם שערות ארוכות אבל זה לא אומר שהוא מסוגל לשאוב אותם כמו שצריך.
בסה"כ יש לו יחידת שאיבה בעלת אותה עוצמה כמו חולה אסטמה בטיפול נמרץ. זה יותר מטאטא עם סיוע של שאיבה קלה מאשר שואב שיכול להתחרות בדייסון. גם אם השערות בשטיח מספיק קצרות כדי שהן לא יסתבכו במברשות אני מבטיח לך שהרבה ניקוי לא תראי שם.
בסה"כ יש לו יחידת שאיבה בעלת אותה עוצמה כמו חולה אסטמה בטיפול נמרץ. זה יותר מטאטא עם סיוע של שאיבה קלה מאשר שואב שיכול להתחרות בדייסון. גם אם השערות בשטיח מספיק קצרות כדי שהן לא יסתבכו במברשות אני מבטיח לך שהרבה ניקוי לא תראי שם.
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

אז אם ככה..
האם אתם סומכים עליו בנושא של שטיחים ? מסתפקים בו ?
זה אומר שבאופן כללי שטיחים זה לא התחום החזק שלו ...
זה אומר שבאופן כללי שטיחים זה לא התחום החזק שלו ...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אמרו את זה כבר לפני. נקודת החוזק של הרומבה היא בתחזוקה שוטפת ולא בניקיון יסודי ולכן הוא בא בנוסף לשואב ולא במקומו. מה שאני מקבל ממנו זו הפחתה משמעותית בתדירות השימוש בשואב הגדול ושמירה על רמת נקיון בסיסית טובה.
שטיחים ארוכי סיבים הם, לפחות לדעתי, מקום שבו גם לשואבים גדולים יש בעיה. לי לפחות לא יצא לראות שטיח שאגי אחד שלא נראה כמו הצרות שלי אחרי שנה שלא נוקה במפעל בלי שום קשר לשואב שיש בבית.
שטיחים ארוכי סיבים הם, לפחות לדעתי, מקום שבו גם לשואבים גדולים יש בעיה. לי לפחות לא יצא לראות שטיח שאגי אחד שלא נראה כמו הצרות שלי אחרי שנה שלא נוקה במפעל בלי שום קשר לשואב שיש בבית.
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

אלי מישהו יעזור לי לשים סוף לתעלומה ?
מה שחשוב לי אם ככה בקנייה הזאת הוא שהשאגי לא יתקע על השאגי שלי...כיוון שהשאגי הוא דרך על מנת להגיע לעוד מפלס בבית שלי.. וראיתי בלינק ששמתי שהוא אכן לא נתקע אבל מצד שני היבואן לא יכול להבטיח לי את זה ולכן רציתי להתייעץ עם אנשים שיש להם שאגי בבית או לשאול אם יש פה מישהו מאיזור רמת גן שמוכן שנעשה אצלי בדירה ניסוי קטן...
אני מפחדת לרכוש אותו לחינם ...
תודה מראש
אני מפחדת לרכוש אותו לחינם ...
תודה מראש
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

moco כתב:מה זאת אומרת "השאגי הוא דרך על מנת להגיע לעוד מפלס בבית שלי" ?...
הכוונה היא שיש לי דירה קטנה.. שבמרכזה עומד שאגי..מה שאומר שאסור לרומבה להיתקע על השטיח כיוון שיש עוד ריצפה לנקות מהצד השני של השטיח..
אני מפחדת שהוא יתקע על השאגי (יטבע) ..
הבנתי.maymeital2 כתב:moco כתב:מה זאת אומרת "השאגי הוא דרך על מנת להגיע לעוד מפלס בבית שלי" ?...
הכוונה היא שיש לי דירה קטנה.. שבמרכזה עומד שאגי..מה שאומר שאסור לרומבה להיתקע על השטיח כיוון שיש עוד ריצפה לנקות מהצד השני של השטיח..
אני מפחדת שהוא יתקע על השאגי (יטבע) .....
מפלס, לעומת זאת, זו רצפה בגובה אחר.
משה
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

אופסmoco כתב:הבנתי.maymeital2 כתב:moco כתב:מה זאת אומרת "השאגי הוא דרך על מנת להגיע לעוד מפלס בבית שלי" ?...
אני מפחדת שהוא יתקע על השאגי (יטבע) .....
מפלס, לעומת זאת, זו רצפה בגובה אחר....
אני די בבעיה.. אתה אולי מסכים שננסה את הרומבה שלך על השאגי שלי או מכיר מישהו שיסכים?
אני גרה ליד קניון איילון ר"ג..
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
בהנחה שאין לך שום רהיט על השטיח כמו שולחן, לא פשוט לגלגל אותו לפני הרומבה ולהחזיר אח"כ?
אני פועל לפי המשפט "אל תהיה צודק, היה חכם" ומזיז קצת רהיטים בסלון לפני שאני מפעיל את הרומבה שם. אם אני לא אזיז את הכסאות, אני מגדיל את הסיכויים שהוא יבקר מעט מדי מתחת שולחן פינת האוכל (מלא שם בקורנפלקס מהילדים) או לחלופין שהוא יכלא שם הרבה זמן ולא יצא לשאר הסלון.
3 דקות עבודה לפני ואחרי שוות לי את המאמץ.
אני פועל לפי המשפט "אל תהיה צודק, היה חכם" ומזיז קצת רהיטים בסלון לפני שאני מפעיל את הרומבה שם. אם אני לא אזיז את הכסאות, אני מגדיל את הסיכויים שהוא יבקר מעט מדי מתחת שולחן פינת האוכל (מלא שם בקורנפלקס מהילדים) או לחלופין שהוא יכלא שם הרבה זמן ולא יצא לשאר הסלון.
3 דקות עבודה לפני ואחרי שוות לי את המאמץ.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בגדול גם אני עושה את זה, כלומר אני מכין את הבית לפעילות הרומבה בדיוק כפי שאני עושה לפני שאני שואב ומנקה את הבית. אבל יש לי פתרון עבורך שהוא אמנם טיפה יקר, אבל עזבי את המחיר ותרגישי את האיכות!: מדוע שלא תרכשי 2 רומבות: אחת לעבודה לפני השטיח והשניה אחריו.
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

הייudif כתב:בהנחה שאין לך שום רהיט על השטיח כמו שולחן, לא פשוט לגלגל אותו לפני הרומבה ולהחזיר אח"כ?
3 דקות עבודה לפני ואחרי שוות לי את המאמץ....
יש לי שולחן של סלון מעל זה..
הרעיון של הוא לקנות מכשיר שיקל עלי ולא יכביד ואם כל יום אזיז רהיטים ושטיחים בעקבותו אז לא עשיתי רכישה חכמה במקרה הזה כיוון שאני רוכשת רובוט שאמור לגרום לי לא לעשות את הדברים האילו ..
מאוד חשוב לי לדעת אם הוא יטבע בשטיח ..ואני חוזרת ושואלת אם מישהו כאן מאיזרו קניון איילון מוכן לעשות לי את הטובה הזאת? אני מניחה שלא באמת יהיה מענה לבקשתי אבל אם כן יותר מאשמח
חבל שהיבואן לא מוכן לעשות זאת עבורי ובמיוחד שאמרתי לו שאם זה לא נתקע על השאגי אני בוודאות קונה..
- maymeital2
-
- חבר שרק התחיל

Catskinner כתב:בגדול גם אני עושה את זה, כלומר אני מכין את הבית לפעילות הרומבה בדיוק כפי שאני עושה לפני שאני שואב ומנקה את הבית. אבל יש לי פתרון עבורך שהוא אמנם טיפה יקר, אבל עזבי את המחיר ותרגישי את האיכות!: מדוע שלא תרכשי 2 רומבות: אחת לעבודה לפני השטיח והשניה אחריו....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לא, אבל אני מוכן לתרום לך עוד חתולה לבית.
אני לא חושב שיהיה לך קל למצוא מישהו שיוכל להעביר לך רומבה לנסיון. מי שיש לו בדרך כלל מפעיל אותו כל יום ולא מוכן להיפרד ממנו. אני יודע שעבורי יום ללא רומבה מציק לי מאוד וכפי שהבנת, כמו כל בעל רומבה כבד גם אני דאגתילהפוך את הבית לידידותי לרומבה ככל האפשר - שום רהיט שאין לו מרווח של פחות מ 10 ס"מ מהרצפה, שטיחים קצרים, הסרת מכשולים כמו כבלים ורגליות.
אי אפשר להגיד שזה מכשיר מושלם ואי אפשר לטעון שזה "שגר ושכח", אבל כשהוא עובד זה באמת חוסך זמן ועבודה וכפי שכבר כתבתי בשרשור זה:
A Roomba a day keep the Filipino away
אני לא חושב שיהיה לך קל למצוא מישהו שיוכל להעביר לך רומבה לנסיון. מי שיש לו בדרך כלל מפעיל אותו כל יום ולא מוכן להיפרד ממנו. אני יודע שעבורי יום ללא רומבה מציק לי מאוד וכפי שהבנת, כמו כל בעל רומבה כבד גם אני דאגתילהפוך את הבית לידידותי לרומבה ככל האפשר - שום רהיט שאין לו מרווח של פחות מ 10 ס"מ מהרצפה, שטיחים קצרים, הסרת מכשולים כמו כבלים ורגליות.
אי אפשר להגיד שזה מכשיר מושלם ואי אפשר לטעון שזה "שגר ושכח", אבל כשהוא עובד זה באמת חוסך זמן ועבודה וכפי שכבר כתבתי בשרשור זה:
A Roomba a day keep the Filipino away