אני הבנתי לפני חודש בערך שהרום סטוק עם קרנל אחר הוא הכי טוב הכי יציב ועברית מושלמת . כל פעם שיש עידכון(פילוט דארקי או דוק ) אני אומר אולי בכל זאת אני יחליף אבל פשוט אני כל כך מרוצה שלא בא לי (הסוללה גם מעולה)
נ.ב מצחיק אותי שרק עכשיו ברום של פילוט הגיעו לעברית כמו בסטוק (וכולם מתתלהבים)אבל השוני היחיד זה שלי רשום 2.2 ולהם 2.2.1 מבחינת מהירות הדבר הרבה יותר תלוי בקרנל מאשר ברום .למרות שיבורך פילוט על מה שהוא תורם לקהילה (וגם תרמתי לו) אבל עיצבן אותי שישר שללתם את הרומים המקוריים .
חוץ מזה עוד שבועים אני ינסה להביא את גלקסי 2 מחול.
שח_מט
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
שליחה
אני לא חושב שמבחינת מהירות ותגובה אתה יכול להגיע עם סטוק וקרנל למה שהרומים המבושלים האחרים מציעים.
תנסה ותראה אבל זה נכון שאין כמעט כלום מעניין ב 2.2.1 לעומת 2.2 ולכן המעבר הוא לא מחוייב.
בינואר כשקיבלתי את המכשיר וקראתי לא ראיתי הצעות להחליף רק קרנל ולכן ישר החלפתי הכל.
שח_מט כתב:אני לא חושב שמבחינת מהירות ותגובה אתה יכול להגיע עם סטוק וקרנל למה שהרומים המבושלים האחרים מציעים.
תנסה ותראה אבל זה נכון שאין כמעט כלום מעניין ב 2.2.1 לעומת 2.2 ולכן המעבר הוא לא מחוייב.
בינואר כשקיבלתי את המכשיר וקראתי לא ראיתי הצעות להחליף רק קרנל ולכן ישר החלפתי הכל.
...
תאמין לי שלא היה רום שלא היה לי על הטלפון(אבל זה כל הכיף בגלל זה עברתי מאייפון). וכן אפשר להשוות מהירות אם אתה עם לאג פיקס וtweak בקרנל המכשיר פשוט טס . הבעיה היחידה שנתקלתי בה זה עם הwifi שלפעמים אתה מקבל obtain ip וזה לא מתחבר . הפיתרון להתחבר דרך all share ואז זה מסתדר
nokobik
חבר ותיק
תגובות: 2886
שליחה
אני לא בטוח שיקבלו גרסאות חדשות יותר מספקי הסלולר ולכן אם גם ככה הם לא הולכים לשדרג גרסאות, אז עדיף כבר להיות עם רום מקוסטם.
לגבי אחריות זה יותר מובן.
אבל שיעור קצר ממחליפן רומים כפייתי והם חוזרים צ'יק צ'אק לרום המקורי.
דרך אגב, לדעתי אתה מפספס בגדול שאתה לא משתמש ב-swype, יש לה כל-כך הרבה טריקים לזרז את הכתיבה שזה פשוט פשע לא להשתמש בה, בייחוד באנגלית.
המקרים הבודדים שבהם אני רואה בעלי נקסוסי מביטים בי בקנאה הם כשאני כותב משהו עם ה-swype
קובי
zovirax
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
שליחה
למה בעלי הנקסוסים לא מתקינים SlideIT?
זה גם מאפשר משהו כמו ה SWYPE
אני משתמש בזה כל הזמן.
nokobik
חבר ותיק
שליחה
zovirax כתב:למה בעלי הנקסוסים לא מתקינים SlideIT?
זה גם מאפשר משהו כמו ה SWYPE
אני משתמש בזה כל הזמן.
...
ניסיתי אותה ולא יעזור בית דין, היא פשוט לא מרגישה אותו הדבר.
גם מבחינת זיהוי המילים, גם מבחינת פיצ'רים ויש עוד משהו שאני לא יודע לשים עליו כרגע אחת האצבע.
urik79
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי
שליחה
swype קיים רק לגלקסי S?
יש לנו מישהי בעבודה עם מיילסטון שגם יש לה swype.
הכצעקתה?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
nokobik
חבר ותיק
שליחה
urik79 כתב:swype קיים רק לגלקסי S?
יש לנו מישהי בעבודה עם מיילסטון שגם יש לה swype.
הכצעקתה?
...
זה קיים גם במכשירים של htc ואחרים.
אתה דרך אגב יכול להרשם לבטא ולהתנסות בגרסה שלא כוללת עברית.
שח_מט
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
שליחה
לא מצליח להבין את הקטע של SWIPE זה מחייב אותך לראות את האצבע ובזוית מסוימת יש אותיות שאתה לא רואה
אני עובר ללנדסקייפ ועובד עם שתי אצבעות. שיא המהירות והנוחות
אגב ראיתי את זה
האם דארקי ל SGS מבוסס ג'ינג'רברד 2.3???....
מאז שקיבלתי את הגלקסי S גיליתי שאני בור אמיתי במערכות ההפעלה לבית אנדרואיד - הצלחתי במשימת העל בסינכרון בין יומן האאוטלוק 2007 לבין גוגל קלנדר.
השאלה הקשה במיוחד היא כיצד לסכרן בחינם בין אנשי הקשר?
שאלה שנייה היא כיצד אני יכול לדעת האם יצאו עדכונים למערכת ההפעלה? כיום היא פרויו 2.2.
ניסיתי כמה פעמים לבשל רום במטבח של DOC, בעיקר משום שאני מעדיף את העיצוב המקורי של סמסונג (סטוק). הרום עצמו מצוין בעיני, אבל משום מה לא הצלחתי למצוא קומבינציה שבה ה-GPS מתפקד כשורה. בגרסה שאני נמצא איתה כעת, דארקי 9.0 עם קרנל ספידמוד K12s, ה-GPS מושלם. עם אותו קרנל אצל דוק, וגם הקרנל החדש יותר K13A, זה לא עובד אצלי טוב וכל הדרך מחשב מחדש ומאבד אות.
מישהו מצא קובינציה מוצלחת אצלו, אולי עם קרנל אחר, שבה הכל עובד כשורה?
תודה רבה.
nokobik
חבר ותיק
שליחה
מספר משתמשים פה נתקלו בבעיות עם ה-GPS והקרנל של HARDCORE.
נסה קרנל אחר כמו ה-VOODOO ואם אתה מספיק בשל לעבוד ללא CWM אז גם TEGRAK מאוד מומלץ.
קובי
shlox
חבר פעיל
תגובות: 93
שליחה
nokobik כתב:מספר משתמשים פה נתקלו בבעיות עם ה-GPS והקרנל של HARDCORE.
נסה קרנל אחר כמו ה-VOODOO ואם אתה מספיק בשל לעבוד ללא CWM אז גם TEGRAK מאוד מומלץ.
...
תודה על התשובה.
התקנתי את הקרנל האחרות של וודו (Super Optimized 4_7_7), מחר אבדוק את ביצועי ה-GPS. מה שכן, הבחנתי שלא משנה איך אגדיר את התצוגה, המסך מחשיך מעט לאחר כ-3 שניות ללא פעולה (וחוזר לבהירות שנקבעה לו מיד כשנוגעים במסך). זה נורא מעצבן. האם זה פיצ'ר של הקרנל הזה? ואם כן האם ניתן לנטרל אותו?
zovirax
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
שליחה
Super Optimized זה לא קרנל של VOODOO
shlox
חבר פעיל
תגובות: 93
שליחה
אוקיי.
בכל אופן, החלפתי ל-TEGRAK. מקווה שהוא יהיה טוב.
liqnit
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
שליחה
בוקר טוב
מוגדרים לי שני חשבונות GMAIL כיצד אני קובע מאיזה מהם ישלח MAIL - לדוגמא כאשר אני בוחר לשלוח תמונה בMAIL תמיד נבחר אותו חשבון כיצד אני מחליף בינהם?
2 אפשרויות בסיסיות לטלפון שפשוט אני לא מצליח להתגבר עליהן:
1. בהודעת אסמס ארוכה, הטלפון עובד להודעת מולטימדיה ולא תמיד הצד המקבל יכול לקבל את זה, יש פיתרון?
2. התראת סוללה מלאה כשהטלפון בטעינה, כל לילה אני מתעורר עם הקול של פיילוט איקס!
עזרה מישהו?
nokobik
חבר ותיק
שליחה
1. אין לי מושג
2. יש סקריפט ב-SGS TOOLS לביטול ההתראה על הסוללה.
קובי
nadavgot
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
שליחה
מלך!! שעות של עצבים על הטלפון באמצע הלילה אתה חסכת לי עכשיו....