לקוח קיים כן, מ 1998 אנחו אם בזק ובזק בינלאומיjaksirak כתב:אתה לקוח קיים ששידרג או לקוח חדש?denis29 כתב:עדכון:
בזק:
25 שקל לקו קל
100 שקל ל100MB
בזק בינלאומי:
29.90 שקל ל100MB
4.90 שקל לשירות תמיכה Premium, הוא לא יכל לפרק את החבילה, אבל זה בכל זאת לא 65.
...
לי יש בנדל של 15 מגה ואני משלם 114. בשביל עוד 16 שקל? ברור שאני משדרג......
שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
אומנם זה לא אינטרנט, אבל עדכנתי היום:
יש לבזק חבילה של 50 שקלים לחודש בשביל קו טלפון ו750דק' למשך 3 חודשים, ולאחר מכן המחיר עולה ל90 שקלים.
יש לבזק חבילה של 50 שקלים לחודש בשביל קו טלפון ו750דק' למשך 3 חודשים, ולאחר מכן המחיר עולה ל90 שקלים.
- Ex7Reme
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
רציתי לאשר את המחיר ולהודות לך על המידע!denis29 כתב:עדכון:
בזק:
25 שקל לקו קל
100 שקל ל100MB
בזק בינלאומי:
29.90 שקל ל100MB
4.90 שקל לשירות תמיכה Premium, הוא לא יכל לפרק את החבילה, אבל זה בכל זאת לא 65.
...
לאחר מעט התווכחות עם בזק ובזק בינלאומי הצלחתי להוציא מהם את המחיר המדובר, וזאת עוד לאחר שאני בכלל לא לקוח של בזק בינלאומי וכלקוח של 012 הציעו לי באנדל 30Mb ב200 ש"ח+.
הנציג בבזק בינלאומי רמז לי שאפשר לקבל מחירים כאלה אם אתקשר בעוד שבוע לאחר הצטרפות אליהם. לאחר מכן הצלחתי להוציא ממנו במפורש ובהתחייבות את המחיר שאקבל (29.9)
בסופו של דבר יוצא ששידרגתי מ10Mb ל100Mb בהפרש של בערך 15 ש"ח כך שאני די מבסוט.
אני רוצה גם לציין שהשירות לקוחות של 012 היה פשוט מזעזע, הייתה לי התחייבות לשנה אצלהם שמסתיימת בעוד יומיים. כשהתקשרתי, הנציגה טענה שיש לי התחייבות לשנה וחצי ורק בעוד כחצי שנה אוכל להתנתק מהם. לאחר ויכוח ונימת זלזול מצידה, אמרתי לה להסתכל על החשבונית, שם היה רשום במפורש את תקופת ההתחייבות. לאחר שלא הצליחה לסחוט ממני את חצי השנה הנוספת, היא התנצלה וטענה שלה היה רשום במערכת התחייבות לשנה וחצי והציע לפצות אותי ב10 ש"ח מהתשלום החודשי ללא הגבלת זמן. כמובן שההנחה הזאת כבר לא רלוונטית כי ל012 אני לא חוזר.
נורא חבל שהכל פה זה מסחרה וחברות גדולות "ומכובדות" פשוט משקרות ללקוחות שלהם בצורה כל כך גסה ואת הרווחים שלהן הן יוצרות בהונאה.
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
מאז הטירוף עם הוטנט, 012 (היום בבעלות אורנג', בניהולו הכושל של אילן בן-דב) איבדה את הרלוונטיות שלה. אין שום סיבה להיות אצלה כשבזב"ל, הוטנט, אקספון ואפילו נטויז'ן נותנים לך אינטרנט בכל מהירות שהיא במחירים שבין 20-35 ש"ח. ואני אומר לך את זה בתור לקוח מרוצה לשעבר שהיה אצל 012 (כשהם היו לבד, ואח"כ עם סמייל-015 שדרדרו אותם אבל איכשהו נשארתי איתם בכ"ז) כמעט 10 שנים. אין להם היום שום יתרון - לא בניתוב, לא במהירות ולא במחירים. זו חברה שמתעקשת לקרוס לתוך עצמה. 012 הכשילה את המומנטום שלה כשהתאחדה עם סמייל, והתאבדה (פשוטו כמשמעו) כשחברה לאורנג'.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1406
- שם מלא: ערן כרמון
אתמול שדרגתי למהירות 100 מ-10 במבצע 100 שח. בבזב״ל המחיר נשאר 29 שח. לקחתי מודם במסלול השאלה
ערן
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
סוף סוף חיברו את האזור שלי לNGN.
נכון להיום אני משלם עבור 5M, לבזק 69 ולאורנג' 25.
אני רוצה לשדרג ל10-12MB ורציתי לדעת איזה מחיר אוכל לקבל מבזק כלקוח קיים.
עם הספק אני כבר אסתדר.
אני רוצה לשדרג ל10-12MB ורציתי לדעת איזה מחיר אוכל לקבל מבזק כלקוח קיים.
עם הספק אני כבר אסתדר.
נערך לאחרונה על ידי kalda01 ב 30/04/2012 14:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- bilbog
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 524
להזכירכם, תשלום עבור קו קל , או בשמו הנוסף קו ADSL ערום, בוטל על-פי חוק בתחילת אפריל. אמור להיות רשום לכם בחשבונית האחרונה של בזק.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
10 מגה ₪65, 15 מגה ₪75.kalda01 כתב:סוף סוף חיברו את האזור שלי לNGN.
אני רוצה לשדרג ל10-12MB ורציתי לדעת כמה אוכל לקבל מבזק כלקוח קיים.
עם הספק אני כבר אסתדר....
אלעד
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

15MB יעבוד עם הנתב הקיים שקיבלתי מאורנג' ?Elad8 כתב:10 מגה ₪65, 15 מגה ₪75.kalda01 כתב:סוף סוף חיברו את האזור שלי לNGN.
עם הספק אני כבר אסתדר.......
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

הם רוצים 110 עבור 10M ללקוח קיים. קצת חצופים הייתי אומר.Elad8 כתב:10 מגה ₪65, 15 מגה ₪75.kalda01 כתב:סוף סוף חיברו את האזור שלי לNGN.
עם הספק אני כבר אסתדר.......
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

תתמקח ותתדרוש לעבור לקשרי לקוחות.
אלעד
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

החצופים טענו שזה מוגזם מבחינתי לצפות לשלם פחות על 10מגה ממה שאני משלם היום על 5.
פה אנשים כותבים מחירים שלא מתקרבים אפילו למה שהם מציעים.
פה אנשים כותבים מחירים שלא מתקרבים אפילו למה שהם מציעים.
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

דיברת עם קשרי לקוחות?
מה הנציגים הרגילים אומרים זה לא משנה, הם יעשו כל דבר שלא תגיע לקשרי לקוחות וברובם המוחלט של הפעמים הם גם מצליחים.
אחרי שתגיע לקשרי לקוחות, ותראה שאתה יודע שיש את המחיר הזה ובמידה ואתה לא מקבל אותו אתה בחוץ, מהר מאוד הם יעדכנו לך אותו.
מה הנציגים הרגילים אומרים זה לא משנה, הם יעשו כל דבר שלא תגיע לקשרי לקוחות וברובם המוחלט של הפעמים הם גם מצליחים.
אחרי שתגיע לקשרי לקוחות, ותראה שאתה יודע שיש את המחיר הזה ובמידה ואתה לא מקבל אותו אתה בחוץ, מהר מאוד הם יעדכנו לך אותו.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

מחיר של 65 ל10MB זה הכי נמוך שיתנו ? זה מוגבל חצי שנה או קבוע ?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
הכל תלוי בכמה תתעקש.
לי הציעו הנציגים הרגילים (אלה שמפגיזים מחירים) 50מגה ב170שקל.
5דקות אחר כך הקשרי לקוחות הציעו לי ב85ש"ח בלי שבכלל התמקחתי או הרמתי את הקול
תעשה לך כלל בראש - מה שאומרים המחלקה הראשונה,תדע שאפשר בחצי בשניה
לי הציעו הנציגים הרגילים (אלה שמפגיזים מחירים) 50מגה ב170שקל.
5דקות אחר כך הקשרי לקוחות הציעו לי ב85ש"ח בלי שבכלל התמקחתי או הרמתי את הקול
תעשה לך כלל בראש - מה שאומרים המחלקה הראשונה,תדע שאפשר בחצי בשניה
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

המחיר בדר"כ הוא לשנה אחת.
האם זה הכי נמוך? נראה לי שכן, זה המחיר ללקוח חדש והם לא יתנו לך פחות, אולי תקבל עוד חודש חינם.
האם זה הכי נמוך? נראה לי שכן, זה המחיר ללקוח חדש והם לא יתנו לך פחות, אולי תקבל עוד חודש חינם.
- biss
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
זה לא לגמרי מדוייק. בוטל תשלום עבור Naked ADSL, אבל קו קל אינו זהה ל-Naked ADSL.bilbog כתב:להזכירכם, תשלום עבור קו קל , או בשמו הנוסף קו ADSL ערום, בוטל על-פי חוק בתחילת אפריל. אמור להיות רשום לכם בחשבונית האחרונה של בזק....
Naked ADSL מיועד לחיבור לאינטרנט בלבד. לא ניתן לקבל איתו שיחות ובוודאי שלא להוציא.
קו קל לאומת זאת יכול לשמש בין היתר לקבלת שיחות, פקסים וכיוב.
עד היום בין היתר היות והעלות החודשית של שני סוגי הקווים היתה זהה והקו הקל איפשר יותר דברים, גם אנשים שהיו מודעים לקיום ה- Naked ADSL בחרו בקו הקל. רובם עדיין נמצאים במסלול זה ולכן גם לאחר ביטול דמי אחזקת קו על Naked ADSL הם עדיין ישלמי אחזקת קו על הקו הקל שלהם..
לכן, על מי שרוצה לחסוך את אותם 25 ש"ח לחודש (וכמובן אינו זקוק לשימושים בקו הקל) לבקש מבזק להעבירו מקו קל ל-Naked ADSL.
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

65 ש"ח זה הכי נמוך ל-10 מגה, למשך שנה. אחרי שנה צריך להתקשר ושוב לריב איתם.kalda01 כתב:מחיר של 65 ל10MB זה הכי נמוך שיתנו ? זה מוגבל חצי שנה או קבוע ?...
אלעד
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
לפני 4 חודשים אני הוצאתי מהם 6 חודשים ב 49 ש"ח ו 6 חודשים ב 100 ש"ח ל 10 מגה בלי התחייבות.Elad8 כתב:65 ש"ח זה הכי נמוך ל-10 מגה, למשך שנה. אחרי שנה צריך להתקשר ושוב לריב איתם.kalda01 כתב:מחיר של 65 ל10MB זה הכי נמוך שיתנו ? זה מוגבל חצי שנה או קבוע ?......
עוד חודשיים אני צריך להתקשר ולהתווכח שוב, ככה שהמחיר בפועל יצא לי 49 ש"ח.
- onyx2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
נכון ללפני חודש (לפני עדכון המחירים) סגרתי איתם על 45 שח לחצי שנה ללא התחייבות עבור 10 מגה (לקוח חדש).kalda01 כתב:מחיר של 65 ל10MB זה הכי נמוך שיתנו ? זה מוגבל חצי שנה או קבוע ?...