מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- המוח
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
Miracle at St. Anna.
עובד דואר שחור יורה באמצע היום בלקוח.
החקירה במשטרה מובילה לגדוד של לוחמים
שחורים במלחמת העולם השנייה.
ספייק לי מפתיע לחלוטין בסרט שלא היה מבייש את ספילברג מבחינת הפקה.
סרט ארוך ומרגש.
מאוד מאוד ריאליסטי. חובה!!
9/10
עובד דואר שחור יורה באמצע היום בלקוח.
החקירה במשטרה מובילה לגדוד של לוחמים
שחורים במלחמת העולם השנייה.
ספייק לי מפתיע לחלוטין בסרט שלא היה מבייש את ספילברג מבחינת הפקה.
סרט ארוך ומרגש.
מאוד מאוד ריאליסטי. חובה!!
9/10
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
PRIDE AND GLORY
סרט על משפחת שוטרים ניו-יורקית מהוללת אשר אחד מבניה חוזר (לאחר הסתבכות מוסרית קטנה בעבר שהוא התקשה להתמודד איתה) לחקור הרג של מספר שוטרים במבצע לא ברור. ככל שהוא חופר יותר כך הוא מגלה שחיתויות יותר ויותר אשר מתקשרות למשפחה שלו ולחברים שלו.
האם הוא יעלים את העדויות שיכולות להפליל את המשפחה שלו או שילך כנגדם?
בהתחלה נשמר המתח אבל עם התקדמות הסרט המתח הזה מתפוגג ובעיני הסרט הופך לקלישאה של סרטי שוטרים מושחתים. כמה פעמים ראינו סצינה של מישהו רע שנכנס ומאיים במילים על משפחתו של השוטר המושחת שכמעט מכה בו לעיני המשפחה? אלף פעם לפחות.
למרות הקאסט המרשים, בסופו של דבר, העלילה חלשה מדי והבמאי לא מצליח לשמר את המתח.
7/10
סרט על משפחת שוטרים ניו-יורקית מהוללת אשר אחד מבניה חוזר (לאחר הסתבכות מוסרית קטנה בעבר שהוא התקשה להתמודד איתה) לחקור הרג של מספר שוטרים במבצע לא ברור. ככל שהוא חופר יותר כך הוא מגלה שחיתויות יותר ויותר אשר מתקשרות למשפחה שלו ולחברים שלו.
האם הוא יעלים את העדויות שיכולות להפליל את המשפחה שלו או שילך כנגדם?
בהתחלה נשמר המתח אבל עם התקדמות הסרט המתח הזה מתפוגג ובעיני הסרט הופך לקלישאה של סרטי שוטרים מושחתים. כמה פעמים ראינו סצינה של מישהו רע שנכנס ומאיים במילים על משפחתו של השוטר המושחת שכמעט מכה בו לעיני המשפחה? אלף פעם לפחות.
למרות הקאסט המרשים, בסופו של דבר, העלילה חלשה מדי והבמאי לא מצליח לשמר את המתח.
7/10
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1434
לגבי דוני דארקו בגרסת הבמאי
איך פראו פרביסינה מ"אוסטין פאוורס" נוהגת לצווח:guyezra כתב:
קראתי כמה ביקורות בזמנו על גירסת הבמאי והייתה תמימות דעים שהיא פחות טובה ויותר מבולבלת
(עדיין לא ראיתי את הסרט הזה)...
!!!Lies... all LIES
הגרסא הזו טובה בהרבה מהגרסא הרגילה והיא לרגע לא הופכת את הסרט לפחות פילוסופי ומוזר,
אלא רק עונה על כמה נקודות לא מובנות.
ממליץ בחום לראות אותה, עכשיו בגרסת ה-HD בשרת הקרוב למחשבכם...
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
Speed בלו-ריי
כל מילה מיותרת
9.5/10
למי ששואל למה 0.5 פחות - בגלל הסיום הקיטשי.
כל מילה מיותרת
9.5/10
למי ששואל למה 0.5 פחות - בגלל הסיום הקיטשי.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
While She Was Out
דלה הינה אמא לזוג תאומים צעירים. בערב חג המולד, דלה יוצאת לקניון המקומי לקנות נייר עטיפה למתנות עבור ילדיה, תוך כדי שהיא מחפשת חנייה, היא מוצאת רכב אשר חנה בחנייה כפולה, בזעמה היא יוצאת ושמה פתק זועם על חלון הרכב החונה. לאחר הסיבוב של דלה בקניון, היא מגלה כי 4 נערים אשר להם שייך הרכב החונה, מצאו את הפתק ולא ממש אהבו את הכתוב. מאבטח הקניון נקלע לזירה ונורה בטעות על ידי אחד הנערים. דלה בורחת וארבעת הנערים אחריה על מנת לחסל אותה מכיוון שביכולתה לקשר בין רצח המאבטח לנערים.
עם קים בסינג'ר.
סרט מצויין. ללא עלילה סבוכה, פשוט 80 דקות מותחות של מרדף בין חבורת נערים הוללים לאמא אשר כל רצונה הינו לחזור הביתה למשפחה. קים יוצאת מתרדמת של שנתיים-שלוש עם סרט מעולה ומשחק משכנע מאין כמוהו.
9/10
דלה הינה אמא לזוג תאומים צעירים. בערב חג המולד, דלה יוצאת לקניון המקומי לקנות נייר עטיפה למתנות עבור ילדיה, תוך כדי שהיא מחפשת חנייה, היא מוצאת רכב אשר חנה בחנייה כפולה, בזעמה היא יוצאת ושמה פתק זועם על חלון הרכב החונה. לאחר הסיבוב של דלה בקניון, היא מגלה כי 4 נערים אשר להם שייך הרכב החונה, מצאו את הפתק ולא ממש אהבו את הכתוב. מאבטח הקניון נקלע לזירה ונורה בטעות על ידי אחד הנערים. דלה בורחת וארבעת הנערים אחריה על מנת לחסל אותה מכיוון שביכולתה לקשר בין רצח המאבטח לנערים.
עם קים בסינג'ר.
סרט מצויין. ללא עלילה סבוכה, פשוט 80 דקות מותחות של מרדף בין חבורת נערים הוללים לאמא אשר כל רצונה הינו לחזור הביתה למשפחה. קים יוצאת מתרדמת של שנתיים-שלוש עם סרט מעולה ומשחק משכנע מאין כמוהו.
9/10
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בכל זאת, 4.9 ב IMDB זה לא ממש מעודד..ziv_r כתב:While She Was Out
עם קים בסינג'ר.
9/10...
לאיזה סרטים עם סגנון דומה היית משווה אותו? זה כמו "סלולר" שגם היה עם בסינג'ר ?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

יותר כמו Taken עם ליאן ניסן מבחינת ההפתעה לטובה. ציפיתי לסרט מעט מנומנם בגלל קים המזדקנת, לא קיבלתי אומנם את GI Jean, אלא אמא אשר תעשה הכל על מנת לחזור למשפחה שלה בריאה ושלמה.
לגבי ציונים ב IMDB, דעתי בנושא ידועה (ממש לא מזיז לי הציון).
לגבי ציונים ב IMDB, דעתי בנושא ידועה (ממש לא מזיז לי הציון).
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

IMDB זה רק אינדיקטור, אבל הוא די טוב, גם אם כי לא תמיד קולע (אישית מעולם לא הבנתי מה סרטי שר הטבעות עושים ב 20 הראשונים). להגנתו בדרך כלל אפשר לומר שאני מסכים עם המון ציונים שניתנו שם, אבל כשסרט מקבל מתחת ל 5 זה לפעמים לא סימן טוב..
בכל מקרה, נשמע שהסרט שווה צפיה אז למה לא.
בכל מקרה, נשמע שהסרט שווה צפיה אז למה לא.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

Quarantine
העלילה כבר מוכרת בטח... : צוות צילום מתכוון לצלם תוכנית על עבודת כבאים בלוס אנג'לס, אבל קריאה באמצע הלילה מתפתחת לסיוט.
מי שאהב את קלוברפילד, ולא מפריע לו הסגנון צילום התזזיתי יהנה לדעתי. לא ארוך מדיי, ועם לא מעט קטעים מבהילים.
העלילה כבר מוכרת בטח... : צוות צילום מתכוון לצלם תוכנית על עבודת כבאים בלוס אנג'לס, אבל קריאה באמצע הלילה מתפתחת לסיוט.
מי שאהב את קלוברפילד, ולא מפריע לו הסגנון צילום התזזיתי יהנה לדעתי. לא ארוך מדיי, ועם לא מעט קטעים מבהילים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אישית מעולם לא הבנתי אנשים שלא מבינים מה סירטי שר הטבעות עושים ב-20 הראשוניםmulder כתב: (אישית מעולם לא הבנתי מה סרטי שר הטבעות עושים ב 20 הראשונים)....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73436
- שם מלא: ערן
guyezra כתב:אישית מעולם לא הבנתי אנשים שלא מבינים מה סירטי שר הטבעות עושים ב-20 הראשוניםmulder כתב: (אישית מעולם לא הבנתי מה סרטי שר הטבעות עושים ב 20 הראשונים)....![]()
...
לא נוגע בסרטים שמקבלים ציון נמוך משש ב IMDB. יש מספיק סרטים טובים ולא מספיק זמן פנוי, אז לקחת סיכון על סרט שמקבל ציון של 4.9 ואינסוף ביקורות כתובות שליליות ב IMDB מבחינתי זה סיכון מיותר. כל פעם שחרגתי מהכלל הזה ניכוויתי, מה שחיזק אצלי את הכלל הזה לכלל ברזל עם מעט מאוד חריגות.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

Huber,
אז למה בכלל אתה משתתף בשרשור הזה? הרי אם אנחנו נותנים כאן המלצה ובכל מקרה אתה מבצע Override לפי הציון ב IMDB, אתה יכול לחסוך הרבה זמן. פשוט תעקוב אחר הסרטים החדשים שנכנסים לרשימה הבאה וחסל.
אז למה בכלל אתה משתתף בשרשור הזה? הרי אם אנחנו נותנים כאן המלצה ובכל מקרה אתה מבצע Override לפי הציון ב IMDB, אתה יכול לחסוך הרבה זמן. פשוט תעקוב אחר הסרטים החדשים שנכנסים לרשימה הבאה וחסל.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73436
- שם מלא: ערן
אני משתתף כממליץ בעיקר 
מי שפעיל פה קבוע כבר יודע פחות או יותר מי מהממליצים הקבועים קולע לטעמו ויכול לאמץ המלצות בהתאם - מסכים איתי? היו פה לפחות 2-3 סרטים ש"פיספסתי" כשהם יצאו ועקב המלצות פה (שתאמו לציונים ב IMDB לרב ד"א) כן טרחתי לראות. פשוט, לא?
מי שפעיל פה קבוע כבר יודע פחות או יותר מי מהממליצים הקבועים קולע לטעמו ויכול לאמץ המלצות בהתאם - מסכים איתי? היו פה לפחות 2-3 סרטים ש"פיספסתי" כשהם יצאו ועקב המלצות פה (שתאמו לציונים ב IMDB לרב ד"א) כן טרחתי לראות. פשוט, לא?
- oferlaor
-
- מנהל

MONGOL
סיפורו של קאן (מלך) משלב התבגרותו כמונוגולי (גיל 9), התבגרותו המואצת עקב הנסיבות של משפחתו והעינויים שהוא עובר במהלך השנים ועד לבגרותו המלאה.
בעצם זה מתאר את הרקע לעליתו לגדולה של גנגיס קאן, ששלט על אחת האימפריות הגדולות ביותר בתולדות האנושות.
הסרט מעניין ככלל, אם כי איטי ומייסר לאורך חלקים ממנו. מה שכן, זה בפירוש מרגיש כמו חלק ראשון של טרילוגיה, ומעניין יהיה לעקוב אחרי זה אם באמת אני צודק (לא חקרתי ולא קראתי אם זו באמת המטרה של הסרט).
8/10
סיפורו של קאן (מלך) משלב התבגרותו כמונוגולי (גיל 9), התבגרותו המואצת עקב הנסיבות של משפחתו והעינויים שהוא עובר במהלך השנים ועד לבגרותו המלאה.
בעצם זה מתאר את הרקע לעליתו לגדולה של גנגיס קאן, ששלט על אחת האימפריות הגדולות ביותר בתולדות האנושות.
הסרט מעניין ככלל, אם כי איטי ומייסר לאורך חלקים ממנו. מה שכן, זה בפירוש מרגיש כמו חלק ראשון של טרילוגיה, ומעניין יהיה לעקוב אחרי זה אם באמת אני צודק (לא חקרתי ולא קראתי אם זו באמת המטרה של הסרט).
8/10
- tnt424
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
אני חושב שהפעם קצת הגזמת בציון אני הייתי נותן 6.5 לכל היותר הוא כמו שאמרת, ארוך ומייגע...oferlaor כתב:MONGOL
8/10...
- oferlaor
-
- מנהל

tnt424,
בסופו של דבר, נהנתי מהסרט והייתי צופה בו שוב אם הייתי יודע על מה מדובר.
בסופו של דבר, נהנתי מהסרט והייתי צופה בו שוב אם הייתי יודע על מה מדובר.
- tnt424
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
עופר,
זה בסדר גמור זאת דעתך, ומה שאני רשמתי היא אך ורק דעתי ולא יותר מזה...
(מצטער אם נשמעתי מעביר ביקורת בצורה כזו או אחרת)
זה בסדר גמור זאת דעתך, ומה שאני רשמתי היא אך ורק דעתי ולא יותר מזה...
(מצטער אם נשמעתי מעביר ביקורת בצורה כזו או אחרת)
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
In the Electric Mist
מבוסס על ספר בשם In the Electric Mist (with Dead Confederates) שהוא חלק מסדרת ספרים העוסקת בבלש בלואיזיאנה בשם דייב רובישו. דייב הוא דרומי מעיירה קטנה בלואיזיאנה, בוגר מלחמת וויטנאם, קצין לשעבר שעבר למשטרת ניו אורליאנס אחרי שחרורו ומשם למשטרת עיירה קטנה. לדייב יש הרבה בעיות בחיים, כמו התמודדות עם שכרות כרונית ונטייה להתפרצויות אלימות אבל הוא גם שוטר ישר, בעל אוהב ומגדל ילדה מאומצת אותה הציל ממטוס שהתרסק בביצות.
הסרט מתבסס על אחד הספרים היותר סוראליסטיים בסדרה ושינו בו את התקופה לזו שאחרי הוריקן קטרינה. את הדמות משחק טומי לי ג'ונס המצויין ויחד איתו עוד שחקנים מעולים כמו ג'ון גודמן בתפקיד מאוד בלתי רגיל לגביו. בעלילת הספר והסרט מנסה דייב לפענח סדרה של רציחות מזעזעות שאיך שהוא קשורות לחבר לשעבר שמפיק סרט על מלחמת האזרחים ולמעשה רצח שהוא צפה בו בהיותו ילד. בד בבד הוא גם נפגש עם רוחות רפאים מתקופת מלחמת האזרחים.
מה שמאוד מוצלח בסרט הוא שהצליחו להעביר בצורה טובה את אופיו האלים והסבוך של דייב ואת הרגשה שהוא חי בעולם שהוא לא תמיד מוחשי. בהרבה סצינות יש את ההרגשה שהרחוב והעיירה שבו הוא מתפקד בחיי היום יום הם הרבה פחות אמיתיים מהמפגשים שלו עם חללי הצבא הדרומי שהוא רואה בביצות.
סרט ממש טוב ומומלץ
מבוסס על ספר בשם In the Electric Mist (with Dead Confederates) שהוא חלק מסדרת ספרים העוסקת בבלש בלואיזיאנה בשם דייב רובישו. דייב הוא דרומי מעיירה קטנה בלואיזיאנה, בוגר מלחמת וויטנאם, קצין לשעבר שעבר למשטרת ניו אורליאנס אחרי שחרורו ומשם למשטרת עיירה קטנה. לדייב יש הרבה בעיות בחיים, כמו התמודדות עם שכרות כרונית ונטייה להתפרצויות אלימות אבל הוא גם שוטר ישר, בעל אוהב ומגדל ילדה מאומצת אותה הציל ממטוס שהתרסק בביצות.
הסרט מתבסס על אחד הספרים היותר סוראליסטיים בסדרה ושינו בו את התקופה לזו שאחרי הוריקן קטרינה. את הדמות משחק טומי לי ג'ונס המצויין ויחד איתו עוד שחקנים מעולים כמו ג'ון גודמן בתפקיד מאוד בלתי רגיל לגביו. בעלילת הספר והסרט מנסה דייב לפענח סדרה של רציחות מזעזעות שאיך שהוא קשורות לחבר לשעבר שמפיק סרט על מלחמת האזרחים ולמעשה רצח שהוא צפה בו בהיותו ילד. בד בבד הוא גם נפגש עם רוחות רפאים מתקופת מלחמת האזרחים.
מה שמאוד מוצלח בסרט הוא שהצליחו להעביר בצורה טובה את אופיו האלים והסבוך של דייב ואת הרגשה שהוא חי בעולם שהוא לא תמיד מוחשי. בהרבה סצינות יש את ההרגשה שהרחוב והעיירה שבו הוא מתפקד בחיי היום יום הם הרבה פחות אמיתיים מהמפגשים שלו עם חללי הצבא הדרומי שהוא רואה בביצות.
סרט ממש טוב ומומלץ
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- orshock
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 317
Catskinner כתב:In the Electric Mist
סרט ממש טוב ומומלץ...
צפית במקרה עם תרגום לגרסת:
In The Electric Mist 2009 720p BluRay x264-BestHD
כי אני לא הצלחתי למצוא..
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אני לא צופה עם תרגום לעברית. יש לי כתוביות באנגלית אם אתה רוצה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.