מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162

שליחה

Miracle at St. Anna.

עובד דואר שחור יורה באמצע היום בלקוח.
החקירה במשטרה מובילה לגדוד של לוחמים
שחורים במלחמת העולם השנייה.

ספייק לי מפתיע לחלוטין בסרט שלא היה מבייש את ספילברג מבחינת הפקה.
סרט ארוך ומרגש.
מאוד מאוד ריאליסטי. חובה!!

9/10
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78973
שם מלא: עפר לאור

שליחה

PRIDE AND GLORY

סרט על משפחת שוטרים ניו-יורקית מהוללת אשר אחד מבניה חוזר (לאחר הסתבכות מוסרית קטנה בעבר שהוא התקשה להתמודד איתה) לחקור הרג של מספר שוטרים במבצע לא ברור. ככל שהוא חופר יותר כך הוא מגלה שחיתויות יותר ויותר אשר מתקשרות למשפחה שלו ולחברים שלו.

האם הוא יעלים את העדויות שיכולות להפליל את המשפחה שלו או שילך כנגדם?

בהתחלה נשמר המתח אבל עם התקדמות הסרט המתח הזה מתפוגג ובעיני הסרט הופך לקלישאה של סרטי שוטרים מושחתים. כמה פעמים ראינו סצינה של מישהו רע שנכנס ומאיים במילים על משפחתו של השוטר המושחת שכמעט מכה בו לעיני המשפחה? אלף פעם לפחות.

למרות הקאסט המרשים, בסופו של דבר, העלילה חלשה מדי והבמאי לא מצליח לשמר את המתח.

7/10

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1434

לגבי דוני דארקו בגרסת הבמאי

שליחה

guyezra כתב:
קראתי כמה ביקורות בזמנו על גירסת הבמאי והייתה תמימות דעים שהיא פחות טובה ויותר מבולבלת
(עדיין לא ראיתי את הסרט הזה)
...
איך פראו פרביסינה מ"אוסטין פאוורס" נוהגת לצווח:
!!!Lies... all LIES
הגרסא הזו טובה בהרבה מהגרסא הרגילה והיא לרגע לא הופכת את הסרט לפחות פילוסופי ומוזר,
אלא רק עונה על כמה נקודות לא מובנות.
ממליץ בחום לראות אותה, עכשיו בגרסת ה-HD בשרת הקרוב למחשבכם...

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666

שליחה

Speed בלו-ריי
כל מילה מיותרת
9.5/10

למי ששואל למה 0.5 פחות - בגלל הסיום הקיטשי. :roll:

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46479

שליחה

While She Was Out
דלה הינה אמא לזוג תאומים צעירים. בערב חג המולד, דלה יוצאת לקניון המקומי לקנות נייר עטיפה למתנות עבור ילדיה, תוך כדי שהיא מחפשת חנייה, היא מוצאת רכב אשר חנה בחנייה כפולה, בזעמה היא יוצאת ושמה פתק זועם על חלון הרכב החונה. לאחר הסיבוב של דלה בקניון, היא מגלה כי 4 נערים אשר להם שייך הרכב החונה, מצאו את הפתק ולא ממש אהבו את הכתוב. מאבטח הקניון נקלע לזירה ונורה בטעות על ידי אחד הנערים. דלה בורחת וארבעת הנערים אחריה על מנת לחסל אותה מכיוון שביכולתה לקשר בין רצח המאבטח לנערים.
עם קים בסינג'ר.

סרט מצויין. ללא עלילה סבוכה, פשוט 80 דקות מותחות של מרדף בין חבורת נערים הוללים לאמא אשר כל רצונה הינו לחזור הביתה למשפחה. קים יוצאת מתרדמת של שנתיים-שלוש עם סרט מעולה ומשחק משכנע מאין כמוהו.
9/10

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ziv_r כתב:While She Was Out
דלה הינה אמא לזוג תאומים צעירים. בערב חג המולד, דלה יוצאת לקניון המקומי לקנות נייר עטיפה למתנות עבור ילדיה, תוך כדי שהיא מחפשת חנייה, היא מוצאת רכב אשר חנה בחנייה כפולה, בזעמה היא יוצאת ושמה פתק זועם על חלון הרכב החונה. לאחר הסיבוב של דלה בקניון, היא מגלה כי 4 נערים אשר להם שייך הרכב החונה, מצאו את הפתק ולא ממש אהבו את הכתוב. מאבטח הקניון נקלע לזירה ונורה בטעות על ידי אחד הנערים. דלה בורחת וארבעת הנערים אחריה על מנת לחסל אותה מכיוון שביכולתה לקשר בין רצח המאבטח לנערים.
עם קים בסינג'ר.

סרט מצויין. ללא עלילה סבוכה, פשוט 80 דקות מותחות של מרדף בין חבורת נערים הוללים לאמא אשר כל רצונה הינו לחזור הביתה למשפחה. קים יוצאת מתרדמת של שנתיים-שלוש עם סרט מעולה ומשחק משכנע מאין כמוהו.
9/10
...
בכל זאת, 4.9 ב IMDB זה לא ממש מעודד..
לאיזה סרטים עם סגנון דומה היית משווה אותו? זה כמו "סלולר" שגם היה עם בסינג'ר ?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

יותר כמו Taken עם ליאן ניסן מבחינת ההפתעה לטובה. ציפיתי לסרט מעט מנומנם בגלל קים המזדקנת, לא קיבלתי אומנם את GI Jean, אלא אמא אשר תעשה הכל על מנת לחזור למשפחה שלה בריאה ושלמה.

לגבי ציונים ב IMDB, דעתי בנושא ידועה (ממש לא מזיז לי הציון).

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

IMDB זה רק אינדיקטור, אבל הוא די טוב, גם אם כי לא תמיד קולע (אישית מעולם לא הבנתי מה סרטי שר הטבעות עושים ב 20 הראשונים). להגנתו בדרך כלל אפשר לומר שאני מסכים עם המון ציונים שניתנו שם, אבל כשסרט מקבל מתחת ל 5 זה לפעמים לא סימן טוב..

בכל מקרה, נשמע שהסרט שווה צפיה אז למה לא.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Quarantine

העלילה כבר מוכרת בטח... : צוות צילום מתכוון לצלם תוכנית על עבודת כבאים בלוס אנג'לס, אבל קריאה באמצע הלילה מתפתחת לסיוט.

מי שאהב את קלוברפילד, ולא מפריע לו הסגנון צילום התזזיתי יהנה לדעתי. לא ארוך מדיי, ועם לא מעט קטעים מבהילים.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

mulder כתב: (אישית מעולם לא הבנתי מה סרטי שר הטבעות עושים ב 20 הראשונים).
...
אישית מעולם לא הבנתי אנשים שלא מבינים מה סירטי שר הטבעות עושים ב-20 הראשונים 8)

:)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73436
שם מלא: ערן

שליחה

guyezra כתב:
mulder כתב: (אישית מעולם לא הבנתי מה סרטי שר הטבעות עושים ב 20 הראשונים).
...
אישית מעולם לא הבנתי אנשים שלא מבינים מה סירטי שר הטבעות עושים ב-20 הראשונים 8)

:)
...
:lol:

לא נוגע בסרטים שמקבלים ציון נמוך משש ב IMDB. יש מספיק סרטים טובים ולא מספיק זמן פנוי, אז לקחת סיכון על סרט שמקבל ציון של 4.9 ואינסוף ביקורות כתובות שליליות ב IMDB מבחינתי זה סיכון מיותר. כל פעם שחרגתי מהכלל הזה ניכוויתי, מה שחיזק אצלי את הכלל הזה לכלל ברזל עם מעט מאוד חריגות.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

Huber,
אז למה בכלל אתה משתתף בשרשור הזה? הרי אם אנחנו נותנים כאן המלצה ובכל מקרה אתה מבצע Override לפי הציון ב IMDB, אתה יכול לחסוך הרבה זמן. פשוט תעקוב אחר הסרטים החדשים שנכנסים לרשימה הבאה וחסל.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73436
שם מלא: ערן

שליחה

אני משתתף כממליץ בעיקר :wink:

מי שפעיל פה קבוע כבר יודע פחות או יותר מי מהממליצים הקבועים קולע לטעמו ויכול לאמץ המלצות בהתאם - מסכים איתי? היו פה לפחות 2-3 סרטים ש"פיספסתי" כשהם יצאו ועקב המלצות פה (שתאמו לציונים ב IMDB לרב ד"א) כן טרחתי לראות. פשוט, לא? :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

MONGOL

סיפורו של קאן (מלך) משלב התבגרותו כמונוגולי (גיל 9), התבגרותו המואצת עקב הנסיבות של משפחתו והעינויים שהוא עובר במהלך השנים ועד לבגרותו המלאה.

בעצם זה מתאר את הרקע לעליתו לגדולה של גנגיס קאן, ששלט על אחת האימפריות הגדולות ביותר בתולדות האנושות.

הסרט מעניין ככלל, אם כי איטי ומייסר לאורך חלקים ממנו. מה שכן, זה בפירוש מרגיש כמו חלק ראשון של טרילוגיה, ומעניין יהיה לעקוב אחרי זה אם באמת אני צודק (לא חקרתי ולא קראתי אם זו באמת המטרה של הסרט).

8/10

tnt424
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387

שליחה

oferlaor כתב:MONGOL

סיפורו של קאן (מלך) משלב התבגרותו כמונוגולי (גיל 9), התבגרותו המואצת עקב הנסיבות של משפחתו והעינויים שהוא עובר במהלך השנים ועד לבגרותו המלאה.

בעצם זה מתאר את הרקע לעליתו לגדולה של גנגיס קאן, ששלט על אחת האימפריות הגדולות ביותר בתולדות האנושות.

הסרט מעניין ככלל, אם כי איטי ומייסר לאורך חלקים ממנו. מה שכן, זה בפירוש מרגיש כמו חלק ראשון של טרילוגיה, ומעניין יהיה לעקוב אחרי זה אם באמת אני צודק (לא חקרתי ולא קראתי אם זו באמת המטרה של הסרט).

8/10
...
אני חושב שהפעם קצת הגזמת בציון אני הייתי נותן 6.5 לכל היותר הוא כמו שאמרת, ארוך ומייגע...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

tnt424,

בסופו של דבר, נהנתי מהסרט והייתי צופה בו שוב אם הייתי יודע על מה מדובר.

tnt424
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387

שליחה

עופר,
זה בסדר גמור זאת דעתך, ומה שאני רשמתי היא אך ורק דעתי ולא יותר מזה...
(מצטער אם נשמעתי מעביר ביקורת בצורה כזו או אחרת)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

In the Electric Mist

מבוסס על ספר בשם In the Electric Mist (with Dead Confederates) שהוא חלק מסדרת ספרים העוסקת בבלש בלואיזיאנה בשם דייב רובישו. דייב הוא דרומי מעיירה קטנה בלואיזיאנה, בוגר מלחמת וויטנאם, קצין לשעבר שעבר למשטרת ניו אורליאנס אחרי שחרורו ומשם למשטרת עיירה קטנה. לדייב יש הרבה בעיות בחיים, כמו התמודדות עם שכרות כרונית ונטייה להתפרצויות אלימות אבל הוא גם שוטר ישר, בעל אוהב ומגדל ילדה מאומצת אותה הציל ממטוס שהתרסק בביצות.

הסרט מתבסס על אחד הספרים היותר סוראליסטיים בסדרה ושינו בו את התקופה לזו שאחרי הוריקן קטרינה. את הדמות משחק טומי לי ג'ונס המצויין ויחד איתו עוד שחקנים מעולים כמו ג'ון גודמן בתפקיד מאוד בלתי רגיל לגביו. בעלילת הספר והסרט מנסה דייב לפענח סדרה של רציחות מזעזעות שאיך שהוא קשורות לחבר לשעבר שמפיק סרט על מלחמת האזרחים ולמעשה רצח שהוא צפה בו בהיותו ילד. בד בבד הוא גם נפגש עם רוחות רפאים מתקופת מלחמת האזרחים.

מה שמאוד מוצלח בסרט הוא שהצליחו להעביר בצורה טובה את אופיו האלים והסבוך של דייב ואת הרגשה שהוא חי בעולם שהוא לא תמיד מוחשי. בהרבה סצינות יש את ההרגשה שהרחוב והעיירה שבו הוא מתפקד בחיי היום יום הם הרבה פחות אמיתיים מהמפגשים שלו עם חללי הצבא הדרומי שהוא רואה בביצות.

סרט ממש טוב ומומלץ
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317

שליחה

Catskinner כתב:In the Electric Mist

מבוסס על ספר בשם In the Electric Mist (with Dead Confederates) שהוא חלק מסדרת ספרים העוסקת בבלש בלואיזיאנה בשם דייב רובישו. דייב הוא דרומי מעיירה קטנה בלואיזיאנה, בוגר מלחמת וויטנאם, קצין לשעבר שעבר למשטרת ניו אורליאנס אחרי שחרורו ומשם למשטרת עיירה קטנה. לדייב יש הרבה בעיות בחיים, כמו התמודדות עם שכרות כרונית ונטייה להתפרצויות אלימות אבל הוא גם שוטר ישר, בעל אוהב ומגדל ילדה מאומצת אותה הציל ממטוס שהתרסק בביצות.

הסרט מתבסס על אחד הספרים היותר סוראליסטיים בסדרה ושינו בו את התקופה לזו שאחרי הוריקן קטרינה. את הדמות משחק טומי לי ג'ונס המצויין ויחד איתו עוד שחקנים מעולים כמו ג'ון גודמן בתפקיד מאוד בלתי רגיל לגביו. בעלילת הספר והסרט מנסה דייב לפענח סדרה של רציחות מזעזעות שאיך שהוא קשורות לחבר לשעבר שמפיק סרט על מלחמת האזרחים ולמעשה רצח שהוא צפה בו בהיותו ילד. בד בבד הוא גם נפגש עם רוחות רפאים מתקופת מלחמת האזרחים.

מה שמאוד מוצלח בסרט הוא שהצליחו להעביר בצורה טובה את אופיו האלים והסבוך של דייב ואת הרגשה שהוא חי בעולם שהוא לא תמיד מוחשי. בהרבה סצינות יש את ההרגשה שהרחוב והעיירה שבו הוא מתפקד בחיי היום יום הם הרבה פחות אמיתיים מהמפגשים שלו עם חללי הצבא הדרומי שהוא רואה בביצות.

סרט ממש טוב ומומלץ
...

צפית במקרה עם תרגום לגרסת:
In The Electric Mist 2009 720p BluRay x264-BestHD

כי אני לא הצלחתי למצוא..

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

אני לא צופה עם תרגום לעברית. יש לי כתוביות באנגלית אם אתה רוצה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”