TheWiz Media - לשעבר Kodi בעברית בלחיצת כפתור
- Gaarzen
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
היי TheWiz !
אני ומשפחתי מתים על התוסף, המון המון תודה על הזמן וההשקעה..
תהיתי אם יש אפשרות להשתמש בתוסף דווקא ללא עברית כשמדובר בסרטים ובסדרות.
סידרתי את הקודי כך שכולו יהיה באנגלית והתוסף שולף סרטים מ-Salts בצורה נפלאה אך מאוד הייתי רוצה ששמות הסרטים והסדרות והתקצירים שלהם ישארו באנגלית
תודה !
אני ומשפחתי מתים על התוסף, המון המון תודה על הזמן וההשקעה..
תהיתי אם יש אפשרות להשתמש בתוסף דווקא ללא עברית כשמדובר בסרטים ובסדרות.
סידרתי את הקודי כך שכולו יהיה באנגלית והתוסף שולף סרטים מ-Salts בצורה נפלאה אך מאוד הייתי רוצה ששמות הסרטים והסדרות והתקצירים שלהם ישארו באנגלית
תודה !
- DanielGe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 340
@TheWiz
·
איך מבצעים עדכון גרסא בפולסר?
יש תוספים נוספים להזרמת סרטים בhd עם פסקול דיגטלי?
·
איך מבצעים עדכון גרסא בפולסר?
יש תוספים נוספים להזרמת סרטים בhd עם פסקול דיגטלי?
- djavi2015
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
Re: Kodi בעברית בלחיצת כפתור אחת!
@TheWiz
·שלום.. יש לי שאלה ?
למה קודי נתקע אחרי התוסף שלך צרפתי קובץ לוג https://mega.nz/#!boVG3Zob
בבקשה תעזור לי לפתור את הבעיה תודה ..!
·שלום.. יש לי שאלה ?
למה קודי נתקע אחרי התוסף שלך צרפתי קובץ לוג https://mega.nz/#!boVG3Zob
בבקשה תעזור לי לפתור את הבעיה תודה ..!
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
Gaarzen: תודה על המחמאות
. אפשרי בהחלט:
תחת וידאו -> קבצים -> כפתור ימני "TheWiz Movies/TV" -> "קבע תוכן". תגדיר כסקראפר סדרות/סרטים TheMovieDB/TheTVDV בהתאמה ואז הכל יהיה באנגלית.
לפני כן מומלץ בכדי למחוק את התוכן הקיים, להגדיר שהתוכן לא מוגדר ללחוץ אישור וקודי יבקש לנקות את הספריה, לחץ אישור. לאחר מכן תגדיר כפי שכתוב למעלה.
DanielGe: אין צורך לבצע עדכון לבד. אני מטפל בזה
תוך 12 שעות מרגע שיצא עדכון, כל בעלי הריפו שלי מתעדכנים אוטומטית.
djavi2015: הבחור מבקש סיסמה בכדי לגשת לקובץ הלוג. זה האתר המומלץ לעלות לוגים.
תחת וידאו -> קבצים -> כפתור ימני "TheWiz Movies/TV" -> "קבע תוכן". תגדיר כסקראפר סדרות/סרטים TheMovieDB/TheTVDV בהתאמה ואז הכל יהיה באנגלית.
לפני כן מומלץ בכדי למחוק את התוכן הקיים, להגדיר שהתוכן לא מוגדר ללחוץ אישור וקודי יבקש לנקות את הספריה, לחץ אישור. לאחר מכן תגדיר כפי שכתוב למעלה.
DanielGe: אין צורך לבצע עדכון לבד. אני מטפל בזה
djavi2015: הבחור מבקש סיסמה בכדי לגשת לקובץ הלוג. זה האתר המומלץ לעלות לוגים.
- הקרנף
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 426
@TheWiz
קודי שמותקן על מיניקס X8 קורס לאחר כמה דקות.
מחקתי את הגרסא הקודמת שהייתה לי כולל מחיקת קאש ונתונים לפני והתקנתי מחדש את הקודי האחרון (מהפלי).
התקנתי את הסקריט שלך ולא הפעלתי את israel live ועדיין הקודי קורס.
ניסתי להפעיל את קודי בלי הסקריפט שלך והוא עבד בסדר גמור...
להלן הלוג שלי:
http://xbmclogs.com/plvy0rtf5#line-6
קודי שמותקן על מיניקס X8 קורס לאחר כמה דקות.
מחקתי את הגרסא הקודמת שהייתה לי כולל מחיקת קאש ונתונים לפני והתקנתי מחדש את הקודי האחרון (מהפלי).
התקנתי את הסקריט שלך ולא הפעלתי את israel live ועדיין הקודי קורס.
ניסתי להפעיל את קודי בלי הסקריפט שלך והוא עבד בסדר גמור...
להלן הלוג שלי:
http://xbmclogs.com/plvy0rtf5#line-6
- DanielGe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 340
ישנם תוספים מלבד פולסר להזרים טורנטים?
- Gaarzen
-
- חבר שרק התחיל

תודה על התגובה המהירה !! זה עובד מצויין.
ועוד דבר קטנטן שלא כ"כ נוח ותהיתי אם יש איזה מאפיין שניתן לשנות ואני מפספס אך אין לי צפיות:
הספריות עובדות מצויין והסרטים נשפכים אליהן בצורה מופלאה, אך ברגע שאני בוחר סרט מהספרייה מיד זה מנסה לעשות לו סטרימינג למרות שבהגדרות של SALTS זה כבוי. לאחר כמה זמן זה בד"כ נכשל ורק אז אני מקבל רשימת המקורות המיוחלת.
בשלב זה שוב כתוב בתחתית שזה מנסה לעשות סטרימינג אוטומטי אך זה תקוע למטה בזמן שאני בוחר מקור חדש.
לבסוף כשאני בוחר מקור חדש במידה והמקור לא טוב אני מקבל שגיאה וזה יוצא לי לדף הבית ומכריח אותי לעשות את התהליך מחדש, למרות ששוב, בתוך SALTS זה מוגדר על Directory ולכן לא יוצא מהרשימה אם אני משתמש ישירות בתוסף.
אם לרשום בקיצור, לאחר בחירת סרט מהספרייה הייתי מצפה שרשימת המקורות תיפתח כרגיל בתוך SALTS במקום נסיון מהיר לסטרימינג ובמידה והמקור לא מוצלח שאשאר ברשימת המקורות כדי לבדוק מקור נוסף.
סליחה אם זה ארוך ! אם יש פתרון זה יהיה נהדר ואם לא אז תודה רבה על הפיתרון הקודם !
·
ועוד דבר קטנטן שלא כ"כ נוח ותהיתי אם יש איזה מאפיין שניתן לשנות ואני מפספס אך אין לי צפיות:
הספריות עובדות מצויין והסרטים נשפכים אליהן בצורה מופלאה, אך ברגע שאני בוחר סרט מהספרייה מיד זה מנסה לעשות לו סטרימינג למרות שבהגדרות של SALTS זה כבוי. לאחר כמה זמן זה בד"כ נכשל ורק אז אני מקבל רשימת המקורות המיוחלת.
בשלב זה שוב כתוב בתחתית שזה מנסה לעשות סטרימינג אוטומטי אך זה תקוע למטה בזמן שאני בוחר מקור חדש.
לבסוף כשאני בוחר מקור חדש במידה והמקור לא טוב אני מקבל שגיאה וזה יוצא לי לדף הבית ומכריח אותי לעשות את התהליך מחדש, למרות ששוב, בתוך SALTS זה מוגדר על Directory ולכן לא יוצא מהרשימה אם אני משתמש ישירות בתוסף.
אם לרשום בקיצור, לאחר בחירת סרט מהספרייה הייתי מצפה שרשימת המקורות תיפתח כרגיל בתוך SALTS במקום נסיון מהיר לסטרימינג ובמידה והמקור לא מוצלח שאשאר ברשימת המקורות כדי לבדוק מקור נוסף.
סליחה אם זה ארוך ! אם יש פתרון זה יהיה נהדר ואם לא אז תודה רבה על הפיתרון הקודם !
Gaarzen: תודה על המחמאות . אפשרי בהחלט:
לפני כן מומלץ בכדי למחוק את התוכן הקיים, להגדיר שהתוכן לא מוגדר ללחוץ אישור וקודי יבקש לנקות את הספריה, לחץ אישור. לאחר מכן תגדיר כפי שכתוב למעלה....
·
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- djavi2015
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
·TheWiz כתב:Gaarzen: תודה על המחמאות. אפשרי בהחלט:
DanielGe: אין צורך לבצע עדכון לבד. אני מטפל בזהתוך 12 שעות מרגע שיצא עדכון, כל בעלי הריפו שלי מתעדכנים אוטומטית.
djavi2015: הבחור מבקש סיסמה בכדי לגשת לקובץ הלוג. זה האתר המומלץ לעלות לוגים....
צרפתי לאתר שנתתה לי קובץ לוגו http://pastebin.com/ePn8Pn65
נערך לאחרונה על ידי djavi2015 ב 09/01/2016 3:28, נערך 6 פעמים בסך הכל.
- Gaarzen
-
- חבר שרק התחיל

·לא התכוונתי להטריח אבל תודה רבהTheWiz כתב:DanielGe: כן. Torrenter 2.
Gaarzen: שאתפנה אבדוק זאת....
- zac1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
במקבוק- אלקפיטן
מתרסק תוך כדי סריקה
עזרה בבקשה
מתרסק תוך כדי סריקה
עזרה בבקשה
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

djavi2015: התוסף של IsraeLive והתוסף שלי לא חיים בנחת בהתקנה הראשונית. יש להתקין את אחד התוספים (מהשניים) להמתין לסיום ההתקנה עד הסוף ואז לצאת מקודי בצורה מסודרת ולהתקין את התוסף השני.
- zac1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
הי,
איך אני מסיר את התוספים?
איך אני מסיר את התוספים?
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
קוסם יקר, האם תוכל להחזיר את הפולסר בגרסתו הקודמת לריפו שלך?
כל פעם מתבצע לי עדכון גרסה מהריפו שלך, דבר שפשוט הורס לי את כל הקודי(כן עד כדי כך. מהרגע שהסרתי את פולסר החיים חזרו להיות שלבים).
הרבה מאוד ריפויים יש היום בקהילה בלי העין הרע...אבל בלי הריפו שלך זה לא קודי.
תודה מראש.
כל פעם מתבצע לי עדכון גרסה מהריפו שלך, דבר שפשוט הורס לי את כל הקודי(כן עד כדי כך. מהרגע שהסרתי את פולסר החיים חזרו להיות שלבים).
הרבה מאוד ריפויים יש היום בקהילה בלי העין הרע...אבל בלי הריפו שלך זה לא קודי.
תודה מראש.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

danielk: לא ניתן. העדכון גורף למעל 100 אלף בעלי קודי.
אתה יכול להוריד ולהתקין ידנית את הגירסה שאתה רוצה ותחת הספריה של התוסף להיכנס ולשנות את הגירסה בקובץ addon.xml לגירסה האחרונה ואז לא תקבל את העדכון.
אתה יכול להוריד ולהתקין ידנית את הגירסה שאתה רוצה ותחת הספריה של התוסף להיכנס ולשנות את הגירסה בקובץ addon.xml לגירסה האחרונה ואז לא תקבל את העדכון.
- homiko
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
בכל פעם שאני מנסה להתקין את ההרחבה אני מקבל שגיאה
מצרף צילום מסך .
ואין לי הרחבות חוץ מערוצי טלוויזיה ואולי עוד שלא מצאתי אבל קיר סרטים וסדרות אין...
וניסיתי לכבות אנטי וירוס, להתקין ידנית ומה לא...
מישהו מכיר תבעייה?
מצרף צילום מסך .
ואין לי הרחבות חוץ מערוצי טלוויזיה ואולי עוד שלא מצאתי אבל קיר סרטים וסדרות אין...
וניסיתי לכבות אנטי וירוס, להתקין ידנית ומה לא...
מישהו מכיר תבעייה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- avishay33
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 246
- שם מלא: avishay33
הי, אני מקווה שלא אצא טמבל....
התקנתי הבוקר את הגרסא החדשה, זאת לאחר שהסרתי את הקודי מהמחשב, מחגתי את קבצי ההגדרות והתקנתי קודי חדש מהלינק בטרד.
בעת ההפעלה מופיע לי כי לא ניתן להפעיל את הרחבת ה THEWIZ ושעליי להסתכל ברישום ביומן.
בפועל אין תוכנת יומן (כפי שהיתה בעבר)
חיפשתי בפורום אך לא מצאתי פתרון...
מה עליי לעשות (האשה לוחצת:) )
התקנתי הבוקר את הגרסא החדשה, זאת לאחר שהסרתי את הקודי מהמחשב, מחגתי את קבצי ההגדרות והתקנתי קודי חדש מהלינק בטרד.
בעת ההפעלה מופיע לי כי לא ניתן להפעיל את הרחבת ה THEWIZ ושעליי להסתכל ברישום ביומן.
בפועל אין תוכנת יומן (כפי שהיתה בעבר)
חיפשתי בפורום אך לא מצאתי פתרון...
מה עליי לעשות (האשה לוחצת:) )
- elirazdu
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

בוקר טוב חברים.
אכן מוזר מאוד שפתאום זה קרה. אבדוק היום ואעדכן.
אכן מוזר מאוד שפתאום זה קרה. אבדוק היום ואעדכן.
- leeadm
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
wetek - kodi
שלום,
קניתי מכשיר WETEK שהגיע עם קודי מובנה,
הצלחתי להתקין דרך מחשב אחר את הWIZ אבל לאחר שעשיתי כיבוי והדלקה למכשיר (לפי ההוראות התקנה של הWIZ) המכשיר נכנס ללופ והקודי לא עלה. איך שהמכשיר נדלק כותב לי OPENELEC ואחר כך כשהקודי אמור לעלות מופיע בגדול הלוגו של KODI מתחת WIZ (כשלפני ההתקנה היה מופיע מספר גירסה) אבל הוא לא מצליח לעלות - מופיע, נעלם מופיע נעלם ככה עד שהוצאתי מהחשמל לאחר 15 דק.
מחקתי את התיקיות דרך הרשת של USERDATA - הקודי חזר לעבוד, לאחר כדקה התחיל את תהליך ההתקנה של הWIZ מחדש ולאחר מכן שוב נתקע..
מישהו מכיר? קרה לו? יש פיתרון לזה?
תודה מראש,
ליעד
קניתי מכשיר WETEK שהגיע עם קודי מובנה,
הצלחתי להתקין דרך מחשב אחר את הWIZ אבל לאחר שעשיתי כיבוי והדלקה למכשיר (לפי ההוראות התקנה של הWIZ) המכשיר נכנס ללופ והקודי לא עלה. איך שהמכשיר נדלק כותב לי OPENELEC ואחר כך כשהקודי אמור לעלות מופיע בגדול הלוגו של KODI מתחת WIZ (כשלפני ההתקנה היה מופיע מספר גירסה) אבל הוא לא מצליח לעלות - מופיע, נעלם מופיע נעלם ככה עד שהוצאתי מהחשמל לאחר 15 דק.
מחקתי את התיקיות דרך הרשת של USERDATA - הקודי חזר לעבוד, לאחר כדקה התחיל את תהליך ההתקנה של הWIZ מחדש ולאחר מכן שוב נתקע..
מישהו מכיר? קרה לו? יש פיתרון לזה?
תודה מראש,
ליעד