השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
מה המצב?
רוצה להתחבר לפרטנר בסיבים האופוטיים, מה הדגם המומלץ שאפשר לרכוש בארץ כיום?
איזה נתב מומלץ לרכוש? 4 חדרי שינה, בכל חדר נק' קווית, מדרגות בתוך הבית וחדר קטן למעלה וגג גדול, חשוב לי שתהייה קליטה טובה גם בגג בשביל להוציא מקרן ולראות על הגג. מעדיף לרכוש ציוד באופן פרטי משהו הגיוני שיחזיק צפייה דרך האינטרנט, XBOX ו 4 ילדים עם פלאפונים. בכניסה לבית יש לי ארון תקשורת קטן שלשם מגיעים כל הכבלי RG45
רוצה להתחבר לפרטנר בסיבים האופוטיים, מה הדגם המומלץ שאפשר לרכוש בארץ כיום?
איזה נתב מומלץ לרכוש? 4 חדרי שינה, בכל חדר נק' קווית, מדרגות בתוך הבית וחדר קטן למעלה וגג גדול, חשוב לי שתהייה קליטה טובה גם בגג בשביל להוציא מקרן ולראות על הגג. מעדיף לרכוש ציוד באופן פרטי משהו הגיוני שיחזיק צפייה דרך האינטרנט, XBOX ו 4 ילדים עם פלאפונים. בכניסה לבית יש לי ארון תקשורת קטן שלשם מגיעים כל הכבלי RG45
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46349
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- miko79
- חבר ותיק

Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
תודה, אבל לא מוצא את הדגם הזה בארץ... בKSP אזל המלאי ולא מוצא במקומות אחרים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- miko79
- חבר ותיק

תודה רבה, האם יספיק לצרכים שלי
"4 חדרי שינה, בכל חדר נק' קווית, מדרגות בתוך הבית וחדר קטן למעלה וגג גדול, חשוב לי שתהייה קליטה טובה גם בגג בשביל להוציא מקרן ולראות על הגג. מעדיף לרכוש ציוד באופן פרטי משהו הגיוני שיחזיק צפייה דרך האינטרנט, XBOX ו 4 ילדים עם פלאפונים. בכניסה לבית יש לי ארון תקשורת קטן שלשם מגיעים כל הכבלי RG45"
"4 חדרי שינה, בכל חדר נק' קווית, מדרגות בתוך הבית וחדר קטן למעלה וגג גדול, חשוב לי שתהייה קליטה טובה גם בגג בשביל להוציא מקרן ולראות על הגג. מעדיף לרכוש ציוד באופן פרטי משהו הגיוני שיחזיק צפייה דרך האינטרנט, XBOX ו 4 ילדים עם פלאפונים. בכניסה לבית יש לי ארון תקשורת קטן שלשם מגיעים כל הכבלי RG45"
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
רק אל תזמין 2 על אותו קונה כי תשלם מעמ. אני רואה שיש גם קופון הנחה של 7 דולר
היי, יש לי הוטבוקס 4, הוט+הוטנט ב 200 מגה (אין לי תשתית סיבים). הקליטה ב WIFI גרועה, גם בסלון איפה שההוטבוקס נמצא, גם ב 2.5 וגם ב 5. אני בעיקר שם לב לזה בקטיעות סירטונים בטיוטיוב בטלפון אבל גם בגלישה באתרים. ברגע שאני סוגר בטלפון את ה WIFI האינטרנט רץ חלק.
האם הראוטר הזה יתן לי קליטה מעולה ב WIFI?
אם כן, כרגע אליאקספרס זו האופציה היחידה לקנות את הראוטר? אני רואה שאין ב KSP וגם לא מופיע בזאפ,
להזמין מכאן בגירסה הסינית EU adapter בשחור ?
האם הראוטר הזה יתן לי קליטה מעולה ב WIFI?
אם כן, כרגע אליאקספרס זו האופציה היחידה לקנות את הראוטר? אני רואה שאין ב KSP וגם לא מופיע בזאפ,
להזמין מכאן בגירסה הסינית EU adapter בשחור ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני רואה שאין להם את הגירסה בשחור עם השנאי המקורי של וואווי בשחור....
מכיר אתר שמוכרים שם את הנתב בשחור עם השנאי של האווי בשחור?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- miko79
- חבר ותיק

תודה, ממש מתלבט בין זה לDECO X20 פשוט בכניסה לבית יש ארון חשמל קטן מפלסטיק ושם יש את הכבלי RG45 שמרושתים לחדרים, לא בטוח שהנתב יצליח להיכנס לארון וגם עם כן הוא יחסום את כל האנטנות, עד כמה זה קריטי?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מדבר על הצבע של הכבל של הנתב בשחור. המוכר אומר שוואוי הפסיקה לספק את הכבל בצבע שחור מלפני שנה....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה הצבע של הכבל שמוכרים עכשיו?
איזה צבע אתה רוצה?
איזה חשיבות יש לצבע של הכבל?
איזה צבע אתה רוצה?
איזה חשיבות יש לצבע של הכבל?
יש למישהו אולי לינק להסבר מפורט איך להתקין 2 ראוטרים כאלו מאפס לתצורת MESH?
יכול להיות שיש בשירשור הזה אבל זה 148 דפים לעבור עליהם...
יכול להיות שיש בשירשור הזה אבל זה 148 דפים לעבור עליהם...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לגבי סעיף #2 של החיבור הקווי של ה-MESH:
2. לחבר כבל רשת מאחת מיציאות ה-LAN של היחידה הראשונה לכניסת ה-WAN של היחידה השניה. אז יתבצע סנכרון בין היחידות.
אני עושה את זה אחרי שאני עושה את כל הפעולות של החלק הראשון - כלומר קודם מחבר את הראוטר השני כ-MESH באלחוטי ואז מחבר קבל בינם,
או שסעיף זה מחליף את סעיף 4 של החיבור האלחוטי בינם?
4. עכשיו צריך ללחוץ פעם אחת על הכפתור השטוח עם סימן ה-H בחלק העליון של הנתב הראשי - זה יגרום לו "להשתלט" אלחוטית על היחידה המשנית ולקנפג אותה עם כל ההגדרות הנחוצות כדי ליצור MESH בין היחידות. בזמן ההגדרה האוטומטית האור ביחידה המשנית יהבהב גם הוא (הבהוב מהיר).
2. לחבר כבל רשת מאחת מיציאות ה-LAN של היחידה הראשונה לכניסת ה-WAN של היחידה השניה. אז יתבצע סנכרון בין היחידות.
אני עושה את זה אחרי שאני עושה את כל הפעולות של החלק הראשון - כלומר קודם מחבר את הראוטר השני כ-MESH באלחוטי ואז מחבר קבל בינם,
או שסעיף זה מחליף את סעיף 4 של החיבור האלחוטי בינם?
4. עכשיו צריך ללחוץ פעם אחת על הכפתור השטוח עם סימן ה-H בחלק העליון של הנתב הראשי - זה יגרום לו "להשתלט" אלחוטית על היחידה המשנית ולקנפג אותה עם כל ההגדרות הנחוצות כדי ליצור MESH בין היחידות. בזמן ההגדרה האוטומטית האור ביחידה המשנית יהבהב גם הוא (הבהוב מהיר).
עבור חיבור קווי כל מה שצריך לעשות זה לחבר את הכבל בין שתי היחידות כמתואר. אחרי מספר שניות הLED ביחידה המשנית יהפוך לירוק. ו-ז-ה-ו. לא צריך לפני כן לחבר כ MESH אלחוטי. אלה שתי פרוצדורות שונות שלא תלויות אחת בשניה. כל מה שצריך זה לחבר כבל...