אשכול מרוכז למיזם האינטרנט Unlimited
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4893
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
חברת חשמל היא חברה ממשלתית בגירעון של מיליארדים במשא ומתן מתמשך על תוכנית הבראה ומהווה בור כלכלי לכספי המיסים, איך הגעת למסקנה שזו חברה עשירה?
אנחנו עוד נממן את המיזם הזה פעמיים, בדיוק כמו את החשמל.
פעם אחת בתשלום ישיר, פעם שנייה דרך תקציבי עתק על חשבון המיסים שאנחנו משלמים, כדי "להציל" את ההנהלה הכושלת מפשיטת רגל.
פעם אחת בתשלום ישיר, פעם שנייה דרך תקציבי עתק על חשבון המיסים שאנחנו משלמים, כדי "להציל" את ההנהלה הכושלת מפשיטת רגל.
אני לגמרי יכול להבין למה הם בצרות, ואם נשים בצד את עניין הפריסה האיטית, למען האמת זה לא אשמתם.
הבניין שלי (מעל 100 דירות) מחובר כבר כמה חודשים, אני כמובן התחברתי מהשנייה הראשונה.
המוצר שלהם מצויין - מהירות הרבה מעבר למובטח עם יציבות מקסימלית.
השירות שלהם מצויין - מהמעט שניסיתי, מענה כמעט מיידי בלי נתב שיחות מעצבן.
המחיר שלהם ביחס לתמורה מצויין אף הוא.
למרות כל זה, אפשר לספור על יד אחת את מספר הדירות שהתחברו בבניין שלי, מאחר והבעיה היא שאת הרוב המוחלט של עם ישראל לא מעניין שום דבר בחיבור האינטרנט שלהם מלבד המחיר. הם לא ירגישו בשום הבדל לעומת ה-15 מגהביט שיש להם כיום, כי כזה הוא אופי השימוש שלהם.
אני מאוד מקווה שהם ימצאו את הדרך לשרוד כלכלית. אני אפילו מוכן לשלם יותר על המוצר בשביל זה, רק לא לחזור לדבר העלוב הזה שבזק והוט קוראות לו אינטרנט.
הבניין שלי (מעל 100 דירות) מחובר כבר כמה חודשים, אני כמובן התחברתי מהשנייה הראשונה.
למרות כל זה, אפשר לספור על יד אחת את מספר הדירות שהתחברו בבניין שלי, מאחר והבעיה היא שאת הרוב המוחלט של עם ישראל לא מעניין שום דבר בחיבור האינטרנט שלהם מלבד המחיר. הם לא ירגישו בשום הבדל לעומת ה-15 מגהביט שיש להם כיום, כי כזה הוא אופי השימוש שלהם.
אני מאוד מקווה שהם ימצאו את הדרך לשרוד כלכלית. אני אפילו מוכן לשלם יותר על המוצר בשביל זה, רק לא לחזור לדבר העלוב הזה שבזק והוט קוראות לו אינטרנט.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
קרמריקה כתב:אני לגמרי יכול להבין למה הם בצרות, ואם נשים בצד את עניין הפריסה האיטית, למען האמת זה לא אשמתם.
אני מאוד מקווה שהם ימצאו את הדרך לשרוד כלכלית. אני אפילו מוכן לשלם יותר על המוצר בשביל זה, רק לא לחזור לדבר העלוב הזה שבזק והוט קוראות לו אינטרנט....
·
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אז שתפשוט כבר. כרגע היא תופסת את המדינה בבייציםufffnick כתב:חברת חשמל היא חברה ממשלתית בגירעון של מיליארדים במשא ומתן מתמשך על תוכנית הבראה ומהווה בור כלכלי לכספי המיסים, איך הגעת למסקנה שזו חברה עשירה?
פעם אחת בתשלום ישיר, פעם שנייה דרך תקציבי עתק על חשבון המיסים שאנחנו משלמים, כדי "להציל" את ההנהלה הכושלת מפשיטת רגל....
·לא יעזור להם.ufffnick כתב:@קרמריקה
·
גם אני ואחרים אמרו את זה מזמן - 20 מגה סימטרי במחיר של 100 מגה היום בבזק/הוט והם שוברים לחלוטין את השוק....
כל עוד הם לא ימכרו במחירים של חבילות הכניסה של המתחרים, הם לא ישיגו מספיק לקוחות.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
באמת הזוי,
כל מי שמבין קצת בנושא יודע להעריך את האינטרנט של אנלימיט לעומת הזבל שאנחנו מקבלים בחברות האחרות ובמיוחד שהמחירים לא יקרים דרמטית.
הבעיה זה קצב פריסה לא ברור ובלי תוכנית מסודרת. תוסיף לכך שאף אחד לא באמת אוהב את חברת החשמל והיעילות שלה ידוע בציבור ואז בכלל זה נס אם יגיע אלינו.
כל מי שמבין קצת בנושא יודע להעריך את האינטרנט של אנלימיט לעומת הזבל שאנחנו מקבלים בחברות האחרות ובמיוחד שהמחירים לא יקרים דרמטית.
הבעיה זה קצב פריסה לא ברור ובלי תוכנית מסודרת. תוסיף לכך שאף אחד לא באמת אוהב את חברת החשמל והיעילות שלה ידוע בציבור ואז בכלל זה נס אם יגיע אלינו.
גם אם הניהול היה מושלם, אי אפשר לפרוס תשתית כזו ולשרוד על אחוז חיבור של כ-5% מאלו שיכולים להתחבר, ואי אפשר למכור במחיר של החבילות הזולות של בזק והוט, וזה מה שהציבור רוצה.
הדרך היחידה שלהם לשרוד כלכלית בפורמט הנוכחי לעניות דעתי זה לפנות לעסקים שכיום משלמים סכומים הזויים לתשתית אינטרנט. השאלה היא אם זה מספיק.
הדרך השנייה זה אם ישכילו ויצליחו לשלב חבילות טריפל שכוללות טלוויזיה רב ערוצית במחיר תחרותי ובאיכות גבוהה (hd אמיתי לדוגמא). זה כבר יגרום לאנשים להתעורר.
עד אז, אני נהנה מהאינטרנט כמה שאפשר ומקווה שלא יקרסו.
הדרך היחידה שלהם לשרוד כלכלית בפורמט הנוכחי לעניות דעתי זה לפנות לעסקים שכיום משלמים סכומים הזויים לתשתית אינטרנט. השאלה היא אם זה מספיק.
הדרך השנייה זה אם ישכילו ויצליחו לשלב חבילות טריפל שכוללות טלוויזיה רב ערוצית במחיר תחרותי ובאיכות גבוהה (hd אמיתי לדוגמא). זה כבר יגרום לאנשים להתעורר.
עד אז, אני נהנה מהאינטרנט כמה שאפשר ומקווה שלא יקרסו.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4893
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
@קרמריקה
·
כל הרעיונות שאתה מעלה זה בדיוק מה שנקרא ניהול מוצר.
אם הוא היה מושלם, כולנו היינו מתחבטים קשות בין התשתיות המוצעות בארץ בשוק תחרותי.
או...
בשוק שמתאם מחירים.
·
כל הרעיונות שאתה מעלה זה בדיוק מה שנקרא ניהול מוצר.
אם הוא היה מושלם, כולנו היינו מתחבטים קשות בין התשתיות המוצעות בארץ בשוק תחרותי.
או...
בשוק שמתאם מחירים.
נערך לאחרונה על ידי ufffnick ב 04/12/2015 16:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם אצלנו מחכים בקוצר רוח לאנלימיטד. נראה לי שכל איזורי התעשיה רעננה, הרצליה, רמת החיל, נוה נאמן, עתיר ידע, הם צריכים תעדוף פריסה מיידי.
בנוסף, שיציעו שירותי טלפוניה (זה בעצם אחריות הספקיות לקבל רשיון ממשרד התקשורת. משרד התקשורת צריך להקל עליהן להשיג את האישורים הרלוונטיים)
וכמובן, שיציעו שירותים שמצדיקים את הצורך בהעלאה גבוהה. לדוגמא: שירות גיבוי בזמן אמת של כל מה שחשוב בבית. כולל טלפונים סלולריים וכו'.
בנוסף, שיציעו שירותי טלפוניה (זה בעצם אחריות הספקיות לקבל רשיון ממשרד התקשורת. משרד התקשורת צריך להקל עליהן להשיג את האישורים הרלוונטיים)
וכמובן, שיציעו שירותים שמצדיקים את הצורך בהעלאה גבוהה. לדוגמא: שירות גיבוי בזמן אמת של כל מה שחשוב בבית. כולל טלפונים סלולריים וכו'.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- rgulian
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 709
- שם מלא: רמי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
ערב טוב.
מזל טוב ,היום התחברתי לאנלימיטד 100מגה.
ז'בוטינסקי 91 ר״ג.
אחי גר ב116 ,מרחק של תחנת אוטובוס ,אין אצלו סיב אופטי.
כרגע עם תקלה בהעלאה ,רק הורדה יש לי 100מגה.
בכל אתר שאני עושה בדיקת העלאה ,נכשל.
גם חלק מהאתרים לא מוצגים כמו שצריך.
עדיין יש לי את המודם של בזק ,שאני מחבר אותו ,הכל תקין.
מחכה שיסדרו
מזל טוב ,היום התחברתי לאנלימיטד 100מגה.
ז'בוטינסקי 91 ר״ג.
אחי גר ב116 ,מרחק של תחנת אוטובוס ,אין אצלו סיב אופטי.
כרגע עם תקלה בהעלאה ,רק הורדה יש לי 100מגה.
בכל אתר שאני עושה בדיקת העלאה ,נכשל.
גם חלק מהאתרים לא מוצגים כמו שצריך.
עדיין יש לי את המודם של בזק ,שאני מחבר אותו ,הכל תקין.
מחכה שיסדרו
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
תתחבר בלי המודם של בזק ותנסה שוב
בינתים איפה התמיכה הטכנית לדעתך יותר טובה בבזק או ב אנלימיטד?rgulian כתב:עדיין אין העלאה.
כרגע הגבתי כאן דרך האייפון.
דרך המחשב רושם ,לא מצליח להציג את הדף ,ברגע שאני עושה שליחה....
אם בבזק אז אני רוצה להאמין שבהמשך זה יהיה גם באנילמיטד כי לדעתי תמיכה טובה זה גם דבר חשוב.
נסה לעבור לספק אחר
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
- rgulian
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 709
- שם מלא: רמי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
נמצאה הבעיה בקשר להעלאה.
בעיה במערכת הפעלה.
כרגע שמתי דיסק קשיח אחר ,עם WIN8 הורדה/העלאה תקינה.
עם המערכת הפעלה המקולקלת ,מול בזק סוחב ,מול סיב אופטי אפס העלאה.
כבר חשבתי משהו בחומרה!
בעיה במערכת הפעלה.
כרגע שמתי דיסק קשיח אחר ,עם WIN8 הורדה/העלאה תקינה.
עם המערכת הפעלה המקולקלת ,מול בזק סוחב ,מול סיב אופטי אפס העלאה.
כבר חשבתי משהו בחומרה!