לא. אתה צריך להשתמש ב tasker או setting profile כדי לאפשר זאת.zovirax כתב:מגניב ה CAR HOME - לא היה לי את זה עד עכשיו
אצלי ברגיל ה GPS ו 3G ו ROTATION במצב כבוי , אפשר שבמצב CAR HOME הם יפעלו אוטומטית? ובמצב רגיל יכבו?...
שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
שתי שאלות:
SKYPE - דיברתי בסקייפ. שיחה שנכנסה הפריעה - נשמע הצלצול ללא יכולת להשתיקו. באג ידוע?
מצלמה ונגן - לא עובדים כאשר הסוללה מתחת ל 10%. היש פתרון?
SKYPE - דיברתי בסקייפ. שיחה שנכנסה הפריעה - נשמע הצלצול ללא יכולת להשתיקו. באג ידוע?
מצלמה ונגן - לא עובדים כאשר הסוללה מתחת ל 10%. היש פתרון?
- liqnit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 336
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
לגבי המצלמה יש ב-SGS TOOLS תיקון לזה בשם HACKED CAMERA, תחת UPGRADE STOCK APPS.שח_מט כתב:שתי שאלות:
מצלמה ונגן - לא עובדים כאשר הסוללה מתחת ל 10%. היש פתרון?...
- nokobik
-
- חבר ותיק

למרות שראיתי שנתנו פתרון איך להוסיף CWM אני מקווה שהוא יוסיף את בעצמו.eagle75 כתב:וואוו, כמה אפליקציות מעניינות. יקח לי נצח לעבור על כולם. איזה כיף.
nokobik, דרך ADB אתה לא יכול להתקין update.zip אתה צריך לפתוח את הזיפ ולהתקין את הקבצים/ספריות ידנית. אתה גם לא יכול לעדכן קרנל בצורה הזאת.
zovirax, זו קבוצה מקבילה ל Cyanogen. מתחיל להיות מעניין. שים לב שגם פה הרבה דברים חשובים עדיין לא עובדים ....
לא בא לי על ההתעסקות הזאת.
לגבי ה-MIUI, מדבר אבל על גרסה 2.2.1 ומשום מה הרבה דברים שונים שם.
עדיין לא הבנתי מה הקטע שלהם.
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

מדובר בעוד קבוצה כמו Cyanogen שמפתחת רום עצמאי מסמסונג. יותר מהיר וכדומה... גם אצלהם חצי מהדברים לא עובדים. כנראה שהם מתבססים על גרסה 2.2.1 ולא 2.3 , לא נראה לי קריטי, כי כאמור, הרבה דברים לא עובדים בכל מקרה.nokobik כתב:למרות שראיתי שנתנו פתרון איך להוסיף CWM אני מקווה שהוא יוסיף את בעצמו.eagle75 כתב:וואוו, כמה אפליקציות מעניינות. יקח לי נצח לעבור על כולם. איזה כיף.
nokobik, דרך ADB אתה לא יכול להתקין update.zip אתה צריך לפתוח את הזיפ ולהתקין את הקבצים/ספריות ידנית. אתה גם לא יכול לעדכן קרנל בצורה הזאת.
zovirax, זו קבוצה מקבילה ל Cyanogen. מתחיל להיות מעניין. שים לב שגם פה הרבה דברים חשובים עדיין לא עובדים ....
לא בא לי על ההתעסקות הזאת.
לגבי ה-MIUI, מדבר אבל על גרסה 2.2.1 ומשום מה הרבה דברים שונים שם.
עדיין לא הבנתי מה הקטע שלהם....
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
זה טוב לתחרות
- nokobik
-
- חבר ותיק

תחרות טובה כשמדובר בחברות.zovirax כתב:זה טוב לתחרות...
במקרה הזה היה עדיף שיעבדו ביחד.
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
איך הקרנל?nokobik כתב:תחרות טובה כשמדובר בחברות.zovirax כתב:זה טוב לתחרות...
במקרה הזה היה עדיף שיעבדו ביחד....
ההחלפה של הספריות מול הסוגי זיכרון לא נשמע לי כמו משהו שאני רץ לנסות
הארדקור כנראה הגיע למנוחה והנחלה, סוגר שבוע ללא עדכון או גירסת טסט מתגלגלת.... מוזר.
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
לא חובה. אפשר גם דרך ההגדרות ב Car Dock Home v3.eagle75 כתב:לא. אתה צריך להשתמש ב tasker או setting profile כדי לאפשר זאת.zovirax כתב:מגניב ה CAR HOME - לא היה לי את זה עד עכשיו
אצלי ברגיל ה GPS ו 3G ו ROTATION במצב כבוי , אפשר שבמצב CAR HOME הם יפעלו אוטומטית? ובמצב רגיל יכבו?......
Enjoy the Silence
- nokobik
-
- חבר ותיק

נראה לי שהוא טוב.שח_מט כתב:איך הקרנל?nokobik כתב:תחרות טובה כשמדובר בחברות.zovirax כתב:זה טוב לתחרות...
במקרה הזה היה עדיף שיעבדו ביחד....
ההחלפה של הספריות מול הסוגי זיכרון לא נשמע לי כמו משהו שאני רץ לנסות
הארדקור כנראה הגיע למנוחה והנחלה, סוגר שבוע ללא עדכון או גירסת טסט מתגלגלת.... מוזר....
מאוד מהיר וחלק עם תגובות טובות.
אני עובד עם ONENAND שלו אבל אתה יכול לנסות אותו סתם עם הלאגפיקס הרגיל.
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

נחמד, ב car home של גוגל אין אופציה כזאת. אני אבדוק את car dock home v3.OferL כתב:לא חובה. אפשר גם דרך ההגדרות ב Car Dock Home v3.eagle75 כתב:לא. אתה צריך להשתמש ב tasker או setting profile כדי לאפשר זאת.zovirax כתב:מגניב ה CAR HOME - לא היה לי את זה עד עכשיו
אצלי ברגיל ה GPS ו 3G ו ROTATION במצב כבוי , אפשר שבמצב CAR HOME הם יפעלו אוטומטית? ובמצב רגיל יכבו?.........
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

לא מצאתי setting profile במרקט.eagle75 כתב:לא. אתה צריך להשתמש ב tasker או setting profile כדי לאפשר זאת.zovirax כתב:מגניב ה CAR HOME - לא היה לי את זה עד עכשיו
אצלי ברגיל ה GPS ו 3G ו ROTATION במצב כבוי , אפשר שבמצב CAR HOME הם יפעלו אוטומטית? ובמצב רגיל יכבו?......
ו TESKER עולה 20 שקל .
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

הייתה חלופה חינמית ל tasker , אבל אני לא זוכר מה השם שלה. תנסה את מה OferL הציע.zovirax כתב:לא מצאתי setting profile במרקט.eagle75 כתב:לא. אתה צריך להשתמש ב tasker או setting profile כדי לאפשר זאת.zovirax כתב:מגניב ה CAR HOME - לא היה לי את זה עד עכשיו
ו TESKER עולה 20 שקל ....
לגבי ה setting profiles:
https://market.android.com/details?id=c ... teprofiles
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

לא אהבתי את car dock home
זו של גוגל נחמדה יותר וזורמת יותר
זו של גוגל נחמדה יותר וזורמת יותר
- nokobik
-
- חבר ותיק

מסכים, בזמנו גם אני ניסיתי את השניה ולא אהבתי אותה.zovirax כתב:לא אהבתי את car dock home
זו של גוגל נחמדה יותר וזורמת יותר...
לא יודע אפילו למה.
- OferL
-
- חבר מביא חבר

מוזר לי... מה אתם מוצאים ב car home של גוגל?
אין בה אפשרות לשנות את התוכנות למשל לשים WAZE במקום MAPS או שעון
מה אני מפספס?
אין בה אפשרות לשנות את התוכנות למשל לשים WAZE במקום MAPS או שעון
מה אני מפספס?
Enjoy the Silence
- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
יש אפשרויות לשים קיצורים נוספים, ולשנות מיקום של תוספים.
אני שמתי waze בלי בעיות...
אני שמתי waze בלי בעיות...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- OferL
-
- חבר מביא חבר

באמת... כנראה שהיתה לי גירסה לא מתפקדת...urik79 כתב:יש אפשרויות לשים קיצורים נוספים, ולשנות מיקום של תוספים.
אני שמתי waze בלי בעיות......
Enjoy the Silence
- nokobik
-
- חבר ותיק

זה לא שהוא מלא בפיצ'רים.OferL כתב:באמת... כנראה שהיתה לי גירסה לא מתפקדת...urik79 כתב:יש אפשרויות לשים קיצורים נוספים, ולשנות מיקום של תוספים.
אני שמתי waze בלי בעיות.........
הוא בסיסי ביותר.
אבל איכשהו הוא מרגיש לי יותר טוב מהאחרים.