Aeon skin למוביג'וקבוקס לכל מכשיר NMT
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אם לא קיים לך השדה הזה בשום מקום אז פשוט תוסיף אותו בשני קבצים:
1.ב moviejukebox-default.properties שנמצא בתיקיית properties
2. ב moviejukebox.properties שנמצא בתיקייה הראשית
זה מה שאתה מוסיף שם באחד השורות:
mjb.playFullBluRayDisk=true
אגב, זה סה"כ מאפשר לך לנגן את התפריטים של ריפים תכני הבלורי שה C-200 תומך בכך (אם ה mjb.playFullBluRayDisk=false אז הנגן פשוט מנגן את הקובץ הגדול ביותר בתיקיית ה STREAM)
אגב, זה סה"כ מאפשר לך לנגן את התפריטים של ריפים תכני הבלורי שה C-200 תומך בכך (אם ה mjb.playFullBluRayDisk=false אז הנגן פשוט מנגן את הקובץ הגדול ביותר בתיקיית ה STREAM)
- קוביס
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
osherov
שיחקת אותה!!
ב B-1 זה עובד כמו שצריך, יאללה עוד כשעתיים של סריקות יהיה לי JB מוכן שגם עובד...
בינתיים:
יש לי סרטים שלא זוהו וגם לאחר שהוספתי להם קובץ NFO עם הלינק ל sratim, הבעייה לא נפתרה...
למשל gladiator, סרטים ישראלים ועוד כמה...
אתה יכול לדמיין איפה נפלתי??
שיחקת אותה!!
ב B-1 זה עובד כמו שצריך, יאללה עוד כשעתיים של סריקות יהיה לי JB מוכן שגם עובד...
בינתיים:
יש לי סרטים שלא זוהו וגם לאחר שהוספתי להם קובץ NFO עם הלינק ל sratim, הבעייה לא נפתרה...
למשל gladiator, סרטים ישראלים ועוד כמה...
אתה יכול לדמיין איפה נפלתי??
- קוביס
-
- חבר פעיל מאוד

אין משמעות למיקום השורה החדשה בתוך הקובץ??osherov כתב:אם לא קיים לך השדה הזה בשום מקום אז פשוט תוסיף אותו בשני קבצים:
אגב, זה סה"כ מאפשר לך לנגן את התפריטים של ריפים תכני הבלורי שה C-200 תומך בכך (אם ה mjb.playFullBluRayDisk=false אז הנגן פשוט מנגן את הקובץ הגדול ביותר בתיקיית ה STREAM)...
- osherov
-
- גורו Android

לא אין חשיבות למיקום השורה בקובץ....
בקשר לסרטים שהוא לא מזהה, האם אין לך איזכור לסרטים האלה בכלל ב JB שהוא בונה או שרק ה cover של הסרטים האלה הוא ריק?
אתה יכול לנסות ב NFO לתת לו קישור ל IMDB...אגב יש משהו מיוחד בסרטים האלה? האם הם ISO במקרה או שכולם MKV?
לי מכל האוסף (ויש לי די הרבה) קיים רק סרט בלוריי אחד ויחיד שה YAMJ לא מזהה...תאמין לי שזה כבר נהיה עניין עקרוני! כל הריפים של הבלוריי האחרים הוא מזהה יפה ובקלות אבל זה האחד הסורר פשוט לא מצליח...ת'אמין לי שניסתי כמעט הכל (NFO בשמות ומקומות שונים, החלפת שמות, הוספת קבצים, הוספת תיקיות) אבל שום דבר לא עזר. אני בסוף פשוט אלך ויעשה debug לקוד של YAMJ הזה על מנת להבין מה חסר לו כדי להבין שיושב שם סרט בתיקייה!
בקשר לסרטים שהוא לא מזהה, האם אין לך איזכור לסרטים האלה בכלל ב JB שהוא בונה או שרק ה cover של הסרטים האלה הוא ריק?
אתה יכול לנסות ב NFO לתת לו קישור ל IMDB...אגב יש משהו מיוחד בסרטים האלה? האם הם ISO במקרה או שכולם MKV?
לי מכל האוסף (ויש לי די הרבה) קיים רק סרט בלוריי אחד ויחיד שה YAMJ לא מזהה...תאמין לי שזה כבר נהיה עניין עקרוני! כל הריפים של הבלוריי האחרים הוא מזהה יפה ובקלות אבל זה האחד הסורר פשוט לא מצליח...ת'אמין לי שניסתי כמעט הכל (NFO בשמות ומקומות שונים, החלפת שמות, הוספת קבצים, הוספת תיקיות) אבל שום דבר לא עזר. אני בסוף פשוט אלך ויעשה debug לקוד של YAMJ הזה על מנת להבין מה חסר לו כדי להבין שיושב שם סרט בתיקייה!
- קוביס
-
- חבר פעיל מאוד

הוא מזהה -משהו- ולכן הוא יוצר איזשהי משבצת עם סימני שאלה (??) אבל אין תמונה וכמובן שאין תקציר או משהו, אחרי הסריקה הבאה אני יוכל להיכנס ולראות באיזה סרט מדובר (לפי ניגון הסרט עצמו), אבל מבלי לנגן פשוט לא ניתן לדעת במה מדובר... (שאני חושב על זה , הסימני שאלה הם כנראה בגלל העברית... כך שאפשר יהיה לדעת על איזה סרט עומדים (ע"י שינוי השם לאנגלית) אבל לא לראות פוסטרים או תקצירים...osherov כתב:לא אין חשיבות למיקום השורה בקובץ....
לי מכל האוסף (ויש לי די הרבה) קיים רק סרט בלוריי אחד ויחיד שה YAMJ לא מזהה...תאמין לי שזה כבר נהיה עניין עקרוני! כל הריפים של הבלוריי האחרים הוא מזהה יפה ובקלות אבל זה האחד הסורר פשוט לא מצליח...ת'אמין לי שניסתי כמעט הכל (NFO בשמות ומקומות שונים, החלפת שמות, הוספת קבצים, הוספת תיקיות) אבל שום דבר לא עזר. אני בסוף פשוט אלך ויעשה debug לקוד של YAMJ הזה על מנת להבין מה חסר לו כדי להבין שיושב שם סרט בתיקייה!...
לשנות בקובץ NFO לאתר IMDB לא ייתן כלום בסרטים אלה (ישראלים...) אבל מה שלא ישראלי, אני ינסה...
תודה, ושבת שלום !!
- osherov
-
- גורו Android

קוביס,
בוא נלך רגע צעד אחד אחורה ותסביר לי איך אתה מחובר היום?
-לפי הבנתי יש לך דיסק פנימי שלא מזוהה טוב?
-יש לך כונן USB חיצוני שמחובר ל C-200? (עליו יושבים כל תכני ה HD לניגון)
-עדיין לא חיברת את המכשיר לרשת ולכן אתה בלל לא יכול לגשת לתיקיות מרחוק על המכשיר?
-על מנת לבצע את הסריקה של ה JB אתה מנתק את כונן ה USB ומחבר אותו למחשב שעליו רוצה תוכנת ה YAMJ עם הסקין?
-כל שרותי ה NMT ב C-200 מופעלים כרגע אצלך?
-בסופו של דבר אתה מתכנן לנגן תכנים מהרשת או רק מהדיסקים המקומיים?
-עשית עידכון קושחה לגירסה המעודכנת ביותר ל C-200?
-עדיין לא חיברת את המכשיר לרשת ולכן אתה בלל לא יכול לגשת לתיקיות מרחוק על המכשיר?
-על מנת לבצע את הסריקה של ה JB אתה מנתק את כונן ה USB ומחבר אותו למחשב שעליו רוצה תוכנת ה YAMJ עם הסקין?
-עשית עידכון קושחה לגירסה המעודכנת ביותר ל C-200?
- קוביס
-
- חבר פעיל מאוד

-אכן יש לי דיסק פנימי שלוהה משום מה - יטופל בהמשך.osherov כתב:קוביס,
-עשית עידכון קושחה לגירסה המעודכנת ביותר ל C-200?...
-כן.
-חיברתי את המכשיר לראוטר בצורה קוית, (פשוט שלחתי כבל 8 גידים באורך 10 מ' מהראוטר לחיבור האחורי של ה C-200) אבל אני לא יכול לגשת לתיקיות / למכשיר מרחוק מכיוון שפשוט איני יודע איך לעשות זאת.
-כן , מנתק את ה USB, מחבר למחשב ומריץ.
-לא כל שרתי ה NMT מופעלים אצלי הפעלתי רק 2 samba ואת הראשון ברשימה.. סתם תוך כדי התעסקות, לא ניסיתי לנתק אף אחד מהם ולא הבנתי במה הם תורמים לי...
-בסופו של דבר אני מתכוון לנגן מהדיסקים המקומיים אבל בכל זאת - הייתי שמח גם לנגן מהרשת (שלפחות תיהייה לי האופציינ).
-עשיתי עדכון קושחה.
- osherov
-
- גורו Android

אז דבר ראשון שצריך לעשות זה לגרום ל C-200 שלך להתחבר לרשת כי זה יעשה לך את החיים הרבה יותר קלים!
ככה לא יהיה לך צורך לנתק כל הזמן את ה USB ולחבר אותו למחשב והכל יכול לעשות מרחוק (ה YAMJ יסרוק את התיקיות על דיסק ה USB החיצוני וגם על הדיסק הפנימי שלך, כשיחליט לעבוד, בלי צורך לנתק אף אחד מהם מה C-200). אבל לפני שאתה הולך להגדרות של ה C-200 לראות איזה כתובת IP הוא קיבל מהראוטר שלך (אם בכלל) והאם הכתובת הזאת תקינה...אני חושב שאנחנו סוטים מנושא השרשור לכן אני ממליץ לך לפתוח שרשור חדש ואני אעזור לך משם. אחד היתרונות הגדולים של ה C-200 הוא היכולת לנגן מהרשת (ובכלל מהירות העברת הקבצים בין מחשב לסטרימר) ולכן חבל לא לנצל יכולת זאת עד תום!!
ככה לא יהיה לך צורך לנתק כל הזמן את ה USB ולחבר אותו למחשב והכל יכול לעשות מרחוק (ה YAMJ יסרוק את התיקיות על דיסק ה USB החיצוני וגם על הדיסק הפנימי שלך, כשיחליט לעבוד, בלי צורך לנתק אף אחד מהם מה C-200). אבל לפני שאתה הולך להגדרות של ה C-200 לראות איזה כתובת IP הוא קיבל מהראוטר שלך (אם בכלל) והאם הכתובת הזאת תקינה...אני חושב שאנחנו סוטים מנושא השרשור לכן אני ממליץ לך לפתוח שרשור חדש ואני אעזור לך משם. אחד היתרונות הגדולים של ה C-200 הוא היכולת לנגן מהרשת (ובכלל מהירות העברת הקבצים בין מחשב לסטרימר) ולכן חבל לא לנצל יכולת זאת עד תום!!
- קוביס
-
- חבר פעיל מאוד

רות קיבלתי!osherov כתב:אז דבר ראשון שצריך לעשות זה לגרום ל C-200 שלך להתחבר לרשת כי זה יעשה לך את החיים הרבה יותר קלים!
ככה לא יהיה לך צורך לנתק כל הזמן את ה USB ולחבר אותו למחשב והכל יכול לעשות מרחוק (ה YAMJ יסרוק את התיקיות על דיסק ה USB החיצוני וגם על הדיסק הפנימי שלך, כשיחליט לעבוד, בלי צורך לנתק אף אחד מהם מה C-200). אבל לפני שאתה הולך להגדרות של ה C-200 לראות איזה כתובת IP הוא קיבל מהראוטר שלך (אם בכלל) והאם הכתובת הזאת תקינה...אני חושב שאנחנו סוטים מנושא השרשור לכן אני ממליץ לך לפתוח שרשור חדש ואני אעזור לך משם. אחד היתרונות הגדולים של ה C-200 הוא היכולת לנגן מהרשת (ובכלל מהירות העברת הקבצים בין מחשב לסטרימר) ולכן חבל לא לנצל יכולת זאת עד תום!!...
אנסה קצת להתבחבש ואם לא אסתדר אפתח...
- elimag
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
knazi קיבלתי
אני אצלם ואעלה תמונה יותר מאוחר היום.
יש לי A-200 וכשלחצתי על info בשרלוק, הטריילר עבד.
כל יתר הטריילרים המופיעים בתמונה של ה-extras לא עבדו כולל תקליטי קדילאק ועל אף הסימן הכחול.
לדעתי הבעיה אינה במקש שבשלט אלא בהרצה של yamj.
אני אנסה למחוק את ה-data ולהריץ סרט סרט כדי לראות אם הבעיה בהרצה.
עוד דבר שלא ברור לי זה למה הפוסטר ששמרתי בתיקייה של שרלוק (לדוגמה) לא מופיע בדף. התמונות בדף הסרט לא קשורות לפוסטר ששמרתי בתיקייה.
אני אצלם ואעלה תמונה יותר מאוחר היום.
יש לי A-200 וכשלחצתי על info בשרלוק, הטריילר עבד.
כל יתר הטריילרים המופיעים בתמונה של ה-extras לא עבדו כולל תקליטי קדילאק ועל אף הסימן הכחול.
לדעתי הבעיה אינה במקש שבשלט אלא בהרצה של yamj.
אני אנסה למחוק את ה-data ולהריץ סרט סרט כדי לראות אם הבעיה בהרצה.
עוד דבר שלא ברור לי זה למה הפוסטר ששמרתי בתיקייה של שרלוק (לדוגמה) לא מופיע בדף. התמונות בדף הסרט לא קשורות לפוסטר ששמרתי בתיקייה.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
בשביל שהתמונה ששמת בתיקיה עם הסרט תעבוד אתה צריך קודם כל למחוק מה שיש בתיקיית הdata ולראות ששם התמונה מדויק כמו שם הסרט רק שהסיומת היא jpg
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

דרך אגב מקטגורית הextras זה כן עובד וכשאתה לוחץ info זה לא עובד או שפשוט שום דבר לא קורה?
דרך אגב יש הבדל כלשהו בשם של הטריילר של שרלוק מאשר שאר הטריילרים?
דרך אגב יש הבדל כלשהו בשם של הטריילר של שרלוק מאשר שאר הטריילרים?
- קוביס
-
- חבר פעיל מאוד

אז המצב הוא כזה:
1. סרטים ישראלים הוא לא קולט לי גם אם אני מכניס nfo באותו שם של הסרט, לתוך התיקייה של הסרט (מונח ליד קובץ הניגון עצמו), ובו לינק לאתר sratim.
2. לא מזהה את הסרטים הבאים: gladiator, X men, swordfish, gangs of new york,the dark knight
הכנסתי להם קבצי nfo אך ללא הואיל...
יש למישהו רעיון??
1. סרטים ישראלים הוא לא קולט לי גם אם אני מכניס nfo באותו שם של הסרט, לתוך התיקייה של הסרט (מונח ליד קובץ הניגון עצמו), ובו לינק לאתר sratim.
2. לא מזהה את הסרטים הבאים: gladiator, X men, swordfish, gangs of new york,the dark knight
הכנסתי להם קבצי nfo אך ללא הואיל...
יש למישהו רעיון??
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

כנראה שאתה עושה משהו לא נכון בקבצי הnfo. בכל מקרה תנסה להיות כמה שיותר מדויק בשמות זה יעזור לך.
למשל לא the dark knight אלא Batman The Dark Knight וכך גם על כל שאר הסרטים. גם לשים בסוגריים את השנה שבה יצא הסרט עוזר.
למשל לא the dark knight אלא Batman The Dark Knight וכך גם על כל שאר הסרטים. גם לשים בסוגריים את השנה שבה יצא הסרט עוזר.
- קוביס
-
- חבר פעיל מאוד

היי knaziknazi כתב:כנראה שאתה עושה משהו לא נכון בקבצי הnfo. בכל מקרה תנסה להיות כמה שיותר מדויק בשמות זה יעזור לך.
למשל לא the dark knight אלא Batman The Dark Knight וכך גם על כל שאר הסרטים. גם לשים בסוגריים את השנה שבה יצא הסרט עוזר....
אני עושה את ה NFO עם כתבן, בתוך הקובץ אני זורק את הכתובת שהעתקתי משורת הכתובות באתר SRATIM (COPY -PASTE) ושומר את הקובץ צמוד לסרט ועם אותו שם רק בסיומת NFO..... אני מפספס משהו??
אני ינסה לשנות קצת שמות
תופעות מוזרות אחרי הרצה חוזרת:
1. אחרי הרצה חוזרת: סרטים שכבר נקלטו בעבר פתאום לא נקלטים (marthys,The informers,pride and glor), לא רק שלא נמצא להם פוסטר ותקציר, הם מופיעים כאייקון ערום ואפילו השם בצד שמאל למסך למטה לא מופיע כשם הקובץ אלה כסימני שאלה.
2. גלדיאטור ו XMEN, לאחר שהוכנס להם קובץ NFO עם קישור ל IMDB - עדיין לא נמצא להם פוסטר ותקציר אך כשאני עומד עליהם - כתוב לי משמאל למטה על המסך , על איזה סרט אני עומד (להבדיל מ 3 הסרטים שהזכרתי בסעיף הראשון).
3. הסרט XMEN לא מתנגן מה JB
ההערה שמתקבלת: (could not play), כאשר אני רוצה לנגן אותו לא דרך ה JB אין שום בעייה.
4. הסרט GANGS OF NEW YORK - גם לו הוכנס NFO עם לינק ל IMDB - לא זוהה ושונה שמו (כאשר אני עומד על האייקון העירום שלו - משמאל למטה) למשהו לא ברור:
subtitels,trailers,series, shows.......
5. יש לי תיקייה שנקראת The Sopranos, בתוכה יש תיקייה לעונה 1 ותיקייה לעונה 3, משום מה עונה 1 נתפסה יפה ונראית מצוין, תיקייה 3 מופיעה בשם season 3 (שוב, כאשר אני עומד עליה, בצד שמאל למטה),על ה"פוסטר" כתוב NO BANER AVAILABLE, בקיצור, עונה 3 לא נקטה ב JB, בתיקייה דקסטר לעומת זאת, יש לי 3 תיקיות של 3 עונות, ועכשיו ב JB כולם בתוך אותו הפוסטר כאשר יש לי אפשרות לבחור איזה עונה אני רוצה ומשם איזה פרק...
למה בסופרנוס זה לא מוצג ככה,???????
ניסיתי גם את מה שזיו כתב במאמר, לקרוא לתיקייה הזאת בשם
The Sopranos s03e01e02e03e04e05e06e07e08e09e10e11 אבל כלום לא עוזר!!
עצות פליז.....
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

נתחיל מהסדרות
שמות של תיקיות לא משנות לyamj בשום צורה!!!! רק שמות הקבצים!
למשל לסופרנוס :
The Sopranos.s01e01
The Sopranos.s02e01
וכו' חובה חובה חובה שיהיה שם סדרה ואז עונה בצורה של S01 ואז פרק בצורה של E01
עכשיו בכלליות. כשאתה שם קובץ NFO הוא לא ישתמש בו אם לא מחקת את המידע על הסרט שכבר היה קיים בתוך תיקיית הdata!
קודם למחוק את המידע על הסרט ואז להריץ מחדש אם לא הוא בכלל לא יתייחס לNFO
בקשר לסרט xmen יש מצב שהזזת אותו מקום או שינית את השם שלו אחריי שהרצת את הjukebox ?
כנ''ל תנסה למחוק מתיקיית הdata וליצור מחדש.
בקשר לכתיבת הלינקים שלך לnfo אתה צודק וזה מספיק.
אבל מאתר imdb לא שמים את כל הלינק רק חלק ממנו
לדוגמא:
ללינק הזה http://www.imdb.com/title/tt0111161/
אתה לא שם בnfo את כל השורה רק את החלק האחרון את ה tt0111161
באתר סרטים אתה כן שם את כל השורה.
מקווה שזה עזר תעדכן איך הולך בהצלחה
שמות של תיקיות לא משנות לyamj בשום צורה!!!! רק שמות הקבצים!
למשל לסופרנוס :
The Sopranos.s01e01
The Sopranos.s02e01
וכו' חובה חובה חובה שיהיה שם סדרה ואז עונה בצורה של S01 ואז פרק בצורה של E01
עכשיו בכלליות. כשאתה שם קובץ NFO הוא לא ישתמש בו אם לא מחקת את המידע על הסרט שכבר היה קיים בתוך תיקיית הdata!
קודם למחוק את המידע על הסרט ואז להריץ מחדש אם לא הוא בכלל לא יתייחס לNFO
בקשר לסרט xmen יש מצב שהזזת אותו מקום או שינית את השם שלו אחריי שהרצת את הjukebox ?
כנ''ל תנסה למחוק מתיקיית הdata וליצור מחדש.
בקשר לכתיבת הלינקים שלך לnfo אתה צודק וזה מספיק.
אבל מאתר imdb לא שמים את כל הלינק רק חלק ממנו
לדוגמא:
ללינק הזה http://www.imdb.com/title/tt0111161/
מקווה שזה עזר תעדכן איך הולך בהצלחה
- elimag
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
knazi הרצתי הכל שוב במהלך הלילה והכל עובד פיקס.
עברתי על כל התיקייות שיש בהן טריילרים והכל מופיע עכשיו ועובד.
הבעיה שלי הייתה כשניסיתי ללחוץ על info בדף ה-extras במקום על enter.
תודה רבה על כל העזרה בעניין הזה.
עכשיו אני מנסה להכניס תמונות רקע של fanart לכל הסרטים שלא נקלטה בהם תמונת הרקע במהלך ההרצה.
יש לך רעיון?
עברתי על כל התיקייות שיש בהן טריילרים והכל מופיע עכשיו ועובד.
הבעיה שלי הייתה כשניסיתי ללחוץ על info בדף ה-extras במקום על enter.
תודה רבה על כל העזרה בעניין הזה.
עכשיו אני מנסה להכניס תמונות רקע של fanart לכל הסרטים שלא נקלטה בהם תמונת הרקע במהלך ההרצה.
יש לך רעיון?
- osherov
-
- גורו Android

אפשר לשים גם את כל הקישור לדף ב ה IMDBknazi כתב: ללינק הזה http://www.imdb.com/title/tt0111161/
מקווה שזה עזר תעדכן איך הולך בהצלחה...
http://code.google.com/p/moviejukebox/wiki/NFO_Files
- קוביס
-
- חבר פעיל מאוד

KNAZI
התיקייה של XMEN אצלי נקראת ככה:
X.Men.The.Last.Stand.2006.PAL.DVDR.COMPLETE.[dejdi].[wnet.co.il]
בתוך התיקייה יש לי תיקייה שנקראת :
VIDEO_TS (בתוכה המון קבצים עם סיומות : BUP, IFO, VOB)
ותיקייה שנקראת:
AUDIO_TS (ריקה משום מה אבל לא חשוב)
איך אני אמור להגדיר ? מה אני אמור לעשות בשביל ה JB? (שיכיר אותו), חשבתי פשוט להכניס קובץ NFO אבל באיזה שם לקרוא לו?? (כמו איזה מהקבצים)?
ותיקייה שנקראת:
איך אני אמור להגדיר ? מה אני אמור לעשות בשביל ה JB? (שיכיר אותו), חשבתי פשוט להכניס קובץ NFO אבל באיזה שם לקרוא לו?? (כמו איזה מהקבצים)?
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
ה NFO צריך להיות בשם התקיה הראשית של הסרט ותמקם אותו בתוכה ,במקביל לשתי התקיות שכבר קיימות.קוביס כתב:KNAZI
ותיקייה שנקראת:
איך אני אמור להגדיר ? מה אני אמור לעשות בשביל ה JB? (שיכיר אותו), חשבתי פשוט להכניס קובץ NFO אבל באיזה שם לקרוא לו?? (כמו איזה מהקבצים)?...