האח הגדול - עונה שנייה!
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
גואל אמר פעם משהו מאוד נכון בקשר לעונה הראשונה:
הצופים בערוץ 20 לא סבלו את שיפרה והיו נגד המחנה שלה ובעד המחנה השני. הצופים של 22 היו בעד שיפרה ונגד המחנה השני. דבר שמלמד על מגמתיות מסויימת בעריכה שצריך לשים לב אליה טוב טוב, ולהיות מאוד זהירים בשפיטה של בן אדם לפי פרק של 45 דקות מאשר יממות שלמות.
הצופים בערוץ 20 לא סבלו את שיפרה והיו נגד המחנה שלה ובעד המחנה השני. הצופים של 22 היו בעד שיפרה ונגד המחנה השני. דבר שמלמד על מגמתיות מסויימת בעריכה שצריך לשים לב אליה טוב טוב, ולהיות מאוד זהירים בשפיטה של בן אדם לפי פרק של 45 דקות מאשר יממות שלמות.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
מה אתה אומר בעצם? שאתה במחנה של סער?
אני רואה (דיי ברקע) ערוץ 20 בבקרים ובלילות (מאוחר) וכמובן תקצירים בערוץ 2. דעתי לא השתנתה בכלל: אני עדיין לא סובל את תומר ושות..
אני רואה (דיי ברקע) ערוץ 20 בבקרים ובלילות (מאוחר) וכמובן תקצירים בערוץ 2. דעתי לא השתנתה בכלל: אני עדיין לא סובל את תומר ושות..
בברכה קובי כהן
- roypeles
- חבר מביא חבר

למי פנית?jaksirak כתב:מה אתה אומר בעצם? שאתה במחנה של סער?
אני רואה (דיי ברקע) ערוץ 20 בבקרים ובלילות (מאוחר) וכמובן תקצירים בערוץ 2. דעתי לא השתנתה בכלל: אני עדיין לא סובל את תומר ושות.....
- jaksirak
- חבר ותיק

אליך roypelesroypeles כתב:למי פנית?jaksirak כתב:מה אתה אומר בעצם? שאתה במחנה של סער?
אני רואה (דיי ברקע) ערוץ 20 בבקרים ובלילות (מאוחר) וכמובן תקצירים בערוץ 2. דעתי לא השתנתה בכלל: אני עדיין לא סובל את תומר ושות........
בברכה קובי כהן
- roypeles
- חבר מביא חבר

אה. אז לא. איך הגעת לזה? אני לא במחנה סער. אני עם החנונים...
בהתחלה די חיבבתי אותו והכל, אבל לראות אותו כל היום מרכל על אלירז ונדבק לאנשים הלא הנכונים (שרה ותומר), ונותן לבחורה לשחק בו ככה, ירד לי.
בהתחלה די חיבבתי אותו והכל, אבל לראות אותו כל היום מרכל על אלירז ונדבק לאנשים הלא הנכונים (שרה ותומר), ונותן לבחורה לשחק בו ככה, ירד לי.
- jaksirak
- חבר ותיק

roypeles כתב:אה. אז לא. איך הגעת לזה? אני לא במחנה סער. אני עם החנונים...
בהתחלה די חיבבתי אותו והכל, אבל לראות אותו כל היום מרכל על אלירז ונדבק לאנשים הלא הנכונים (שרה ותומר), ונותן לבחורה לשחק בו ככה, ירד לי....
בברכה קובי כהן
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בהחלט....
קודם כל , זו הייתה דוגמא מופתית לאיך עובד ראש שיש הרבה שינאה - הם פשוט רואים מה שהם רוצים לראות.
התומר הזה אמר על אילה דברים הרבה יותר חמורים מאשר מה שאמרה הילה על פואטנה... אבל מה , הם החליקו את זה.
מה שבטוח , לפי דעת הקהל אצלי באיזור, כנראה שהקבוצה של סער אכלה אותה.
קודם כל , זו הייתה דוגמא מופתית לאיך עובד ראש שיש הרבה שינאה - הם פשוט רואים מה שהם רוצים לראות.
התומר הזה אמר על אילה דברים הרבה יותר חמורים מאשר מה שאמרה הילה על פואטנה... אבל מה , הם החליקו את זה.
מה שבטוח , לפי דעת הקהל אצלי באיזור, כנראה שהקבוצה של סער אכלה אותה.