אממ...sheva23 כתב:השאלה היא האם דניאל הגיע לגיל 50 , אם כן אז זה הגיוני. מצד שני לא הגיעו עדיין לשלב הזה בו אנחנו מתבשרים על דמויות שחזרו מהעתיד שעוד לא נגלה בסדרה לעבר הרחוק....
אני ואתה צופים באותה סדרה?
ג'ון לוק הגיע לפני פרק לשנת 54'

אממ...sheva23 כתב:השאלה היא האם דניאל הגיע לגיל 50 , אם כן אז זה הגיוני. מצד שני לא הגיעו עדיין לשלב הזה בו אנחנו מתבשרים על דמויות שחזרו מהעתיד שעוד לא נגלה בסדרה לעבר הרחוק....

אתה צודק, זו הפעם הראשונה. אבל זה לא שהיא לא מודעת למעשים שלה בעבר אלא היא עדיין לא יודעת מה היא תעשה בעתיד בזמן שהיא "מבקרת" בעבר.sheva23 כתב:נכון, ואם אני לא טועה זו הפעם הראשונה שאנחנו נחשפים לTRANSPORT מהסוג הזה בו הדמות שאנחנו רואים כעת, לא מודעת למעשים שלה בעבר....

אני הבנתי טוב מאוד.sheva23 כתב:עוד לא התעוררת אני רואה, תקרא שוב את מה שאתה מצטט
מה הקשר ג'ון לוק חזר מההווה שאנחנו רואים בסדרה לא מהעתיד שעוד לא ראינו.
אין לך שמץ מה יקרה בעוד עשור או שניים עם הדמויות.
דניאל בהווה לא זוכר את עצמו חוזר לעבר ומזהיר את שארלוט. איך תסביר את זה...

1. אתה יוצא מנקודת הנחה שכותבי הסידרה מודעים לחוקי הפיזיקה ונשמעים להם - הנחה קצת מרחיקת לכת...אוריאל כתב:יש לי כמה הערות.
1.אם מי שגר באי בעתיד המציא את הענן השחור כדי שיגן על האי , אין לו אפשרות לשלוח אותו אחורה בזמן לזמן שבו הוא עדיין לא היה מומצא.
2.לגבי המספרים - יתכן שהם מייצגים אינדיקאציות לגבי מיקומו של האי בזמנים שונים ,כך בעצם יודעים איפה האי יהיה ומתי....