עדכוני קושחה: HD X 1000
ציטוט מהפורום של HDX מאלכס, נציג החברה, בתגובה למישהו שאמר שזה יצא בחודש הבא:
hehe.. i'll be damm if it is in april, nar.. March
yeah, all subtitles would be added.. its a matter of how fast the engineers over at the other camp is working.
בקיצור הוא הבטיח שזה יצא עוד החודש...
http://www.hdx1080.com/index.php?option ... tstart=10
hehe.. i'll be damm if it is in april, nar.. March
yeah, all subtitles would be added.. its a matter of how fast the engineers over at the other camp is working.
בקיצור הוא הבטיח שזה יצא עוד החודש...
http://www.hdx1080.com/index.php?option ... tstart=10
חבר'ה, אז עוד יום יומיים, המכשיר עובד, זה לא סוף העולם. 
כל פעם אני קורא את השירשורים ונקרע מצחוק (ותסלחו לי על הציניות).
HDX כל כך לא אמינה עד שבסוף הפכתי את קופסת המתכת של HDX לקופסא שבאמת תומכת בכך מה שצריך - כלומר התקנתי את ה - Firmware של ה pch על ה HDX שלי ובאמת אין שום בעיות (לי אין צורך בקורא הכרטיסים והנורה זה דווקא יתרון בעיני).
תמיד יהיה מישהו שיטען שאולי בעתיד יהיו בעיות, אז התשובה שלי היא שאני חי את ההווה ולא את העתיד :
אני צריך קופסא שיודעת להציג שפה כמו שצריך ושיודעת לעשות DTS Downmix.
לצרות של העתיד אני אדאג בעתיד, אני באמת לא צריך את הצרות של ההווה....
HDX כל כך לא אמינה עד שבסוף הפכתי את קופסת המתכת של HDX לקופסא שבאמת תומכת בכך מה שצריך - כלומר התקנתי את ה - Firmware של ה pch על ה HDX שלי ובאמת אין שום בעיות (לי אין צורך בקורא הכרטיסים והנורה זה דווקא יתרון בעיני).
תמיד יהיה מישהו שיטען שאולי בעתיד יהיו בעיות, אז התשובה שלי היא שאני חי את ההווה ולא את העתיד :
לצרות של העתיד אני אדאג בעתיד, אני באמת לא צריך את הצרות של ההווה....
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
תוכל בבקשה להבהיר את עניין הנורה? הנורה הכחולה/אדומה מפסיקה לפעול או משהו?eladgrs כתב:כל פעם אני קורא את השירשורים ונקרע מצחוק (ותסלחו לי על הציניות).
לצרות של העתיד אני אדאג בעתיד, אני באמת לא צריך את הצרות של ההווה.......
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני דוקא אוהב את הצבע הכחול של הלד....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
חברת HD X כבר קיבלה את הקושחה מ Syabas ותכין אותו זמין להורדה בימים הקרובים.
למי שאין לו סבלנות לחכות, מוזמן לשלוח אלי ה"פ ולקבל חזרה לינק להורדה. מי שמחליט לנהוג כך, אני מבקש לא להפיץ את הקישור.
למי שאין לו סבלנות לחכות, מוזמן לשלוח אלי ה"פ ולקבל חזרה לינק להורדה. מי שמחליט לנהוג כך, אני מבקש לא להפיץ את הקישור.
מהדורת קושחה לעברית
יש מהדורה חדשה מ-1-2-2009 שתומכת בתפריטים בעברית אבל אני עוד לא מצאתי שאפשר לכתוב את שמות הסרטים או את שאר הספריות בעברית,
האם אני טועה וכן אפשר?
האם אני טועה וכן אפשר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
1 - הוא מתכוון ל-HDX1000
2 - יש שרשור יעודי לעדכוני קושחה.
לגבי השאלה - התמיכה בעברית היא רק עבור הכתוביות (בגרסא הקודמת ששוחררה נעלמה התמיכה בכתוביות בעברית, למרות שלהרבה, ואני ביניהם, זה עדיין עבד בלי בעיה).
2 - יש שרשור יעודי לעדכוני קושחה.
לגבי השאלה - התמיכה בעברית היא רק עבור הכתוביות (בגרסא הקודמת ששוחררה נעלמה התמיכה בכתוביות בעברית, למרות שלהרבה, ואני ביניהם, זה עדיין עבד בלי בעיה).
!I do my own stunts
Re: מהדורת קושחה לעברית
יש עדכון חדש יותר שכולל את העיברית, זה כולל את התפריטים של הHDX.zivelik כתב:יש מהדורה חדשה מ-1-2-2009 שתומכת בתפריטים בעברית אבל אני עוד לא מצאתי שאפשר לכתוב את שמות הסרטים או את שאר הספריות בעברית,
האם אני טועה וכן אפשר?...
לאחר העדכון, יופיע לך בהגדרות של המכשיר שפות חדשות, אתה משנה לעיברית והתפריט משתנה לך.