חשבון נטפליקס טורקי וצפייה בישראל
תודה.21/05/2025 19:58kobbi כתב: אני עובד עם זה כבר שנתיים בלי בעיה ובלי VPN משלם בכרטיס ישראלי על גיפטכארדים. חודש פרמיום עולה כ 30 שח...
אז אני מניח שזה כנראה לפתוח חשבון חדש.
מעניין למה הם נעלו אותו ואם זה קשור לזה שלא נכנסתי אליו הרבה זמן.
- moshebh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
- שם מלא: moshebh
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש פיתרון ללנושא הזה של הכרטיס אשראי ישראלי בחשבון?
הייה חיובים כרגיל עד חודש יולי פתאום לפני יומיים קיבלתי הודעה שהחשבון מושעה ויש לעדכן פרטי אשראי...
אבל כמה פעמים שניסיתי גם מול הצ'אט עם vpn דרך נציג ועם החלונית של האשראי בצד אבל ללא הצלחה.
הנציג אמר שגם דרכו בתוך הצ'אט זה לא נותן לחייב
הייה חיובים כרגיל עד חודש יולי פתאום לפני יומיים קיבלתי הודעה שהחשבון מושעה ויש לעדכן פרטי אשראי...
אבל כמה פעמים שניסיתי גם מול הצ'אט עם vpn דרך נציג ועם החלונית של האשראי בצד אבל ללא הצלחה.
הנציג אמר שגם דרכו בתוך הצ'אט זה לא נותן לחייב
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אין יותר.08/08/2025 18:32moshebh כתב: יש פיתרון ללנושא הזה של הכרטיס אשראי ישראלי בחשבון?
הנציג אמר שגם דרכו בתוך הצ'אט זה לא נותן לחייב...
אני רשמית ויתרתי על המנוי והעברתי את כולם לstremio.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- קיבל תודות: 68 פעמים
עדיין ניתן לשלם בגיפט קארדים, מוסיף עלות קטנה נוספת אבל עדיין משמעותית זול ממנוי ישראלי.
- moshebh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 227
- שם מלא: moshebh
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא כדאי כי גם זה נחסם בסופו של דבר...10/08/2025 10:52yossipeleg כתב: עדיין ניתן לשלם בגיפט קארדים, מוסיף עלות קטנה נוספת אבל עדיין משמעותית זול ממנוי ישראלי....
קראתי ברדיט בחול שאנשים צברו גיפטים הטעינו אותם לחשבון ואחרי מספר ימים נטפליקס סגרה/חסמה את החשבון ללא החזר על הגיפטים..
אז הייתי נזהר פה, אם במקרה אתה עדיין משתמש בגיפטים אל תטעין יותר מידי
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
חשבון רגיל עם ריל דבריד וaddons טובים שמוגדרים כמו שצריך....
יש הכל והכל עובד טוב. לפעמים צריך לנסות כמה תרגומים / לשים כתוביות באנגלית אם רוצים אבל לא מפריע לאף אחד אצלי...
סתם לדוגמה ריק ומורטי העונה האחרונה לא קיימת בנטפליקס בסטרמיו יש הכל יום לפני שיוצא רשמית...
הם לא נמכרים יותר ומה שיש זה מלאי ישן שייחסם10/08/2025 10:52yossipeleg כתב: עדיין ניתן לשלם בגיפט קארדים, מוסיף עלות קטנה נוספת אבל עדיין משמעותית זול ממנוי ישראלי....
https://help.netflix.com/en/node/32950/tr
אכן. אני בדיוק מנסה לרכוש גיפט קארד ולא מצליח.11/08/2025 16:57shaked כתב: הם לא נמכרים יותר ומה שיש זה מלאי ישן שייחסם
https://help.netflix.com/en/node/32950/tr...
יש פתרון אחר?
בהצלחה עוד חצי שנה או כשהחשבון ייחסם.Currently viewing information for:Türkiye
Netflix Gift Cards
Netflix gift cards can no longer be purchased in this country. If you currently pay with a gift card, sign in to your Netflix account and add a new payment method so that you can continue enjoying Netflix after the gift balance is spent....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אוקי המנוי שלי בוטל למזלי נשארו לי עוד 8 ימים לחידוש אז לא הפסדתי יותר מדי.
ממה שאני מבין, תם הטקס ולא ניתן יותר להמשיך עם המנוי הטורקי והגיפט קארד ?
ממה שאני מבין, תם הטקס ולא ניתן יותר להמשיך עם המנוי הטורקי והגיפט קארד ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אכן תם הטקס של הגיפטכרד הטורקי אחרי למעלה משנתיים מהנות.היום למרות יתרת גיפט של חצי שנה שהייתה מוזנת במנוי חשבוני בוטל ו דרשתי להכניס אשראי בכדי להפעילו בתשלום מלא. לפחות החשבון נשאר כשהיה עם היסטורית הצפי והפרופילים. הלכו 50 דולר שהשקעתי בג'יפים.
- azehavi100
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
גם לי נשאר כמה חודשים באסה
גם לי היום בבוקר לא נתן יותר להיכנס רק אם אני מחדש, אני לא זוכר אבל נראה לי שהטענתי גיפט קארד עד איזה פברואר 2026, אפילו להיכנס להיסטוריית התשלומים זה לא נותן לי בלי לחדש.
מישהו קיבל הודעה מקדימה? לא קיבלתי שום דבר.
מישהו מכיר אלטרנטיבות? קראתי כל מיני ברזיל וקולומביה, או כרטיסי אשראי דיגיטליים, אבל לא הצלחתי להתקדם עם זה.
מישהו קיבל הודעה מקדימה? לא קיבלתי שום דבר.
מישהו מכיר אלטרנטיבות? קראתי כל מיני ברזיל וקולומביה, או כרטיסי אשראי דיגיטליים, אבל לא הצלחתי להתקדם עם זה.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- קיבל תודות: 68 פעמים
על פי תגובות מחברים נראה שכל מי שהקים חשבון דרך טורקיה בפלוס מינוס שנה וחצי האחרונות נחסם, גם אם יש לו יתרה של גיפט קארדים שהוטענו.
חשבונות ישנים יותר לא נחסמו. בינתיים.
בנוסף, לא ניתן כלל לממש גיפט קארדים של טורקיה יותר.
אפשר להמשיך במשחקי חתול ועכבר אבל ברור לאן נטפליקס מכוונת, הם רוצים מאיתנו יותר כסף.
זה משאיר 2 אלטרנטיבות: נטפליקס במחירי ישראל או פיראטיות.
חשבונות ישנים יותר לא נחסמו. בינתיים.
בנוסף, לא ניתן כלל לממש גיפט קארדים של טורקיה יותר.
אפשר להמשיך במשחקי חתול ועכבר אבל ברור לאן נטפליקס מכוונת, הם רוצים מאיתנו יותר כסף.
זה משאיר 2 אלטרנטיבות: נטפליקס במחירי ישראל או פיראטיות.