רפורמת החשמל
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@שלגון אגב, העמודות בקובץ שמגיע מחברת חשמל מופרדות בתאריך ובשעה בעוד שבדוח שלך התאריך והשעה מאוחד בעמודה אחת.
אני פתרתי את זה ב-join ואז הדבקתי לפי הפורמט שלך אך אם רוצים להתאים את הקובץ לרוב המשתמשים כדאי לעשות שיהיה תואם לקובץ מקור של חברת חשמל ברמת העתק הדבק
אני פתרתי את זה ב-join ואז הדבקתי לפי הפורמט שלך אך אם רוצים להתאים את הקובץ לרוב המשתמשים כדאי לעשות שיהיה תואם לקובץ מקור של חברת חשמל ברמת העתק הדבק
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
מעניין. יכול להיות שהם שינו את הפורמט? התחלתי מקובץ שזיו שיתף איתי.21/01/2024 21:09vivi כתב: @שלגון אגב, העמודות בקובץ שמגיע מחברת חשמל מופרדות בתאריך ובשעה בעוד שבדוח שלך התאריך והשעה מאוחד בעמודה אחת.
אני פתרתי את זה ב-join ואז הדבקתי לפי הפורמט שלך אך אם רוצים להתאים את הקובץ לרוב המשתמשים כדאי לעשות שיהיה תואם לקובץ מקור של חברת חשמל ברמת העתק הדבק...
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
תוכל להסביר איך ?21/01/2024 21:09vivi כתב: @שלגון אגב, העמודות בקובץ שמגיע מחברת חשמל מופרדות בתאריך ובשעה בעוד שבדוח שלך התאריך והשעה מאוחד בעמודה אחת.
אני פתרתי את זה ב-join ואז הדבקתי לפי הפורמט שלך אך אם רוצים להתאים את הקובץ לרוב המשתמשים כדאי לעשות שיהיה תואם לקובץ מקור של חברת חשמל ברמת העתק הדבק...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
היי, בקרוב החבר שלגון יוציא גרסה מותאמת לפורמט העדכני של חברת חשמל וזה יהיה פשוט....
תודה ענקית לשלגון על קובץ מעולה שעוזר לבחור את החבילה המתאימה ביותר.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
מתנצל, חברים, שזה לוקח קצת יותר זמן מהמתוכנן, זה בתהליכי עבודה להתאים את זה לפורמט החדש ועוד כמה שיפורים כדי להפוך את זה לשמיש ברמת העתק-הדבק. נתקלתי בבעיה טכנית, vivi מנסה לעזור.22/01/2024 17:01vivi כתב: היי, בקרוב החבר שלגון יוציא גרסה מותאמת לפורמט העדכני של חברת חשמל וזה יהיה פשוט.
תודה ענקית לשלגון על קובץ מעולה שעוזר לבחור את החבילה המתאימה ביותר....
כמו שאומרים: סליחה על ההמתנה, תודה על הסבלנות.
דיברתי איתם. הם עדכנו את המחיר ל 274 שקל ומיכוון שהפריסה היא כרגע ארצית הם לא מוכנים להגיד את צפי הפריסה באיזור שלי.22/01/2024 22:58osh78 כתב: 261 ש"ח. אם אתה בתוכניות של חברת החשמל לשדרוג המונה ככל הנראה לא ייגבה כלל תשלום....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ניסיתי את הכלי שלהם - נראה לי שהחלק שבו הם מבקשים להעלות את נתוני הצריכה מחברת החשמל כדי לקבל תוצאות יותר מדויקות הוא חירטוט כי החישוב שלהם לוקח בדיוק שניה וחצי וקיבלתי את אותן תוצאות גם בלי זה רק מהשאלון שממלאים.20/09/2023 12:00Huber כתב: לא ניסיתי בעצמי, נלקח מפוסט בפייסבוק:
***כסף על הרצפה*** שלום לכולם, אני רוצה להמליץ פה על כלי שחבר שלי ללימודים בנה - שיכול לחסוך לכם עד 20 אחוז בחשבון החשמל! בעקבות הרפרומה בחשמל, ניתן היום לעבור לספקיות חשמל אחרות ולקבל עד 20% הנחה בחשבון החשמל. זה אותו החשמל, עם אותו השירות שנשאר מול 103. נטו חסכון בלי שום שינוי. חבר שלי הגאון בנה כלי שיודע להמליץ על בסיס נתוני צריכה אישיים - מה המסלול האופטימלי לכל אחד ואחת וככה אפשר להגיע לחסכון מקמסימלי! - נכנסים לקישור (מצורף בתגובה הראשונה) - מכניסים את נתוני הצריכה שלכם - והכלי כבר יגיד לכם לבד לאן כדאי לעבור. *קישור לאתר - בתגובה הראשונה* דרך ציפור פיננסית, הקהילה הפיננסית החדשה שלנו. הצטרפו כדי לקבל עוד מדריכים כאלה ולחסוך כסף!
https://www.facebook.com/10004457013358 ... tid=cr9u03
https://www.cutthebill.net/?fbclid=IwAR ... _6xNk32t6Q...
- oris74
- חבר במועדון HT

תודה רבה על היוזמה.21/01/2024 20:44שלגון כתב: תודה על המשוב.
עשיתי כמה שינויים/עדכונים (גרסה 1.2):אם יש הערות/הצעות אני אשמח לשמוע.
- תוקנו ועודכנו התעריפים בכל המקומות והם אמורים להיות תואמים להצעות בשוק היום.
- נוסף מסלול לילה באלקטרה
- נוספה עמודה שתוכלו לשים מה שתרצו לטובת משחקים וניסויים. בתור דוגמא, לקחתי את המסלול של פזגז 15% הנחה בלילה, שבשלושת החודשים הראשונים לא משלמים בלילה. מכיוון שלא הייתה לי דרך לממש את זה בעמודה עצמה, לכן המחיר שם הוא של התשלום לאחר שלושת החודשים הראשונים, שיניתי את העמודה של ההתאמה האישית לבדוק את המחיר בשלושת החודשים הראשונים.
- נוסף גרף חדש שמציג/משווה את צריכה החשמל בין ימים בשבוע ושעות ביום.
...
סליחה על הבורות אבל אפשר להוסיף הסבר לגבי השימוש עם נתוני הצריכה האישיים שלי? לא הבנתי איפה אני מעדכן אותם
כרגע, יש עוד באג קטן שגורם לזה שיהיו תוצאות טיפה לא מדויקות. מה שצריך לעשות זה:24/01/2024 18:02oris74 כתב: תודה רבה על היוזמה.
סליחה על הבורות אבל אפשר להוסיף הסבר לגבי השימוש עם נתוני הצריכה האישיים שלי? לא הבנתי איפה אני מעדכן אותם...
1. תלחץ על File -> Make a Copy כדי ליצור עותק משלך כדי שיהיו לך הרשאות מלאות לשנות את התוכן של הגיליון.
2. תתעלם מ- Data (Old), זה הדו"ח בפורמט הישן, אני משאיר אותו, בינתיים לצרכי בדיקה שלי. תשתמש רק ב- Data (new WIP) שעדיין קצת בתהליכי עבודה.
3. למחוק את כל המידע מעמודות A, B ו- C (אני אוסיף כפתור שיעשה את זה בלחיצה).
4. להעתיק את המידע מהדו"ח שלך לעמודות האלה. תוודא שהמידע עצמו מתחיל בשורה 8, כמו שזה עכשיו.
5. לחכות כמה שניות. זה חישוב די כבד.
עוד דבר ל- TODO: הוראות איך להשתמש בגיליון.
- oris74
- חבר במועדון HT

תודה רבה!
עובד יפה - כל הכבוד
בשורה התחתונה, לפחות במקרה שלי, ההבדלים ממש זניחים ברמה של שקלים בודדים. אני אנסה את פזגז בתור התחלה.
עובד יפה - כל הכבוד

בשורה התחתונה, לפחות במקרה שלי, ההבדלים ממש זניחים ברמה של שקלים בודדים. אני אנסה את פזגז בתור התחלה.
האקסל מעודכן ומתאים לפורמט החדש של נתוני הצריכה.
עכשיו אני מעוניין להוסיף להשוואה את התעריף הקבוע, אבל זה נתון שהחברות לא מפרסמות באתר. אשמח אם תוכלו לשתף את המידע הזה איתי.
עכשיו אני מעוניין להוסיף להשוואה את התעריף הקבוע, אבל זה נתון שהחברות לא מפרסמות באתר. אשמח אם תוכלו לשתף את המידע הזה איתי.
נראה לי שזה זהה לכולם.27/01/2024 14:00שלגון כתב: האקסל מעודכן ומתאים לפורמט החדש של נתוני הצריכה.
עכשיו אני מעוניין להוסיף להשוואה את התעריף הקבוע, אבל זה נתון שהחברות לא מפרסמות באתר. אשמח אם תוכלו לשתף את המידע הזה איתי....
עברתי מאלקטרה לאמשראגז ובשניהם התשלום אותו הדבר
חלוקה - 9.54 לחודש
אספקה - 11.42 לחודש
תשלום עבוד KVA של 3.43 לשנה ל- KVA. במקרה שלי 17.32 KVA אז התשלום החודשי הוא 4.96
viewtopic.php?p=3321668#p3321381+27/01/2024 17:37י-א כתב: נכנסתי לקישור שלך בתחילת השרשור וזה פותח לי מסך אקסל. חשבתי שזה יוריד לי קובץ למחשב.
יש באיזה מקום הסבר איך להשתמש בזה?...