https://www.notebookcheck.net/Xbox-Seri ... 644.0.html
Xbox Series X/S ב 10/11/2020 - הדיון המרוכז
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73247
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
כפי שציינתי בעבר, ה Xbox Series S היא קונסולה "נכה" - יצור כלאיים שיגרום רק בעיות במעבר בן הדורות ויגביל את פיתוח המשחקים במקום לאפשר מעבר חלק בין דור אחד למשנהו. אז בשביל להדגים את זה, המפתחת של המשחק Control מציינת בדיוק אותו הדבר:
Xbox Series S console increasingly seen as a next-gen hurdle for game developers as Control Ultimate Edition's boosts for PS5 and Xbox Series X|S are posted
The size of the memory that is available in the XSS is the actual determining point for the entire console generation as gameplay features have to be fitted to the lowest spec. From the point of view of a developer it would be much easier if there was a single XSX SKU.
-
Huber
- חבר במועדון HT

איך להגדיר את הקונסולה עם טלוויזית OLED:
-
Huber
- חבר במועדון HT

אז מי מתפקד טוב יותר בתור נגן בלוריי? ה PS5 או ה XBOX S X? אם ניחשתם שה PS5 - נקודה לטובתכם:
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

רוצים לדעת איך להגדיר את הקונסולה נכון מבחינת הטלוויזיה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

רוצים לדעת איך להגדיר את הקונסולה נכון מבחינת הסאונד?
-
Huber
- חבר במועדון HT

PS5 ו Xbox Series X - חצי שנה אחרי ההשקה:
-
Huber
- חבר במועדון HT

PS5 vs Series X: Who Has the Most Upcoming Exclusives?
-
Huber
- חבר במועדון HT

סופסוף נגמרה הבצורת בבלעדיים ל XBOX:
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
זאת הפעם הראשונה שאני שוקל ברצינות לעבור למחנה הירוק וה-GAME PASS והאקסקלוסיבים פחות או יותר נתנו לי את החותמת הסופית לכך - סוני אכזבו בענק וכנראה ימשיכו לאכזב גם בעתיד וחבל מאוד שכך. העיקר שמיהרתי לקנות PS5 שעומד כבר מעל חצי שנה וצובר אבק... 

-
Huber
- חבר במועדון HT

starrywolf - רוצה למכור לי אותו במחיר MSRP?
-
Huber
- חבר במועדון HT

חדשות טובות לבעלי XBOX X:
Microsoft confirms AMD FidelityFX Super Resolution coming to Xbox Series X|S
https://www.trueachievements.com/n45745 ... series-x-s
Microsoft confirms AMD FidelityFX Super Resolution coming to Xbox Series X|S
https://www.trueachievements.com/n45745 ... series-x-s
- starrywolf
- חבר ותיק

קודם כל אני מאוד מופתע של-Huber הגדול אין עדיין PS5....
דבר שני אם הייתי גר בארץ כנראה שהייתי שוקל את זה.
ודבר אחרון: אתה מכיר מישהו בארץ או בחו"ל שמוכר PS5, אפילו משומש, ב-MSRP? אני עוד לא נתקלתי באחד כזה.
אולי אם היית מציע איזושהי עסקת חליפין של RTX 3080 במחיר MSRP תמורת ה-PS5 במחיר MSRP + ההפרש הכספי ביניהם היה על מה לדבר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בגלל זה אין לי עדיין. כשהמחירים יחזרו לשגרה שפויה יהיה. לא ממהר.17/06/2021 21:45starrywolf כתב:...
ודבר אחרון: אתה מכיר מישהו בארץ או בחו"ל שמוכר PS5, אפילו משומש, ב-MSRP? אני עוד לא נתקלתי באחד כזה.![]()
...
ד"א - כל הרשתות בארה"ב (טרגט, בסט ביי וכו) כן מוכרים את ה PS5 ב MSRP, הבעיה שהמלאים נגמרים עוד לפני שהמכירה מתחילה
- starrywolf
- חבר ותיק

תאמין לי שאתה לא מפסיד כלום - גם ככה כמעט הכל יוצא ל-PC או ל-PS4 ממילא.18/06/2021 19:18Huber כתב:בגלל זה אין לי עדיין. כשהמחירים יחזרו לשגרה שפויה יהיה. לא ממהר.17/06/2021 21:45starrywolf כתב:
ודבר אחרון: אתה מכיר מישהו בארץ או בחו"ל שמוכר PS5, אפילו משומש, ב-MSRP? אני עוד לא נתקלתי באחד כזה.![]()
...
ד"א - כל הרשתות בארה"ב (טרגט, בסט ביי וכו) כן מוכרים את ה PS5 ב MSRP, הבעיה שהמלאים נגמרים עוד לפני שהמכירה מתחילה
...
וזה שהרשתות בארה"ב מוכרות את ה-PS5 ב-MSRP זה טוב. תנסה לקנות RTX סדרה 3000 הישנה (לא סדרת TI) באנגליה - אפילו הרשתות פה לא מוכרות אותם ב-MSRP.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני חושב ש-ratchet and clank ו-demons souls הם המשחקים היחידים שתכלס אפשר לקרוא להם next gen, ולכן כרגע זו הקונסולה היחידה שהיא next gen, ולכן כל ההייפ. הם באמת משחקים מרהיבים. יש לי את שתי הקונסולות, והחוויה עם שני המשחקים הללו (פלוס ה-dual shock) היא אכן next gen.
לאקס בוקס עוד אין משחקים כאלה, כרגע הקונסולה הזאת מרגישה כמו עוד חצי איטרציה כמו xbox one x (אותו ממשק, שיפור גרפי בעיקר סביב רזולוציה ופריים רייט), ולא נראה שהשנה זה ישתנה - היילו infinite עדיין נראה last gen. אפילו לא הראו גיימפליי של single player, כי הם יודעים שזה עדיין מאכזב. רק שנה הבאה עם כל ההכרזות שראינו לאחרונה דברים יתחילו להשתנות.
מה שכן, gamepass זה דיל ברייקר די רציני. אסטרטגיה מעולה של מיקרוסופט, במיוחד עם מבול האקסקלוסיבים שנראה ב-2021. סוני צריכים אסטרטגיה דומה דחוף, אחרת הם ימצאו את עצמם מאחור.
לאקס בוקס עוד אין משחקים כאלה, כרגע הקונסולה הזאת מרגישה כמו עוד חצי איטרציה כמו xbox one x (אותו ממשק, שיפור גרפי בעיקר סביב רזולוציה ופריים רייט), ולא נראה שהשנה זה ישתנה - היילו infinite עדיין נראה last gen. אפילו לא הראו גיימפליי של single player, כי הם יודעים שזה עדיין מאכזב. רק שנה הבאה עם כל ההכרזות שראינו לאחרונה דברים יתחילו להשתנות.
מה שכן, gamepass זה דיל ברייקר די רציני. אסטרטגיה מעולה של מיקרוסופט, במיוחד עם מבול האקסקלוסיבים שנראה ב-2021. סוני צריכים אסטרטגיה דומה דחוף, אחרת הם ימצאו את עצמם מאחור.
- starrywolf
- חבר ותיק

רק להזכיר ש-Demon's Souls זה משחק של PS3 שעבר שיפור גרפי רציני ויצא ל-PS5 כך שזה לא ממש משחק חדש. אני למשל לא רואה את עצמי משחק בו שוב לאחר שגמרתי אותו ב-PS3.19/06/2021 14:14LinkMattan כתב: אני חושב ש-ratchet and clank ו-demons souls הם המשחקים היחידים שתכלס אפשר לקרוא להם next gen, ולכן כרגע זו הקונסולה היחידה שהיא next gen, ולכן כל ההייפ. הם באמת משחקים מרהיבים. יש לי את שתי הקונסולות, והחוויה עם שני המשחקים הללו (פלוס ה-dual shock) היא אכן next gen....
אני מניח שהתכוונת ל-"גיים צ'יינג'ר" ולא "דיל ברייקר" ואתה צודק - אין ספק שהדבר הזה ימשוך המון שחקנים חדשים וותיקים למחנה של מיקרוסופט.19/06/2021 14:14LinkMattan כתב: מה שכן, gamepass זה דיל ברייקר די רציני. אסטרטגיה מעולה של מיקרוסופט, במיוחד עם מבול האקסקלוסיבים שנראה ב-2021. סוני צריכים אסטרטגיה דומה דחוף, אחרת הם ימצאו את עצמם מאחור....
-
Huber
- חבר במועדון HT