שרשור תגובות: חידוש: המונידאל ישודר לא רק ב-4K אלא גם ב-HDR!
·עידן אני רואה שאתה צופה דרך יס בעזרת ממיר האולטרה בבקשה ממך אם יתאפשר לך אנא בדוק האם פוז/הרצה לאחור של המשחק בלייב עובדים בערוץ 511 (ללא הקלטה של המשחק הכוונה אלה ממש בלייב להריץ לאחור או פשוט לעשות פאוז), אצלי לא עובד רק בערוץ 511 ואני רוצה לראות האם בנוסף לעניין ה HLG האם יס דפקו אותנו גם בעניין הזה.idan309 כתב:Mesta0018
מסכים לחלוטין.
גם אני ראיתי איכות מעולה במשחק של אורוגאוי ובמשחק של ספרד הרבה פחות (YES אולטרא על מסך הקרנה 100 אינץ).
אין ספק שעדיף משחק ברמה של ספרד פורטוגל עם איכות נמוכה יותר מאשר משחק ברמה של אורוגואי מצריים אבל נשמח לקבל את כל המשחקים באיכות של אורוגאי מצרים.
באמת לא ברור מדוע ההבדלים האלה באיכות בין משחקים כאשר אין בכלל מעבר מ-HDR ל-SDR.
ובגלל שב-YES אין קשר לאינטרנט הבעיה היא לא שם....
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·idan309 כתב:לי נראה שיש במשחק הזה בעיה עם הצילום הראשי.
הוא מאוד רחוק.
אני בקושי רואה את הכדור כאשר יש בעיטות לשער ואו מסירות ארוכות...
ביזיון!!!
https://mundial.walla.co.il/item/3166242
פשוט מחדל.
חיברתי מחשב לטלויזיה רואה את השידור ממקום נורמלי...
בשידור מהסטרים של פיפ"א השידור מצולם נורמלי?
- tomer953
- חבר מכור קשה

כל הפייסבוק מלא ב MEMES על העניין של המרחק חחח... כאן חוטפים ביקורות קשות מאוד.
בכל מקרה לכל מי שיש טלויזיה HD (ולא 4K) שתומכת ב CAST, שיוריד את האפליקציה של כאן לסמארטפון, ויעשה CAST לשידור החי.
עריכה:
תאגיד כאן מסר עכשיו בשידור החי שהתקלה של הצילום הרחוק היא בגלל שהם רכשו רק מצלמות 4K,
ובגלל התלונות הרבות הם ירכשו גם את המצלמות HD והחל מהמשחק הלילה העניין יסודר.
בכל מקרה לכל מי שיש טלויזיה HD (ולא 4K) שתומכת ב CAST, שיוריד את האפליקציה של כאן לסמארטפון, ויעשה CAST לשידור החי.
עריכה:
תאגיד כאן מסר עכשיו בשידור החי שהתקלה של הצילום הרחוק היא בגלל שהם רכשו רק מצלמות 4K,
ובגלל התלונות הרבות הם ירכשו גם את המצלמות HD והחל מהמשחק הלילה העניין יסודר.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·הערב המשחק עם ניגריה ישודר בפורמט השני hdtomer953 כתב:·......
ביזיון!!!
https://mundial.walla.co.il/item/3166242
פשוט מחדל.
חיברתי מחשב לטלויזיה רואה את השידור ממקום נורמלי......
כדי לצפות בצורה נורמלית בכדור התקרבתי למסך
ותכננתי לקבוע תור לרופא עיניים
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- tomer953
- חבר מכור קשה

·eabramov כתב:"תאגיד השידור ירכוש גם איכות HD"
WTF?! מה הקשר?! מישהו מוכן להסביר את פש העניין...
לפי מה שאני מבין,
הם רכשו רק מצלמות שמיועדות לשדר למסכי 4k
ושידרו איתם גם לבעלי מסכי ה hd
אני לא מתיימר להבין איך זה קשור לעניין המרחק,
שכן הטלויזיה אמורה לשמור על הפרופורציות גם במקרה של downscale
אבל אשמח שהמומחים יסבירו את המחדל הזה
התאגיד מקבל את השידור מרוסיה מחברה חיצונית. סביר להניח שבאמצעות שידור לוויני לישראל.
אני מניח שהכוונה היא שהוא יקנה עוד פידים כדי לקבל גם את השידור המותאם לטלוויזיות HD, בו משתמשים במצלמות HD באיצטדיון או שעושים זום מותאם לשידור 4K.
בשידור 4K מצלמים בזום רחוק יותר מכיוון שמניחים שלצופים יש מסכים גדולים. למסכי HD קטנים זה פחות מתאים.
אני מניח שהכוונה היא שהוא יקנה עוד פידים כדי לקבל גם את השידור המותאם לטלוויזיות HD, בו משתמשים במצלמות HD באיצטדיון או שעושים זום מותאם לשידור 4K.
בשידור 4K מצלמים בזום רחוק יותר מכיוון שמניחים שלצופים יש מסכים גדולים. למסכי HD קטנים זה פחות מתאים.
קשקוש הזוית לא מתאימה גם ל 4K ומסך גדול. זה רחוק מדי וצריך זום לארועים במשחק עצמו
- eabramov
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- שם מלא: Eran Abramovitz
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
לא חושב שצריך להיות הבדל בזוויות הצילום ואיכות הHD אמור להיות בסך הכול downgrade של השידור באיכות 4K...
אני מניח שמרבית חברות השידור כבר העלו תלונות בפני FIFA שבפועל אחראית על השידור. פיפה פישלו פה ובענק...פחות קשור לתאגיד, הצילום זהה לכל הצופים בעולם! לא משנה איך יקראו לתאגיד השידור TRT, RTP, TF1, NPO וכדומה כולם "אוכלים" את אותו השידור.
להקרין משחק באיכות HDבמקום באיכות 4K רק לטובת עוד קצת זום בתמונה נראה לי הזוי ביותר!
אני מניח שמרבית חברות השידור כבר העלו תלונות בפני FIFA שבפועל אחראית על השידור. פיפה פישלו פה ובענק...פחות קשור לתאגיד, הצילום זהה לכל הצופים בעולם! לא משנה איך יקראו לתאגיד השידור TRT, RTP, TF1, NPO וכדומה כולם "אוכלים" את אותו השידור.
להקרין משחק באיכות HDבמקום באיכות 4K רק לטובת עוד קצת זום בתמונה נראה לי הזוי ביותר!
- tomer953
- חבר מכור קשה

למה אתה חושב ש fifa אשמה?
יש מספיק מצלמות, אני עכשיו צופה במצלמה מצוינת שאני מאמין שרוב העולם משתמש בה.
לעומת המצלמה שהתאגיד משתמש בה שהיא רחוקה מאוד מהמגרש
יש מספיק מצלמות, אני עכשיו צופה במצלמה מצוינת שאני מאמין שרוב העולם משתמש בה.
לעומת המצלמה שהתאגיד משתמש בה שהיא רחוקה מאוד מהמגרש