·גיל37 כתב:לי היה נתב של פרטנר כשהתחברתי ואחרי כמה חודשים החזרתי לנקודת שירות שלהם, הדפיסו לי אישור החזרה ובחשבון הבא כבר לא היה חיוב של 10 שקלים עבור הנתב....
איזה נתב קנית וכמה עלה?
כמה עולה היום חבילת 1000 מגה בפרטנר?

·גיל37 כתב:לי היה נתב של פרטנר כשהתחברתי ואחרי כמה חודשים החזרתי לנקודת שירות שלהם, הדפיסו לי אישור החזרה ובחשבון הבא כבר לא היה חיוב של 10 שקלים עבור הנתב....

·מוזר, חיברו את הבניין לפני יומיים, בניין ישן 3 קומות, בקומת קרקע יש ארון תקשורת רציניmescaline כתב:אצלי הם חיברו את הבניין לפני כמעת שנה ולא היתה בעיה להעביר אותי מ PPPOE ל DHCP
אין להם שום ציוד אקטיבי בבניין או ארונית תקשורת.
מגיע כבל עבה ובכל קומה הוא מחובר לקופסא קטנה שמתפצלים ממנו גידים דקים לדירות.
לעומת סלקום שיש להם ממש ארונית תקשורת....

זה סוויטש מצוין ב17 דולר, בדף הזה יש עוד דגמים, תבחר לפי מחיר וכמות פורטים, כולם Managed אפשר להגדיר כל מיני אפשרויות תעדוף או להגביל מהירות לפי פורט, הרוב לא צריכים אתזה אבל זה אותו מחיר כמו סוויטש רגיל, אז למה לא.mmnsmmns כתב:קיבלתי מפרטנר את ה CONVERTER מהסיב האופטי ל RJ45 .
האם מישהו יכול להמליצ לי בבקשה על סוויצ עם 6 פורטים לפחות? האם זה משנה איזה חברה הסוויצ' , חוצ מזה שהוא חייב להיות מותאם ל 1 ג'יגה ?
אגב, מהסוויצ' אני מתחבר ל MESH עם שתי תחנות ....

·mmnsmmns כתב:אני מצטער ומבקש סליחה , אבל אני לא מבין למה התכוונת . אודה לך אם תוכל להסביר לי ביתר פשטות -
יש לו USB 3 ו USB 2, אפשר להוריד טורנטים ישר דרך נתב לדיסק קשיח חיצוני, מעד שימושי וחוסך חשמל, במקום מחשב בלילה נשאר נתב.
יש גם מדיה סטרימר ואפשרות להתחבר מרחוק לנתב וגם תוכנה לטלפון עם כל ההגדרות של הקשוחה.
אפשר להתחבר מעבודה ולראות סרטים שיש לך בנתב
שרת FTP, SAMBA, XUPNPD, DLNA
ויש אפשרות לחסום פרסומות ואתרים זדוניים עוד בנתב, זה עובד כמו חוסם פרומות בדפדפן מוסיפים לינקים לדפים אם רשימת אתרים לחסימה וזהוא, יש לי אלפים אם לא עשרות אלפים ואני לא רואה האטה בנתב.
הוא משמש גם כסטרימר???
תודה על ההסבר ....