·היה כבר מחכה עם ימי העסקים . המחיר ירד.המלך כתב:גיסי הזמין באולסייל 65mu9000.
המתין 14 ימי עסקים ועכשיו אומרים לו אין מלאי
רק לאחר שהתקשר לברר מה קורה....
מה הטעם אם אין אספקה מהירה לשלם יקר?
·shmizan כתב:@shuali
·הסיפור שלך לא היה כל כך פשוט כמו שאתה מתאר, אם אני זוכר נכון אתה היית גם צריך לבקש אישורים ממשרד התקשורת למקרה ויבקשו ממך..
בכל אופן אני בכלל לא מדבר על אותו התהליך, אתה מדבר על x850e מחנות ששולחת באופן ישיר ב1500 דולר (וגם לא שילמת הכל מראש, אלא חלק בכניסה לארץ ע"י חברת השילוח) ואני מדבר על x900e ב~1250$ כשבדרך יש חנות בארה"ב שמצריך ויזה עם כתובת אמריקאית, שילוח צד ג' וכן הלאה.....
חבל שאתה מטעה אנשים בפורום, חלק עוד יכולים לאכול את כל הלקרדה ואני מניח שאתה לא תחלץ לעזרתם...shuali כתב:·......
בדיעבד כן היה פשוט, אני פשוט רציתי שיהיה לי הכל מראש למקרה ו...
בכל אופן, גם במידה ונעצר שולחים אימייל למשרד התקשורת ומקבלים אישור לאחר כיומיים. המחיר 1500 היה להכל עד הבית כולל מעמ בארץ ששולם לdhl.
עד הבית 1500 דולר...
זו דווקא דוגמה לא כל כך טובה לדעתי.Gershon99 כתב:@BENNY66
·כן שמתי לב עכשיו שכשאני מוסיף לעגלה אז גם עלות המשלוח מתווספת.
בכל אופן, לא ידעתי ש-B&H שולחים לארץ.
אם ככה- למה שלא נזמין כולנו מ-B&H ונגמור סיפור? גם עלות זולה יותר מבארץ, גם אחריות- ועוד מענקית כמו B&H. אנחנו יכולים לישון בשקט בלילה בלי דאגות. מה אנחנו צריכים את סמליין.
לדוגמה, ניתן להזמין את ה-XBR65X900E בעלות של כ-6,549 עד הבית....
·כנראה שהייתי פזיז מדי. בדקתי שוב ולפי הבנתיBENNY66 כתב:@Gershon99
·המחיר שאמרת כולל הכול או בלי מיסים?
אם זה היה כמו אמזון משלם וזהו אז מזמן לא הייתי פה...
אז צריך לחשב כמה זה יוצא עם הכל.Sales Tax
B&H only collects sales tax on orders shipped to addresses in the States of New York and New Jersey.
You may be responsible for state and local sales/use taxes when filing your tax returns. Please check your local sales tax laws....
לא קשה לחשב.Gershon99 כתב:אז צריך לחשב כמה זה יוצא עם הכל.......
נחכה לשאולי שיעזור לנו, הוא מומחה בזה.
הוא עזר לי בהזמנות מאמזון....