Tomer5755 כתב:
1) מי כאן לקוח טריפל ומרוצה?
2) היכן הבעיה? "בזק" מחבלים בקשר עם סלקוםTV, או הבעיה היא עם Netvision/הציוד?
3) האם התחברות לקוואטרו, אך התקנת הציוד עצמאית (לא צריך טכנאי... כי אנו בבזק) ואפילו החלפת הראוטר ל-TP-LINK יפתרו את הבעיות (שאולי יהיו)?
4) מה דעתכם על טריפל-C כספק (במקום Netvision... מוכן לשלם את האקסטרה, כי לא ניתן להסיר את רכיבי-החבילה)?
...
·
1.לקוח טריפל 40 מגה משתמש בראוטר פרטים מה שנותנים על הפנים.
2.לא נתקלתי בהתנכלות מצד בזק אפילו התפלאתי שלנטוויז'ן יש מידע על קו בזק שהלקוחות שלהם מחוברים (נתוני קו וכו').
3.בהחלט. לא מומלץ בכלל ההראוטר של סלקום!
4.הייתי בטריפל סי בחבילה עסקית בהתחלה היה מצוין. אחר כך היתה הדרדרות ובשעות הערב האינטרנט זחל לשרתים מחו"ל באופן די מפתיע אחרי המעבר לסלקום הביצועים השתפרו.
·
1.לקוח טריפל 40 מגה משתמש בראוטר פרטים מה שנותנים על הפנים.
2.לא נתקלתי בהתנכלות מצד בזק אפילו התפלאתי שלנטוויז'ן יש מידע על קו בזק שהלקוחות שלהם מחוברים (נתוני קו וכו').
3.בהחלט. לא מומלץ בכלל ההראוטר של סלקום!
4.הייתי בטריפל סי בחבילה עסקית בהתחלה היה מצוין. אחר כך היתה הדרדרות ובשעות הערב האינטרנט זחל לשרתים מחו"ל באופן די מפתיע אחרי המעבר לסלקום הביצועים השתפרו.
...
·ומה בנוגע להתקנה?
אם כך, במידה ואצטרך לקוואטרו וארכוש ראוטר+מודם פרטי, אז לא צפויות בעיות?
@Tomer5755
·
לא. פשוט תאמר להם שיש לך ראוטר פרטי וזהו. מה שבטוח לא משנה מה אל תשלם על התקנה. כשביררתי לפני שהתחברתי אמרתי להם שלא מוכן להתחבר בגלל עלות התקנה. אחרי יום התקשרו אליי והציעו חיבור בלי עלות התקנה.
תוכל להסביר לי איך ממצב של חברה שדחפה לך טריפל לתת מודע ושחטה אותך בזכות שירות אחד שפשוט עובד (דרישה לגיטימית) אתה נכנס למצב של קוואטרו כש90% מסבירים שהTV אחלה אבל הNET גרוע ובסלולר אין טעם בכלל (מחיר סטנדרטי ואפילו יקר)??
מילא כל זה אבל ממילא הסכום יחסית גבוה ומזנק אחרי שנה ל325 שח אז מה הטעם? חשבונית אחת כביכול?
* המידע עדיין לא מופיע באתר, נכון לכרגע רק דרך 3123*
* ₪29 ל- 36 תשלומים
* שליחות חינם עד הבית להתקנה עצמית
* אין הקלטות כרגע (צפויות להתאפשר בעדכון הגירסא הקרוב)
...
זה בדיוק מה שאמרתי רק שאז חלק מהנציגים היו מודעים לזה וחלק לא
בכל מקרה מחיר גבוה.
וצרלטון משודרת בהכל רק לא במובייל
Tomer5755 כתב:מה שכן, התלונות של לקוחות הטריפל מדאיגים אותי ובעקבות זאת, צצו השאלות הבאות:
1) מי כאן לקוח טריפל ומרוצה?
2) היכן הבעיה? "בזק" מחבלים בקשר עם סלקוםTV, או הבעיה היא עם Netvision/הציוד?
3) האם התחברות לקוואטרו, אך התקנת הציוד עצמאית (לא צריך טכנאי... כי אנו בבזק) ואפילו החלפת הראוטר ל-TP-LINK יפתרו את הבעיות (שאולי יהיו)?
4) מה דעתכם על טריפל-C כספק (במקום Netvision... מוכן לשלם את האקסטרה, כי לא ניתן להסיר את רכיבי-החבילה)?
...
1. לקוח שלהם מספר שבועות. מרוצה עד הגג. התמורה הכי טובה לכסף שיש כיום.
2. כרגע אין בעיה אז אני לא יכול לומר. רק כהערה, בבניין של ההורים בו הם התקינו המתקין שם לב שהקליטה של האינטנה הביתית עבור עידן לא קולטת. סלקום הציעו להתקין אנטנת עידן לכל הבניין (ללא עלות). שיחה קצרה עם הוועד ולמחרת הגיעו טכנאים של סלקום התקינו והכל עובד כפי שהובטח.
3. אין לנו קוואטרו. רק תשתית טלפון + אינטרנט ושירותי טלויזיה.
4. אין לי מושג. כרגע נראה שסלקום זהים לביצועים שהיו לנו עם הספק הקודם (ADSL מבזק + אינטרנט מפרטנר).
תוכל להסביר לי איך ממצב של חברה שדחפה לך טריפל לתת מודע ושחטה אותך בזכות שירות אחד שפשוט עובד (דרישה לגיטימית) אתה נכנס למצב של קוואטרו כש90% מסבירים שהTV אחלה אבל הNET גרוע ובסלולר אין טעם בכלל (מחיר סטנדרטי ואפילו יקר)??
מילא כל זה אבל ממילא הסכום יחסית גבוה ומזנק אחרי שנה ל325 שח אז מה הטעם? חשבונית אחת כביכול?
...
·1) אני עדיין חושש מהעניין ויודע, שהבעיה היא אצל לקוחות הטריפל, אך לא ברור, אם זה השירות או בציוד.
2) בשבילנו-יהיה מדובר בחיסון של כמעט 50% (בכולל) אך כאמור, נושא התקלות מאוד מדאיג.
elada22 כתב:שים את עניין הTV בצד (אל תזכיר אותה ותתעלם מהכללת המחיר שלה)
איפה אתה כרגע בסלולרי ובאיזה חבילה?
...
·אני ואבא ב-012mobile (חבילת 6GB) ב-29.9 ש"ח למנוי (אמא עדיין ב-HOT mobile והמחיר קפץ ל-69 ש"ח, כי טרם ניידתי אותה ל-012) ותכלס... לא מנצלים את כל החבילה.
לכן, היתרון הוא אך ורק חיסכון חודשי מבחינת אינטרנט, טלוויזיה וטלפון-קווי (משתמשים מדי פעם), כך שאך-ורק נושא היציבות מדאיג אותה.
אני לא רואה היום חלופה טובה לסלקום tv היא היחידה שמתחרה בשחקניות הגדולות ואין לה כרגע תחליף ראוי אולי בעתיד.
האחרי 220 שקל חודשי ליס שמתי סלקום טיוי + נטפליקס שעברה שינוי מהותי בשלושה חודשים האחרונים בנוגע לתוכן ישראלי/מדובב/תרגומים
וזמינות סדרות וכמובן 4k+ hdr .אז ב 140 שקל סלקום טיוי ונקפליקס+שלושה כרומקסטים אני די מסודר