שיחקתי קצת GHOST RECON עם העדכון החדש.
הדבר היחידי ששמתי לב אליו זה שעם GAME MODE הסמן במפה זז מאוד מאוד מטושטש. במודים אחרים שם כן אפשר להדליק את פונקציות החלקות המסך אין את התופעה הזו.
אבדוק אותו יותר לעומק בסופש ואחזור לדווח.
@pessik
·
התשובה לשאלתך היא כן, אבל לא באופן משמעותי.
דרך אגב נתקלתי בשתי בעיות:
1) למישהו יש מושג האם קיימת אופציה לAUTO TURN OFF בדומה לפונקציה של השומר מסך, במידה ואין שימוש בטלוויזיה שתתכבה לחלוטין לאחר מס' שעות קבוע? אני נרדם הרבה מול הטלוויזיה רוצה שתתכבה.
2) ARC לא עובד בשום צורה שניסיתי בדומה לבחור פה שפרסם, חיברתי אופטי ויש סאונד אבל זה מאכזב, כי כאשר אני מדליק את הטלוויזיה היא מדליקה את הרסיבר משנה את הSOURCE לTV\SAT ושם אין לי את האופציה לבחור בOPTI אלא רק HDMI, אז סתם עוד פעולה מיותרת שאני צריך לעשות כדי לשמוע סאונד.
atraf כתב:@pessik
·
2) ARC לא עובד בשום צורה שניסיתי בדומה לבחור פה שפרסם, חיברתי אופטי ויש סאונד אבל זה מאכזב, כי כאשר אני מדליק את הטלוויזיה היא מדליקה את הרסיבר משנה את הSOURCE לTV\SAT ושם אין לי את האופציה לבחור בOPTI אלא רק HDMI, אז סתם עוד פעולה מיותרת שאני צריך לעשות כדי לשמוע סאונד.
...
מול רסיבר הימהה שלי הARC עבד בסדר גמור אבל העדפתי לעבור לאופטי בגלל התאמה לשלט ההרמוני, כלום לא נדלק לבד השלט שולט בהכול.
ההגדרה לאיזה ערוץ הרסיבר עובר כאשר הTV נדלקת היא ברסיבר ולא בTV.
רכשתי את הB6 (אמורה להגיד עוד כשבועיים) ׁ. הבנתי ש WebOS זה גרסה 3 יש סיכוי שיצא עידכון לגרסה 3.5? חוץ מהכיולים שראיתי ברשת והורדה של הקושחה הכי חדשה יש עוד משהו שמומלץ לעשות? רכשתי להם גם מקרן קול דגם SH3B. האם כדאי גם לקנות כבלי HDMI איכותיים? יש לי YES ULTRA 4K הכבלים שלהם מספיק טובים ויש להם תמיכה בHDCP 2.2?
אני מאוד מאוד בכיוון של ה-B6 בזמן הקרוב (הבנתי שכרגע אין להם בכלל במלאי עקב המכה של פסח).
החשש העיקרי שלי הוא התנועה של הטלווזיה הזו, אני כל הזמן שומע דעות צולבות, כן ג'אדר לא ג'אדר.
אם יש חבר פורום מאזור ת"א שירצה לעשות לי הדגמה של מסך מכוייל כהלכה, אשמח (:
אהלן חברים, התייעצות:
יש לי את הB6 מאז ספטמבר האחרון, אבל יש לי בעיה מוזרה שקצת קשה לי להגדיר - יש תופעה של מעין "ענן" כזה בצד ימין של המסך, שנראה בעיקר שהמסך אפור, והוא משמעותי בעיקר שהתמונה זזה. מצרף תמונה (ממיר קווטרו של יס - אבל "הענן הזה ניכר בכל היציאות).
עשיתי ניקוי רעש לפאנל וניסיתי כיול והכל, לא עוזר...
עוד מישהו נתקל בזה? אני רוצה לדבר על זה עם ח.י. אבל יש לי הרגשה שהם ימרחו אותי כי לא קל לשים לב לזה.. זו תקלה מוכרת? רעיונות איך לטפל ואיך להגדיר להם את התקלה?
@eyalmon
·
האם המסך היה ככה מהיום הראשון שהגיע?
האם אתה בטוח בוודאות שזה לא משהו חיצוני? (נראה כאילו ניסו אולי לנקות והרסו הציפוי.. יש עוזרת בית?)
בכל אופן, הדרך הכי טובה להראות להם את זה היא פשוט לשלוח את התמונה במייל לשירות. עדיף אפילו לסמן את האזור עם עיגול או משהו כזה כדי שיהיה ברור לכולם למה אתה מתכוון.
אם זו אכן פגם בפאנל עצמו קשה לי להאמין שינסו להתנער מדבר כזה.
eyalmon כתב:אהלן חברים, התייעצות:
יש לי את הB6 מאז ספטמבר האחרון, אבל יש לי בעיה מוזרה שקצת קשה לי להגדיר - יש תופעה של מעין "ענן" כזה בצד ימין של המסך, שנראה בעיקר שהמסך אפור, והוא משמעותי בעיקר שהתמונה זזה. מצרף תמונה (ממיר קווטרו של יס - אבל "הענן הזה ניכר בכל היציאות).
עשיתי ניקוי רעש לפאנל וניסיתי כיול והכל, לא עוזר...
עוד מישהו נתקל בזה? אני רוצה לדבר על זה עם ח.י. אבל יש לי הרגשה שהם ימרחו אותי כי לא קל לשים לב לזה.. זו תקלה מוכרת? רעיונות איך לטפל ואיך להגדיר להם את התקלה?
היי,
זה ככה'נ מהיום הראשון, פשוט היה קשה לשים לב לזה בתצוגה עצמה וייתכן שזה החמיר. מעולם לא ניקינו ולא נגענו במסך, אין עוזרת בית. ממש שמרנו על המסך - אני בטוח שזה לא ממשהו חיצוני..
צילמתי תמונה מהסרטון, אותה בעיה: