וואלה גם אני צפיתי ב- The Equalizer אתמול, מסכים איתך , אחד הטובים לאחרונה. אין על דנזל!idan309 כתב:bossgt6,
עכשיו בדיוק סיימתי לצפות ב-The Equalizer ׁ(הסרט הכי טוב שראיתי בזמן האחרון), סרט בפורמט 1:2.35.
בתוכן בפורמט זה אני מזיז את כורסת הטלויזיה למרחק של כ-3.5 מ' מהמסך.
בפירוש הרגשתי שהתמונה עדיין גבוהה לי מידי (המקטע הלבן במסך מתחיל אצלי מ-47 ס"מ מה שאומר שבתוכן 1:2.35 התמונה מתחיל מגובה של 65 ס"מ).
אני מסכים שכנראה הישיבה שלי יותר ישרה מהישיבה שאתה מדבר עליה אבל גם בישיבה שאתה מדבר עליה אני באמת חושש שהתחלת תמונה מגובה של כ-120 ס"מ בתכני 1:2.35 (זה מה שתקבל במסך 16:9 של כ-130" כאשר המקטע הלבן שלו מתחיל ב-90 ס"מ) יהיה גבוה מידי.
בכל מקרה אשמח אם תעדכן לגבי חווית הצפייה בעמידה של החבר.
בכל מקרה זה באמת לא קריטי כל עוד תדאג למספיק דרופ שחור במסך שאתה קונה בכדי שאם בעתיד תרצה להוריד את התמונה תוכל לעשות זאת בקלות....
מסכים איתך אפילו יותר לגבי מיקום גובה התמונה, אצלי התוכן עצמו מתחיל מ 50 ס"מ ועדיין הייתי מעדיף לרדת עוד קצת עם זה,רק שהמזנון לא מאפשר..
זה מעצים החוויה , ללא ספק אתה מרגיש יותר בתוך הסרט, זה נראה כאילו דנזל מטייל לי בסלון בזכות הגובה ,לא מבין איך אפשר לוותר על זה. זה נראה לי לא פחות חשוב מבחירת המקרן.
·