לחץ הדלק הסטנדרתי באימפרזה הוא 2.7 באר {למען הדיוק}.
מערכת ב 10K מול מערכות ב 100K
נמר ידידי,
באימפרזה סטנדרטית לחץ הדלק האידאלי הוא 2-2.2 באר.
על מנת לשפר את לחץ הלדק (ורצוי לשפרו במידה ומשפרים את האוטו וגם במידה ולא) מעלים אותו ל- 2.5 באר מקסימום. ב- 3 באר האוטו כבר יהיה חנוק. ב- 4 באר (את תצליח להביא את האוטו לכך לא תצליח להניע אותו מפאת הצפת דלק היסטרית.
לידיעתך,
רזי.
ואגב - איפה היית אתמול בערב...?
וגם אסף לא מכיר אותך. ובעצם גם לא קוראים לו אסף...
באימפרזה סטנדרטית לחץ הדלק האידאלי הוא 2-2.2 באר.
על מנת לשפר את לחץ הלדק (ורצוי לשפרו במידה ומשפרים את האוטו וגם במידה ולא) מעלים אותו ל- 2.5 באר מקסימום. ב- 3 באר האוטו כבר יהיה חנוק. ב- 4 באר (את תצליח להביא את האוטו לכך לא תצליח להניע אותו מפאת הצפת דלק היסטרית.
לידיעתך,
רזי.
ואגב - איפה היית אתמול בערב...?
וגם אסף לא מכיר אותך. ובעצם גם לא קוראים לו אסף...
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
טוב רזי.
1- בכדי להעלות את לחץ הדלק אתה צריך לשנות את מחשב המנוע שלך וכמובן להוסיף פילטר אוויר פתוח כדי שידחף
אוויר ויצית את הכמות הגדולה יותר של הדלק.
בנוסף אתה צריך לשפר את הקמשאפט כדי שיכנס עמוק יותר לזמן ארוך יותר כך הבערה גבוהה יותר. {285 מעלות . אנשים קוראים לזה קמשאפט חם}.
אני מוכן ללמד אותך הרבה דברים בתחום. {אם רק תרצה}.
ועכשיו לידע כללי.
אני כאן עם אסף ולא היתקשרת אליו.
{לא יפה לשקר}.
ועוד משהו קטנטן ... אנחנו משפחה {אני ואסף}.
ולא הבנתי איפה הייתי צריך להיות אתמול בערב.
1- בכדי להעלות את לחץ הדלק אתה צריך לשנות את מחשב המנוע שלך וכמובן להוסיף פילטר אוויר פתוח כדי שידחף
אוויר ויצית את הכמות הגדולה יותר של הדלק.
בנוסף אתה צריך לשפר את הקמשאפט כדי שיכנס עמוק יותר לזמן ארוך יותר כך הבערה גבוהה יותר. {285 מעלות . אנשים קוראים לזה קמשאפט חם}.
אני מוכן ללמד אותך הרבה דברים בתחום. {אם רק תרצה}.
ועכשיו לידע כללי.
אני כאן עם אסף ולא היתקשרת אליו.
ועוד משהו קטנטן ... אנחנו משפחה {אני ואסף}.
ולא הבנתי איפה הייתי צריך להיות אתמול בערב.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
נמר ידידי היקר,
עשית סלט גדול מאוד.
1. ברוב המכוניות (ואימפרזה בתוכן) אין צורך להחליף ו/או לשנות כלום במחשב הרכב על מנת להשיג לחץ דלק גדול יותר. הדבר היחידי שצריך לעשותו הוא להחליף את משאבת הדלק.
2. מה הקשר של פילטר פתוח וקאמפשט חם ללחץ הדלק ? את זה אני באמת מוכן ללמוד ולהשכיל.
3. האם אתה יודע מהי טמפרטורת העבודה הנורמלית במנוע ? בתוך הבוכנות? ואיך מודדים אותה ?
4. אכן אתה צודק. התקשרתי מספר שגוי ועל כן עימך הסליחה. אתקשר אליו בערב.
5. ציפיתי אתמול בערב לראות את הניטרו שלך בפעולה...
בידידות רבה,
רזי.
עשית סלט גדול מאוד.
1. ברוב המכוניות (ואימפרזה בתוכן) אין צורך להחליף ו/או לשנות כלום במחשב הרכב על מנת להשיג לחץ דלק גדול יותר. הדבר היחידי שצריך לעשותו הוא להחליף את משאבת הדלק.
2. מה הקשר של פילטר פתוח וקאמפשט חם ללחץ הדלק ? את זה אני באמת מוכן ללמוד ולהשכיל.
3. האם אתה יודע מהי טמפרטורת העבודה הנורמלית במנוע ? בתוך הבוכנות? ואיך מודדים אותה ?
4. אכן אתה צודק. התקשרתי מספר שגוי ועל כן עימך הסליחה. אתקשר אליו בערב.
5. ציפיתי אתמול בערב לראות את הניטרו שלך בפעולה...
בידידות רבה,
רזי.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אה רזי.
זה אתה. אינעל ראבק למה אתה לא אומר?
לא יכולתי להגיע מפני שהייתה לי בעיה בעבודה.
שכחתי להוסיף את הווסת לחץ דלק בשביל להגביר את הלחץ.
ללא שאר הרכיבים המנוע יוצף.
זה אתה. אינעל ראבק למה אתה לא אומר?
לא יכולתי להגיע מפני שהייתה לי בעיה בעבודה.
שכחתי להוסיף את הווסת לחץ דלק בשביל להגביר את הלחץ.
ללא שאר הרכיבים המנוע יוצף.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
חברים יקרים שלום,
נעים מאוד,
שמי אודיו, אודיו וקולנוע ביתי בישראל. ליתר פירוט פורום "אודיו דו ערוצי".
כבר התגנבה לאוזני השמועה שיש לידי פורום משהו על סרטים וכו..ובפוסט אחד מסויים נכתבו קרוב ל- 150 דפים. אך אינני מקנא בו בכלל. תחשבו על משתמש שצריך לקרוא 150 דפים בפורום, מסכן, בהודעה האחרונה העניים כבר בגודל טלויזיה.
כמו כן, אני מסכים שאין כמו מכונית טובה להסיע אותך ממקום למקום ותודות לעורכים שלנו ישנו פורום חדש וחביב באתר בשם "רכב".
אז, אנא הכניסו את המפתחות למקלדת וסעו לפורום המתאים.
בתודה,
פורום "אודיו דו ערוצי"
נעים מאוד,
שמי אודיו, אודיו וקולנוע ביתי בישראל. ליתר פירוט פורום "אודיו דו ערוצי".
כבר התגנבה לאוזני השמועה שיש לידי פורום משהו על סרטים וכו..ובפוסט אחד מסויים נכתבו קרוב ל- 150 דפים. אך אינני מקנא בו בכלל. תחשבו על משתמש שצריך לקרוא 150 דפים בפורום, מסכן, בהודעה האחרונה העניים כבר בגודל טלויזיה.
כמו כן, אני מסכים שאין כמו מכונית טובה להסיע אותך ממקום למקום ותודות לעורכים שלנו ישנו פורום חדש וחביב באתר בשם "רכב".
אז, אנא הכניסו את המפתחות למקלדת וסעו לפורום המתאים.
בתודה,
פורום "אודיו דו ערוצי"
נערך לאחרונה על ידי Tsfir ב 29/11/2006 17:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רזי,
לא מקבל את הטענה שלך שלא יכול להיות רכיב X בעלות של עשירית מרכיב Y שיהיה טוב ממנו (אחרי ניטרול מיתוג, מיצוב וכו').
מה לגבי כמויות ייצור?
אם ההוזלה במחיר נובעת פשוט מכמויות (רסיבר ק"ב) לעומת מגבר עבודת יד עם ליפוף שנאיים ידנית שעורכת 1000 שעות למשל (ע"ע ONGAKU) ?
לא מקבל את הטענה שלך שלא יכול להיות רכיב X בעלות של עשירית מרכיב Y שיהיה טוב ממנו (אחרי ניטרול מיתוג, מיצוב וכו').
מה לגבי כמויות ייצור?
אם ההוזלה במחיר נובעת פשוט מכמויות (רסיבר ק"ב) לעומת מגבר עבודת יד עם ליפוף שנאיים ידנית שעורכת 1000 שעות למשל (ע"ע ONGAKU) ?
רכב, אודיו ועלויות
אין כל טעם להשוות בין עלויות אופייניות ברכב ובין אודיו היי-אנד. הפערים בכמויות, בהיקף התעשייה ובשאר ירקות הם בפערים של "כמה סדרי גודל". לפחות. מה שקרוב, ממש קצת, זה אודיו בייצור המוני. היי-אנד מיוצר רע – כמויות, שיטות, היקפים, מחיר פיתוח ביחס, פוטנציאל מחזור מכירה – ופערי התיווך בו מופרכים (וגם יותר). בנוסף, היעדר מדדים אובייקטיביים, קלות הקמת מותג והצפת השוק באלפי מוצרים דומים בלי חלוקה ברורה (בניגוד לקטגוריות ברכב) לא מאפשרים ייצור מדד "מראש" ולכן חוקיות של ממש לא קיימת כאן.
בקיצור: ברכב בלתי סביר שיחס 1:10 במחיר יהיה ללא ביטוי דרמטי; באודיו פופולרי גם; בהיי-אנד? זה סיפור אחר לגמרי. ביותר מדי מקרים, יחס גדול במחיר, גם אם הוא מלווה מוצר עדיף (וזה לא תמיד) לא יספר על היחס בביצועים.
במוצרים אחרים יש גם ביטוי לאקסקלסוביות לא רלוונטית לביצועים עצמם. שעון היד הנחשב ביותר בעולם הוא AUDEMARS PIGUET, שמחירו מתחיל בפי ארבעה מאומגה/ברייטלינג מקבילים ונע בין 10,000 אירו לחצי מיליון אירו (לא טעות, בגלל המנגנון). בין השאר, המחיר והמעמד נובעים מייצור עצמי של המנגנון המכני (בניגוד ליצרנים כמו הקודמים שקונים מספקים), מהעובדה שבעלי הבית הם בני המשפחות המייסדות ובגלל זה מיוצרות גם סדרות ממש קטנות (וגם זה מקפיץ את המחיר). לא רלוונטי לשום עניין מעשי, בהחלט אקסקלוסיבי.
בקיצור: ברכב בלתי סביר שיחס 1:10 במחיר יהיה ללא ביטוי דרמטי; באודיו פופולרי גם; בהיי-אנד? זה סיפור אחר לגמרי. ביותר מדי מקרים, יחס גדול במחיר, גם אם הוא מלווה מוצר עדיף (וזה לא תמיד) לא יספר על היחס בביצועים.
במוצרים אחרים יש גם ביטוי לאקסקלסוביות לא רלוונטית לביצועים עצמם. שעון היד הנחשב ביותר בעולם הוא AUDEMARS PIGUET, שמחירו מתחיל בפי ארבעה מאומגה/ברייטלינג מקבילים ונע בין 10,000 אירו לחצי מיליון אירו (לא טעות, בגלל המנגנון). בין השאר, המחיר והמעמד נובעים מייצור עצמי של המנגנון המכני (בניגוד ליצרנים כמו הקודמים שקונים מספקים), מהעובדה שבעלי הבית הם בני המשפחות המייסדות ובגלל זה מיוצרות גם סדרות ממש קטנות (וגם זה מקפיץ את המחיר). לא רלוונטי לשום עניין מעשי, בהחלט אקסקלוסיבי.