Kodi - מקור עברי - סקינים (מעטפות) מותאמות עברית
התקנתי את סקין nebula מהמקור העברי וכפי שתומר 1749 כתב למעלה, גם אצלי הסקין "יוצא מהמסך" לצד שמאל. לא נתקלתי במשהו דומה בסקינים אחרים.
ניסיתי להתקין את nebula באנגלית אך איני יודע כיצד לגרום לו לתמוך בעברית.
למישהו יש רעיון?
ניסיתי להתקין את nebula באנגלית אך איני יודע כיצד לגרום לו לתמוך בעברית.
למישהו יש רעיון?
Re: XBMC - מקור עברי - סקינים (מעטפות) מותאמות עברית (גירסה 14 קודי)
@TheWiz
ב-Kodi, בסקין Aeon Nox 5.5.6 כשמחפשים תרגום, כל הצד הימני חתוך + תוצאות החיפוש דורסות אחת את השניה.
ניתן לסדר זאת בבקשה?
ב-Kodi, בסקין Aeon Nox 5.5.6 כשמחפשים תרגום, כל הצד הימני חתוך + תוצאות החיפוש דורסות אחת את השניה.
ניתן לסדר זאת בבקשה?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
cRaZy-BoY, icy, itrigalo: כפי שציין חברי תומר, התאמה של סקין מלאה לעברית דורשת הרבה עבודה.
אני כתבתי סקריפט שממיר את הסקינים לעברית בצורה שיטחית ואינה תחליף לעבודה ידנית כפי שתומר עשה בסקין transparency.
משכך, מי שרוצה לעברת סקינים לעברית מוזמן לעשות זאת. כאן יש מדריך איך לעבוד עם קבצי ה-XML השונים בסקין.
אני כתבתי סקריפט שממיר את הסקינים לעברית בצורה שיטחית ואינה תחליף לעבודה ידנית כפי שתומר עשה בסקין transparency.
משכך, מי שרוצה לעברת סקינים לעברית מוזמן לעשות זאת. כאן יש מדריך איך לעבוד עם קבצי ה-XML השונים בסקין.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
·cRaZy-BoY כתב:אף אחד לא אמר שזה פשוט. סה"כ דיווחתי על בעיות בסקין שהוא שיחרר, במידה והוא ירצה לתקן זו בחירה שלו מן הסתם.
הבקשה הייתה - שוב במידה והוא מעוניין. רק הצעתי, הוא יכול לסרב וגם זה בסדר גמור.
יש לי ידע תכני מסויים, ועכשיו התחלתי לבדוק בעצמי איך עורכים סקין, לפי מה שאני חושב זה פשוט לערוך את הקבצי XML שנמצאים בתיקיה של הסקין. אני עכשיו בודק את זה...אבל אם יש לכם מדריך או דרך מסויימת לכוון אותי, אני אשמח...
ואין צורך להתגונן גם אתה וגם פותח האשכול עושים עבודת קודש ואני בטוח שכולם מעריכים את זה ויודעים שזה לא דבר פשוט בכלל. לכן אם יש הצעות זה אך ורק בתור הצעה ובמידה ותהיו מעוניינים - גם אם תחליטו שלא אז זה בסדר גמור וזכותכם להחליט מה אתם עושים בזמנכם. סה"כ אתם עושים את זה בהתנדבות ואנחנו מעריכים את זה מאוד!
בכל מקרה תודה על הכל...
גם אני מאוד אהבתי אותו (חוץ מהחלק של החיפוש כתוביות בזמן צפיה, אין שום סימון אם מחפש או לא מחפש או מה הולך.)
בכל אופן, אחרי חיפושים רבים, הורדתי את הסקין המותאם של xperience360 מפה מהRepo של The Wiz ואת הפונטים שלו העתקתי לתיקיה של XF1080. לא לשכוח גם את 1080i/Font.xml.
עובד מעולה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

הוסרו כל הסקינים ל-XBMC.
נוספו סקינים המתאימים לקודי.
הרשימה מעודכנת בפוסט הראשון.
כאן המקום לבקשת עיברות של סקינים ברמה הרגילה (בלי יישורים לימין)
נוספו סקינים המתאימים לקודי.
הרשימה מעודכנת בפוסט הראשון.
כאן המקום לבקשת עיברות של סקינים ברמה הרגילה (בלי יישורים לימין)
- TalBichacho
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
בעיה קטגוריות עם סקין - RAPIER
התקנתי את הסקין המצויין RAPIER הכל תקין למעט בעיה בה הקטגוריות מופיעות הפוך....
מצורפת תמונת מסך, אודה לעזרתכם.
תודה.
תודה.
Re: בעיה קטגוריות עם סקין - RAPIER
מצטרף לבקשה לטיפול, מוצג ככתב ראיTalBichacho כתב:התקנתי את הסקין המצויין RAPIER הכל תקין למעט בעיה בה הקטגוריות מופיעות הפוך....
תודה....
·
תודה
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
@tomer953
אתה מבין יותר ממני במעטפות אך ממה שהבנתי המעטפת לא עושה משהו מיוחד אלא רק בוחרת בסוג רשימה (לא עולה לי בראש כעת המושג הטכני) שיש עימו באג, כלומר צריך לפתור זאת ב־Kodi ולא במעטפת המקורית (או כמובן להשתמש בפקד אחר במעטפת המעוברתת).
אתה מבין יותר ממני במעטפות אך ממה שהבנתי המעטפת לא עושה משהו מיוחד אלא רק בוחרת בסוג רשימה (לא עולה לי בראש כעת המושג הטכני) שיש עימו באג, כלומר צריך לפתור זאת ב־Kodi ולא במעטפת המקורית (או כמובן להשתמש בפקד אחר במעטפת המעוברתת).
- tomer953
- חבר מכור קשה

·dhead666 כתב:@tomer953
אתה מבין יותר ממני במעטפות אך ממה שהבנתי המעטפת לא עושה משהו מיוחד אלא רק בוחרת בסוג רשימה (לא עולה לי בראש כעת המושג הטכני) שיש עימו באג, כלומר צריך לפתור זאת ב־Kodi ולא במעטפת המקורית (או כמובן להשתמש בפקד אחר במעטפת המעוברתת)....
הדרך התקינה לשימוש בקונטרול הlabel היא ע"י ערך מספרי לדוגמא:
קוד: בחירת הכל
<label>31006</label>הרלוונטי = הקובץ של שפת המשתמש.
עוד לא נתקלתי בסקין שלא עושה זאת נכון, לפעמים סקריפטים מסוימים פשוט כותבים טקסט באנגלית במקום לשים קישור למחרוזת...
אני אתפנה לזה יותר מאוחר להסתכל מה הוא עשה שם...
[/code]
@tomer953
זה מאוד נהיר לי ודי טריויאלי.
ממה שהצלחתי להבין כאשר בדקתי את המעטפת (חודש+) המפתח לא עשה משהו מיוחד כך שאולי עצם הבחירה בפקד המסוים עבור הרשימה היא הבעיה ואז כמובן מדובר בבאג ב־Kodi, כמובן יכול מאוד להיות שאני טועה כיוון שמומחה במעטפות אני לא.
זה מאוד נהיר לי ודי טריויאלי.
ממה שהצלחתי להבין כאשר בדקתי את המעטפת (חודש+) המפתח לא עשה משהו מיוחד כך שאולי עצם הבחירה בפקד המסוים עבור הרשימה היא הבעיה ואז כמובן מדובר בבאג ב־Kodi, כמובן יכול מאוד להיות שאני טועה כיוון שמומחה במעטפות אני לא.
- tomer953
- חבר מכור קשה

טוב האמת שזה היה ממש חידה למה זה הפוך, לבסוף מצאתי.
איך מצאתי? ראיתי שבתפריט הראשי כתוב "מוסיקה" הפוך , עכשיו כתוב עם האות "ס" ולא "מוזיקה" עם ז'.
חיפשתי בכל קבצי הSTRING את המילה "מוסיקה" עם ס' או אפילו "הקיסומ" (הפוך) ולא מצאתי זכר באף קובץ XML למילה הזאתי
אז תהיתי לעצמי - אז איך זה מוצג לעזאזל?
הנה התשובה:
[imgbig]http://i.imgur.com/z2ZWD9Q.png[/imgbig]
אלו תמונות....
ויוצר הסקין היה נחמד מאוד ויצר תמונה לכל תפריט וגם את ההשתקפות.. הבעיה היא שהוא עשה זאת בכתב מראה (בטח בפוטושופ חח)
איך מגיעים לקבצים האלו כמו שאני הגעתי? אתם לא יכולים - בגירסה הרישמית זה מקומפל בתוך הקובץ Textures.xbt
אז איך בכל זאת אפשר לסדר את זה?
צריך לדבר עם יוצר הסקין שיצור את הקבצים לHEBREW שוב.
צירפתי כאן את הקבצים להורדה של השפה האנגלית והעברית:
https://drive.google.com/file/d/0B8R_P3 ... sp=sharing
איך מצאתי? ראיתי שבתפריט הראשי כתוב "מוסיקה" הפוך , עכשיו כתוב עם האות "ס" ולא "מוזיקה" עם ז'.
חיפשתי בכל קבצי הSTRING את המילה "מוסיקה" עם ס' או אפילו "הקיסומ" (הפוך) ולא מצאתי זכר באף קובץ XML למילה הזאתי
אז תהיתי לעצמי - אז איך זה מוצג לעזאזל?
הנה התשובה:
[imgbig]http://i.imgur.com/z2ZWD9Q.png[/imgbig]
אלו תמונות....
ויוצר הסקין היה נחמד מאוד ויצר תמונה לכל תפריט וגם את ההשתקפות.. הבעיה היא שהוא עשה זאת בכתב מראה (בטח בפוטושופ חח)
איך מגיעים לקבצים האלו כמו שאני הגעתי? אתם לא יכולים - בגירסה הרישמית זה מקומפל בתוך הקובץ Textures.xbt
אז איך בכל זאת אפשר לסדר את זה?
צריך לדבר עם יוצר הסקין שיצור את הקבצים לHEBREW שוב.
צירפתי כאן את הקבצים להורדה של השפה האנגלית והעברית:
https://drive.google.com/file/d/0B8R_P3 ... sp=sharing
@tomer953
יפה, לא הייתי מנחש.
יפה, לא הייתי מנחש.
- TalBichacho
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
@tomer953
תודה רבה על הבדיקה והעדכון המפורט זה עוזר מאוד!
לקחתי על עצמי לטפל בבעיה הזו ויצרתי קבצים חדשים אותם קיפלתי לתוך ה-texture.xbt במקום הישנים.
ועכשיו רואים תקין ובצורה הנכונה, כמובן שהקבצים שיצרתי תואמים את רוח הסקין מבחינת הפונטים והעיצוב
אם תרצו להשתמש בסקין המתוקן הוא זמין כאן - https://drive.google.com/file/d/0B00Uoc ... sp=sharing
אני כמובן אבקש מיוצר הסקין לתקן את הבעיה במקור כדי שלא נצטרך לעשות זאת שוב.
תודה רבה,
טל
תודה רבה על הבדיקה והעדכון המפורט זה עוזר מאוד!
לקחתי על עצמי לטפל בבעיה הזו ויצרתי קבצים חדשים אותם קיפלתי לתוך ה-texture.xbt במקום הישנים.
ועכשיו רואים תקין ובצורה הנכונה, כמובן שהקבצים שיצרתי תואמים את רוח הסקין מבחינת הפונטים והעיצוב
אם תרצו להשתמש בסקין המתוקן הוא זמין כאן - https://drive.google.com/file/d/0B00Uoc ... sp=sharing
אני כמובן אבקש מיוצר הסקין לתקן את הבעיה במקור כדי שלא נצטרך לעשות זאת שוב.
תודה רבה,
טל
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

כבוד תומר!
ידעתי שאתה תדע לפתור את זה
גם אני ניסיתי את החיפוש הקלאסי של טקסט ואז פניתי לעזרת המקצוען
ידעתי שאתה תדע לפתור את זה
גם אני ניסיתי את החיפוש הקלאסי של טקסט ואז פניתי לעזרת המקצוען
שלום לכולם,
הורדתי סקין מהאינטרנט, Confluence Custom Mod, שמאד אהבתי את הפשטות שבו (מבוסס על סקין ברירת המחדל) אבל הוסיפו בו המון אפשרויות שליטה על הסקין (גרפיקה, הוספת פריטים וכו,).
הבעיה שאני מתקין אותו על קודי ואני רוצה לחפש משהו והמקלדת צצה - היא ריקה! - אין עברית ואין אנגלית.
אין לי מושג איך להוסיף שפות במקלדת המובנית.
אני מוסיף לינק לסקין - מי שיכול לעזור להכין אותו לעבודה (תמיכה בקודי והוספת פונטים), מאד אודה לו.
skin.confluence.custom.mod-Helix:
https://www.dropbox.com/sh/6gfjmunnfr6g ... 7Z8da?dl=0
בתודה מראש לעוזרים.
הורדתי סקין מהאינטרנט, Confluence Custom Mod, שמאד אהבתי את הפשטות שבו (מבוסס על סקין ברירת המחדל) אבל הוסיפו בו המון אפשרויות שליטה על הסקין (גרפיקה, הוספת פריטים וכו,).
הבעיה שאני מתקין אותו על קודי ואני רוצה לחפש משהו והמקלדת צצה - היא ריקה! - אין עברית ואין אנגלית.
אין לי מושג איך להוסיף שפות במקלדת המובנית.
אני מוסיף לינק לסקין - מי שיכול לעזור להכין אותו לעבודה (תמיכה בקודי והוספת פונטים), מאד אודה לו.
skin.confluence.custom.mod-Helix:
https://www.dropbox.com/sh/6gfjmunnfr6g ... 7Z8da?dl=0
בתודה מראש לעוזרים.
ביקשתי מהמפתח של סקין Nebula להוסיף פונט שתומך בעברית. היום שוחררה גרסה מעודכנת של הסקין ובה, בין היתר, נוספה אפשרות לבחור בפונט DejaVuSans אשר תומך בעברית.
מי שמעוניין להשתמש בסקין צריך להוריד את הגרסה המקורית של הסקין (לא הגרסה שבחבילה של thewiz) ולבחור בפונט DejaVuSans.
מי שמעוניין להשתמש בסקין צריך להוריד את הגרסה המקורית של הסקין (לא הגרסה שבחבילה של thewiz) ולבחור בפונט DejaVuSans.