שרשור תגובות: השילוב המנצח בין סטרימר ל-HTPC מבית Arctic. בפחות מ-1,000 ש'ח!

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #221 

yeuda כתב:לגבי נקודה 8 : דיסק חיצוני נשאר דלוק כנראה בגלל אותה הגדרה שמאפשרת להדליק את המכשיר מהשלט
ההגדרה ממשיכה לספק מתח ליציאות ה USB כדי שהם יוכלו להדליק את המחשב

לגבי ה OVERSCAN - האם בטלוויזיה מוגדר לעבוד ללא OVERSCAN ? למשל ב LG נקרא JUST SCAN.
לדעתי עדיף מהכיול דרך XBMC שכנראה מוריד מאיכות התמונה
...
תודה על התשובות!
בעניין הOverscan: בדקתי ובאמת בסמנסונג באפשרויות תמונה יש פרמטר "גודל תמונה" עם אופציית Screen Fit עבור חיבור HDMI ו-component. קבעתי את זה ככה והחזרתי את ה-zoom ב-Arctic לאפס אחוז בלי לאבד חלק מהמסך, כמו שאמרת. מעולה.
Pixies - תודה גם על התשובה שלך אבל כמו שאתה רואה כבר לא נזקקתי לזה.

בנוגע לדיסק החיצוני, אם זה כמו שאתה מתאר אז זה קצת שלומיאלי... הייתי מעדיף להשאיר את הדיסק מחובר אבל כבוי (יחד עם המכשיר) + אופציה להדליק מהשלט. הרי זה לא היה הכרחי שמקור מתח זהה ילך בו זמנית לחיבורי ה-USB ול-IR, לא?

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #222 

מספר שאלות נוספות לאחר עוד קצת קילומטראז':

1. הפעלתי את המכשיר במוד מוזיקה, בחרתי אלבום והתחלתי להשמיע. מכיוון שלא עניין אותי יותר לצפות במסך פשוט כיביתי אותו. טעות! באותו רגע הסאונד נפסק וחיוויי הרמקולים ברסיבר נכבו כאילו שניתקתי את הכניסה. כדי להמשיך לשמוע מוזיקה נאלצתי להדליק את המסך מחדש ורק אז הסאונד התחדש (מזל שיש בסמסונג מוד החשכת תמונה לחיסכון באנרגיה).
מה קורה פה?? מי שיש לו רסיבר של Yamaha, האם יש פרמטר שצריך לקבוע כדי שהוא לא ישתיק את הרמקולים כשהמסך (יציאת HDMI) מכובה?

2. בנסיונותיי לייצר סיפרייה מהמוסיקה בדיסק החיצוני שחיברתי, סרקתי בנסיון ראשון את הספריות הלא נכונות. כדי למחוק את הזבל שנוצר ניסיתי להשתמש באופציית Clean Library ב-settings, ללא הועיל - הנתונים נשארו שם. הדרך היחידה בה הצלחתי להתגבר על זה הוא לאפשר את אופציית update library on startup, לכבות, להדליק כשהדיסק מחובר - ואז כל הנתונים התנקו. ברור שזה לא פטנט מדהים כשכבר נצבר הרבה חומר ורוצים לעדכן. אני מניח שפיספסתי משהו בדרך.

3. מישהו יודע אם יש קיצור דרך בשלט הרגיל לאופציית Now Playing שאפשר להפעיל ע"י לחיצה על Guide?
שימושי מידי מכדי שיהיה צריך כל פעם לעבור דרך שלושה קליקים בשלט.

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1643
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #223 

gimm כתב:
בנוגע לדיסק החיצוני, אם זה כמו שאתה מתאר אז זה קצת שלומיאלי... הייתי מעדיף להשאיר את הדיסק מחובר אבל כבוי (יחד עם המכשיר) + אופציה להדליק מהשלט. הרי זה לא היה הכרחי שמקור מתח זהה ילך בו זמנית לחיבורי ה-USB ול-IR, לא?
...
מקלט ה IR בסבירות גבוהה מאוד מחובר למחשב דרך USB פנימי על לוח האם ומשם הקשר בינהם

michanisani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

מכשיר מעולה

שליחה #224 

הגיע, עובד מעולה
2 דברים חשובים:

- לשדרג מייד לגירסה RC3 , RC4 מלא באגים

First of all, head over to the downloads page and download the latest release of OpenELEC. Use your favourite archiving utility to extract the files from the archive you've downloaded (7zip is my favourite Windows archiver).
Now, from your PC, open a Explorer window and browse to the IP address of the OpenELEC machine (if you don't know what the IP address is, go to the menu of the OpenELEC machine, and browse to the main item "System" and then its subitem "System Info". This will open a page that shows the IP address amongst other information.
So type this into the address bar of the explorer window. For example, if your IP address is 192.168.1.92, browse to:
\\192.168.1.92

Once the window appears, open the "Update" folder share. There shouldn't be anything inside this share, unless you have another update pending.
From the folder you extracted the new release into, open the target folder. Inside you should find four files. Grab KERNEL, KERNEL.md5, SYSTEM and SYSTEM.md5 from here (dont ignore the MD5 files) and copy/extract them to the Update share on the OpenELEC machine.

על מנת לראות את המכשיר ברשת הביתית יש לשנות ידני את FILE
samba.conf
לקבוצת העבודה שלך וכמובן לאפשר את שרת SMB

compman112
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2593
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #225 

שאלה למתעניין.
תוספת של 200 דולר אפשר לקחת כבר http://www.hometheater.co.il/vt183465.% ... 7%9C%D7%A7

לא עדיף?

markiz83
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 12 פעמים

שליחה #226 

א. תוספת של 200 דולר זה כפול ממה שהמכשיר עליו מדברים כאן עולה.
ב. לפי מה שראיתי, בלינק שהבאתה מגיע אר ה NAS עצמו, ללא הדיסקים הקשיחים.
בקיצור שני מכשירים שונים לגמריי.

theone
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #227 

compman112 כתב:שאלה למתעניין.
תוספת של 200 דולר אפשר לקחת כבר http://www.hometheater.co.il/vt183465.% ... 7%9C%D7%A7

לא עדיף?
...
זה לא עוד $200 אלא $250 - פי 2 (רק עבור הדגם עם זוג כוננים)
והשאלה: בשביל מה?
לדעתי הרוב כאן קנו את ה- MC001-XBMC הנגן פשוט ולא יקר ולא שרת קבצים.

kik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #228 

החבילה הגיעה יומיים מוקדם מהצפוי , אני אעדכן מחר .
בנתיים מצב קישור למדריך למחילים ל xbmc
https://dl.dropbox.com/u/2340692/XBMC_B ... _0-1.5.pdf
אם אני אקנה את המערכת שאני באמת רוצה אני אצטרך לשמוע מוזיקה על המדרכה

ilanerukh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #229 

אני רוצה לקנות את המכשיר, אבל אני רואה שהוא כרגע לא זמין באתר של היצרנית. האם המבצע של המשלוח חינם יימשך כשהמלאי יחודש? ואם כן - מתי זה צפוי לקרות?

GShlomi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #230 

שלי הוזמן ב-24/2 והגיע לפני חצי שעה...
יש מה לעשות הערב :D

markiz83
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #231 

לא פייר,
שלי הוזמן ב 19/2 ועדיין במשאית של פדקס :(

צח12
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה #232 

ככל הנראה לא צפויים למכור אותו עוד ראה תשובה שקיבלתי ביחס לשאלה מתי המלאי צפוי להתחדש-

We are sorry to inform you that this item is no longer available
Best regardsArctic-Cooling Webshop
Email: [email protected]

ilanerukh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #233 

חבל לשמוע. באמת מוצר משתלם. יש תחליפים דומים במחיר דומה?

מצאתי את המכשיר באמזון, שהמשלוחים הם חינם לארצות הברית. האם משתלם לשלוח אותו לארץ דרך MUSTOP? מה צפוי להיות המע"מ או המכס עליו?

markiz83
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #234 

ilanerukh כתב:חבל לשמוע. באמת מוצר משתלם. יש תחליפים דומים במחיר דומה?

מצאתי את המכשיר באמזון, שהמשלוחים הם חינם לארצות הברית. האם משתלם לשלוח אותו לארץ דרך MUSTOP? מה צפוי להיות המע"מ או המכס עליו?
...
נראה לי שלmustop יש אפשרות באתר להכניס את הלינק מאמזון ולקבל את העלות הכוללת שלהמשלוח.

ilanerukh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #235 

מסתבר שהמכשיר של אמזון הוא לא זה שסוקר כאן, אלא דגם ה-N. כנראה שבאמת פוספסה ההזדמנות (אלא אם כן יש פה מישהו שמעוניין למכור מכשיר שקנה).

זה קצת סוטה מנושא האשכול, אבל יש מכשירים דומים של חברות אחרות שלא מצריכים הרכבה של המחשב? הנעוץ מצאתי רק מפרטים מומלצים להרכבה, ולא המלצות למוצרים ספציפים כמו זה.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #236 

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #237 

בוודאי שיש, רק לא במחיר אטרקטיבי כמו שהיה במבצע של ארקטיק.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ehh
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #238 

בשעה טובה הגיע המכשיר אתמול :-)..

התחלתי בצעדים הבסיסיים, ונתקלתי בשתי בעיות - אשמח לקבל עזרה:

1) המסך "חתוך" - ניתן היה לראות שלא כל התמונה נראית, והשוליים חתוכים. ביצעתי כיול למסך, לא עזר.
מה שבסוף עזר היה להוריד את הזום למינימום - -20% (!!). וניסיתי גם מספר רזולוציות.
עדיין, הפינה הימנית עליונה שמציגה כנראה את פרטי התאריך חתוכה, ובמסכים מסויימים, לדוגמא ב"תוכנות" - צד שמאל חתוך קצת.
יש לי טלויזית פנסוניק 50'' X10

2) האם יש דרך לשים את קיצור דרך לתוספים הפופולריים שאני מוריד - כמו youtube - במסך הראשי, ולא להצטרך לגשת דרך תוכנות-תוספים-ולבחור רק שם בyoutube?

3) ב-youtube שהורדתי, אין תמיכה בעברית. כשאני מבצע חיפוש, המקלדת שמוצגת על המסך לא מכילה אותיות עבריות - האם זה נפתר ע"י מקלדת אלחוטית תומכת עברית, או app של שלט רחוק?

4) שליטה מרחוק באמצעות תוכנות remote באייפון/אייפד - ניסיתי 2 תוכנות - אחת מהן הרשמית- ומה שאני רואה זה ש-
- הן מספקות גישה ישירה לתכנים - וידאו אודיו וכו', אך לא לתוספים שמורידים תחת תוכנות/תוספים - לשם כך צריך להשתמש בתוכנה כשלט רחוק ולגשת לשם.
יש המלצה לApp שנותן קיצור דרך לתוספים שמורידים?
- איזו מיני מקלדת מומלצת למכשיר הזה? רוב המקלדות תומכות במחשבים מבוססי windows.

תודה מראש :-)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #239 

תתחדש!
אענה על מה שאני יודע:
1) דבר ראשון, תחפש בפנסוניק עצמה מצב זום של התאמת 1:1 לפיקסלים. השם של זה שונה ממסך למסך. שמות נפוצים: Just Scan / Screen Fit / PC Mode וכו.
רק אם אתה לא מוצא כזו אופציה במסך עצמו, אתה יכול לכוון את זה בעזרת XBMC, במערכת-הגדרות-מערכת-פלט וידאו-כיול וידאו.
2) הבנתי שאפשר בסקינים אחרים. יש כאן מומחים יותר ממני לעניין הזה.
3) לא ידוע לי על פתרון חיפוש בעברית ליוטיוב ב-XBMC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #240 

כבר לא שולחים לארץ?

אני חייב לקנות את זה מיבואן ישראלי שמוכר ב-750 ש"ח יותר מהמחיר שהוצע דרך האתר?

תודה למסייעים.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”