שרשור יורו 2012
נראה לי שאתה יותר מידי תחת הרושם של המשחק היום מול נבחרת נחותה בהרבה וייתכן שזו אשלייה. מול איטליה הם לא נראו ככה.kingikra כתב:הספרדים חזקים מאוד. לדעתי יותר חזקים מבמונדיאל. משחקים טיקי טקה מדהים. גם לגרמנים אין סיכוי נגדם.
כל אלופה אחרת מספרד תהווה הפתעה גמורה. לא יאמן שעוד יש להם מכת פציעות. זה ממש לא מורגש....
ברור שהם חזקים מאוד, אבל לא ברמה של "לגרמנים אין סיכוי נגדם".
משה
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
הספרדים לא היו כאלו מרשימים היום. שיחקו מול נבחרת נחותה, אולי הגרועה בטורניר ועדיין התקשו להגיע למצבים, השער הראשון של טורס היה משטות בהגנה והשער האחרון היה ביזארי לחלוטין, פברגאס מול 5 אירים. מהנעת הכדור היפה שלהם הם לא הגיעו למצבים כמעט בכלל.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
כמובן שאני לוקח בחשבון שהאירים חלשים אבל הם לא נבחרת ישראל. יש להם כושר טוב והם רצו 90 דקות. אני ראיתי רק את החצי השני של המחצית השניה ואמנם ספרד שלטו אבל האירים שיחקו בנימרצות. הטיקי טקה של הספרדים הוא ברמה של קבוצת כדורגל ולא של נבחרת.
גם במונדיאל הם פתחו בהליכה. אני מניח שזו טקטיקה של דל בוסקה.
גם במונדיאל הם פתחו בהליכה. אני מניח שזו טקטיקה של דל בוסקה.
נכון, האירים הם לא נבחרת ישראל, לכן זה היה רק 4:0 ולא 9:0kingikra כתב:כמובן שאני לוקח בחשבון שהאירים חלשים אבל הם לא נבחרת ישראל. יש להם כושר טוב והם רצו 90 דקות. אני ראיתי רק את החצי השני של המחצית השניה ואמנם ספרד שלטו אבל האירים שיחקו בנימרצות. הטיקי טקה של הספרדים הוא ברמה של קבוצת כדורגל ולא של נבחרת.
גם במונדיאל הם פתחו בהליכה. אני מניח שזו טקטיקה של דל בוסקה....
תראה, ראינו שני משחקים בלבד של ספרד. מסקנה אחת יכולה להיות שהן פתחו בהליכה ומאיצים בהמשך לפי תכנון טקטי.
מסקנה אחרת יכולה להיות שנבחרת איטליה ונבחרת אירלנד זה שתי רמות שונות לגמרי של נבחרות.
מה נראה לך יותר סביר?
משה
לא מנויים זה סיפור אחד, אבל בהחלט ניתן להוציא מהם את הערוץ בחינם למשך חודש. (והאיכות מצויינת)guyezra כתב:הם לא רוצים לשלם או שהם לא מניים לכבלים
אני שילמתי 45.90 וקיבלתי ערוץ האוכל ל-3 חודשים חינם...
בכל אופן אני לא אסיט יותר את השרשור, נהנה מהכדורגל
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
בוא נחכה ליום שני. ככה נוכל לקבל תשובה מוכחת (בלי ספקולציות). אני ממש לא התרשמתי מאיטליה ואני חוזר ואומר שהתוצאה שהם השיגו מול ספרד מפתיעה.moco כתב: תראה, ראינו שני משחקים בלבד של ספרד. מסקנה אחת יכולה להיות שהן פתחו בהליכה ומאיצים בהמשך לפי תכנון טקטי.
מסקנה אחרת יכולה להיות שנבחרת איטליה ונבחרת אירלנד זה שתי רמות שונות לגמרי של נבחרות.
מה נראה לך יותר סביר?...
לא נוכל לקבל הוכחה לכלום, ונצטרך להישאר בחוסר הסכמה.kingikra כתב:בוא נחכה ליום שני. ככה נוכל לקבל תשובה מוכחת (בלי ספקולציות). אני ממש לא התרשמתי מאיטליה ואני חוזר ואומר שהתוצאה שהם השיגו מול ספרד מפתיעה.moco כתב: תראה, ראינו שני משחקים בלבד של ספרד. מסקנה אחת יכולה להיות שהן פתחו בהליכה ומאיצים בהמשך לפי תכנון טקטי.
מה נראה לך יותר סביר?......
זה שהאיטלקים נחותים מהספרדים אני מסכים.
שום צמד תוצאות שיתקבלו במחזור האחרון לא יוכל להעיד האם זו ספרד שהשתפרה או אירלנד שפשוט מאוד חלשה.
משה
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
MOCO מה לדעתך חסר לאנגליה שמונע ממנה להגיע לשלבים הרחוקים בכל טורניר שהיא מגיעה אליו.....אני כבר לא בטוח שזה המאמן
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.