קוד: בחירת הכל
<fileURL>file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE/RSS_q/The%20Big%20Bang%20Theory%20Season%201%20%28720p%20.mkv%29/The.Big.Bang.Theory.S01E17.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv</fileURL>

<fileURL>file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE/RSS_q/The%20Big%20Bang%20Theory%20Season%201%20%28720p%20.mkv%29/The.Big.Bang.Theory.S01E17.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv</fileURL>
הי דימה YY קודם המון תודה על המענה המהיר, מעריך את זה מאד.dima_vy כתב:טוב, אצלי זה גם מופיע כך, עכשיו הסתכלתי על אחד קבצים, וזה כן עובדאני חושב שאם תעדכן את xml ידנית ותשמור, אז יעבוד לך גם. אבל עדיף להריץ YAMJ (ולא ymajקוד: בחירת הכל
<fileURL>file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE/RSS_q/The%20Big%20Bang%20Theory%20Season%201%20%28720p%20.mkv%29/The.Big.Bang.Theory.S01E17.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv</fileURL>)) אבל עדיף להריץ, וזה לא אמור לקחת הרבה זמן, כי הכל כבר נמצא אצלך. (עניתי לך על השאלה הזאת קודם גם...)
...
אתה יודע - זה לא פיתרון הכי טוב. לא אמור להיות ככה וגם מתמשי A210 רוצים מוד של אנשים.TheWiz כתב:ידידי היקר.godZilla כתב:זה עזר... מוזר...TheWiz כתב:הסרתי את האפשרות של אנשים. זה השינוי הרציני שעשיתי בגירסאות האחרונות.
תנסו להחליף את שתי הקבצים הבאים.
הורד את הקובץ הזה ופתח אותו בספריה הראשית של תוכנת YAMJ שלך.
אני מקווה שזה יפתור את הבעיה.
ספרו לי שניכם מה קורה אחרי השינוי הזה .......
הוספתי עכשיו במדור שאלות ותשובות פתרון קבוע בשבילך להסרת האנשים (קובץ Bat)
שבכל גירסה עתידית יאפשר לך להוריד מבלי שאני אצטרך כל פעם לשנות במיוח בשבילך
...
אתה יודע - זה לא פיתרון הכי טוב. לא אמור להיות ככה וגם מתמשי A210 רוצים מוד של אנשים.TheWiz כתב:ידידי היקר.godZilla כתב:זה עזר... מוזר...TheWiz כתב:הסרתי את האפשרות של אנשים. זה השינוי הרציני שעשיתי בגירסאות האחרונות.
תנסו להחליף את שתי הקבצים הבאים.
הורד את הקובץ הזה ופתח אותו בספריה הראשית של תוכנת YAMJ שלך.
אני מקווה שזה יפתור את הבעיה.
ספרו לי שניכם מה קורה אחרי השינוי הזה .......
הוספתי עכשיו במדור שאלות ותשובות פתרון קבוע בשבילך להסרת האנשים (קובץ Bat)
שבכל גירסה עתידית יאפשר לך להוריד מבלי שאני אצטרך כל פעם לשנות במיוח בשבילך
...

1. פורמט מקובל לשמות של הקבצים: http://code.google.com/p/moviejukebox/wiki/FileNamingAmirhe כתב:הי דימה YY קודם המון תודה על המענה המהיר, מעריך את זה מאד.dima_vy כתב:טוב, אצלי זה גם מופיע כך, עכשיו הסתכלתי על אחד קבצים, וזה כן עובדאני חושב שאם תעדכן את xml ידנית ותשמור, אז יעבוד לך גם. אבל עדיף להריץ YAMJ (ולא ymajקוד: בחירת הכל
<fileURL>file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE/RSS_q/The%20Big%20Bang%20Theory%20Season%201%20%28720p%20.mkv%29/The.Big.Bang.Theory.S01E17.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv</fileURL>)) אבל עדיף להריץ, וזה לא אמור לקחת הרבה זמן, כי הכל כבר נמצא אצלך. (עניתי לך על השאלה הזאת קודם גם...)
...
עכשיו כמה נקודות
1. ראיתי שאכן יש לך %20 אבל זה בתיקיה הראשית, שם הקובץ עצמו של ה MKV מופרד עם נקודות ולא %20...
מה הפורמט של השם ב YAMJ לסרטים ??? מוזר...
2. נכון אמרת לי שזה לא יקח הרבה זמן שוב להרצה שניה אבל זה לקח גם המון זמן, הוא בנה את כל האינדקסים מחדש... נכון שמחקתי את כל ה XML של האינדקסים אבל זה כי קראתי פה איפה שהוא שצריך למחוק לפני הרצה חוזרת, אתה אומר שפשוט להריץ שוב מבלי למחוק כלום והוא כבר משלים מה שחסר.
3. קראתי :
Linux and ext3 can handle the spaces fine and YAMJ converts spaces to HTML %20 code
for the HTML links. So spaces in the filename or folder are a personal taste.
כך שלא נראה לי שזו הבעיה. מוזר לי למה לא מנגן לי כלום
אעדכן תכף לגבי שמות סרטים עם נקודות...
אם יעבוד ואללה יופי...
טוב דימה מצאתי משהו, כנראה שאחד המדריכים פה של ה GUI שגוי.dima_vy כתב:1. פורמט מקובל לשמות של הקבצים: http://code.google.com/p/moviejukebox/wiki/FileNamingAmirhe כתב:הי דימה YY קודם המון תודה על המענה המהיר, מעריך את זה מאד.dima_vy כתב:טוב, אצלי זה גם מופיע כך, עכשיו הסתכלתי על אחד קבצים, וזה כן עובדאני חושב שאם תעדכן את xml ידנית ותשמור, אז יעבוד לך גם. אבל עדיף להריץ YAMJ (ולא ymajקוד: בחירת הכל
...
עכשיו כמה נקודות
1. ראיתי שאכן יש לך %20 אבל זה בתיקיה הראשית, שם הקובץ עצמו של ה MKV מופרד עם נקודות ולא %20...
מה הפורמט של השם ב YAMJ לסרטים ??? מוזר...
2. נכון אמרת לי שזה לא יקח הרבה זמן שוב להרצה שניה אבל זה לקח גם המון זמן, הוא בנה את כל האינדקסים מחדש... נכון שמחקתי את כל ה XML של האינדקסים אבל זה כי קראתי פה איפה שהוא שצריך למחוק לפני הרצה חוזרת, אתה אומר שפשוט להריץ שוב מבלי למחוק כלום והוא כבר משלים מה שחסר.
3. קראתי :
Linux and ext3 can handle the spaces fine and YAMJ converts spaces to HTML %20 code
for the HTML links. So spaces in the filename or folder are a personal taste.
כך שלא נראה לי שזו הבעיה. מוזר לי למה לא מנגן לי כלום
אעדכן תכף לגבי שמות סרטים עם נקודות...
אם יעבוד ואללה יופי...
2. תראה אצלי YAMJ מבצע כל הזמן סריקות מחדש וזה לוקח עד דקה על תיקיה של 100 סרטים.
3. הבנתי שטעיתי בחשד לשם של הקובץ. לכן בוא תעשה דבר כזה: תעלה צילום מסך של Yamj gui config כאשר מלאת בו את כל השדות. אולי בכל זאת יש לך בעיה בתיקיות עצמן. אצלי זאת ממש לא תיקיה ראשית. rss_q זה רק שם של קיצור דרך לתיקיה שמוגדר בסטרימר, זה אפילו לא תיקיה עצמה...
זה כן אבל תכף אדע אם צדקתי לגבי ה PATH.dima_vy כתב:אתה יכול להכנס לסטרימר ב-telnet ולבדוק עם פקודה df לדוגמא... (אני מקווה שזה לא סינית בשבילך...)...

זאת לא הבעיה החידיה בתוכנת gui config, היו כאן הרבה דיונים עם הבעיה ב-path. מכאן הניסיוןAmirhe כתב:אכן ה PATH יש לתקן במדריך של ה GUI , שם הדיסק הוא תחת שדה access path ולא תחת name.
אותו יש להכניס ב gui....
\עובד סוף סוף אבל אתה חייב לי תשובה איך אתה אומר שלוקח לך דקה להריץ סריקה מחודשת.dima_vy כתב:זאת לא הבעיה החידיה בתוכנת gui config, היו כאן הרבה דיונים עם הבעיה ב-path. מכאן הניסיוןAmirhe כתב:אכן ה PATH יש לתקן במדריך של ה GUI , שם הדיסק הוא תחת שדה access path ולא תחת name.
אותו יש להכניס ב gui....))
אבל עכשיו הכל עובד?...

מזל טובAmirhe כתב:\עובד סוף סוף אבל אתה חייב לי תשובה איך אתה אומר שלוקח לך דקה להריץ סריקה מחודשת.dima_vy כתב:זאת לא הבעיה החידיה בתוכנת gui config, היו כאן הרבה דיונים עם הבעיה ב-path. מכאן הניסיוןAmirhe כתב:אכן ה PATH יש לתקן במדריך של ה GUI , שם הדיסק הוא תחת שדה access path ולא תחת name.
אותו יש להכניס ב gui....))
אבל עכשיו הכל עובד?...
אצלי זה 40 דקות ל 60 סרטים וזה ככה גם בריצה השניה והשלישית....
################################################################
## Multi-thread processing parameters
# Only change these values if you know what you are doing.
# This parameter defines the number of processing threads, it defaults to the number of CPU cores
# Set a smaller value to reduce the CPU load
mjb.MaxThreadsProcess=4
# The global limit of web downloading slots.
# Downloading slots do not take CPU power (most of the time :) ), so a higher value here is usual
# per host limits are also used (see MaxDownloadSlots)
# 0 means the same as MaxThreadsProcess (above)
mjb.MaxThreadsDownload=0
# altering these settings could get you banned from the source websites.
# you can enter explicit limit per host; use regexp just like in source code
mjb.MaxDownloadSlots=.*=2,.*imdb.*=2,.*google.*=5,.*yahoo.*=5,.*themoviedb.*=1,.*thetvdb.*=1,.*apple.*=1
################################################################

תערוך קובץ my_yamj.cmd כך שבסוף, לפני מילה exit תהיה מילה pause, ואתה תראה מה הבעיה.compman112 כתב:אהלן וסופ'ש רגוע.
לא הצלחתי להריץ את זה כמו שצריך
הלכתי לפי המדריך, ברגע שאני מריץ את הקובץ CMD הוא זורק אותי ממנו
הגדרתי בפוקפרון שיתוף של התקייה שמכילה את הסרטים (נמצא בNAS) יש שפ אפשרות איזה פרוטוקול לשים, samba או NFS. בחרתי בNFS
בYAMJ הגדרתי דרך הרשת
ובסוף שאני מריץ את הפקודה של CMD הוא מעיף אותי ישר.
מה לא בסדר?...

אם הבעיה קשורה לJAVA אז רוב הסיכויים שזה מה שאתה צריך לעשות: http://answers.yahoo.com/question/index ... 848AA1vR01compman112, יש מצב לא התקנת JAVA SDK?...

איך אני עושה את זה?dima_vy כתב:תערוך קובץ my_yamj.cmd כך שבסוף, לפני מילה exit תהיה מילה pause, ואתה תראה מה הבעיה.compman112 כתב:אהלן וסופ'ש רגוע.
הגדרתי בפוקפרון שיתוף של התקייה שמכילה את הסרטים (נמצא בNAS) יש שפ אפשרות איזה פרוטוקול לשים, samba או NFS. בחרתי בNFS
בYAMJ הגדרתי דרך הרשת
מה לא בסדר?......

1. עריכה של my_yamj.cmd - לחיצה על מקש ימני של עכבר->עריכה. אז הקובץ יפתח לך ב-notepad ותוכל לערוך אותו.compman112 כתב:איך אני עושה את זה?dima_vy כתב:תערוך קובץ my_yamj.cmd כך שבסוף, לפני מילה exit תהיה מילה pause, ואתה תראה מה הבעיה.compman112 כתב:אהלן וסופ'ש רגוע.
בYAMJ הגדרתי דרך הרשת
מה לא בסדר?......
אולי בשלבים בהגדרות של YAMJ GUI Config v0.51.exe עשיתי משהו לא בסדר?
בשלב הראשון בחרתי את התיקייה שנמצאת בNAS. לאחר מכן בחרתי במשיכה מהרשת, הגדרתי IP, זה נתן לי את התיקייה שלה הגדרתי שיתוף בפוקפורן.
לאחר מכן הוא שואל אותי איפה לשמור את הגו'קבוקס, איפה אני אמור לשמור את זה?...