מכבי תל אביב בכדורסל
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
עכשיו מתקיים הפנייל פור האדריאטי, ליגה סוג ד' שמכבי מככבת בה עם מאזן 19:1 (אם אני לא טועה)
במשחק חצי הגמר הראשון אמנם פרטיזן הפסידה, אבל ממה שראיתי מכבי יכולים לחטוף משם את מירוסלב רדוליצה
אם הם מתכוננים לזרוק את סופו\גיימס, נראה סנטר צעיר ומבטיח ביותר.
במשחק חצי הגמר הראשון אמנם פרטיזן הפסידה, אבל ממה שראיתי מכבי יכולים לחטוף משם את מירוסלב רדוליצה
אם הם מתכוננים לזרוק את סופו\גיימס, נראה סנטר צעיר ומבטיח ביותר.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא בטוח שהבנתי את השאלה. ישנם 12 שערים. 4 מרכזיים (2,3,8,9), 4 פינתיים (1,4,7,10) ו4 מאחורי הסל (5,6,11,12).Jayush כתב: איך נקבעים מקומות המושבים הספציפיים בתוך האולם/יציע?...
בנוסף לכך יש את המושבים על הפרקט (אני מניח שמעל ל 15,000 ש"ח למנוי) ותאי צפיה שבד"כ נשכרים ע"י חברות גדולות עבור 50,000 בעונה +\-
כמו כן, האיצטדיון מחולק ליציע (למעלה) ואולם (למטה).
אם כוונתך היתה בכלל למושב ספציפי ב section ספציפי אז כשאתה מתקשר למרדי מכבי ע"מ לקנות מנוי, אתה אומר להם לאיזה sections אתה מעוניין לקנות בהתאם לתקציב שלך והם אומרים לך אילו מקומות פנויים. צא מנקודת הנחה שרוב המנויים לא מוותרים על המקום שלהם וגם בעונה שהם לא עושים מנוי, הם מוכרים את המנוי למכר כלשהו כדי שישמור להם את המקום. אם כבר מתפנה מקום טוב ב section מסוים, הוא תמיד יוצע קודם למנוי קיים שמבקש לשדרג את מיקומו ע"פ מנוי חדש.
מקווה שעניתי
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

רדוליצה היה על הכוונת של מכבי לפני כמה שנים. למרות שהתלהבת ממנו, אני דווקא לא חושב שהוא התפתח לאן שציפו ממנו. נדמה לי שהוא היה פוטנציאל NBA אבל לא נראה לי שאף קבוצה ב NBA תיקח אותו בכושר הנוכחי שלו.kaplaey2 כתב:עכשיו מתקיים הפנייל פור האדריאטי, ליגה סוג ד' שמכבי מככבת בה עם מאזן 19:1 (אם אני לא טועה)
אם הם מתכוננים לזרוק את סופו\גיימס, נראה סנטר צעיר ומבטיח ביותר....
שרמדיני הרבה יותר טוב ממנו
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

גם את הגמר לקחו בהליכה, ממש אימון שלשות...
אבל האווירה הייתה סבבה, ושירת "דיויד תישאר" היו שווים את ה 265 ש"ח כרטיס.
סופו סיים צולע, לא מצליח לקלוע סל פשוט... מסכן
נראה לי הוא גמר את הסוס במכבי.
אבל האווירה הייתה סבבה, ושירת "דיויד תישאר" היו שווים את ה 265 ש"ח כרטיס.
סופו סיים צולע, לא מצליח לקלוע סל פשוט... מסכן
לזה התכוונתי, אבל תודה על ההרחבהkingikra כתב:לא בטוח שהבנתי את השאלה. ישנם 12 שערים. 4 מרכזיים (2,3,8,9), 4 פינתיים (1,4,7,10) ו4 מאחורי הסל (5,6,11,12).Jayush כתב: איך נקבעים מקומות המושבים הספציפיים בתוך האולם/יציע?...
בנוסף לכך יש את המושבים על הפרקט (אני מניח שמעל ל 15,000 ש"ח למנוי) ותאי צפיה שבד"כ נשכרים ע"י חברות גדולות עבור 50,000 בעונה +\-
כמו כן, האיצטדיון מחולק ליציע (למעלה) ואולם (למטה).
אם כוונתך היתה בכלל למושב ספציפי ב section ספציפי אז כשאתה מתקשר למרדי מכבי ע"מ לקנות מנוי, אתה אומר להם לאיזה sections אתה מעוניין לקנות בהתאם לתקציב שלך והם אומרים לך אילו מקומות פנויים. צא מנקודת הנחה שרוב המנויים לא מוותרים על המקום שלהם וגם בעונה שהם לא עושים מנוי, הם מוכרים את המנוי למכר כלשהו כדי שישמור להם את המקום. אם כבר מתפנה מקום טוב ב section מסוים, הוא תמיד יוצע קודם למנוי קיים שמבקש לשדרג את מיקומו ע"פ מנוי חדש.
מקווה שעניתי...
במילים אחרות, 99% שבאיזה section זה לא יהיה שאליו אקנה מנוי, אזכה למקום מחורבן (באופן יחסי לאותו section). מבאס.
ראדוליצה פתטי. אולי עוד ייצא ממנו משהו יום אחד, אבל לא הייתי רוצה לראות אותו במכבי בעונה הבאה.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

אך אך אנשים יש לכם זיכרון קצר...ראדוליצה פתטי. אולי עוד ייצא ממנו משהו יום אחד, אבל לא הייתי רוצה לראות אותו במכבי בעונה הבאה....
גם סופו היה פטת וכולם הרימו גבות ובכל זאת 2 עונות ראשונות במכבי הוציאו ממנו עוד 200%
רוצה לאמור: החומר שם, איך תפסל אותו? סיפור אחר...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תראה, אתה יכול איך שמתחילה המכירה להתקשר למשרדים ולקחת מה שיש. כמו כן, באותה השיחה, להרשם ברשימת המתנה. ככה יש סיכוי שתצליח להשתדרג במיקום (כאילו אתה כבר מנוי ותיק).Jayush כתב: לזה התכוונתי, אבל תודה על ההרחבה
במילים אחרות, 99% שבאיזה section זה לא יהיה שאליו אקנה מנוי, אזכה למקום מחורבן (באופן יחסי לאותו section). מבאס....
זה מה שאני מתכוון לעשות בכל אופן.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
1. אוחיון + הלפרין
2.לנגפורד + לנדסברג
3.סמית' + פניני
4. אליהו + ?
5.שרמנדיני + מאריץ' + ג'יימס
ככה זה נראה לי כרגע פחות או יותר. אני גם לא אוהב את הלפרין ממש במכבי, אבל....
בלו כנראה באמת יעזוב (יחזור בינואר ?!?)
מכבי דיברה על איזשהו 4 שיגיע במקומו?
2.לנגפורד + לנדסברג
3.סמית' + פניני
4. אליהו + ?
5.שרמנדיני + מאריץ' + ג'יימס
ככה זה נראה לי כרגע פחות או יותר. אני גם לא אוהב את הלפרין ממש במכבי, אבל....
בלו כנראה באמת יעזוב (יחזור בינואר ?!?)
מכבי דיברה על איזשהו 4 שיגיע במקומו?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

צריך לשדך לאוחיון רכז זר ברמה. אמנם, הוא מאוד הפתיע העונה וגם בסדרה נגד פאנא לא נעלם אבל עדיין חסר לו הגרוש ללירה והוא לא יוכל לשחק 30+ דקות עונה שלמה. הלפרין מעולם לא היה מועדף עלי. יש בו משהו נשי. אני מאוד רציתי את ארון ג'קסון מבילבאו שחתם בצסק"א.
עזיבת בלו היא דבר כואב אך צריך לשים לב שהוא כבר בן 33 (34 בעונה הבאה) וצריך לחשוב גם הלאה.
אני אשמח אם לנגפורד ישאר אבל אני לא אתנגד להביא בפחות את פרקינס. אני תמיד מעדיף שחקנים בעלי אוריינטציה הגנתית. לנדסברג חייב להגיע למכבי. שחקן מצוין.
סמית ואוחיון היו העוגן והברומטר של מכבי ב MONEY TIME. טוב ששניהם נשארים. אליהו מאוד אכזב אותי לקראת סוף העונה ואני חייב לומר שנגד קבוצות פיזיות, אם בכלל, הוא מייצר את הרוב הנקודות של בגארבג' טיים. הוא אלוף בליגה הישראלית והאדריאטית. הגנה הוא כנראה כבר לא יעשה אף פעם.
לפי מה שהבנתי ירדו ממאריץ' בגלל הסחבת ולא נראה שהוא יגיע להיכל. הלוואי עלינו שלישיה קדמית כמו ש knazi כתב.
לגבי מחליף לבלו\הנדריקס. לא ברור מי יש פנוי בשוק אבל מן הסתם (בייחוד עם אליהו) זאת עמדה חשובה וחסרה.
עזיבת בלו היא דבר כואב אך צריך לשים לב שהוא כבר בן 33 (34 בעונה הבאה) וצריך לחשוב גם הלאה.
אני אשמח אם לנגפורד ישאר אבל אני לא אתנגד להביא בפחות את פרקינס. אני תמיד מעדיף שחקנים בעלי אוריינטציה הגנתית. לנדסברג חייב להגיע למכבי. שחקן מצוין.
סמית ואוחיון היו העוגן והברומטר של מכבי ב MONEY TIME. טוב ששניהם נשארים. אליהו מאוד אכזב אותי לקראת סוף העונה ואני חייב לומר שנגד קבוצות פיזיות, אם בכלל, הוא מייצר את הרוב הנקודות של בגארבג' טיים. הוא אלוף בליגה הישראלית והאדריאטית. הגנה הוא כנראה כבר לא יעשה אף פעם.
לפי מה שהבנתי ירדו ממאריץ' בגלל הסחבת ולא נראה שהוא יגיע להיכל. הלוואי עלינו שלישיה קדמית כמו ש knazi כתב.
לגבי מחליף לבלו\הנדריקס. לא ברור מי יש פנוי בשוק אבל מן הסתם (בייחוד עם אליהו) זאת עמדה חשובה וחסרה.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

king אם אני לא טועה בלו בן 31 (32 בקרוב) אבל אולי אני טועה.
בכל מקרה בקשר להלפרין אני מסכים לגמרי, יש בו משהו נשי! זה תמיד הפריע לי ובכלל הוא בורח כל המשחק מאחריות לפחות ככה זה מרגיש לי.
גם אותי אליהו איכזב העונה. לא יודע אם זה שהוא לא מתאים לבלאט או שהוא פשוט לא מספיק טוב...אבל זה לא עובד...מצ'באן אולי יחזור לידו או שאין סיכוי?
אני מקווה שלמרות הסחבת עם מאריץ' הוא יגיע, יכול לתרום הרבה למכבי. ואולי אפילו להשאיר את הנדריקס בתור 4 במקום בלו (ברור לי שלא יקרה)
עם כל האהבה שלי לפרקינס אני עדיין מעדיף את לנגפורד עליו. צריך לפחות אחד בחמישיה שאפשר ללכת עליו כשהדברים לא עובדים, ומכיוון שסמית' לא כזה ואוחיון עדיין לא שם אני מעדיף את לנגפורד.
את לנדסברג אני לא מכיר מספיק כך שאני לא יודע מה הוא בדיוק תורם לתמונה. בכל מקרה נראת קבוצה מעניינת שנבנת אם כל השמועות נכונות.
בכל מקרה בקשר להלפרין אני מסכים לגמרי, יש בו משהו נשי! זה תמיד הפריע לי ובכלל הוא בורח כל המשחק מאחריות לפחות ככה זה מרגיש לי.
גם אותי אליהו איכזב העונה. לא יודע אם זה שהוא לא מתאים לבלאט או שהוא פשוט לא מספיק טוב...אבל זה לא עובד...מצ'באן אולי יחזור לידו או שאין סיכוי?
אני מקווה שלמרות הסחבת עם מאריץ' הוא יגיע, יכול לתרום הרבה למכבי. ואולי אפילו להשאיר את הנדריקס בתור 4 במקום בלו (ברור לי שלא יקרה)
עם כל האהבה שלי לפרקינס אני עדיין מעדיף את לנגפורד עליו. צריך לפחות אחד בחמישיה שאפשר ללכת עליו כשהדברים לא עובדים, ומכיוון שסמית' לא כזה ואוחיון עדיין לא שם אני מעדיף את לנגפורד.
את לנדסברג אני לא מכיר מספיק כך שאני לא יודע מה הוא בדיוק תורם לתמונה. בכל מקרה נראת קבוצה מעניינת שנבנת אם כל השמועות נכונות.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לדעתי פרקינס ולנגפורד לא באותה עמדה.
הייתי שמח לראות את פרקינס יחד עם אוחיון בעמדה 1,
ואת הלפרין ולנגפורד ב 2.
לגבי עמדה 5, לדעתי שווה להשאיר את ג'יימס בתור גבוה שני (משום מה לא מדברים אם הוא נשאר או לא).
לדעתי העונה הוא לא קיבל מספיק קרדיט והיה מצויין בסדרה נגד פנא כששיחק.
את הנדריקס לא הייתי משאיר בסכומים שהוא מבקש.
הוא שחק טוב, אבל שחקן משלים.
הייתי שמח לראות את פרקינס יחד עם אוחיון בעמדה 1,
ואת הלפרין ולנגפורד ב 2.
לגבי עמדה 5, לדעתי שווה להשאיר את ג'יימס בתור גבוה שני (משום מה לא מדברים אם הוא נשאר או לא).
לדעתי העונה הוא לא קיבל מספיק קרדיט והיה מצויין בסדרה נגד פנא כששיחק.
את הנדריקס לא הייתי משאיר בסכומים שהוא מבקש.
הוא שחק טוב, אבל שחקן משלים.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

נכון, בלו נולד ביולי 1980 משמע 32 בחודש הבא. חשבתי יותר משום מה. עדיין, יש לו מקסימום עוד שנת שיא ואח"כ דעיכה.
מאצ'באן פליגמט מידי. אמנם גם ווייצ'יץ' היה סוג של פליגמט אבל משום מה אני לא מאמין ביכולת שלו.
הנדריקס לא ישאר. אין סיכוי.
שיביאו שחקן מסיים בעמדה אחרת. אתה כבר שכחת מה פרקינס נתן למכבי. אין מה להשוות בתרומה שלו ואני לא מזלז חס וחלילה ביכולת ההתקפית של לנגפורד (אחד החודרים הגדולים שראיתי וזאת כמובן בגלל שהוא לא קלע גדול וזה מאוד מקשה על החדירה (תמיד יכולים לקחת מטר אחורה ממך)). פרקינס השתלט על משחקים בצורה אבסולוטית. היה פשוט אימת ההתקפות של היריב.
כבר הזכרתי פה בשירשור שלהבדיל מרוב אוהדי מכבי אני גם צפיתי בכל משחקי האדריאטית ובהרבה מאוד משחקי ליגה. אני בכלל מעדיף כדורסל בהרבה על כדורגל ובגלל זה גם די בקי בליגה הישראלית למרות רמתה הנמוכה. לנדסברג גדול על הליגה בכמה דרגות.
מה שבטוח, העונה יהיה מנוי. כבר למחרת הפיינל פור הישראלי נרשמתי לרשימת המתנה לשנה הבאה. המחירים נשארים זהים למי שזה מעניין אותו.
מאצ'באן פליגמט מידי. אמנם גם ווייצ'יץ' היה סוג של פליגמט אבל משום מה אני לא מאמין ביכולת שלו.
הנדריקס לא ישאר. אין סיכוי.
שיביאו שחקן מסיים בעמדה אחרת. אתה כבר שכחת מה פרקינס נתן למכבי. אין מה להשוות בתרומה שלו ואני לא מזלז חס וחלילה ביכולת ההתקפית של לנגפורד (אחד החודרים הגדולים שראיתי וזאת כמובן בגלל שהוא לא קלע גדול וזה מאוד מקשה על החדירה (תמיד יכולים לקחת מטר אחורה ממך)). פרקינס השתלט על משחקים בצורה אבסולוטית. היה פשוט אימת ההתקפות של היריב.
כבר הזכרתי פה בשירשור שלהבדיל מרוב אוהדי מכבי אני גם צפיתי בכל משחקי האדריאטית ובהרבה מאוד משחקי ליגה. אני בכלל מעדיף כדורסל בהרבה על כדורגל ובגלל זה גם די בקי בליגה הישראלית למרות רמתה הנמוכה. לנדסברג גדול על הליגה בכמה דרגות.
מה שבטוח, העונה יהיה מנוי. כבר למחרת הפיינל פור הישראלי נרשמתי לרשימת המתנה לשנה הבאה. המחירים נשארים זהים למי שזה מעניין אותו.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

אדריאטית גם אני צפיתי ככל שיכולתי ליגה ישראלית אני מודה שלעיתים נדירות יצא לי לצפות.
לעשות מנוי פעם ראשונה שנה הבאה נראה לי לצערי כרגע יותר חלום ממציאות...
מסכים שצריך להשאיר את ג'יימס אבל כגבוה שלישי ולא שני. בנתיים נשמע שמאריץ' מתרחק...
לעשות מנוי פעם ראשונה שנה הבאה נראה לי לצערי כרגע יותר חלום ממציאות...
מסכים שצריך להשאיר את ג'יימס אבל כגבוה שלישי ולא שני. בנתיים נשמע שמאריץ' מתרחק...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תמיד מתפנים מקומות. ככל שמדובר בשנים טובות יותר, ככה המקומות שמתפנים טובים פחות אבל מקומות בטוח יהיו.
לגבי ג'יימס, יכול להיות שהוא גם יכול להיות גבוה שני אבל רק לצד איזה סוס מה ששארמאדיני, שחתם היום, לא.
לגבי ג'יימס, יכול להיות שהוא גם יכול להיות גבוה שני אבל רק לצד איזה סוס מה ששארמאדיני, שחתם היום, לא.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אתה בטוח שהוא חתם וזה סופי?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תשמע, חשבתי על זה היום. אם לוקחים את כל הישראלים שחתמו במכבי בשנים האחרונות ומחלקים אותם לשחקני הגנה ושחקני התקפה, אני חושב ששחקני ההתקפה נחלו אכזבות קשות ושחקני ההגנה נחלו הצלחות לא רעות בכלל.
מורן רוט הוא שחקן התקפה לא רע בכלל אבל אני חושב שהוא שומר טוב מאוד. אם אני לא טועה, יש לו סיכוי להצליח במכבי לא פחות מיוגב אוחיון.
בלי קשר, מכבי צריכה לחשוב גם על הליגה ולהחתים כמה שיותר ישראלים, כמה שיותר טובים ימורן רוט הוא בהחלט אחד היותר טובים.
כרגע יש למכבי 4 ישראלים (רוט, לנדסברג, פניני ואליהו (היה מת לשחק ב NBA)). זה לא מספיק אבל זו התחלה. בהתחשב בזה שמכבי תבחר בחוק הרוסי היא תהיה חייבת להחתים עוד שני ישראלים לפחות. אני לרגע לא חושב שמורן רוט לא היה החתמה טובה לפחות לליגה.
מורן רוט הוא שחקן התקפה לא רע בכלל אבל אני חושב שהוא שומר טוב מאוד. אם אני לא טועה, יש לו סיכוי להצליח במכבי לא פחות מיוגב אוחיון.
בלי קשר, מכבי צריכה לחשוב גם על הליגה ולהחתים כמה שיותר ישראלים, כמה שיותר טובים ימורן רוט הוא בהחלט אחד היותר טובים.
כרגע יש למכבי 4 ישראלים (רוט, לנדסברג, פניני ואליהו (היה מת לשחק ב NBA)). זה לא מספיק אבל זו התחלה. בהתחשב בזה שמכבי תבחר בחוק הרוסי היא תהיה חייבת להחתים עוד שני ישראלים לפחות. אני לרגע לא חושב שמורן רוט לא היה החתמה טובה לפחות לליגה.