[סיקור] ממיר MINI DVBT DTR5102N
-
benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
לא, זה לא יותן לך דבר היות ולממיר DTT יש טיונר דיגיטלי והוט עובדים באנלוגי בנקודת ה-RF ולכן רק אם תחבר ישירות את הטלוויזיה לנקודה תקבל את שידורי הוט האנלוגיים..
- gellery
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
ממה שראיתי בebay חלק מהאנטנות הינן עם התנגדות של 50 וחלק של 75 אום. למה זה ככה ומה מתאים למקלט זה?
- urcsale
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
חברה
ראיתי שהתחילו להופיע דגמים תומכי DVB-T2.
מישהו התנסה איתם? האם מומלץ?
benny123 - לא ממש הבנתי באילו דגמים של הממירים יש בעיה שבגללה את הלא ממליץ על רכישתם?
אשמח לתגובה כדי לדעת מה לא לרכוש
ראיתי שהתחילו להופיע דגמים תומכי DVB-T2.
מישהו התנסה איתם? האם מומלץ?
benny123 - לא ממש הבנתי באילו דגמים של הממירים יש בעיה שבגללה את הלא ממליץ על רכישתם?
אשמח לתגובה כדי לדעת מה לא לרכוש
-
benny123
-
- חבר מכור קשה

urcsale הדגם השחור היה טעות לקנייה, טעות שהיצרן יודע ממנה ולא פועל לתקנה
היה בעיה בטיונר שגרמה לכך שעם הזמן בפרסומות היו רעשים מוזרים, היצרן הודה בפניי בתכתובות במייל שהיה בעיה בטיונר והם הוציאו ממיר דומה רק עם טיונר מתקדם יותר של MXL שפותר את הבעיה, כמו כן אין שום רצון לתמוך בשפה העברית אלא רק בדגמים מתקדמים יותר וגם זה בדלתיים סגורות ואחרי הרבה לחצים אתה זוכה לקבל הענות כמו תוכנה ממנו או בכלל מענה.
כרגע היצרן מתעלם ממני לחלוטין, הוא לא ישחרר עדכון תוכנה לממיר הנוכחי ולא פתרון למי שקנה ונתקע עם תוצר זהף חוץ מספאם אני לא מקבל דבר אז מבחינתי הם יכולים לחפש ולא אני לא ממליץ להתקרב למוצר של יצרן לא אמין ולא רציני בשיט.
אני ממליץ לך לא לקפוץ על הממירים הסיניים מהסיבה הפשוטה
1. לא עברנו בארץ לתקן שידור זה לכן זו הוצאה כספית מיותרת
2. אין אחריות אם תיהיה לך בעיה (אמא ואבא)
3. לא בטוח שתיהיה תמיכה טבעית של היצרן בעברית או ברמת עדכון עתידי
4. בסכום כסף זה קנה ממיר מחודש אפילו פה בארץ וחכה אם אתה מעוניין שבאמת בישראל יהיה שידור כזה ואז תשקיע
אני אישית מרוצה עד השמיים מהממיר גרמין שלי, אתה מוזמן לקרוא את הסיקור שלי עליו אשרר נמצא בחתימתי.
אוכל להעיד שאין לי שום בעיות איתו והוא מספק תמורה כנגד ההשקעה בו ובנתיים אני יכול לומר בפה מלא שהוא לוקח את כל הממירים בארץ ברמת יציבות, יכולות ופיצ'רים קיימים.
היה בעיה בטיונר שגרמה לכך שעם הזמן בפרסומות היו רעשים מוזרים, היצרן הודה בפניי בתכתובות במייל שהיה בעיה בטיונר והם הוציאו ממיר דומה רק עם טיונר מתקדם יותר של MXL שפותר את הבעיה, כמו כן אין שום רצון לתמוך בשפה העברית אלא רק בדגמים מתקדמים יותר וגם זה בדלתיים סגורות ואחרי הרבה לחצים אתה זוכה לקבל הענות כמו תוכנה ממנו או בכלל מענה.
כרגע היצרן מתעלם ממני לחלוטין, הוא לא ישחרר עדכון תוכנה לממיר הנוכחי ולא פתרון למי שקנה ונתקע עם תוצר זהף חוץ מספאם אני לא מקבל דבר אז מבחינתי הם יכולים לחפש ולא אני לא ממליץ להתקרב למוצר של יצרן לא אמין ולא רציני בשיט.
אני ממליץ לך לא לקפוץ על הממירים הסיניים מהסיבה הפשוטה
1. לא עברנו בארץ לתקן שידור זה לכן זו הוצאה כספית מיותרת
2. אין אחריות אם תיהיה לך בעיה (אמא ואבא)
3. לא בטוח שתיהיה תמיכה טבעית של היצרן בעברית או ברמת עדכון עתידי
4. בסכום כסף זה קנה ממיר מחודש אפילו פה בארץ וחכה אם אתה מעוניין שבאמת בישראל יהיה שידור כזה ואז תשקיע
אני אישית מרוצה עד השמיים מהממיר גרמין שלי, אתה מוזמן לקרוא את הסיקור שלי עליו אשרר נמצא בחתימתי.
אוכל להעיד שאין לי שום בעיות איתו והוא מספק תמורה כנגד ההשקעה בו ובנתיים אני יכול לומר בפה מלא שהוא לוקח את כל הממירים בארץ ברמת יציבות, יכולות ופיצ'רים קיימים.
- urcsale
-
- חבר פעיל מאוד

BENNY123
המון תודה על ההסבר.
אכן אסתכל בכיוון של GERMINE.
בסקירה שלך כתבת שזה ממיר מדבקה - אתה יודע במקרה תחת אילו שמות ניתן למצוא אותו באתרים מחול?
המון תודה על ההסבר.
אכן אסתכל בכיוון של GERMINE.
בסקירה שלך כתבת שזה ממיר מדבקה - אתה יודע במקרה תחת אילו שמות ניתן למצוא אותו באתרים מחול?
-
benny123
-
- חבר מכור קשה

urcsale בסיקור יש לך את כל המידע בדבר הממירים הזהים מחו"ל רק שים לב שאתה מחפש ממיר מדבקה שהחיצוניות שלו היא עם חצי כפתור ולא כפתור הדלקה בעיגול שלם
לגרמין יש חצי עיגול ככפתור הדלקה. חוץ מזה בדוק שהמעבד זהה.. לפי מה שראיתי ובדקתי מול אותם יצרנים אין הם שולחים לארץ.
את הגרמין אם תתאמץ תמצא פה בארץ ב-200 ש"ח עם אחריות לשנה.. שלי הבאתי ב-250 באפריל האחרון...
כל שאלה בדבר הגרמין לפני/אחרי הרכישה כדאי שתשאל בשרשור של הגרמין לטובת כל המשתמשים.
לגרמין יש חצי עיגול ככפתור הדלקה. חוץ מזה בדוק שהמעבד זהה.. לפי מה שראיתי ובדקתי מול אותם יצרנים אין הם שולחים לארץ.
את הגרמין אם תתאמץ תמצא פה בארץ ב-200 ש"ח עם אחריות לשנה.. שלי הבאתי ב-250 באפריל האחרון...
כל שאלה בדבר הגרמין לפני/אחרי הרכישה כדאי שתשאל בשרשור של הגרמין לטובת כל המשתמשים.
- urcsale
-
- חבר פעיל מאוד

שוב - המון תודה על ההסברbenny123 כתב:urcsale בסיקור יש לך את כל המידע בדבר הממירים הזהים מחו"ל רק שים לב שאתה מחפש ממיר מדבקה שהחיצוניות שלו היא עם חצי כפתור ולא כפתור הדלקה בעיגול שלם
כל שאלה בדבר הגרמין לפני/אחרי הרכישה כדאי שתשאל בשרשור של הגרמין לטובת כל המשתמשים....