הייתם בתערוכה? פרסמו כאן את רשמיכם
אם כבר תגים אז לפי דעתי אפשר באירועי האתר לחלק מדבקות עם השם של כל אחד באתר שמגיע לאותו אירוע.
פשוט שיהיה מישה מטעם מארגני האירוע שיהיה לה חבילה של מדבקות לבנות וכל אחד שנכנס שואלת אותו מה השם באתר והיא רושמת או שהוא בעצמו.
לאחר שאנחנו נלמד באירועי האתר להצלבי בין הבנאדם לכינוי לאט לאט בתערוכה הבאה כבר נזהה בלי.
פשוט שיהיה מישה מטעם מארגני האירוע שיהיה לה חבילה של מדבקות לבנות וכל אחד שנכנס שואלת אותו מה השם באתר והיא רושמת או שהוא בעצמו.
לאחר שאנחנו נלמד באירועי האתר להצלבי בין הבנאדם לכינוי לאט לאט בתערוכה הבאה כבר נזהה בלי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אפשרות אחרת הייתה לשלוח תגית שם לכל מי שקיבל הזמנה בדואר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
DorM
רעיון מצויין (שמימשנו אותו כמעט בכל אירוע בארבע השנים האחרונות)... הבעיה שאנשים מתביישים לכתוב כינוי, קשה לקרוא אותו והמדבקות כמעט אף פעם לא עולות על החולצות.
די התייאשנו מלנסות ולשכנע אנשים לשים אותן.
catskinner,
לא מעשי מסיבות לוגיסטיות.
רעיון מצויין (שמימשנו אותו כמעט בכל אירוע בארבע השנים האחרונות)... הבעיה שאנשים מתביישים לכתוב כינוי, קשה לקרוא אותו והמדבקות כמעט אף פעם לא עולות על החולצות.
catskinner,
לא מעשי מסיבות לוגיסטיות.
להאנח מול מסך שלא תוכל להכניס הביתה זה יותר טוב? הנקודה היא באמת האיזון. כדי גם לזכור שבק"ב יש מרכיב סאונד לא מבוטל. אז מסכים 3D זה נחמד, למרות שלפי מה שאני ראיתי זה עדיין לא בשל במקרה הטוב, אבל שאתה רואה סרט זה חוויה כוללת. כוללת זה אומר גם סאונד.Catskinner כתב:Itay_Pollak
גם לא צריך להאדיר יותר מידי את העבר. אני זוכר היטב שאחרי כל תערוכה בכפר המכביה התלונות היו בעיקר שאי אפשר לשמוע שם היטב ולהתרשם ממערכות האודיו. זכור לי גם שההתמקדות של היבואנים והחנויות הייתה בעיקר בהצגת אודיו דו ערוצי והאמת שאני לא מגיע לתערוכה כדי להאנח במשך חצי שעה כמו איזו פולניה מול סט של פטיפון, מגבר מנורות וזוג רמקולים שבחיים לא אכניס אצלי הביתה.
הפעם התערוכה פנתה לקהל הרבה יותר רחב, התמקדה בעיקר במסכים וב 3D. יכול להיות שצריך לחפש נוסחה שתיתן איזון טוב יותר אבל, כפי שאמרתי בהודעה קודמת, היה תענוג לראות שזה גרם למבקרים לבוא עם המשפחה והילדים. דבר שלא זכור לי שקרה בתערוכות קודמות....
כל יום לומדים משהו חדש
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אפשרות נוספת היא להכין מדבקה אחידה בסגנון "חבר HT" אשר כל חבר יוכל לקבל אם זה בדואר או בדוכן HT לאחר הזדהות,
ככה גם נוכל לזהות אחד את השני בין שלל האנשים.
תאמינו לי שאם הייתי יושב/עומד באחד הדוכנים ליד מישהו עם מדבקה הייתי מציג את עצמי.
כמובן שזה רלוונטי לתערוכות מסוג אלה ולא למפגשי האתר.
כמו כן זה היה משיג פן שיווקי לאתר.
תאמינו לי שאם הייתי יושב/עומד באחד הדוכנים ליד מישהו עם מדבקה הייתי מציג את עצמי.
כמו כן זה היה משיג פן שיווקי לאתר.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
זה אולי נכון אבל הרי לא תלך לשמוע מערכת ב 200K בחנות אם אין סיכוי שתשקיע את הסכום הנ"ל וזה בדיוק מה שאתה מקבל בתערוכה. לא העניין של תנאים אידאלים זה פרספקטיבה על מה שקורה בתחום ואיזה סאונד מתאים לך. הכל במקום אחד ובמעבר קליל בין החדרים. כמו שכבר כתבתי חשוב להראות לעם את האור אבל גם למאמינים המסורים יש מקום.yoav4x4 כתב:
כל מערכת שאתם רוצים לשמוע אם זה דו ערוצי או רב ערוצי, ניתן ללכת לחנויות המתמחות (ושלא יהרגו אותי אבל גם ללא מתמחות) ולשמוע בתנאים הרבה יותר טובים מרוב התערוכות! בחדר אקוסטי עם מוזיקה שאתם מביאים מהבית עם שילוב של הגברה כזאת וח"כ אחרת, מבלי שצריך לריב או לחכות לsweet spot.
אפילו המערכת שראיתם בקומה למעלה, מוצגת כדרך קבע וכבר שמעתי אותה בעבר. כל סט אפ שיש בארץ ניתן לשמוע אותו בתנאים יותר אטרקטיבים מכל תערוכה.
נכון שלא הכל מרוכז במקום אחד- אבל מצד שני תפסת מרובה לא תפסת...
...
כל יום לומדים משהו חדש
- oferlaor
- מנהל

- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
gover, לא אמרתי מה טוב יותר או טוב פחות. ציינתי רק שבתערוכות הקודמות לא הייתי אחד מאלו שהתמוגגו מכך שההתמקדות הייתה על אודיו דו ערוצי וזו ההעדפה שלי, שאותה אני לא מנסה לכפות על אף אחד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

gover, אנחנו כבר די סוטים מנושא השרשור, אבל רק כדי לסכם את העניין:
רוב החנויות המתמחות מחזיקות סט אפים גם ברמות של אלפים בודדים וגם בעשרות אלפי שקלים ומעלה (כנ"ל החברה שהציגה בגלריה).
אני לא מכיר אף חנות שתגיע אליה ותבקש להקשיב למערכת בעלות של כמה אלפים בודדים וכבר על הדרך גם את ספינת הדגל שלה ויסרבו לך.
חנויות רבות מחזיקות סטאפים מפוארים ויקרים גם מתוך נקודת הנחה שלא ימכרו אותם אולי אף פעם, אבל זה שבאת לחנות במיוחד כדי לשמוע את ספינת הדגל ועל הדרך הצליחו גם להתאים משהו שמתאים לכיס ולאוזן שלך- הם עשו את העבודה.
הרי אפילו אם היו יוצאים מגדרם המציגים ואיכשהו סוגרים חללים אקוסטים (מה שהיה מצריך את האנגר 111 לא את 11) לצורך השמעה, עדיין היית מחכה בתור כדי להדחק לחדר עם עוד מלא אנשים, לעמוד בפינה ולנסות להציץ מאחורי כתף של מישהו ולקוות שקצת מהסאונד גם יגיע אליך מבלי להספג בכל האנשים בחדר ועוד לשמוע מוזיקה שהיא בכלל לא הטעם שלך.
אני מאוד בעד הפורמט כפי שהציגו לדוגמא בדוכן של monitor audio: אלו הרמקולים, ככה הם נראים אלו הנתונים שלהם ,אלו הדגמים החדשים שלנו, נעים להכיר, אתה רוצה לשמוע אותם ולהנות מהם כמו שצריך? תגיע לאחת מהחנויות שמוכרות אותם ותתקבל בברכה, אין תחליף לשמיעה בחלל יעודי, לבד עם האלבום האהוב עליך!
כמו שעופר ציין זה או או

רוב החנויות המתמחות מחזיקות סט אפים גם ברמות של אלפים בודדים וגם בעשרות אלפי שקלים ומעלה (כנ"ל החברה שהציגה בגלריה).
אני לא מכיר אף חנות שתגיע אליה ותבקש להקשיב למערכת בעלות של כמה אלפים בודדים וכבר על הדרך גם את ספינת הדגל שלה ויסרבו לך.
חנויות רבות מחזיקות סטאפים מפוארים ויקרים גם מתוך נקודת הנחה שלא ימכרו אותם אולי אף פעם, אבל זה שבאת לחנות במיוחד כדי לשמוע את ספינת הדגל ועל הדרך הצליחו גם להתאים משהו שמתאים לכיס ולאוזן שלך- הם עשו את העבודה.
הרי אפילו אם היו יוצאים מגדרם המציגים ואיכשהו סוגרים חללים אקוסטים (מה שהיה מצריך את האנגר 111 לא את 11) לצורך השמעה, עדיין היית מחכה בתור כדי להדחק לחדר עם עוד מלא אנשים, לעמוד בפינה ולנסות להציץ מאחורי כתף של מישהו ולקוות שקצת מהסאונד גם יגיע אליך מבלי להספג בכל האנשים בחדר ועוד לשמוע מוזיקה שהיא בכלל לא הטעם שלך.
אני מאוד בעד הפורמט כפי שהציגו לדוגמא בדוכן של monitor audio: אלו הרמקולים, ככה הם נראים אלו הנתונים שלהם ,אלו הדגמים החדשים שלנו, נעים להכיר, אתה רוצה לשמוע אותם ולהנות מהם כמו שצריך? תגיע לאחת מהחנויות שמוכרות אותם ותתקבל בברכה, אין תחליף לשמיעה בחלל יעודי, לבד עם האלבום האהוב עליך!
כמו שעופר ציין זה או או
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
באמת רעיון מצויין. ככה אין בעייה של כינויים אבל אפשר ליצור שיחה על בסיס משותף.yoav4x4 כתב:אפשרות נוספת היא להכין מדבקה אחידה בסגנון "חבר HT" אשר כל חבר יוכל לקבל אם זה בדואר או בדוכן HT לאחר הזדהות,
כמו כן זה היה משיג פן שיווקי לאתר....
ובחזרה לגבי התערוכה עצמה (בהמשך לתגובתי הקודמת):
1. התצוגה של סמסונג הייתה מאכזבת מאוד מבחינתי. בלאגן אדיר, ללא הסברים, הרגשתי כאילו אני הולך ב"מבוך סמסונג" ומנסה לדלות מידע.
2. לא ידעתי שהיו חדרי המקרנים של אפסון ו-LG עד אשר קראתי זאת באתר. חבל. אולי זה אני (אבל לא הייתי לבד), אבל אולי הייתה חסרה קצת הכוונה. מכיוון שהכל היה open space אז אפילו לא חיפשתי חדרים סגורים. אפילו את החדר של פיליפס עם המסך הרחב מאוד ראיתי רק בדרך החוצה - למרות שהסתובבתי סביב הקוביה עצמה בשביל להתרשם מהמסכים.
3. כאמור - התצוגה של פנסוניק הייתה הטובה ביותר אבל עדיין היו חסרים שלטים בולטים עם הדגמים המדוייקים שבהם נעשתה הצפייה.
4. גם אני קניתי משטח גיהוץ ואישתי אהבה!!! רק צריך שהמוכר יפרסם ביוטיוב את שיטות הגיהוץ כי היה לי קשה להסביר לאשתי את כל השיטות.
5. מישהו יודע איזה סרט הוקרן בתצוגת המסך-הרחב-מאוד של פיליפס ? ראיתי קטע מצוייר עם ילדים שנסעו ברכבת "משתוללת" עד שהגיעו אל מעמקי האדמה ושם היו גמדים וכל מיני כאלה. נראה סרט נחמד.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
אבי,
איתי מספר לי שהוא בדיוק הגיע כאשר אתה, עופר אני דיברנו בקומה השנייה
אמרתי לו שזה לא נשמע לי הגיוני, כי קשה לי להאמין שהייתי מפספס ועוד קטלוני כזה. מי צודק?!
רק אבי קח בחשבון ש:
איתי מספר לי שהוא בדיוק הגיע כאשר אתה, עופר אני דיברנו בקומה השנייה
אמרתי לו שזה לא נשמע לי הגיוני, כי קשה לי להאמין שהייתי מפספס ועוד קטלוני כזה. מי צודק?!
רק אבי קח בחשבון ש:
"הנך מוזהר בזאת, כי אין אתה חייב לומר דבר; כי כל דבר שיאמר על ידך עשוי לשמש ראיה נגדך, וכי הימנעותך מלהשיב על שאלות עשויה לחזק את הראיות נגדך"...
יש אנשים שרושמים לא ברור, לכן לפי דעתי עדיף שמישהי עם כתב יפה תרשום ( אם אני ארשום את שלי יהיה קשה להביןoferlaor כתב:DorM
catskinner,
לא מעשי מסיבות לוגיסטיות....
יש מדבקות מלבניות בינוניות שדווקא לפי דעתי יתאימו.
אני אפילו יותר מאשמח להשים בכל אירוע מדבקה על החולצה עם השם שלי.
באירועים שהייתי - ישפאר סוני בארמגדון, פיליפס בZMAX, קאבאס בבר אביר זה היה לי מאוד חסר.
לפי דעתי לא צריך להכריח, רק צריך להציע.
ככל הנראה לאחר שעלה הרעיון הזה אני אפילו ארים את הכפפה ויכול להיות שאף אגיע עם מדבקה כזאת לאירוע הבא
- oferlaor
- מנהל

DorM,
חוץ מכמה מפגשים אחרונים שבהם כבר התייאשתי, כמעט בכולם היה בכניסה דף של מדבקות לבנות עם טושים בשביל לכתוב את השם.
אני אישית הרמתי ידיים מהסיפור הזה. תמיד בכל מפגש או אירוע שואלים על זה, תמיד יש, לא משתמשים, ובסוף האירוע מתלוננים על זה.
אם אתה רוצה לקחת את זה על עצמך ולנסות לשכנע אנשים להדביק, שיהיה לך לבריאות, אני מיציתי את הנושא הזה
חוץ מכמה מפגשים אחרונים שבהם כבר התייאשתי, כמעט בכולם היה בכניסה דף של מדבקות לבנות עם טושים בשביל לכתוב את השם.
אני אישית הרמתי ידיים מהסיפור הזה. תמיד בכל מפגש או אירוע שואלים על זה, תמיד יש, לא משתמשים, ובסוף האירוע מתלוננים על זה.
אם אתה רוצה לקחת את זה על עצמך ולנסות לשכנע אנשים להדביק, שיהיה לך לבריאות, אני מיציתי את הנושא הזה
- דורון-סטריקובסקי
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3
- שם מלא: דורון סטריקובסקי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ראשית מחמאות
זה היה טוב אבל לא...................מצויין
לדעתי היה צורך לחלק את החלל למס' קטגוריות וכך להציג את הדברים קרי :
1. מוצרי מולטימדיה מתקדמים כגון - מסכים, מקרנים ,סטרימרים, מדיה סנטרים וכו'
2.מערכות אודיו (להם יש צורך בתנאים אקוסטיים סבירים רצוי מבודדים בחללים נפרדים וללא השפעת הסובב)
3.גאדג'טים בתחום הנ"ל
4. חומרי-עיון בתחומים (בכניסה לתארוכה ו/או ביציאה ממנה
זה היה טוב אבל לא...................מצויין
לדעתי היה צורך לחלק את החלל למס' קטגוריות וכך להציג את הדברים קרי :
1. מוצרי מולטימדיה מתקדמים כגון - מסכים, מקרנים ,סטרימרים, מדיה סנטרים וכו'
2.מערכות אודיו (להם יש צורך בתנאים אקוסטיים סבירים רצוי מבודדים בחללים נפרדים וללא השפעת הסובב)
3.גאדג'טים בתחום הנ"ל
4. חומרי-עיון בתחומים (בכניסה לתארוכה ו/או ביציאה ממנה
דורון-סטריקובסקי
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אריה, איתי צודק.osherov כתב:אבי,
איתי מספר לי שהוא בדיוק הגיע כאשר אתה, עופר אני דיברנו בקומה השנייה![]()
רק אבי קח בחשבון ש:"הנך מוזהר בזאת, כי אין אתה חייב לומר דבר; כי כל דבר שיאמר על ידך עשוי לשמש ראיה נגדך, וכי הימנעותך מלהשיב על שאלות עשויה לחזק את הראיות נגדך"......
אתה פיספסת.
אני הייתי בטוח שכבר אמרתם שלום כשדיברתי עם עפר, אז אפילו לא טרחתי לעשות לינק ביניכם.
אני לוקח אחריות, אבל כמו תמיד, גם במקרה הזה גילי אשם
theAman כתב: אריה, איתי צודק.
אתה פיספסת.
אני הייתי בטוח שכבר אמרתם שלום כשדיברתי עם עפר, אז אפילו לא טרחתי לעשות לינק ביניכם.
אני לוקח אחריות, אבל כמו תמיד, גם במקרה הזה גילי אשם...
גילי,Giliboy כתב:איך גם זה נופל עליי...?osherov כתב: אבי,
תראה איך גילי ממשיך להשפיע עלייך לרעה! הוא כמעט הצליח לגרום לך לפספס מסך 103 אינצ'
...![]()
הבן אדם הגיע שעה לפניי, ונשאר 6 שעות אחריי..
בזמן הזה הוא היה יכול להקיף את התערוכה 19 פעם, כולל הרצאה על משטח הגיהוץ בכל סיבוב.....
כמו ששוב הבנו מההודעה האחרונה של אבי, כדי להתאושש ממפגש איתך, דרושים הרבה יותר מ 6 שעות מנוחה
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
יום שישי,
הסתובבתי בכל החניונים 20 דקות, לא מצאתי חניה, הסתובבתי ונסעתי.
שלא באשמתכם, לא יצא לי לבקר בתערוכה, וחבל שכך (וזאת למרות שהיתה לי הזמנה זוגית)
לצערי באמצע השבוע אני עובד עד לשעות הערב המאוחרות, ולכן לא יכולתי להגיע שלא ביום שישי (שבו כאמור, ישנן בעיות אחרות).
בפעם הבאה.
הסתובבתי בכל החניונים 20 דקות, לא מצאתי חניה, הסתובבתי ונסעתי.
שלא באשמתכם, לא יצא לי לבקר בתערוכה, וחבל שכך (וזאת למרות שהיתה לי הזמנה זוגית)
לצערי באמצע השבוע אני עובד עד לשעות הערב המאוחרות, ולכן לא יכולתי להגיע שלא ביום שישי (שבו כאמור, ישנן בעיות אחרות).
בפעם הבאה.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

דווקא אני לא נתקלתי בבעיית חניה,
יש כ"כ הרבה חניונים באזור (בחינם ובתשלום), גם יש שלט באזור גשר הירקון (קצת קודם) שמודיע איפה יש מקום (מבין חנויני אחוזת החוף),לפעמים צריך טיפה ללכת.
חיכיתי כ"כ הרבה לתערוכה שהייתי גם חונה אצל רון חולדאי על הדשא
יש כ"כ הרבה חניונים באזור (בחינם ובתשלום), גם יש שלט באזור גשר הירקון (קצת קודם) שמודיע איפה יש מקום (מבין חנויני אחוזת החוף),לפעמים צריך טיפה ללכת.
חיכיתי כ"כ הרבה לתערוכה שהייתי גם חונה אצל רון חולדאי על הדשא
לא בדיוק הבנתי אותי עופר אבל לא נורא.oferlaor כתב:DorM,
אם אתה רוצה לקחת את זה על עצמך ולנסות לשכנע אנשים להדביק, שיהיה לך לבריאות, אני מיציתי את הנושא הזה...
בקיצור ולעניין :
אני אכין כבר היכן שאני עובד מדבקה בשביל עצמי
ככה כולם ידעו מי אני, אולי אם הזמן זה יתפוס וגם אחרים יבואו ככה ואולי לא.
אבל לפי דעתי מאוד נחמד שאתה בא לאירוע ומבינים מי אתה.