שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S
- Nissan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 345
ל גו-מובייל יש SII במלאי. (קיבלתי אחד אתמול)
Who turned off the lights ?
- bennybl
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
המחיר שלהם נורא גבוה לעומת השאר שמפרסמים.
האם יכול להיות שזה המחיר האמיתי וכל מי שמפרסם ב-3,100 אין לו במלאי?
בכמה אתה קנית אם מותר לשאול?
האם יכול להיות שזה המחיר האמיתי וכל מי שמפרסם ב-3,100 אין לו במלאי?
בכמה אתה קנית אם מותר לשאול?
- Nissan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 345
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
Re: קניתי ב-3800
3800?????Nissan כתב:קניתי ב-3800 אבל יש מקום למיקוח......
קרעו אותך אחי, מצטער!
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- skyline
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
לא רשום לי שם awake ... מה שכן נתון לעכשיו הסוללה שלי עומדת על 9% (!) וב battery usage ה2 דברים המובילים הםosherov כתב:skyline,
מה רשום לך בפס של ה Awake?...
Voice calls 35%
Display 34%
הסוללה ממש נכחדת... ! מה אפשר לעשות?
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
אתה משתמש בtalkbox במקרה? האפליקציה הזו זוללת סוללה כשהיא מחוברת.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
אני קניתי ב - וי מובייל ביום חמישי שעבר ב 3150 שקל .
הכי מצחיק שעם הניתוק זיקה יוצא לי SGS2 בחינם ...איך זה? עד שהמכשיר לא מושק בחברת אורנג' כל לקוח זכאי להחזר של 98 שקל כל חודש כל עוד הוא מגיע לחשבונית של 150 שקל. ברגע שהמכשיר יושק באורנג' ההחזר יהיה תלוי בתמחור של אורנג' עצמה.לפי התמחור של אורנג' לאייפון 4 או ה SGS 1 זה יגיע לחשבונית של 300 שקל בכדי לקבלהחזר מלא..
אני יושב על חבילה של של 500 דקות לכל היעדים,500 דקות לאורנג,200 SMSים ו גלישה בנפח 2.5 ג'יגה וכל זה תמורת 162 שקל . תורידו מזה 98 יוצא שאני משלם לאורנג' כל חודש 64 שקל ובעצם מקבל את המכשיר בחינם.
ולכן,קבלו טיפ,כל מי שלקוח אורנג' ומגיע לחשבונית של מעל 150 שקל חייב לקנות את המכשיר לפני שהוא יושק בחברה.
מי שמגיע לחשבונית של 300 שקל שיקנה כבר מהחברה עצמה,זה גם ככה לא משנה כי הוא יקבל החזר מלא.
הכי מצחיק שעם הניתוק זיקה יוצא לי SGS2 בחינם ...איך זה? עד שהמכשיר לא מושק בחברת אורנג' כל לקוח זכאי להחזר של 98 שקל כל חודש כל עוד הוא מגיע לחשבונית של 150 שקל. ברגע שהמכשיר יושק באורנג' ההחזר יהיה תלוי בתמחור של אורנג' עצמה.לפי התמחור של אורנג' לאייפון 4 או ה SGS 1 זה יגיע לחשבונית של 300 שקל בכדי לקבלהחזר מלא..
אני יושב על חבילה של של 500 דקות לכל היעדים,500 דקות לאורנג,200 SMSים ו גלישה בנפח 2.5 ג'יגה וכל זה תמורת 162 שקל . תורידו מזה 98 יוצא שאני משלם לאורנג' כל חודש 64 שקל ובעצם מקבל את המכשיר בחינם.
ולכן,קבלו טיפ,כל מי שלקוח אורנג' ומגיע לחשבונית של מעל 150 שקל חייב לקנות את המכשיר לפני שהוא יושק בחברה.
מי שמגיע לחשבונית של 300 שקל שיקנה כבר מהחברה עצמה,זה גם ככה לא משנה כי הוא יקבל החזר מלא.
- eran_io
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 331
צודק! ויותר מזה.ירקרק כתב:אני קניתי ב - וי מובייל ביום חמישי שעבר ב 3150 שקל .
מי שמגיע לחשבונית של 300 שקל שיקנה כבר מהחברה עצמה,זה גם ככה לא משנה כי הוא יקבל החזר מלא....
לא רק שאתה מקבל את המכשיר בחינם, אלא אתה מקבל עוד כסף:
98X36 = 3528 - יותר ממה ששילמת.... ( כמובן בהנחה שתישאר באורנג' 36 חודשים)
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
ערן
מיהרתי לקנות לפני שהמחיר ירד מתחת ל2917 שקל
ראה טבלה מצורפת בלינק
http://www.orange.co.il/cellular/packag ... ee-refund/
מיהרתי לקנות לפני שהמחיר ירד מתחת ל2917 שקל
ראה טבלה מצורפת בלינק
http://www.orange.co.il/cellular/packag ... ee-refund/
- skyline
-
- חבר פעיל מאוד

האפליקציה קיימת אצלי, אך אף פעם לא הפעלתי אותה. גם בTASK MANAGER היא לא הייתה מופיעה. מה שכן אני משתמש בwhatsapharari כתב:אתה משתמש בtalkbox במקרה? האפליקציה הזו זוללת סוללה כשהיא מחוברת....
- harari
-
- חבר מביא חבר

נסה להשתמש ב advanced task manager
- skyline
-
- חבר פעיל מאוד

עוד שאלה... איך אפשר להוריד אפילקציות בחינם? הבנתי שיש בלאק מרקט ודברים כאלה...איך בדיוק מתקינים את זה?
יום יבוא, וגם אני אהיה Guru Android כמו אריה! 
- eran_io
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 331
אתה וודאי מתכוון לאפליקציות שהן במקור בתשלום..skyline כתב:עוד שאלה... איך אפשר להוריד אפילקציות בחינם? הבנתי שיש בלאק מרקט ודברים כאלה...איך בדיוק מתקינים את זה?...
אני לא יודע אם חוקי הפורום מאשרים דיון ב"פירטיות" ולכן אומר רק שאם תגגל קצת תמצא כל מה שאתה רוצה.
אני אישית לא משתמש במרקט אחר. יש שם כל כך הרבה אפליקציות חינמיות וגם אלו שבתשלום בד"כ ממש זולות... כמה שקלים בודדים...
- harari
-
- חבר מביא חבר

יש מעיין מרקט פרוץ אבל כמובן שהוא לא חוקי (ככה שאל תצפה ללינק כאן) וזה גם לא תמיד עובד.
וכמו שeran_io כתב, google is your friend.
וכמו שeran_io כתב, google is your friend.
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
לכל מי שלא רואה מצב של ה Awake במכשיר שלו סימן שהוא לא חיפש את זה מספיק 
תנו לחיצה על הגרף שמוצג לכם בחלק העליון של המכשיר ואז יפתח לכם חלון חדש
תנו לחיצה על הגרף שמוצג לכם בחלק העליון של המכשיר ואז יפתח לכם חלון חדש
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
הכל צריך לנחש בפלאפון הזה?
איפה שאני לא לוחץ אני מגלה דברים חדשים.....
אריה,אין ברשת איזה מדריך שמסביר על כל הפונקציות האלו או שאני פשוט צריך לעבור מסך מסך וללחוץ על כל מה שמופיע על המסך ולצפות להפתעות?
איפה שאני לא לוחץ אני מגלה דברים חדשים.....
אריה,אין ברשת איזה מדריך שמסביר על כל הפונקציות האלו או שאני פשוט צריך לעבור מסך מסך וללחוץ על כל מה שמופיע על המסך ולצפות להפתעות?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- harari
-
- חבר מביא חבר

יש כ"כ הרבה שגם אם היה מדריך לא היית רוצה לקרוא אותו 
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
זה כל היופי באנדרואיד. שכל יום אתה מגלה עוד משהו חדש ומגניב
בלי זה היינו משתעממים מהמכשיר תוך חצי יום
בלי זה היינו משתעממים מהמכשיר תוך חצי יום
- ariel1989
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
חזרה לרום המקורי
כשחוזרים לרום המקורי, חייבים לצרוב את הקרנל המקורי או שלא חובה. ונניח שצריך, צורבים אותו לפני הסטוקרום או אחרי?
תודה!
תודה!
- yari
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 315
התקנתי עכשיו אפליקציה שנקראית Volume+ ונראה שהיא עושה את העבודה (בנתיים בדקתי רק על תוכנת הניווט - עוד לא בשיחת טלפון).osherov כתב:yari,
לדעתי כרגע אין יכולות כזאת. סביר שבעתיד נראה patch של הקהילה (אולי גם של סמסונג עצמה) שיגביר עוד קצת את העוצמה של הספיקר. אגב, ייתכן שאני טועה ומישהו מהקהילה כבר התעסק עם זה ושיחרר עידכון לעוצמה הזאת...