שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הנקסוס S ולא העזתם לשאול
שחר,
כל עניין הרשאות הרוט והתקנת הריקוברי זה משהו שכל המדריכים שרשמו בשרשור ה SGS אמורים לעשות. אחרי כל התהליך הזה, אתה תיהיה אמור להריץ את ה ROM Manager על המכשיר שלך (שיכיל כבר הרשאות רוט עם ריקוברי משודרג)
כל עניין הרשאות הרוט והתקנת הריקוברי זה משהו שכל המדריכים שרשמו בשרשור ה SGS אמורים לעשות. אחרי כל התהליך הזה, אתה תיהיה אמור להריץ את ה ROM Manager על המכשיר שלך (שיכיל כבר הרשאות רוט עם ריקוברי משודרג)
לפני מה שראיתי בשרשור ה SGS, יש רומים מומלצים של פרויו שאין להם בעיות סוללה.
יש חשדות ש WIFI לא הולך לישון
http://forum.xda-developers.com/archive ... 58520.html
ויש לי הרגשה שמשם באה הבעיה
ביום שאני במשרד עם WIFI הסוללה מתה יותר מהר מיום שאני בחלקו ללא WIFI
וזו לא רק בעיית SGS כנראה
http://forum.xda-developers.com/archive ... 58520.html
ויש לי הרגשה שמשם באה הבעיה
ביום שאני במשרד עם WIFI הסוללה מתה יותר מהר מיום שאני בחלקו ללא WIFI
וזו לא רק בעיית SGS כנראה
שחר,
אני מחובר לנקודת גישה כמעט כל היום וגם כל הלילה ואני לא נתקל בבעיות סוללה. אחרים בעלי sgs לא נתקלים בתופעות כאלה על המכשיר שלהם (ברומים שהם משתמשים) לכן אני אופתע אם זה משהו גורף בכל המכשירים בכלל או בכל מכשירי ה sgs בפרט
אני מחובר לנקודת גישה כמעט כל היום וגם כל הלילה ואני לא נתקל בבעיות סוללה. אחרים בעלי sgs לא נתקלים בתופעות כאלה על המכשיר שלהם (ברומים שהם משתמשים) לכן אני אופתע אם זה משהו גורף בכל המכשירים בכלל או בכל מכשירי ה sgs בפרט
טוב,,..
אני רק יעדכן שהמדריכים דיי מסובכים ועשו לי בלאגן...
בסופו של דבר , רק ביצעתי adb pull לקובץ framework בלבד והכנסתי במקומו בpush אחד מעודכן יותר
זה פתר את בעיית העברית והיישור ימינה
עדיין יש לי בעיה בphoto למשל..שאני רואה את האלבומים מפיקסה הפוך....
יש רעיונות?
בסופו של דבר , רק ביצעתי adb pull לקובץ framework בלבד והכנסתי במקומו בpush אחד מעודכן יותר
יש רעיונות?
תומר
טוב, אחרי כמה ימים...osherov כתב:אין הנקסוס S לעומת האייפון 4 שלך מבחינת זמן סוללה?...
3 שעות אחרי ניתוק של שני הטלפונים מהמטען (הטענה כל הלילה):
אייפון - 94% (ג'ימייל ואקסצ'נג' מוגדרים על Push, שתי שיחות טלפון של כמה דקות כל אחת, 15 דקות קריאה ב-iBooks)
נקסוס אס - 88% (ג'ימייל ואקסצ'נג' מוגדרים על Push, בלי שיחות)
Batnun
.
מה זה בדיוק הFRAMEWORK.jar הזה? איך מטפלים בו?k-pax כתב:טוב,,..
יש רעיונות?...
תומר
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
עזוב אותו,k-pax כתב:מה זה בדיוק הFRAMEWORK.jar הזה? איך מטפלים בו?k-pax כתב:טוב,,..
יש רעיונות?......
תריץ את הסקריפט הוא כבר יטפל בו,
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אולי לנקסוס יש את אותה בעיה כמו שהיה לנו בסמסונג.Batnun כתב:טוב, אחרי כמה ימים...osherov כתב:אין הנקסוס S לעומת האייפון 4 שלך מבחינת זמן סוללה?...
אייפון - 94% (ג'ימייל ואקסצ'נג' מוגדרים על Push, שתי שיחות טלפון של כמה דקות כל אחת, 15 דקות קריאה ב-iBooks)
Batnun
....
כי עכשיו אנחנו מגיעים לתוצאות טובות יותר .
שמתי את הקובץ שהורדתי מiandroid שמישהו פרסם שם..Rino כתב:עזוב אותו,k-pax כתב:מה זה בדיוק הFRAMEWORK.jar הזה? איך מטפלים בו?k-pax כתב:טוב,,..
יש רעיונות?......
תריץ את הסקריפט הוא כבר יטפל בו,...
העניין הוא שרק הוא לבד , מסדר את הGMAIL ועוד כמה דברים...
אני רוצה להבין מה זה הקובץ הזה..ומה משפיע למשל על העברית ההפוכה בגלריה..(השמות של האלבומי אוןליין מפיקסה)
תומר
האם אתה בדקת את זה על הרום הרשמי של הנקסוס S או על הרום של MoDaCo? עם זה מודאקו אני חושב שזאת הבעייה שצורכת את הסוללהBatnun כתב:טוב, אחרי כמה ימים...osherov כתב:אין הנקסוס S לעומת האייפון 4 שלך מבחינת זמן סוללה?...
Batnun
....
אני לא הבנתי בדיוק מה זה ה״כינוי וירוס״ הזה, אבל אם אתה מתכוון ל-WaveSecure, אז כמובן שאפשר להסיר אותו בקלות. פשוט משתמשים ב-Root Explorer.k-pax כתב:אני עם מודקו והסוללה נאכלת לי מהר אולי בגלל הכינוי וירוס הזה שאי אפשר לבטל!...
Batnun
.
כי מכל הרומים שאני השתמשתי, והיו הרבה כאלה, הרום הרשמי היה החסכני ביותר. אני לא מכיר את הרום של מודאקו לנקסוס S, אבל עצם זה שהרום הזה הוא גירסה ראשונית שלא מבוססת באופן מלא על הרום הרישמי, גורם לי להסיק שייתכן שהרום הוא הבעייה.
כן הכוונה לwavesecure, ד"א מאיפה אתה מוריד את הroot explorer?Batnun כתב:אני לא הבנתי בדיוק מה זה ה״כינוי וירוס״ הזה, אבל אם אתה מתכוון ל-WaveSecure, אז כמובן שאפשר להסיר אותו בקלות. פשוט משתמשים ב-Root Explorer.k-pax כתב:אני עם מודקו והסוללה נאכלת לי מהר אולי בגלל הכינוי וירוס הזה שאי אפשר לבטל!...
Batnun
....
תומר
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
Marketk-pax כתב:כן הכוונה לwavesecure, ד"א מאיפה אתה מוריד את הroot explorer?Batnun כתב:אני לא הבנתי בדיוק מה זה ה״כינוי וירוס״ הזה, אבל אם אתה מתכוון ל-WaveSecure, אז כמובן שאפשר להסיר אותו בקלות. פשוט משתמשים ב-Root Explorer.k-pax כתב:אני עם מודקו והסוללה נאכלת לי מהר אולי בגלל הכינוי וירוס הזה שאי אפשר לבטל!...
Batnun
.......