נושא הטריילרים לא פעיל ב YAMJ מזה כבר כשנה וחצי. היה מימוש ביניים שרק סיפק לינק לטריילר באתר APPLE וגם הוא ירד לאחר חוסר יכולת לעקוב אחר השינויים באתר.avioren כתב:למה לא מוריד טריילרים למרות שבקובץ properties מוגדר לו true ?
כמו כן, איך מזהים במסך או מפעילים טריילרים איכן שכבר יש ?
לא ראיתי שום אינדיקציה על המסך, וגם כפתור info לא עוזר....
YAMJ עם מוד Sabish V2 ארוז כולל עברית - עדכון 23/08/2012
-
esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
אני יכול להבין את עניין ההורדה, אבל אם יש לי כבר טריילר, מה הבעיה לזהות אותו ולאפשר לי להפעיל אותו.
בכל הגרסאות שהיו לי בשנתיים האחרונות עבד מצוין.
בכל הגרסאות שהיו לי בשנתיים האחרונות עבד מצוין.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
-
esloan
-
- חבר ותיק

בהנחה ששמות הקבצים שלך נכונים, לדוגמה:
שנה את השורה הזו בקובץ skin-options.xsl ל True
לא מבטיח שזה יעבוד, אבל אתה מוזמן לנסות. חשוב למחוק את קובץ ה HTML וה XML של הסרט.
קוד: בחירת הכל
Toy.Story.3.1080p.BluRay.X264.mkv
Toy.Story.3.1080p.BluRay.X264-trailer.mp4קוד: בחירת הכל
<xsl:variable name="WatchBar">false</xsl:variable>- arielr22
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
אהלן ראשית ברצוני לפרגן על הסקין המדהים,
חודשים לא נגעתי בסקין וכשראיתי את הסקין הזה ישר החלפתי נראה מעולה אבל,,,
כל פעם שאני נכנס לסקין ומנסה להריץ סרט או סדרה לא משנה עם איזה פונקציה select או PLAY זה פשוט לא נותן לי לנגן את הקובץ ורושם לי COULD NOT PLAY, זה נורא מתסכל,
יש לי HDX2100 וכל הסרטים יושבים במחשב ומוזרם דרך MYHOME
כשאני ניגש לסרט ישירות אז אין בעיה
תודה מראש על העזרה
חודשים לא נגעתי בסקין וכשראיתי את הסקין הזה ישר החלפתי נראה מעולה אבל,,,
כל פעם שאני נכנס לסקין ומנסה להריץ סרט או סדרה לא משנה עם איזה פונקציה select או PLAY זה פשוט לא נותן לי לנגן את הקובץ ורושם לי COULD NOT PLAY, זה נורא מתסכל,
יש לי HDX2100 וכל הסרטים יושבים במחשב ומוזרם דרך MYHOME
כשאני ניגש לסרט ישירות אז אין בעיה
תודה מראש על העזרה
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
נסה את הפתרון של erezsolan מספר תגובות מעלי:
הורד את הקובץ הזה (detail.xsl) והחלף את הקובץ הקיים בספריית הסקין (לאחר שגיבית אותו):
http://dl.dropbox.com/u/2949704/SabishN ... ickfix.rar
הורד את הקובץ הזה (detail.xsl) והחלף את הקובץ הקיים בספריית הסקין (לאחר שגיבית אותו):
http://dl.dropbox.com/u/2949704/SabishN ... ickfix.rar
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
-
esloan
-
- חבר ותיק

אני לא חושב שזאת הבעיה. יש בפורום לא מעט משתמשים אשר עובדים עם ה MYIHOME, יש איזו שורה שצריך להוסיף איפה שהוא - אני לא כ"כ מכיר אותה, אך זה לא אמור להיות מסובך.avioren כתב:נסה את הפתרון של erezsolan מספר תגובות מעלי:
http://dl.dropbox.com/u/2949704/SabishN ... ickfix.rar...
אגב, עדכון חדש בעמוד הראשון לבעלי C-200
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
אפשר שאלה?
מאיפה המוד מוריד את המידע על הסרטים בעברית?
גם אם סרטים לא עובד יש מידע, אז זה ממקום אחר.
אתה יודע מאיפה?
מאיפה המוד מוריד את המידע על הסרטים בעברית?
גם אם סרטים לא עובד יש מידע, אז זה ממקום אחר.
אתה יודע מאיפה?
- dby
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 373
אגב, עדכון חדש בעמוד הראשון לבעלי C-200
האם זה תקף גם ל A200 (כנראה שכן) לא מצליח להוריד את העדכון רושם לי "האתר איננו זמין כרגע או שהוא עמוס מידי"
תודה בסופו של דבר הצלחתי להוריד.
האם זה תקף גם ל A200 (כנראה שכן) לא מצליח להוריד את העדכון רושם לי "האתר איננו זמין כרגע או שהוא עמוס מידי"
תודה בסופו של דבר הצלחתי להוריד.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
למה כל התקצירים יוצאים באנגלית ולא בעברית?
- adirbd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 510
תודה רבה על העדכון, אבל יש לי בעיה שהסרטים הראשונים ברשימה הם באנגלית, כמו הסרט 300 או 2012, וזה היה גם לפני העדכון, עכשיו עוד סרטים כמו בחזרה לעתיד 1-3 באנגלית.. יש לך רעיון איך לסדר את זה?
- shlomi79
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 146
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

שאלה :
מדוע הפוסטרים בעמודי הסרטים מצוינים ומתאימים, אבל בעמוד הראשי (בקיר של כל הסרטים) התמונות מפוסטרים פחות מתאימים,
בעיקר עטיפות FRONT+BACK אז זה לא נראה טוב על ריבוע אחד ועוד קטן...
איך עושים שהפוסטרים שבתוך תיקיות הסרטים יהיו גם הפוסטרים שבקיר הסרטים הראשי ?
מדוע הפוסטרים בעמודי הסרטים מצוינים ומתאימים, אבל בעמוד הראשי (בקיר של כל הסרטים) התמונות מפוסטרים פחות מתאימים,
איך עושים שהפוסטרים שבתוך תיקיות הסרטים יהיו גם הפוסטרים שבקיר הסרטים הראשי ?
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

עוד שאלה :
מה ההבדל בין הגרסה הזו לרשמית שמפורסמת ב
http://www.gt-projects.net/downloads.php?cat_id=1
שאפילו יותר מעודכנת טיפה...
יש הבדלים <?
יש הבדלים <?
-
esloan
-
- חבר ותיק

adirbd כתב:תודה רבה על העדכון, אבל יש לי בעיה שהסרטים הראשונים ברשימה הם באנגלית, כמו הסרט 300 או 2012, וזה היה גם לפני העדכון, עכשיו עוד סרטים כמו בחזרה לעתיד 1-3 באנגלית.. יש לך רעיון איך לסדר את זה?...
כפי שרשמתי בהודעה הראשונה, "אם אתם מקבלים משום מה תקצירים באנגלית - לא להבהל, ככל הנראה מדובר בחוסר תגובה מאתר 'סרטים' העובר תקופה קשה. פשוט בצעו את התהליך מאוחר יותר". היות והתקצירים נוצרו לכם באנגלית, יש למחוק את קבצי ה XML של הסרטים בספריית ה YAMJ ולהריץ שוב.Mad-Dog כתב:למה כל התקצירים יוצאים באנגלית ולא בעברית?...
האם ביצעת איזה שהוא שינוי בחבילה? כפי ששוחררה, הפוסטרים בעמוד קיר הסרטים ואלו שנמצאים בפרטי הסרט, זהים לחלוטין ובאיכות מצויינת. יש אפשרות שבפירוש לא המלצתי עליה להשתמש ב SUBBABA כמקור לפוסטרים בעברית. התופעה שאתה מתאר מתאימה למה שקורה בעבודה אם אתר זה.Mad-Dog כתב:שאלה :
איך עושים שהפוסטרים שבתוך תיקיות הסרטים יהיו גם הפוסטרים שבקיר הסרטים הראשי ?...
המלצתי, לעבוד עם הגרסה כפי ששוחררה, למחוק את התמונות שנוצרו לאחד הסרטים (שאינם מופיעים כראוי), להריץ שנית ולבדוק האם הסתדר.
החבילה הזו, כפי שרשמתי בשחרור הקודם, מבוססת על החבילה של gt-eins אשר זו מבוססת על חבילת התוספות של SABISH V2.Mad-Dog כתב:עוד שאלה :
יש הבדלים <?...
ההבדלים העיקריים, הוא סידור התקצירים והתאמת השורות לעברית, שינויים בעמוד פרטי הסדרה, ובגרסה האחרונה שפרסמתי - התאמה לבעלי C/A-200 עם הקושחה החדשה שהופכת את העברית ומציגה אותה נכון.
- big27
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2606
היי ארז ,
אני רוצה ש ב YAMJ יהיה לי אוסף של כל סרטי סטיבן סיגל , האם קיימת אפשרות ליצור סט של סרטים בהתאמה אישית ,
כי הרי אין לו סרטים באוסף , אבל חשוב לי שכל הסטים שלו יהיו תחת תקייה אחת ..
האם זה אפשרי , אם כן תוכל בבקשה לכוון אותי .?
תודה רבה
אני רוצה ש ב YAMJ יהיה לי אוסף של כל סרטי סטיבן סיגל , האם קיימת אפשרות ליצור סט של סרטים בהתאמה אישית ,
תודה רבה
-
esloan
-
- חבר ותיק

סדר את שמות הסרטים כך:big27 כתב:היי ארז ,
תודה רבה...
[left]movie 1 [SET Steven Segal-1].mkv
movie 1 [SET Steven Segal-1].srt
movie 2 [SET Steven Segal-2].mkv
movie 2 [SET Steven Segal-2].srt
movie 3 [SET Steven Segal-3].mkv
movie 3 [SET Steven Segal-3].srt[/left]
- big27
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2606
תודה רבה , וזה תקף לכל סוג של אוסף ???
-
esloan
-
- חבר ותיק

כןbig27 כתב:תודה רבה , וזה תקף לכל סוג של אוסף ???...
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

erezsolan כתב:adirbd כתב:תודה רבה על העדכון, אבל יש לי בעיה שהסרטים הראשונים ברשימה הם באנגלית, כמו הסרט 300 או 2012, וזה היה גם לפני העדכון, עכשיו עוד סרטים כמו בחזרה לעתיד 1-3 באנגלית.. יש לך רעיון איך לסדר את זה?...
כפי שרשמתי בהודעה הראשונה, "אם אתם מקבלים משום מה תקצירים באנגלית - לא להבהל, ככל הנראה מדובר בחוסר תגובה מאתר 'סרטים' העובר תקופה קשה. פשוט בצעו את התהליך מאוחר יותר". היות והתקצירים נוצרו לכם באנגלית, יש למחוק את קבצי ה XML של הסרטים בספריית ה YAMJ ולהריץ שוב.Mad-Dog כתב:למה כל התקצירים יוצאים באנגלית ולא בעברית?...
האם ביצעת איזה שהוא שינוי בחבילה? כפי ששוחררה, הפוסטרים בעמוד קיר הסרטים ואלו שנמצאים בפרטי הסרט, זהים לחלוטין ובאיכות מצויינת. יש אפשרות שבפירוש לא המלצתי עליה להשתמש ב SUBBABA כמקור לפוסטרים בעברית. התופעה שאתה מתאר מתאימה למה שקורה בעבודה אם אתר זה.Mad-Dog כתב:שאלה :
איך עושים שהפוסטרים שבתוך תיקיות הסרטים יהיו גם הפוסטרים שבקיר הסרטים הראשי ?...
המלצתי, לעבוד עם הגרסה כפי ששוחררה, למחוק את התמונות שנוצרו לאחד הסרטים (שאינם מופיעים כראוי), להריץ שנית ולבדוק האם הסתדר.
החבילה הזו, כפי שרשמתי בשחרור הקודם, מבוססת על החבילה של gt-eins אשר זו מבוססת על חבילת התוספות של SABISH V2.Mad-Dog כתב:עוד שאלה :
יש הבדלים <?...
ההבדלים העיקריים, הוא סידור התקצירים והתאמת השורות לעברית, שינויים בעמוד פרטי הסדרה, ובגרסה האחרונה שפרסמתי - התאמה לבעלי C/A-200 עם הקושחה החדשה שהופכת את העברית ומציגה אותה נכון....
תודה על התשובה המפורטת, זה באמת נראה כאילו לוקח את העטיפות מ SUBABA אבל רק בקיר החיצוני, מוזר, איפה רשום לו מאיפה לקחת ? שאוכל לסדר שלא יביא מסבבה ?
-
esloan
-
- חבר ותיק

poster.scanner.SearchPriority=moviedb,impawards,imdb,motechnet,moviecovers,google,yahooMad-Dog כתב: תודה על התשובה המפורטת, זה באמת נראה כאילו לוקח את העטיפות מ SUBABA אבל רק בקיר החיצוני, מוזר, איפה רשום לו מאיפה לקחת ? שאוכל לסדר שלא יביא מסבבה ?...
בקובץ skin.properties. בכל מקרה אני ממליץ שתוריד את החבילה המלאה, היא מוגדרת כהלכה ולא תסבול בה מבעיות בתמונות, בתקצירים וכו' (תחת הנחה כמובן שאתר סרטים עובד כראוי).
אם יש לך A/C-200 ואתה משתמש בגרסת הקושחה האחרונה המכילה את ה NMJ, הורד את זו:
http://bit.ly/9Atdo4
אם אתה עובד עם גרסה שאינה מכילה את ה NMJ החדש, הורד את זו:
http://bit.ly/9TKd1j