פתרון ל dvbe4sage עם For The Record (הקלטה דיגיטלית)
גם אני אשמח לשמוע.
בכל מקרה ,עבור BOXID תשתמש ב SERIAL ב 10 ספרות (מתחיל ב 105 אם אני לא טועה), ותהפוןך אותו לHEX. זה מה ש OSCASM צריך.
בדקתי עם שני כרטיסים (לא כתומים ....) ןהעדכון עובד.
ניסיתי עם כרטיס כתום וכמה CAID שונים שראיתי ברשת והוא פשוט לא מסכים וכותב שהכרטיס לא נתמך.
בכל מקרה ,עבור BOXID תשתמש ב SERIAL ב 10 ספרות (מתחיל ב 105 אם אני לא טועה), ותהפוןך אותו לHEX. זה מה ש OSCASM צריך.
בדקתי עם שני כרטיסים (לא כתומים ....) ןהעדכון עובד.
ניסיתי עם כרטיס כתום וכמה CAID שונים שראיתי ברשת והוא פשוט לא מסכים וכותב שהכרטיס לא נתמך.
כרגע אני רק עם דרים800 שהקורא שלו ידוע כדפוק, כך שלא הייתי רוצה להתחיל להתעסק עם הנושא בסביבה לא מבוקרת.
אני ממתין לסמרגו וSS HD2 שעושים דרכם מגרמניה.
אני מניח שאקבל את הציוד בתחילת השבוע ואמשיך משם, אאעדכן בתהליך.
הערת אגב, כולם פשוט קיבלו כעובדה את אי התמיכה בכתומים? אך אחד לא ניסה לבדוק למה?
משהו עלה מתהליך הפיתוח של הפלאגאין לסייגTV?
MPGOR? Iprogramer?
אני ממתין לסמרגו וSS HD2 שעושים דרכם מגרמניה.
אני מניח שאקבל את הציוד בתחילת השבוע ואמשיך משם, אאעדכן בתהליך.
הערת אגב, כולם פשוט קיבלו כעובדה את אי התמיכה בכתומים? אך אחד לא ניסה לבדוק למה?
משהו עלה מתהליך הפיתוח של הפלאגאין לסייגTV?
MPGOR? Iprogramer?
אני חושב שזה לא העניין, אלא שפשוט OSCAM לא מזהה את הכרטיס הכתום כ VIDEOGUARD2 .
לדעתי זה משהו בקוד של OSCAM.
בפורומים בחול דיברו על כרטיסים כחולים וכתומים, ואספתי את כל ה CAID שמצאתי (19 בערך) וכלום לא עבד.
עקרונית 009B 009C ו 009D (אם אני לא טועה) מוגדרים כ NDS VIDEOGUARD.
לדעתי זה משהו בקוד של OSCAM.
בפורומים בחול דיברו על כרטיסים כחולים וכתומים, ואספתי את כל ה CAID שמצאתי (19 בערך) וכלום לא עבד.
עקרונית 009B 009C ו 009D (אם אני לא טועה) מוגדרים כ NDS VIDEOGUARD.
פתחתי ticket בבקשה להוסיף תמיכה לכתום
[left]
Lack of support for YES dbs (Israel) card.
OSCAM currently supports only one type of this provider.
All YES cards use NDS, but for some reason the most common one (orange color) is not supported.
I'd appreciate if the team could add the support for this card, and will be happy to assist with any info/testing/debugging effort required.
my setup:
DM800 + internal reader.
PC+SkyStar? HD2 + Smargo i386 Linux / x86 Win Vista/XP.
TIA[/left]
נקווה שיעזור, אם יש לכם מה לתרום לתהליך אתם מוזמנים להוסיף מידע
http://streamboard.gmc.to:8001/ticket/674
[left]
Lack of support for YES dbs (Israel) card.
OSCAM currently supports only one type of this provider.
All YES cards use NDS, but for some reason the most common one (orange color) is not supported.
I'd appreciate if the team could add the support for this card, and will be happy to assist with any info/testing/debugging effort required.
my setup:
DM800 + internal reader.
PC+SkyStar? HD2 + Smargo i386 Linux / x86 Win Vista/XP.
TIA[/left]
נקווה שיעזור, אם יש לכם מה לתרום לתהליך אתם מוזמנים להוסיף מידע
הם מבקשים להוסיף לוגים.
מכיוון שאני עדיין ממתין לקורא כרטיסים שיגיע, אם למישהו יש, או יכול לנסות ולהריץ את OSCAM עם הכרטיס הכתום, ולהוסיף לוגים לTICKET, זה יעזור להאיץ את הטיפול.
מכיוון שאני עדיין ממתין לקורא כרטיסים שיגיע, אם למישהו יש, או יכול לנסות ולהריץ את OSCAM עם הכרטיס הכתום, ולהוסיף לוגים לTICKET, זה יעזור להאיץ את הטיפול.
tt S2-3600 windows 7
שלום,
ובכן קבלתי כרטיס חדש מסוג
tt-S2-3600 USB
אבל אני לא מצליח לגרום לו להזדהות במערכת של dvbe4sage יש למשיהו דרייברים עדכניים לחלונות 7?
אשמח לקבל כי ממש לא הצלחתי לגרום לו לעבוד.
תודה
ובכן קבלתי כרטיס חדש מסוג
tt-S2-3600 USB
אבל אני לא מצליח לגרום לו להזדהות במערכת של dvbe4sage יש למשיהו דרייברים עדכניים לחלונות 7?
אשמח לקבל כי ממש לא הצלחתי לגרום לו לעבוד.
תודה
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
דרייברים
http://www.tt-pc.com/2959/PC_Products.html
מוזר שאתה לא רואה אותו ב dvbe4sage
אתה רואה אותו ב device manager?
http://www.tt-pc.com/2959/PC_Products.html
מוזר שאתה לא רואה אותו ב dvbe4sage
אתה רואה אותו ב device manager?
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

מסתבר שיש בעיה עם הכרטיס הזה ב WINDOWS 7 64bitzovirax כתב:למישהו פה בפורום יש כרטיס TT S2-1600 עם WIN7 64bit וחבילת HD?...
רק בשידורי HD
לא ברורה לי הסיבה.
אבל בתמיכה הטכנית של החברה אומרים שאין בעיות.
כמה שאלות בקשר לפתרון:
האם מישהו כאן משתמש בפתרון הזה והמערכת עובדת יציב? (מעניין לעשות סקר כמה משתמשים בSAGE כמה במדיה פורטל וכמה ב7MC)
האם אפשר כבר להתקין את הMediaportal 1.1.0 Stable האחרון? (האם התיקונים נכנסו לשם בסוף?)
ניסיתי להוריד את הdvbe4sage מהלינק האחרון בhotlink אבל הקובץ נמחק משם, האם הגרסא האחרונה מcodeproject תומכת גם בFTR? (עדכון: עכשיו בדקתי ונראה שכל הלינקים לשיתוף הקבצים כבר לא רלוונטיים)
תודה רבה,
--רן.
האם מישהו כאן משתמש בפתרון הזה והמערכת עובדת יציב? (מעניין לעשות סקר כמה משתמשים בSAGE כמה במדיה פורטל וכמה ב7MC)
האם אפשר כבר להתקין את הMediaportal 1.1.0 Stable האחרון? (האם התיקונים נכנסו לשם בסוף?)
ניסיתי להוריד את הdvbe4sage מהלינק האחרון בhotlink אבל הקובץ נמחק משם, האם הגרסא האחרונה מcodeproject תומכת גם בFTR? (עדכון: עכשיו בדקתי ונראה שכל הלינקים לשיתוף הקבצים כבר לא רלוונטיים)
תודה רבה,
--רן.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

הפתרון נזנח כי IProgrammer שכתב אותו אין זמן.
כל גירסה שיוצאת של FTR וגם של MP יש צורך לעשות התאמה
גם יש פה ושם כמה באגים שדורשים המון זמן של טיפול.
אני אישית כבר לא משתמש ב dvbe4sage.
ל FTR יש RECORDER שנקרא Argus ועובד טוב עם OSCAM ל WIN וגם MDAPIFILTER
לא פיתרון פשוט , וגם לא מוצלח כמו dvbe4sage , אבל עובד.
כל גירסה שיוצאת של FTR וגם של MP יש צורך לעשות התאמה
גם יש פה ושם כמה באגים שדורשים המון זמן של טיפול.
אני אישית כבר לא משתמש ב dvbe4sage.
ל FTR יש RECORDER שנקרא Argus ועובד טוב עם OSCAM ל WIN וגם MDAPIFILTER
לא פיתרון פשוט , וגם לא מוצלח כמו dvbe4sage , אבל עובד.
zovirax, תודה על העזרה, For the record פשוט מעולה, נקייה ועובדת, בגרסא האחרונה אפילו חשפו REST services לשליטה במערכת מקוד על מנת להקל על אינטגרציות.
בינתיים אני עובד עם הערוצים הפתוחים, שיגיע הCOM Header כדי לחבר את הקורא אז גם לשאר הערוצים.
בינתיים אני עובד עם הערוצים הפתוחים, שיגיע הCOM Header כדי לחבר את הקורא אז גם לשאר הערוצים.
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני אכן ממליץ לעבור ל- Argus ביחד עם FTR ו- OSCAM. זהו אומנם לא פתרון אופטימלי, אבל הוא מתוחזק באופן שוטף ע"י צוות מפתחים.
לצערי אין לי זמן לרדוף בכל פעם אחרי שחרורי הגירסאות של MP ו- FTR. כמוכן יש באפליקציה שלי כמה באגים שבאים לידי ביטוי כאשר יש הקלטה של יותר ערוצים מאשר כרטיסים וגם התמיכה ב- MDAPI לא עובדת.
בקיצור, עדיף לעבוד בקונפיגורציה של ZOVIRAX. אני משוכנע שיצא מדריך אם תהיה דרישה
לצערי אין לי זמן לרדוף בכל פעם אחרי שחרורי הגירסאות של MP ו- FTR. כמוכן יש באפליקציה שלי כמה באגים שבאים לידי ביטוי כאשר יש הקלטה של יותר ערוצים מאשר כרטיסים וגם התמיכה ב- MDAPI לא עובדת.
בקיצור, עדיף לעבוד בקונפיגורציה של ZOVIRAX. אני משוכנע שיצא מדריך אם תהיה דרישה