זה בדיוק מ השהיה לי לפני כחודש וחצי. הסיפור נגמר בהגעה לקהלת ורכישה של סלולה חדשה. מאז הכל חזר לקדמותו, רומבה חוזר אחרי נקוי לתחנת עגינה שלו. לא הבנתי רק למה אתה מחכה הרבה זמן עד שהסוללה תגיע?Catskinner כתב:בטח שהיה אמור, אבל מה שקורה בפועל הוא שנורית החיווי של הסוללה עוברת ישר מירוק בוהק לאדום והמכשיר נתקע בו במקום. נראה שהסוללה נדפקה ומפל המתח בה הוא מיידי ולא הדרגתי כך שמנגנון הניטור של הרומבה אפילו לא מספיק להעביר את נורית החיווי למצב צהוב ולשלוח את הרומבה להטענה....
רובוט לניקוי הבית roomba 560
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כי אין להם במלאי?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כי במקרה זה אפילו אם הסוללה הייתה נשלחת ללא תמורה, עלות המשלוח+מכס הייתה גבוהה יותר מהמחיר של הסוללה המקורית מהיבואן בארץ.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
קלוד, לא חושב שאתה צודק. סוללה אצל היבואן עולה 395 ש"ח, ובאיביי היא עולה 58 דולר כולל משלוח אצל מוכר שמוגדר כ-top seller.
תקיש בשורת החיפוש באיביי roomba 560 battery.
כלומר, קצת יותר מחצי מחיר מאשר בארץ.
תקיש בשורת החיפוש באיביי roomba 560 battery.
כלומר, קצת יותר מחצי מחיר מאשר בארץ.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לגבי מכס - לדעתי אפשר לבקש מהמוכר לרשום על החבילה רק את ערך המוצר ללא דמי המשלוח, כלומר 40 דולר, ואז לא משלמים בכל מקרה מכס/מע"מ.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

pixies, בדקתי שוב הבוקר. קודם כל וכפי ש dima_vy כתב - המחיר הרשמי נמוך ב 100 ש"ח ממה שציינת. שנית אומנם כבר אין מכס על מצברים אבל מע"מ יש ויש ואת זה משלמים על כל החשבונית. כך ש 58$+מע"מ מביא אותנו למצב שהחיסכון ביבוא אישי מחו"ל לא משמעותי. טאם להגיד את האמת: זה גם לא קשור לכסף.
יש לי גם סלידה אישית מ eBay. זה לא משהו שאני צריך להסביר, סה"כ לכל אחד מאיתנו יש קטעים ואמונות שהוא לא יכול לתרץ אותם בשום הגיון.
יש לי גם סלידה אישית מ eBay. זה לא משהו שאני צריך להסביר, סה"כ לכל אחד מאיתנו יש קטעים ואמונות שהוא לא יכול לתרץ אותם בשום הגיון.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם המחיר הוא באמת 295, אז עדיף לקנות בארץ.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני יודע שזה הולך להישמע כמו בגידה ונעצת סכין בגב האומה, אבל היש מישהו שבדק שואבים רובוטים אחרים ויכול לחוות דעה?
- MoranGalper
-
- חבר פעיל

- תגובות: 83
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
אכן כן, קיבלתי היום מייל מאיביי שהמכירה מבוטלת.urialon כתב:urialon כתב:תראה כמה חוות דעת שליליות הוא קיבל לאחרונה......
טוב, אז ככה...
זה אכן בלוף
העברתי אתמול ל-Ebay בקשה לבדוק את המהימנות של הדילר הזה
ומסתבר שצד שלישי השתלט על החשבון וכעת Ebay פועלים להחזיר אותו לבעלי ם המקורי
וזה מה שקיבלתי היום מ-Ebayקוד: בחירת הכל
This account was recently found to have been accessed by an unauthorized third party, who may have used the account in an attempt to defraud other members....
איזה דילים טובים / קניות קבוצתיות יש לרומבה בישראל נכון לעכשיו ?
קלוד,
אני איתך.......הרומבה אולי הייתה חלוצת הדרך אבל הרובוט הבא שלי בטוח יגיע מחברה אחרת.....
אני איתך.......הרומבה אולי הייתה חלוצת הדרך אבל הרובוט הבא שלי בטוח יגיע מחברה אחרת.....
תעדכן אותי בפרטי אם אתה עולה על דיל טוב.MoranGalper כתב:אכן כן, קיבלתי היום מייל מאיביי שהמכירה מבוטלת.urialon כתב:urialon כתב:תראה כמה חוות דעת שליליות הוא קיבל לאחרונה......
טוב, אז ככה...
זה אכן בלוף
העברתי אתמול ל-Ebay בקשה לבדוק את המהימנות של הדילר הזה
ומסתבר שצד שלישי השתלט על החשבון וכעת Ebay פועלים להחזיר אותו לבעלי ם המקורי
וזה מה שקיבלתי היום מ-Ebayקוד: בחירת הכל
This account was recently found to have been accessed by an unauthorized third party, who may have used the account in an attempt to defraud other members....
איזה דילים טובים / קניות קבוצתיות יש לרומבה בישראל נכון לעכשיו ?...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מה שהכי מעצבן אותי ברומבה זה השיטוט שלו. בתכלס אפשר לטעון שכך הוא מגיע לכל מקום 3-4 פעמים אבל במציאות הוא נוהג "להתחפר" במקומות מסויימים ונמנע כמעט לחלוטין ממקומות אחרים. זה לא רק גורם לנקיון לא אחיד אלא גם מבזבז המון זמן וסוללה. עד היום לא הבנתי למה הוא חייב לנקות חצי שעה מתחת לספות ולהתעלם מה מבואה בכניסה.osherov כתב:קלוד,
אני איתך.......הרומבה אולי הייתה חלוצת הדרך אבל הרובוט הבא שלי בטוח יגיע מחברה אחרת........
כן אני יודע, אפשר להשתמש במגדלורים כדי לתחום אותו. אני גם יודע שהמגדלורים הנוספים לא באים בחינם, צורכים כל אחד שתי סוללות C יקרות שצריך להחליף לפחות פעמיים בשנה וגם לא מהווים פתרון מושלם.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אפילו שיש לי דירה מאוד קטנה (סה"כ 2 חדרים) אני תוחם אותה עם שני מגדלורים, וזה כן עוזר. לגבי סוללות C, קניתי ב-dealextreme מתאם לסוללות AA, דבר מאוד מוזיל את העלויות של סוללות.Catskinner כתב:מה שהכי מעצבן אותי ברומבה זה השיטוט שלו. בתכלס אפשר לטעון שכך הוא מגיע לכל מקום 3-4 פעמים אבל במציאות הוא נוהג "להתחפר" במקומות מסויימים ונמנע כמעט לחלוטין ממקומות אחרים. זה לא רק גורם לנקיון לא אחיד אלא גם מבזבז המון זמן וסוללה. עד היום לא הבנתי למה הוא חייב לנקות חצי שעה מתחת לספות ולהתעלם מה מבואה בכניסה.osherov כתב:קלוד,
אני איתך.......הרומבה אולי הייתה חלוצת הדרך אבל הרובוט הבא שלי בטוח יגיע מחברה אחרת........
כן אני יודע, אפשר להשתמש במגדלורים כדי לתחום אותו. אני גם יודע שהמגדלורים הנוספים לא באים בחינם, צורכים כל אחד שתי סוללות C יקרות שצריך להחליף לפחות פעמיים בשנה וגם לא מהווים פתרון מושלם....
משהו בסגנון הזה:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22595
רק שבאריזה שלי היו 5 יחידות
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
גם אני קניתי את המתאם לסוללות מהלינק של dima_vy.
הסוללות נגמרות לי פעם בשלושה חודשים. משום מה המגדלור מתחיל לעבוד מעצמו מידי פעם (בזמן שהרומבה בתנחת עגינה) מה שמקצר את אורך חיי הסוללות.
הסוללות נגמרות לי פעם בשלושה חודשים. משום מה המגדלור מתחיל לעבוד מעצמו מידי פעם (בזמן שהרומבה בתנחת עגינה) מה שמקצר את אורך חיי הסוללות.
שחר
הנה 555 ו 581amirberner כתב:אז זהו שעכשיו דיברתי עם היבואן ונאמר לי שזה לא זהה. הוא אמר ש560 לא מיוצר יותר, ושהוא "פוצל" לשתי גרסאות, 555 שהוא זהה מלבד זה שהוא לא יודע לדבר עם מגדלור, וה581 שהוא מתקדם יותר.dmitrys כתב:555 זהה ל560......
http://www.iroboteurope.co.uk/section?secid=39815
והנה 560
http://store.irobot.com/product/index.j ... Id=3881236
אני לא רואה הבדלים בין 555 לבין 560.
ההבדל העיקרי בין 555 לבין 581 הוא ש581 מצויד ביחידת פיקוד אלחותית.
לדעתי האישית, 555 ו 581 הן גרסאות אירופאיות של 560 ו 570 האמריקאיות.
שחרspacedude כתב:גם אני קניתי את המתאם לסוללות מהלינק של dima_vy.
הסוללות נגמרות לי פעם בשלושה חודשים. משום מה המגדלור מתחיל לעבוד מעצמו מידי פעם (בזמן שהרומבה בתנחת עגינה) מה שמקצר את אורך חיי הסוללות....
כשרומבה בתחנה, המגדלורים לא פעילים
אם אתה רואה מגדלור מהבהב בקצב איטי = מודיע שסוללות חלשות
RTFM