שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

moco כתב:
osherov כתב:
theAman כתב:
osherov כתב:אגב 2, מזכיר לי מקרה לא מזמן בשרשור יום כיפור שם יצא לי לכתוב על תאורייה שגוייה בקשר לשבץ מוחי ואיבוד הכרה עקב שטפי דם בראש!. בסוף התברר לי שאני מנסה לסתור בעניין הזה הודעה של לא פחות מאשר רופא שסיים התמחות בנירולוגיה :D
...
התווכחת עם FIRE_WIRE ?
...
כמובן :D
קשה לי להאמין שיש עוד גולש בפורום שהוא רופא בעל התמחות בנירולוגיה :o
...
(בלי שום ניסיון לעוקצנות הפעם). למה זה קשה להאמין? באמת לא ברור.
...
אהבתי את ההבארה (Y) תמשיך ככה :D

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב: אתה יודע מה, שאלה מעניינת !
אני מניח שכמותית פשוט אין הרבה רופאים נוירולגים בארץ :roll:
בנוסף גם נראה לי שאת הרוב נושא אודיו וקולנוע ביתי פחות יעניין
...
זה ניתן להגיד על הרבה מקצועות. זה שאתה אומר "רופא נוירולוג" ולא "רופא", זה כבר בחירה שלך לצמצם. גם אפשר לצמצם מהנדסי תוכנה ככה.
די ברור שחלק נכבד מהמשתתפים פה באים ממקצועות הטכנולוגיה, אך על כמעט כל אחד אחר אפשר להגיד שזה סוג של חריג. יש פה כבאי גם. אין יותר כבאים מרופאים, ואולי אפילו אין יותר מנוירולוגים.

לי (עם הדיעות הקדומות שלי) דווקא רופאים מתחברים יופי עם מוזיקה והטכנולוגיה הרלוונטית לה.
חוץ מזה, הרבה רופאים שאני פוגש מתעניינים במה שאני עושה דווקא. (אגב, רבים מהם, היו בשלב בחיים שהיו צריכים להחליט, רפואה או הייטק).

הבחור יודע שמדברים עליו פה? :-)
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

שלחתי לו הודעה. היתה לי מין הרגשה לא נוחה של דיבור מאחורי הגב.
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

moco כתב:שלחתי לו הודעה. היתה לי מין הרגשה לא נוחה של דיבור מאחורי הגב.
...
יפה, אולי נגלה שהוא גם אוהב ספורט, ואז בכלל צמצמנו .

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3877

שליחה

moco כתב:שלחתי לו הודעה. היתה לי מין הרגשה לא נוחה של דיבור מאחורי הגב.
...
תודה משה,
יפה מצידך שהערת את תשומת ליבי (Y)
אריה -לא אני ולא אתה התווכחנו -ככה לפחות הבנתי מהשרשור אז, סה"כ כל אחד אמר
את דעתו , לא?
theAman -אם יש לך שאלה אליי, או שאתה רוצה לגלות עליי דברים ->אתה מוזמן לפנות
בפרטי (כמו שפנית בזמנו שביקשת את יעוצי )
And the meek shall inherit the earth
...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

משה,
במסגרת המילואים יוצא לי להכיר די הרבה רופאים באופן קרוב יחסית, ההיכרות הזאת על פני תקופה ארוכה גרמה לי להבין שיש משהו מיוחד במקצוע הרפואה ובאדם שבחר והצליח להיות רופא, הרפואה, בעיני, זה משהו שהוא מעבר "לסתאם" עוד מקצוע "נורמאלי" כמו מהנדס תוכנה או עורך דין!! בעיני יש איזה "דפיקות" :) ושליחות במישהו שכמעט תמיד יש לו יכולות גבוהות במיוחד ולכן יכול היה לעסוק במגוון תחומים אחרים, אבל הוא דווקא החליט ללכת על אחד המקצועות הקשים והלא מתגמלים (כספית) ביותר שיש ביחס לכישורים שלו!!

כמה הערות:
1. כל הנאמר מן הסתאם הוא על דעתי בלבד
2. למרות שדיברתי בהכללה, כמובן שלא כל הרופאים מתאימים "לשבלונה" שלי (לטוב וגם לרע)
3. אין לי שום דבר נגד עורכי-דין או מהנדסי תוכנה :oops:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אריה,
מה יהיה?
אני שוב מסכים לגמרי.
יש לי הערכה רבה לרופאים באשר הם רופאים כי בחרו להיות רופאים.
נכון, גם פגשתי כמה חארות - אז גם ב(2) אני מסכים.

גם לי אין שום דבר נגד מהנדסי תוכנה, אבל נגד עורכי דין אפשר להשתמש ב K300 :lol:
משה

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075

שליחה

הנקודה הייתה שבדיוק בדיון על המוח אריה נופל על נוירולוג...

ככה הבנתי את זה...

.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

FIRE_WIRE כתב: אריה -לא אני ולא אתה התווכחנו -ככה לפחות הבנתי מהשרשור אז, סה"כ כל אחד אמר
את דעתו , לא?
...
גם משה ואנוכי מביעים את דעותינו השונות מזה 145 עמודי שרשור :) (למעט 2-3 הודעות הסכמה)
עכשיו ברצינות, כמובן שלא ממש התווכחנו אבל המילה ויכוח נשמעת טוב יותר מאשר המילים דיעות שונות :!:

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

FIRE_WIRE כתב: theAman -אם יש לך שאלה אליי, או שאתה רוצה לגלות עליי דברים ->אתה מוזמן לפנות
בפרטי (כמו שפנית בזמנו שביקשת את יעוצי )
...
שום דבר לא נעשה מרוע, חלילה, פשוט יצא ששמך הוזכר (אתה יכול לקרוא פה באיזו סיטואציה), ואחרי שמשה כתב שהוא שלח לך הודעה, רק רשמתי שאולי נגלה שגם אתה אוהב ספורט.
אז אם אתה כבר פה, תוכל אולי לענות לי :)
אולי גם להיות משתתף פעיל בשרשור.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:אריה,
מה יהיה?
אני שוב מסכים לגמרי.
יש לי הערכה רבה לרופאים באשר הם רופאים כי בחרו להיות רופאים.
נכון, גם פגשתי כמה חארות - אז גם ב(2) אני מסכים.

גם לי אין שום דבר נגד מהנדסי תוכנה, אבל נגד עורכי דין אפשר להשתמש ב K300 :lol:
...
osherov כתב:
FIRE_WIRE כתב: אריה -לא אני ולא אתה התווכחנו -ככה לפחות הבנתי מהשרשור אז, סה"כ כל אחד אמר
את דעתו , לא?
...
גם משה ואנוכי מביעים את דעותינו השונות מזה 145 עמודי שרשור :) (למעט 2-3 הודעות הסכמה)
עכשיו ברצינות, כמובן שלא ממש התווכחנו אבל המילה ויכוח נשמעת טוב יותר מאשר המילים דיעות שונות :!:
...
נו מה יהיה משה!!!
שוב פעם אתה מסכים איתי ועכשיו שוב אני צריך לפענח את הנסתר במשפטים שלך :?
בנוסף אני צריך לתקן את המשפט שכתבתי ל FIRE_WIRE
"גם משה ואנוכי מביעים את דעותינו השונות מזה 145 עמודי שרשור :) (למעט 3-4 הודעות הסכמה)......"

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ramkol כתב:הנקודה הייתה שבדיוק בדיון על המוח אריה נופל על נוירולוג...

ככה הבנתי את זה...
.
...
הבנת נכון 8)

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3877

שליחה

השתכנעתי להצטרף 8)
קודם כל חשבתי שמדובר בשרשור ספורט PROPER בלבד עד שראיתי שגם לכאן הגיעה הרפואה....
אז אני כן אוהב ספורט בעיקר כדורגל , כל מה שקשור לגלישה -אני גולש(גלים) מגיל 15 , אבל עכשיו רק לפעמים
שיוצא לי אם בכלל....אז מסתפק בשחייה בטכניון.
אני יכול לכתוב אך ורק בשמי כרופא וכמובן לא בשם רופאים אחרים שהמקצוע אכן מתוך בחירה.
אכן מסלול ארוך מאוד (לימודים\סטאז\התמחות...) ואני מאמין שמי שלא רואה עצמו מתאים עוד בשלבי הלימודים
הארוכים -פורש מרצונו, וטוב שכך :wink:
כמעט כמו כל בעל מקצוע דומה אני דואג להתעדכן על בסיס כמעט יומיומי בכלל ברפואה ובנירולוגיה בפרט.
חשוב לדעתי שרופא לא יהיה "נעול" רק על מקצוע ההתמחות הספציפי שלו ,
מה עוד שברפואה הכל קשור אחד בשני ובמיוחד פעולה\טיפול משפיעה על אבר זה או אחר בגוף.
כמו בכל מקצוע יש טובים וטובים פחות -זה גם תלוי באופי האדם במיוחד ברפואה .
אישית אני מכיר הרבה עו"ד שאין לי שום דבר נגדם או לטובתם , בעבר חשבתי על מהנדסי תוכנה בתור "ליימרים"
שקבורים שעות על שעות ליד המחשב וזהו, אבל לאחרונה זה השתנה :roll:
עמיר
And the meek shall inherit the earth
...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב:

ככה הבנתי את זה...
.
...
הבנת נכון 8)
...
זה לא היה לגמרי מקרי. הרי הנוירולוג הוא זה שהביא את ההרצאה שגרמה לדיון.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:
osherov כתב:

ככה הבנתי את זה...
.
...
הבנת נכון 8)
...
זה לא היה לגמרי מקרי. הרי הנוירולוג הוא זה שהביא את ההרצאה שגרמה לדיון.
...
מה זאת אומרת :מבולבל:
אם אתה מעלה מאמר או דיעה על הכדורגל הישראלי, האם זה מעלה את הסבירות שאתה במקרה מאמן כדורגל :lol:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

שימו לב איך מכניסים לשרשור שלנו הודעה שמדברת על חדשה חשובה וחמה שקשורה לנושא שרק עכשיו דנו בו מתחום הכדורגל, חדשה שקשורה גם לתחום הרפואה! גם לתחום האופנה, ואפילו לתחום המיסטיקה והדת!

להלן הכתבה
הנקמה של פריס הילטון: המכשף שפצע את רונאלדו
נערת הזוהר נחשדת כמי ששכרה מכשף שידאג להרחיק את הכוכב פורטוגלי מהמגרשים.
הכישוף "עבד" והשחקן יעדר חודש בגלל פציעה בקרסול
.........................................
בתקשורת הפורטוגלית ראיינו לאחר משחק נבחרת פורטוגל מכשף בשם פפה, הטוען שאישה שיצאה עם רונאלדו והרגישה נבגדת, פנתה אליו על-מנת שיטיל כישוף על הכוכב.
פפה אף חשף בדיוק מה עשה: "אישה מוכרת ועשירה פנתה אליי לאחר שנקשרה לרונאלדו חזק מאוד והוא בגד בה. היא ביקשה ממני לגרום לכך שהוא לא יבקיע שום שער ויפצע, וזה מה שעשיתי בזכות בובת וודו מיוחדת שהכנתי".
"יש לציין שהייתי הוגן עם הקבוצה, ואף שלחתי להם מכתב שמזהיר שאם השחקן יעלה לכר הדשא במשחק נגד מארסיי, הוא יפצע", הוסיף המכשף.

הנה המקור:
http://www.one.co.il/Article/145712.html

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אריה,
עד עכשיו הייתי משוכנע שיש לך שלוש מדליות זהב. :P
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

FIRE_WIRE כתב:השתכנעתי להצטרף 8)
קודם כל חשבתי שמדובר בשרשור ספורט PROPER בלבד עד שראיתי שגם לכאן הגיעה הרפואה....
אז אני כן אוהב ספורט בעיקר כדורגל , כל מה שקשור לגלישה -אני גולש(גלים) מגיל 15 , אבל עכשיו רק לפעמים
שיוצא לי אם בכלל....אז מסתפק בשחייה בטכניון.
אני יכול לכתוב אך ורק בשמי כרופא וכמובן לא בשם רופאים אחרים שהמקצוע אכן מתוך בחירה.
אכן מסלול ארוך מאוד (לימודים\סטאז\התמחות...) ואני מאמין שמי שלא רואה עצמו מתאים עוד בשלבי הלימודים
הארוכים -פורש מרצונו, וטוב שכך :wink:
כמעט כמו כל בעל מקצוע דומה אני דואג להתעדכן על בסיס כמעט יומיומי בכלל ברפואה ובנירולוגיה בפרט.
חשוב לדעתי שרופא לא יהיה "נעול" רק על מקצוע ההתמחות הספציפי שלו ,
מה עוד שברפואה הכל קשור אחד בשני ובמיוחד פעולה\טיפול משפיעה על אבר זה או אחר בגוף.
כמו בכל מקצוע יש טובים וטובים פחות -זה גם תלוי באופי האדם במיוחד ברפואה .
אישית אני מכיר הרבה עו"ד שאין לי שום דבר נגדם או לטובתם , בעבר חשבתי על מהנדסי תוכנה בתור "ליימרים"
שקבורים שעות על שעות ליד המחשב וזהו, אבל לאחרונה זה השתנה :roll:
עמיר
...
ברוך הבא, עמיר.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

כהמשך לדיסרטציה שלי :oops:
אני קם לי היום בבוקר לשתות את הכוס קפה, פותח את עיתון, כמובן אחרי דפדוף מהיר על הכותרות הראשיות, מדלג אני מייד למוסף הספורט ומה אני רואה 8O כמעט כל מוסף הספורט מתייחס לנבחרת הכדורגל שלנו! מי שמביט מהצד חושב שמינימום אנחנו ברבע גמר המונדיאל! הקמפיין אפילו לא הסתיים, ככה שאפילו סיכום מלא עדיין אי אפשר לעשות :roll:
אני כמובן בגישה שכל כתבי ופרשני הכדורגל חייבים להדגיש, להבליט, לקשקש, להישאר במרכז אפילו אם הדבר לא מעניין אף אחד! והכל בגלל בועת הכסף :evil:
לא התאפקתי אז הנה הסידור של כתבות היום במוסף הספורט של יום שלישי , כ"ה בתשרי ה 13.10.2009 של עיתון ידיעות אחרונות!
כותרת אשית דף 1:
על כל הדף רשום בגדול טיפול נמרץ, ברקע יש תמונה של כדור ומעליו רואים מישהו שמחזיק מכשיר החייאה (שוב השרשור שלנו מתחבר לתחום הרפאה :) )

דף 2-3:
מאמרים על פני כל 2 הדפים שכותרתן: להחיות את גוויה ו הכדורגל הישראלי בטיפול נמרץ
המאמרים, כמובן מדברים על בעיות הכדורגל הישראלי והדרך לשינוי המצב! בנוסף יש טורים אישים של שלום תקווה ושלום שיימן שמדברים על מצב הכדורגל שלנו!

דף 4-5:
מאמר על 2 דפים של נדב יעקובי שכותרתו תלמדו מהמודל הדני, בנוסף יש גם טור אישי של זאב זלצר שכותרתו בעיית הבעיות - המתקנים

דף 6
מאמר על כל הדף של מאיר איינשטיין שכותרתו לשלם על הכשלונות (ת'כלס הוא מעוניין שלוזון ילך הבייתה)

דף 7
כותרת בחלק העליון של הדף, שוב, הכדורגל הישראלי בטיפול נמרץ מתחת יש תמונות של שחקני הנבחרת ומתחת מאמר שכותרתו קשטן וסיני נגד לוזון במאמר הזה תכלס מדבר על הכנות הנבחרת למשחק מחר נגד שוויץ

דף 8
מאמרים הקשורים לכדורגל ישראלי, כותרת ראשית מאיוקה מבוקש בפורטוגל. מתחת מאמר נוסף עם הכותרת הפועל ת"א בעד ניגריה ואז מגלים בחלק התחתון השמאלי בקטן-קטן את כותרת הטניס פאר עפה באוסקה

דף 9
לא קשור לספורט (מכרזים והצעות רכישה של כל מיני פרוייקטי נדל"ן)

דף 10
כל הדף הוא בעצם דף טיפים לווינר (כמובן שהכל כדורגל)

דף 11
הנה סוף-סוף סיימנו את הסיפור מלחמה ושלום והגענו לכותרות בענפים אחרים!!
בדף הזה יש כתובת על מכבי ת"א כדורסל, על חתימה של שחקן בקבוצת הפועל ירושלים כדורסל, על זה שנבחרת הנכים שלנו עלתה לרבע-גמר אליפות אירופה עם מאזן מושלם ועל כדרסל נשים!

דף 12 שער אחורי
כותרת מכשירים על הקרקע מדברת על כך שאליפות העולם בהתעמלות נפתחת היום בלונדון!!, אגב בתחרות משתתף המתעמל הישראלי המבטיח אלכס שטילוב
בחלק התחתון יש מאמר קצר ומאוד מעניין עם הכותרת אופ"א:בקרוב נחשוף פרשת שחיתות גדולה מדבר החשד של הטעיית משחקים ב 40 משחקים באירופה, שחלקם מרכזיים ביותר (כמו ה 4:4 של צ'רלי מול ליברפול!!)
מאמר נוסף מלמטה מימין עם הכותרת שרת הספורט מינתה מגשרת....., בנוסף יש שם כתבה שמתארת את נחיל הדבורים ששיבש את המשחק במקסיקו (קצת באיחור אני חייב לציין)

זהו סיימתי את התזה, המסקנה היא שנמאס לי מהכדורגל הישראלי (n)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

osherov כתב:כמו ה 4:4 של צ'רלי מול ליברפול!!

זהו סיימתי את התזה, המסקנה היא שנמאס לי מהכדורגל הישראלי (n)
...
מתי צ'רלי שיחק מול ליברפול??? :lol:

אני כבר רשמתי בתחילת העונה שאין מה לראות בליגת העל הפנים, ואני שמח שיצא לי לראות רק משחק אחד בליגה מתחילת העונה (בית"ר י-ם - הפועל באר שבע) וגם זה בגלל שהשלט היה רחוק ממני ולא היה לי כח לקום להחליף ערוץ :)
השיטה המלאכותית ליצירת מתח בסיבוב השלישי היא פשוט ביזיון, לא מעט שחקנים מבזים את המקצוע, המתקנים באמת גרועים (לבד מכמה יוצאי דופן).
מצטרף אליך ל- (n)

חזור אל “ספורט”