ראשית , אתה מניח הנחות לפני שבדקת בכלל , ואז טוען דברים שאין לך ביסוס עליהם ופה אתה טועה.adirbooking כתב:אתה מקבל מחיר הכי נמוך שיש למהירות שביקשת ואתה עוד מנסה להתווכח ולריב ? רואים שלא ממש עברת על השרשור הזה..maxcher כתב:השימור נתנה לי 70 ואחרי שהתעקשתי החילטה לנתק אותי ובאמת נתנה הוראת ניתוק אני לא יודע אם להתקשר שוב ולנסות לשכנע אותם לחודשים חינם , או לחכות שיחזרו אליי (יס עשו אותו קטע ובסוף חזרו אליי) , אני מחפש מספר טלפון של מישהו להראות לנציגה ולהשתיק אותה ואז יעדכנו לי בשניה...
אין יותר חודשי חינם ו-70 ש"ח זה המחיר הכי נמוך ל-20מגה.
אם תצליח להוציא מחיר טוב יותר - תפרסם כאן ותהנה ?
115 ש"ח.armagedd0n כתב:מה המחיר ל100 מגה הכי טוב שאפשר לקבל כרגע בבזק ?......
אני לא מתווכח ולא רב עם שום חברת תקשורת , אני מתווכח עם חברים שלי , אני הלקוח פה וזכותי לקבל את המחיר הכי נמוך שיש , זו צרכנות נבונה , אתה מניח שלא עברתי על השרשור הזה אבל אתה טועה כי אני כן עברתי , הסיבה ששאלתי את השאלות ששאלתי היא זהה לזה שאין לך ביסוס על דברים , קודם כל אין צורך לעבור על כל השרשור כי החברות משנות מבצעים מתקופה לתקופה ולכן רלוונטי יהיה לעבור רק על העמודים האחרונים , שנית , מכיוון שכל אחד פה רושם מחיר אחר אין בעצם ביסוס למחיר הכי נמוך שיש לחברה - מה שהוכיחו לך בתגובות אחרי שהגבת לי (כמה זה נכון זה כבר משהו אחר)