אריה,
פשוט יש לנו דעה טובה מאוד על עצמנו ולעזאזל עם העובדות (אגב עובדות, צרפת נגמר 3:2 ).
לתשקורת יש חלק גדול בזה בניפוח הסיכויים שלנו, והמעטת ערך היריבות (ראה הניצחון של קפריסין 4:1!! על בולגריה בשבת)
עד שלא יהיה חינוך לספורט מגיל צעיר ולא חינוך להשגים, ההשיגים לא יגיעו
osherov
גורו Android
תגובות: 15029
שליחה
guyezra כתב:אריה,
פשוט יש לנו דעה טובה מאוד על עצמנו ולעזאזל עם העובדות (אגב עובדות, צרפת נגמר 3:2 ).
לתשקורת יש חלק גדול בזה בניפוח הסיכויים שלנו, והמעטת ערך היריבות (ראה הניצחון של קפריסין 4:1!! על בולגריה בשבת)
עד שלא יהיה חינוך לספורט מגיל צעיר ולא חינוך להשגים, ההשיגים לא יגיעו
...
וואלה נכון 3:2
טוב זה היה לפני הרבה מאוד זמן
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
אריה,
אני מסכים עם רוב מה שכתבת ואני חוזר וכותב מה שכבר כתבתי.
הליגה שלנו לא צריכה להיות ליגה מקצוענית!!
צריך לסגור את הליגה ולהתחרות במסגרת חובבנית, זו הרמה שלנו, זו הרמה של רוב הכדורגלנים שלנו שקמים ב-11 בבוקר, הולכים לבית הקפה, אימון של שעתיים, בילוי לילי וחוזר חלילה.
למעט הברקות פה ושם של שחקנים בודדים (רביבו, ברקוביץ', בניון, רוזנטל, אבי כהן, אלי אוחנה, אפילו דודו אוואט לפני כמה שנים) אין פה כשרונות גדולים, ראו מקרה מאור בוזגלו...
אנחנו ממהרים להמליך מלכים וכך קורה ששחקן ששיחק משחק ורבע בליגה ובטעות כבש שער או עשה כמה פעולות לא רעות, נהיה פתאום השם החם, כולם רוצים אותו, תג המחיר שלו קופץ פלאים ומאותו רגע שהוא קיבל את החוזה השמן, המנטליות הישראלית משתלטת עליו והוא מתחיל להתנהג בצורה שהזכרתי קודם (הרי המשכורת מובטחת).
גם בקבוצות שמשחקות באירופה יש לנו פה ושם הבלחות, כמו מכבי חיפה והפועל ת"א, אבל זה לא קונסיסטנטי, הכל כאילו מתחבר לפעם פעמיים, אבל אח"כ שוקע לו איכשהו ואנחנו שוב מקבלים קבוצה בינונית במקרה הטוב.
ראו את התירוץ העלוב של שחקני מכבי חיפה אחרי ההפסד לבאיירן: "הם לא הפסיקו לרוץ....." זה אומר הכל.
דברים מוזרים כאלו יכולים לקרות רק בדרום או מרכז אמריקה:
נחיל דבורים עצום חדר לאיצטדיון האצטקה והביא להפסקה בת 6 דקות. סילוק הדבורים בעזרת מטפי כיבוי הציל את המשך ההתמודדות, בו ניצחה מקסיקו 1:4 את אל סלבדור ועלתה למונדיאל. צפו בדרמה העוקצנית
אני לא יודע מה איתכם אבל אני אני הייתי מפחד להתעסק עם דבורה מקסיקנית משוגעת!! #
אריה,
זה אומנם נדיר, אבל הנה זה קרה. אני מסכים לכל מילה שכתבת בדיסרטציה הארוכה שלך על הכדורגל הישראלי.
צריך רק להוסיף עובדה שהיא כל כך ברורה מאליה שאולי שכחת אותה.
כדורגל זה הספורט הפופולארי בעולם. הוא גם פופולארי בארץ בגלל העולם. הרי אנחנו צופים פה ודנים פה כל הזמן בכדורגל אירופאי (ולפעמים דר. אמריקאי).
מזה לבד נגזר שגם לכדורגל הישראלי תהיה פופולאריות מסוימת, בלי קשר לרמה שלו.
משה
osherov
גורו Android
שליחה
moco כתב:אריה,
זה אומנם נדיר, אבל הנה זה קרה. אני מסכים לכל מילה שכתבת בדיסרטציה הארוכה שלך על הכדורגל הישראלי.
כדורגל זה הספורט הפופולארי בעולם. הוא גם פופולארי בארץ בגלל העולם. הרי אנחנו צופים פה ודנים פה כל הזמן בכדורגל אירופאי (ולפעמים דר. אמריקאי).
...
דיסרטציה
הלו........זה שרשור ספורט פה שלא לדבר על כך שהנושא המדובר הוא כדורגל
משה, זה ולא שרשור אקדמאי תזה, מחקר אולי עוד הייתי מעביר אבל גם אז זה היה בקושי אבל דיסרטציה
הכי מתאים היה לרשום שזאת סתאם דיעה אישית של חובב ספורט
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104
שליחה
איזה יופי איך מהסכמה מצאתם לכם נושא לויכוח!
אני ממש מתרשם!
AviBiton
גורו HTmobile
שליחה
כבר אמרתי לכם, משה ואריה,
אתם המחליפים של קופמן ושרף ביציע העיתונות...
...
דיסרטציה
משה, זה ולא שרשור אקדמאי תזה, מחקר אולי עוד הייתי מעביר אבל גם אז זה היה בקושי אבל דיסרטציה
...
אריה, בהמשך לגולף, אתה באמת מחליד.
אני פשוט צריך להימנע משימוש בסרקאזם שאני כותב לך, ולי קשה בלי קצת עוקצנות
(ראיתי את הסדרה "המפץ הגדול", יש שם אחד שאף פעם לא מבין סרקאזם )
אז למנוע אי הבנות: השימוש במילה דיסרטציה (הנהוגה כתיאור של עבודות כתובות ארוכות, בעיקר באקדמיה) הייתה בבחינת ניסיון לעקיצה על אורך הפוסט, ותו לו.
משה
osherov
גורו Android
שליחה
guyezra כתב:איזה יופי איך מהסכמה מצאתם לכם נושא לויכוח!
אני ממש מתרשם!
...
moco כתב:
osherov כתב:
...
דיסרטציה
...
אריה, בהמשך לגולף, אתה באמת מחליד.
אני פשוט צריך להימנע משימוש בסרקאזם שאני כותב לך, ולי קשה בלי קצת עוקצנות
(ראיתי את הסדרה "המפץ הגדול", יש שם אחד שאף פעם לא מבין סרקאזם )
אז למנוע אי הבנות: השימוש במילה דיסרטציה (הנהוגה כתיאור של עבודות כתובות ארוכות, בעיקר באקדמיה) הייתה בבחינת ניסיון לעקיצה על אורך הפוסט, ותו לו.
...
גיא ואבי,
בגלל שאני מכיר קצת את משה, למדתי שדווקא בהודעות בהם הוא רושם את המילים אני מסכים, מסתתר תמיד עוד משהו הפעם זה היה קשה למציאה מכיוון שהוא הוסיף "כאילו" הערה קטנה להודעה בדמות פופולריות ספורט הכדורגל וזה הפיל אותי למרות שהבנתי שחייב להסתתר עוד משהו מעבר לפיסקה הזאת עדיין לא עליתי על זה ועובדה אחרי קריאת הודעתו האחרונה של משה הבנתי שאת "העקיצה המרכזית" הוא החביא במילה דיסרטציה
משה,
תאמין לי שה parsing הזה של המשפטים שלך, לפעמים, קשה לי יותר מהחידות הכי קשות שנשאלו בשרשור החידות (לאן שוב אמיר נעלם לנו?!)
אגב 1, עכשיו אחרי שנחשפה iCurrent הבנתי שיש לך ממש התמחות בנושא! הרי החברה ממש מתעסקת בניתוח משפטים ומילים! אז אין לי סיכוי איתך! אבל אל חשש אני המשיך לנסות!
אגב 2, מזכיר לי מקרה לא מזמן בשרשור יום כיפור שם יצא לי לכתוב על תאורייה שגוייה בקשר לשבץ מוחי ואיבוד הכרה עקב שטפי דם בראש!. בסוף התברר לי שאני מנסה לסתור בעניין הזה הודעה של לא פחות מאשר רופא שסיים התמחות בנירולוגיה
AviBiton
גורו HTmobile
שליחה
osherov כתב:אגב 2, מזכיר לי מקרה לא מזמן בשרשור יום כיפור שם יצא לי לכתוב על תאורייה שגוייה בקשר לשבץ מוחי ואיבוד הכרה עקב שטפי דם בראש!. בסוף התברר לי שאני מנסה לסתור בעניין הזה הודעה של לא פחות מאשר רופא שסיים התמחות בנירולוגיה
משה,
תאמין לי שה parsing הזה של המשפטים שלך, לפעמים, קשה לי יותר מהחידות הכי קשות שנשאלו בשרשור החידות (לאן שוב אמיר נעלם לנו?!)
אגב 1, עכשיו אחרי שנחשפה iCurrent הבנתי שיש לך ממש התמחות בנושא! הרי החברה ממש מתעסקת בניתוח משפטים ומילים! אז אין לי סיכוי איתך! אבל אל חשש אני המשיך לנסות!
...
בשביל מה אני שם מרכאות? זה היה קל מאוד לפירסוס.
אני אישית לא מתעסק בתחום הזה ובעצם אף אחד מאיתנו לא ממש מתעסק בזה ברגע זה מבחינה תשתיתית.
משתמשים בטכנולגיות של חברה אחרת שזה מה שהיא מוכרת.
אבל שלושה מאיתנו, כולל הCEO, הם יוצאי החברה ההיא (כולל אחת שהיא בלשנית), כך שהידע קיים. לא מפתחים את זה כרגע אבל יודעים היטב איך לכוונן את הטכנולוגיות ויודעים היטב מה הן יודעות לתת ומה המגבלות שלהן. הCEO שלנו היה בעצם הCTO שם.
משה
osherov
גורו Android
שליחה
theAman כתב:
osherov כתב:אגב 2, מזכיר לי מקרה לא מזמן בשרשור יום כיפור שם יצא לי לכתוב על תאורייה שגוייה בקשר לשבץ מוחי ואיבוד הכרה עקב שטפי דם בראש!. בסוף התברר לי שאני מנסה לסתור בעניין הזה הודעה של לא פחות מאשר רופא שסיים התמחות בנירולוגיה
...
התווכחת עם FIRE_WIRE ?
...
כמובן
קשה לי להאמין שיש עוד גולש בפורום שהוא רופא בעל התמחות בנירולוגיה
AviBiton
גורו HTmobile
שליחה
osherov כתב:
theAman כתב:
...
התווכחת עם FIRE_WIRE ?
...
כמובן
...
התווכחת עם FIRE_WIRE ?
...
כמובן
...
(בלי שום ניסיון לעוקצנות הפעם). למה זה קשה להאמין? באמת לא ברור.
משה
osherov
גורו Android
שליחה
theAman כתב:
osherov כתב:
theAman כתב:
...
התווכחת עם FIRE_WIRE ?
...
כמובן
משם גיליתי את האינפורמצייה על היותו נוירולוג:)
אגב, אני דווקא כמעט לא קראתי את השרשור הזה למרות שהוא מאוד מסקרן ומעניין
בעיני, יש משהו מייחד בפורום שלנו כאשר אתה לא יודע יותר מידי על האחד שאתה מתכתב איתו!
זה כאילו כולנו מגיעים כדף חלק לגמרי בלי "דיעות קדומות". לדוגמה , עצם הידיעה שלי ש FIRE_WIRE הוא רופא נוירולוג תגרום לי להתייחס\להבין את ההודעות שלו בצורה שונה לעומת ההתיחסות להודעות שלו במידה ולא הייתי יודע מה מקצועו (ואני לא מדבר רק על דברים שקושרים ברפואה). אגב, אני מניח שבסוף אני אשבר ואז כן אני אקרא שם את מה שחברי הפורום סיפרו על עצמם ואני מניח שאני אספר גם קצת על עצמי (למי שעדיין שלא מכיר אותי)
osherov
גורו Android
שליחה
moco כתב:
osherov כתב:
theAman כתב:
...
התווכחת עם FIRE_WIRE ?
...
כמובן
...
(בלי שום ניסיון לעוקצנות הפעם). למה זה קשה להאמין? באמת לא ברור.
...
אתה יודע מה, שאלה מעניינת !
אני מניח שכמותית פשוט אין הרבה רופאים נוירולגים בארץ
בנוסף גם נראה לי שאת הרוב נושא אודיו וקולנוע ביתי פחות יעניין