שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

osherov כתב:
theAman כתב:והנה מה שעלה לי ב-icurrent:
http://www.icurrent.com/0129767390
כריסטיאנו רונאלדו יחמיץ את המשחק האחרון של פורטוגל במוקדמות המונדיאל בגלל נקע בקרסול (אותה פציעה מריאל).
...
אפילו ישראל הייתה מנצחת את מלטה בבית :roll:
...
לא בטוח... :)
בכל מקרה, הפציעה הזו יכולה למנוע ממנו לשחק בעוד משחק ליגה.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

theAman כתב:
osherov כתב:
כריסטיאנו רונאלדו יחמיץ את המשחק האחרון של פורטוגל במוקדמות המונדיאל בגלל נקע בקרסול (אותה פציעה מריאל).
...
...
...
טפו-טפו-טפו חאמסה-חאמסה :(

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

osherov כתב:
theAman כתב:
osherov כתב:
...
...
...
טפו-טפו-טפו חאמסה-חאמסה :(
...
מלח, פלפל, שום, בצל.
:lol:

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075

שליחה

בכל אופן גרמניה עלתה...

.

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999

שליחה

טוב, אמנם חדשות ישנות מאתמול בערב, אבל רציתי בכל זאת לסכם את חוויותי מהמשחקים שראיתי בקמפיין.

הייתי בכל 5 משחקי הבית (בכולם. עם הילדים. לא לזלזל!), ומעבר לתוצאות, אני מרגיש בעיקר מאוכזב מזה שהנבחרת לא משחקת טוב.
זה לא רק עניין של סטטיסטיקה (מיוון, לטביה ושוויץ הצלחנו לחלץ נקודה בודדת. את מלוא הנקודות לקחנו רק מנבחרות ברמה מאד נמוכה).

רמת המשחקים פשוט היתה נמוכה - לא רצים למקומות הנכונים, לא מפתחים התקפות, לא יוצרים לחץ.
הנעת כדור מסודרת היתה רק באמצע המגרש, וכמעט כל הגולים שהושגו - בכל המשחקים - היו פרי "הברקה" מקומית.

אני לא בטוח אם זה בגלל המאמן או בגלל רמת השחקנים.
את בניון לא הרגישו כל הקמפיין, ואם זה לא בגללו, אז זה בגלל שאין לו עם מי לשחק. חבל.
גם שחקנים אחרים כמעט לא הורגשו, בלי קשר לאיך ואיפה הם משחקים.

אפילו אתמול, אחרי השער השלישי, אי אפשר היה שלא להשתעמם מהנעת כדור סתמית, שלא מכריחה אפילו להתרכז בנעשה.
אני בעיקר מאוכזב מכך שלא שיחקו למען הקהל.
הרי כמה אלפים (כמוני) באו לכל המשחקים.
ציפיתי שיכבדו וינסו לתת הצגה. במיוחד כשהמשחק כמעט גמור, וזו הפעם האחרונה שרואים את הנבחרת הזו בבית.

זהו - אני יצאתי עם טעם לא טוב מהאצטדיון, למרות הניצחון, ולא בגלל שלא עלינו, אלא בגלל שלא ראינו כדורגל מעניין.

אז יאללה, נקווה למשחק טוב ביום רביעי (מגיע לנו), ועוד קצת מהפועל ת"א (גם אם חטפו רביעיה בהמבורג, שיחקו, נלחמו, היה כיף לראות) ומכבי חיפה (היה כיף לראות מול בורדו ורק חוסר הנסיון גרם להפסד) - יש עוד חודשיים של כדורגל אירופי!
ערן

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

בכל המשחקים עם הילדים?
כל הכבוד.
אני פיספסתי את לוקסמבורג (כבר לא היה לי כח וסבלנות), אבל בכל ה-4 האחרים (כולל אתמול) הייתי.
אגב אתמול, לא יודע אם אתם מכירים משחקי נבחרת ברמת גן (לא בשידור טלוויזיה), אבל תמיד יש הופעות של הרקדניות של אתי פולישוק ותזמורת המשטרה ואמן שבא ושר את ההמנון.
אבל אתמול, נאדה, גורנישט, הקהל שר את ההמנון שנוגן מפלייבק, זה היה יחסה של ההתאחדות למשחק, ואח"כ מתפלאים שהקהל מזלזל.
(n)

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אבל לפחות יש את המילים של "התקוה, על לוח התוצאות :)

דרך אגב, עד לוקסמבורג, הבן השני שלי (בן 14), לא ראה יחד איתי נצחון של הקבוצה שהוא אוהד.
איפה לא היינו - לקחתי אותו לסן סירו (הוא אוהד מילאן) - שמינית גמר צמפיונס ליג - הפסידו (לארסנל).
משחקים של הפועל ת"א באירופה ובליגה - תיקו במקרה הטוב (מאז פארמה, ועד סולנה). כשאנחנו לא באים, לפעמים מנצחים.
הלכנו פעם למשחק של הפועל נגד מכבי הרצליה. חטפו רביעיה :roll:
משחקי נבחרת - לא ראינו נצחון.
בשביל לוודא שאני זה שמביא לו את הנאחס, שלחתי אותו עם בני דודים שלו לדרבי וסופסוף ראה ניצחון.
אז הלכנו ללוקסמבורג, מתוך הנחה שאם גם את זה לא ננצח, אז לא נלך יותר יחד 8)
ערן

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

eg99 כתב: ומעבר לתוצאות, אני מרגיש בעיקר מאוכזב מזה שהנבחרת לא משחקת טוב.
זה לא רק עניין של סטטיסטיקה (מיוון, לטביה ושוויץ הצלחנו לחלץ נקודה בודדת. את מלוא הנקודות לקחנו רק מנבחרות ברמה מאד נמוכה).
...
אני חושב שזו הבעיה של כולם.
זו אחריות המאמן לבחור שחקנים שמסוגלים להניע כדור בשכל ולהעביר מסירות מדוייקות, ולשים לידם שחקנים שאפשר למסור להם.
להביא "ליגונרים" שמחממים ספסלים, לשים שחקנים עם "שם" ששיאם הרחק מאחוריהם
בשביל בונקר לא צריך מאמן, אם רוצים לעשות קפיצת מדרגה ולהתחיללהתקדם חייבים שינוי גישה. בנצחונות על נבחרות חלשות לא מתקדמים ולא מגיעים לשום מקום (אפילו לא בקמפיין שלם ללא הפסד של גרנט)
נכון שמערכים התקפיים יעלו לנו בהפסדים אבל צריך להתחיל מאיפושהו.

אחרי כל קמפיין כושל מתחיל שוב הדיון, מאמן זר? מאמן ותיק? וכו'
קודם כל צריך להחזיר את העניין בנבחרת, ושיבוא קהל, אחרת זה לא שווה כלום.
זה לדעתי משהו שברקוביץ יכול לעשות. קומבינציות אחרות כבר ניסינו (אפילו שני מאמנים יחד)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

theAman כתב: לא יודע אם אתם מכירים משחקי נבחרת ברמת גן (לא בשידור טלוויזיה), אבל תמיד יש הופעות של הרקדניות של אתי פולישוק ותזמורת המשטרה ואמן שבא ושר את ההמנון.
אבל אתמול, נאדה, גורנישט, הקהל שר את ההמנון שנוגן מפלייבק, זה היה יחסה של ההתאחדות למשחק, ואח"כ מתפלאים שהקהל מזלזל.
(n)
...
ככה היה גם מול לוקסמבורג.
הילדים שלי אמרו שעבדו עלינו...

מחזק את ה- (n)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

:lol:
צריך לדעת את מי לבחור לאהוד.
פעם ראשונה שלקחתי את בני למשחק זה היה הרצליה נגד בית"ר . לא הייתה לו שום קבוצה אהודה אז, אבל בעקבות הניצחון של בית"ר הוא החליט, לצערי, שזו הקבוצה שהוא אוהד. זו הייתה החלטה טובה אז כי הם היו בטופ.
אח"כ הוא ידע לבחור עוד קבוצות לפי שיטה דומה. הייתה לו אחת לכל מדינה ואני אף זוכר אותן. מנ. יונייטד, ברצלונה, מילאן, פאריס ס.ז.
מאז חלפו הרבה שנים. הוא כמעט איבד כל עיניין, ובדרך כלל אני צופה בליגת אלופות לבד.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

theAman כתב:משה, אני לא מצליח להרשם לאתר שלכם.
אני מנסה להרשם בדף של:Request A Beta Invite, הכנסתי את השם והאי מייל, לחצתי על SEND, ושום תגובה, מלבד שני חיצים מסתובבים ליד כפתור ה-SEND.
אני משתמש ב-Maxthon. וב-IE.
...
,תודה לאבי ואריה על הדיווח.
זה תוקן.
זו הייתה בעייה די חמורה, הרי אנשים במצב כזה לא חוזרים .
משה

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

guyezra,
אני לא מסכים איתך לגבי המסקנות.

ממשחק התקפי שבסוף לא מצליחים לעלות לא מפיקים יותר.
ראיתי את חצי גמר המונדיאל בין צרפת לפורטוגל, ושתיהן שיחקו מאד טקטי - המון מסירות קצרות ומשחק לא מאד יפה.
צרפת אגב ניצחה, כשהצליחה לנצל הזדמנות אחת.

אני גם לא חושב שברקוביץ יכול להביא משהו מעניין לנבחרת.
אני מצטט אחרים, אבל ברקוביץ הוכיח שהוא לא מסוגל לנהל אנשים - לא שחקנים לידו, לא מאמנים, לא הנהלות, ואני לא חושב שזה יעבוד עם שחקנים תחתיו.
שנית, הטיעון שכבר ניסינו הכל אז בוא ננסה את ברקוביץ דומה לזה שבאף מוסך לא מצליחים לפתור לך את הבעיה, כולל במוסך המרכזי, אז תלך לחנות חומרי בניין - אולי זה יעזור.

הבעיה כנראה יותר עמוקה (אני מודה, הרבה קלישאות אני אשפוך כאן):
מבנית - לנבחרת אין את אותה רמת תיאום של קבוצה שמשחקת עונה שלמה יחד, ולכן מאמן נבחרת צריך להתמודד עם זה.
אל תשאל אותי איך. מנוסים בהרבה ממני נכשלו...
בניה לטווח ארוך. מה לא נאמר על זה, אבל אין מה לעשות, כשהמטרה של מאמני ילדים היא לנצח, לא לומדים את הבסיס כמו שצריך.
ראיתי את המעירה משחקת מול הצעירה של גרמניה.
טכנית, היינו עדיפים בהרבה. אבל הם באו כדי לרכוש נסיון בהגנת ברזל. בסוף נגמר 2:2, ואצלנו התאכזבו מהתוצאה, כשהמאמן שלהם הסביר שגם אם היו מפסידים, וגם אם היו חוטפים עוד 2, הנסיון חשוב.
עד שיש מישהו כמו זאביק זלצר, שחושב רחוק קדימה, באים העסקנים ודורשים תוצאות עכשיו.
רק עזב את התפקיד, וההדרדרות מתחילה.
כושר משמעת אימונים - מה לעשות, כשמכבי חיפה משחקת נגד רעננה ועכו, זה לא דומה למשחקים נגד באירן ובורדו, כשבסוף הם עושים טעויות.
זה לא "האופי של השחקן הישראלי". תראה את הפועל ת"א העונה באירופה, שמנצחת את "הגבוהים הסקנדינבים" ושאר האירופאים בדקות האחרונות.
טל בן חיים הוא דוגמה לאיך כן צריך להתאמן כמקצועני.
ערן

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

הנה כתבה נחמדה לקריאה, על הדיבורים והשמועות לקראת חלון ההעברות בינואר:
http://www.icurrent.com/0129799948

חלק מתוך הכתבה, לטובת הקורא הותיק שלנו אריה אושרוב, בחלק הנוגע לריאל מדריד ולפציעתו של מיודענו CR, כמו גם ידיעה על אקס מדרידאי,אחד הגדולים, רוברטו קרלוס:
[left]Cristiano Ronaldo re-injures his right ankle playing for Portugal against Hungary and will be sidelined for three to four weeks. Defender Roberto Carlos, 36, offers to return and play for free but Real wants Arsenal left back Gael Clichy. Forward Raul says winning the Champions League is more important than winning the Spanish league this season[/left].

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

theAman כתב:הנה כתבה נחמדה לקריאה, על הדיבורים והשמועות לקראת חלון ההעברות בינואר:
http://www.icurrent.com/0129799948

חלק מתוך הכתבה, לטובת הקורא הותיק שלנו אריה אושרוב, בחלק הנוגע לריאל מדריד ולפציעתו של מיודענו CR, כמו גם ידיעה על אקס מדרידאי,אחד הגדולים, רוברטו קרלוס:
[left]Cristiano Ronaldo re-injures his right ankle playing for Portugal against Hungary and will be sidelined for three to four weeks. Defender Roberto Carlos, 36, offers to return and play for free but Real wants Arsenal left back Gael Clichy. Forward Raul says winning the Champions League is more important than winning the Spanish league this season[/left].
...
כן שמעתי את הבשורה הלא טובה הזאת אתמול בחדשות הספורט :(
אגב, יחסית בליגה, לריאל אין משחקים קשים מידי, למרות שב 08/11 יש להם משחק נגד אתלטיקו מדריד שלא שאומנם לא נראים מי יודע מה מתחילת הליגה אבל נגד היריבה העירונית הם כמעט תמיד משחקים אחרת!
בליגת האלפות יש להם משחק חשוב מחרתיים, בבית נגד מילאן ואני מקווה שהם יצליחו להסתדר בלעדיו. אגב, גם אם במקרה המשחק יסתיים בתיקו עדיין לא רואה בעיות גדולות לעלות לשלבים הבאים כי צירייך ומארסיי לא אמורים להקשות יותר מידי

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

osherov כתב:בליגת האלפות יש להם משחק חשוב מחרתיים, בבית נגד מילאן ואני מקווה שהם יצליחו להסתדר בלעדיו. אגב, גם אם במקרה המשחק יסתיים בתיקו עדיין לא רואה בעיות גדולות לעלות לשלבים הבאים כי צירייך ומארסיי לא אמורים להקשות יותר מידי
...
זה בשבוע הבא, לא בעוד יומיים, השבוע יש משחקי נבחרות ביום רביעי...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

http://www.icurrent.com/0129776734

כאילו שזה לא היה ברור, יוסי בניון מאושר בליברפול ולמרות כל השמועות ורצונותיהם של מנהלי הסיטי, הוא לא מתכוון לעבור לשם.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

eg99,
מסכים חלקית... כל עוד אין שינוי מהיסוד, כנראה שלא יהיה שיפור.
החלפת מאמן זה כמו החלפת תחבושת, ותחבושת "ברקוביץ" אולי לא תרפא יותר מתחבושת "גרנט" או תחבושת "קשטן" אבל היא לפחות תחבושת צבעונית ולא סתם לבנה :)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

טניס,
שחר פאר הודחה בסיבוב הראשון באוסקה.
היא ירדה בדירוג למקום ה-38.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

האם הכדורגל שלנו באמת שווה העפלה לטורניר המונדיאל או היורו?!

שליחה

הנה תאוריית קונספירציה שלי בקשר לכדורגל הישראלי!
לטעמי, הכדורגל בארץ בכלל והשחקנים הישראלים בפרט (גם אלה שמשחקים באירופה) "מתומחרים" ברמות מטורפות!!
אני קורא לזה בועת הכדורגל הישראלי! הבועה הזאת קיימת מאז ומתמיד (גם הנבחרת של מכסיקו 70 שכולם מדברים ומשבחים, בעיני "מתומחרת" הרבה מעבר למה שהיא באמת שווה! ולכל מי ששכח או לא ידע, אני אומר שבתקופה ההיא שיחקנו במוקדמות הבית האוקיאני שם פגשנו סה"כ 2 קבוצות: ניו זילנד ואוסטרליה. זהו מתוך 4 מפגשים סיימנו ראשונים ועלינו למונדיאל ההוא!! זה לא בית של 5-6 קבוצות, לא שיחקנו נגד קבוצות כמו צרפת, אנגלייה, ספרד, קולומבייה, רוסייה, אוסטריה, יוון, בולגריה, שוודיה, רומניה אפילו לא שוויץ!!).

אומנם, ייתכן שהיו תקופות בהן שיחקנו טוב יותר, כנראה בגלל סגל או מאמן קצת יותר איכותיים אבל גם אז לא היינו בשום שלב או רגע, שווים עלייה למונדיאל או עלייה לטורניר היורו. תחשבו על זה שת'כלס לא הייתה שום הזדמנות שהוחמצה, כי תמיד, גם כשהגענו להתמודדות הסופית על העפלה, פגשנו אז יריבים שהיו משמעותית טובים מאיתנו! (זוכרים את ה 8:0 נגד דנמרק בשני המפגשים! זוכרים את ההפסד שלנו 1:0 קטן לקולומביה?! אומנם הפסד קטן אבל בלי בוני גינזבורג ביום בלתי אנושי, היינו צריכים לקבל שם לפחות רביעייה). חבר'ה זה מה אנחנו שווים! לא יותר! אנחנו ולטבייה בערך באותה הרמה לא יותר! יוסי בניון הוא השחקן הכי טוב שיש לנו אבל הוא לא רונאלדו! הוא לא כוכב באנגלייה, הוא אפילו לא כוכב גדול בליברפול! הוא "סה"כ" שחקן שמתחרה על ההרכב שם כל שבוע, קצת פרופורציה!

אנחנו הישראלים תמיד נזכרים במשחקים הגדולים שלנו ומייד אומרים "הנה למה אנחנו לא משחקים כמו ששיחקנו אז" נגד אוסטריה ב 5:0 או כמו ששיחקנו נגד צרפת ב 2:1 (מאיר תירגע........גול.....גו.................ל...... :) ) אבל האמת היא פשוטה ועצובה והיא אומרת שהרמה האמיתית שלנו והפוטנציאל שלנו מוצג במשחקים הרגילים שאנחנו חווים ממזה עשרות שנים והמשחקים הגדולים, המועטים, הם היוצא מהכלל! הם המשחק הבודד בו הכל התחבר במקרה, במזל ולא להיפך!

לקח לי הרבה זמן להבין איך יכול להיות שספורט בו אנחנו כל כך חלשים מצליח להיות ספורט כל כך מוביל במדינה שלנו! איך יכול להיות ששני שליש מהזמן בחדשות הספורט (טלויזיה, רדיו, עיתונים, אתרים) מדברים על כל מיני שטויות של כדורגל ישראלי, שלטעמי כמעט ולא מעניינות אף אחד וברור שלא צריכות להיות ממוקמות ב "פריים טיים". (הנה דוגמה לחדשה מאתר ספורט 5: "יקיר שינה יעבור ניתוח בברכו, בלם אחי נצרת, שעלול להיעדר תקופה ארוכה: "מחכה לחזור ולשחק עבור האוהדים שמתקשרים ומתעניינים"). המסקנה שלי היא שבעצם הדיבור, הכתיבה, הביקורות, התוכניות, הראיונות וכל שאר הדברים נעשים על ידי בעלי מקצוע שהאינטרס שלהם הוא להציף את התקשורת באינפורמציה על כדורגל ישראלי בלי קשר לחשיבות הדברים ובטח ללא קשר לאמיתותם! כל העוסקים בתחום מעדיפים להיות מושמצים מאשר להיות לא רלוונטיים ולא באור הזרקורים כי הרי אם מדברים עלייך (גם לרעה) אתה במרכז ואם אתה במרכז אתה עושה מזה כסף! שחקן כדורגל צריך להיות במרכז גם אם היכולת שלו לא שווה את זה! כי אם הוא במרכז הוא יעשה יותר כסף! אבי לוזן (וגברי לוי לפניו), מדבר המון ולעיתים יוצאים לו לא מעט שטויות מהפה אבל הוא מאמין שעדיף לדבר שטויות ולמשוך אש, ביקורת ותקשורת מאשר להיהפך למשהו לא רלוונטי, משהו לא חשוב, דבר שיגרום לכסף לא להיכנס, יגרום לבועה להתפוצץ!!
כולם עושים את זה, רק כדי לשמר על הבועה כי זה מכניס לכולם כסף על חשבוננו!
אגב, אני חושב שהשנה האוויר התחיל לצאת מהבועה הזאת וזה הגיע דווקא מכיוון זכויות שידורי הטלוויזיה של הליגה הקיקיונית שלנו בכדורגל! זאת הפעם הראשונה ששום ערוץ לא רצה לרכוש את הזכויות! כי הם הבינו שאין בשידורים האלה שום כסף, שום רווח, שום עניין רק הפסד! בסופו של דבר ערוץ 1 רכש את הזכויות (בסכום נמוך)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

theAman כתב:טניס,
שחר פאר הודחה בסיבוב הראשון באוסקה.
היא ירדה בדירוג למקום ה-38.
...
גם לדודי סלע הולך קשה עם הפסד למדורג 396 בעולם.

חזור אל “ספורט”