מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

Vanilla Sky

לא כל כך אהבתי.
סרט מרוח, מבלבל עם סוף מעאפן. מתחכם לצד הפילוסופי בלי הצלחה.
טום קרוז עם המניירות הרגילות שלו.

7/10
משה

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638

שליחה

moco כתב:Vanilla Sky

לא כל כך אהבתי.
סרט מרוח, מבלבל עם סוף מעאפן. מתחכם לצד הפילוסופי בלי הצלחה.
טום קרוז עם המניירות הרגילות שלו.

7/10
...
אין ספק שפנלופה חמודה נורא בדירה שלה. הקטע של tech support אולי בסדר והמסכה מעוררת מחשבות.

בהמשך לקלינט איסטווד שהוזכר כמה דפים אחורה, גראן טורינו שווה צפיה ומעורר כבוד לפחות כמו changeling - יש קצת קלישאות אבל הבמאי ממשיך להציג צדדים אנושיים במומחיות וגם לספק סרט עם קצב נכון שמתאים לתקופתנו (ע"ע drive-by).
יכול להיות שהוא חושב על מותו יותר מתמיד.

defiance - ג'יימס בונד (דניאל קרייג) בתור אחד מהאחים בילסקי, פרטיזנים ביערות בילרוס. אין מה להוסיף.

ואלס עם באשיר - היה מתאים לאוירת בחירות, מנסה לתת אימפקט רגשי ולהזכיר את האירוע, די מרשים ויזואלית וכנראה מצליח להתאים למשהו פחות או יותר אוניברסלי. נראה אחרי המלחמה הבאה.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7665

שליחה

SAW הראשון היה מעולה, הסרטים שאחריו היו סוג של 'בסדר יאללה נראה' , ראיתי אותם יותר מסקרנות והם די נשכחים.

ונילה סקיי - דווקא אהבתי, למרות שטום קרוז מתחיל להיות קצת מעצבן כבר אז, אבל העלילה מרתקת והסרט מעורר מחשבה על דברים כמו תודעה ותפיסת המציאות (למרות שאולי תצחקו, אבל לדעתי ב Total Recall עשו את זה הכי טוב).

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

The Librarian: The curse of the Judas chalice

סרט המשך לסדרת ה Librarian עם נוח וייל (ER). גירסה קלילה וקומית יותר על בסיס הרכיון של סרטי אינדיאנה ג'ונס. סה"כ סרט חביב, לא מעיק והעביר לי יופי את הזמן כששכתי חולה חצי מת על הספה בשבוע שעבר.

7/10
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

mulder כתב:SAW הראשון היה מעולה, הסרטים שאחריו היו סוג של 'בסדר יאללה נראה' , ראיתי אותם יותר מסקרנות והם די נשכחים.

ונילה סקיי - דווקא אהבתי, למרות שטום קרוז מתחיל להיות קצת מעצבן כבר אז, אבל העלילה מרתקת והסרט מעורר מחשבה על דברים כמו תודעה ותפיסת המציאות (למרות שאולי תצחקו, אבל לדעתי ב Total Recall עשו את זה הכי טוב).
...
לגבי SAW זה די נכון, האחרים פשוט חסרים את המקוריות של הראשון דבר שנכון ברוב ההמשכונים (למעט טרמינייטור למשל)

ונילה סקיי חביב, אבל אהבתי את TOTAL RECALL יותר, ונילה סקיי פשוט מבולבל מדי

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

Catskinner כתב:The Librarian: The curse of the Judas chalice

סרט המשך לסדרת ה Librarian עם נוח וייל (ER). גירסה קלילה וקומית יותר על בסיס הרכיון של סרטי אינדיאנה ג'ונס. סה"כ סרט חביב, לא מעיק והעביר לי יופי את הזמן כששכתי חולה חצי מת על הספה בשבוע שעבר.

7/10
...
הראשון היה חביב מאוד, השני די נפילה, אני מקווה שזה טוב יותר...

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

max payne

מארק וולברג לא הולך לזכות פה באוסקר, אבל גם לא בראזי.
עלילה צפוייה לגמרי, אבל תמונה וסאונד פגז (Y)

7.5/10

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי

שליחה

7/10
...
קיים ב-HD?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

shiki כתב:

7/10
...
קיים ב-HD?
...
קיים

XEON
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 544

שליחה

חברה,אם אתם רוצים סרט פעולה מעולה מרתק מהסצינה הראשונה,כולל שחקנים מעולים,
הנה:

TRUE ROMANCE
עם
Christian Slater
Christopher Walken
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46466

שליחה

The Midnight Meat Train
צלם אשר תר אחר תמונות פרובוקטיביות ואלימות עבור הופעה בגלריה יוקרתית, מגלה רוצח סדרתי אשר פועל ברכבות תחתיות.

יש פוטנציאל גבוה לסרט, אך משום מה הדבר מתפספס עקב רצון לעשות את הסרט אומנותי ושילוב של מדע בדיוני בסוף.
פספוס.
7.5/10

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7665

שליחה

XEON כתב:חברה,אם אתם רוצים סרט פעולה מעולה מרתק מהסצינה הראשונה,כולל שחקנים מעולים,
הנה:

TRUE ROMANCE
עם
Christian Slater
Christopher Walken
...
תודה על התמונות, עכשיו אני יודע איך הם נראים... :lol: :roll:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73430
שם מלא: ערן

שליחה

Underworld.Rise.Of.The.Lycans

לן וויסמן, ממפיקי הסרטים, הצהיר כבר לפני שנתיים כי מלחמת האופל תוכננה מראש כטרילוגיה. פטריק טטופולוס, שהיה אחראי על האפקטים של היצורים בשני הסרטים הראשונים, ביים. דני מקברייד, שכתב את השניים הראשונים, כתב גם את הסרט החדש. אך רוב השחקנים מן הסרטים הקודמים (חוץ מהשחקנים שגילמו את הערפד הראשי והאיש זאב הראשי) כולל קייט בקינסייל המהממת לא חוזרים לסיבוב השלישי וכך גם הבמאי.

את הפתיח לסרט השלישי קיבלנו כבר בסרט הראשון בו ראינו איך ויקטור שורף את ביתו בגלל הרומן שלה עם לוציוס. הבעייה מבחינתי היא זו - אם היה ידוע שזו טרילוגיה, ובסרטים הקודמים הראו את ביתו של ויקטור נרצחת ע"י אביה, למה לא לשמור על אחידות? למה להביא שחקנית X בסצינה המקדימה בסרטים הראשונים ובסרט השלישי שהינו הרחבה לסצנה הזו להחליף את השחקנית, ועוד בשחקנית שנראית הפוך לחלוטין מהשחקנית ה"מקורית". אני יודע שלא תמיד אפשר לשכור את אותה שחקנית אחרי כ"כ הרבה שנים מסיבות אלו או אחרות, אבל כ"כ קשה למצוא מישהי דומה? בסצנה בסרט הראשון בוא הוצגה ביתו הביאו שחקנית בלונדינית, כ"כ קשה למצוא בלונדה שתדמה לה? לא יודע - לי זה הציק רב הסרט.

סה"כ סרט טוב ומי שאהב את הסרט הראשון (כשהשני היה פחות טוב ממנו) או מי שאוהב סרטי ערפדים/אנשי זאב, יאהב ויהנה מהסרט הזה.

8.5/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73430
שם מלא: ערן

שליחה

Changeling

לוס אנג'לס, מרץ 1928: בבוקר שמש יפה של יום שבת ברובע הפועלים בפאתי העיר, האם החד-הורית כריסטין קולינס (אנג'לינה ג'ולי) נפרדת לשלום מבנה בן התשע וולטר, ויוצאת ליום העבודה שלה כמרכזנית. אך כשהיא חוזרת לביתה הצנוע, היא נתקלת בסיוט הנורא ביותר של כל הורה: בנה נעלם.

מיד החל מסע חיפושים ארוך ומתיש, אך וולטר נעלם ללא עקבות... לאחר כחמישה חודשים, נמצא ילד – הטוען שהוא בנה – והוא מוחזר לאם על ידי המשטרה, שרוצה כל כך לקטוף את פירות יחסי הציבור הטובים של מעמד החזרת הבן האובד לאמו. כשהיא מסוחררת מהמולת השוטרים, העיתונאים, הצלמים ורגשותיה הסוערים ממילא, כריסטין משתכנעת לקחת את הילד הביתה. אך עמוק בפנים, היא יודעת שזה לא וולטר. כשהיא לוחצת על מוסדות החוק להמשיך לחפש אחר בנה האמיתי, היא לומדת שבלוס אנג'לס בעידן האיסור על אלכוהול, נשים אינן יכולות לקרוא תגר על המערכת המשפטית ולצאת מזה בשלום. לאחר שהוגדרה כהוזה ולא שפויה, היא מוצאת בן ברית בדמותו של הכומר האקטיביסט גוסטב בריגלב (ג'ון מלקוביץ'), הנרתם לעזרתה במאבק מול המוסדות ומציאת בנה הנעדר.

לרב אינני אוהב סרטי דרמה "סטנדרטיים" ואם נהנתי מסרט דרמה זה אומר שזה סרט מיוחד מאוד או חזק מאוד, בסרט הזה אוכל להעיד ששני הדברים נכונים. דרמה חזקה שאצלי חיזקה את התחושה שאין לנו יותר מידיי שליטה על החיים שלנו ושביום בהיר אחד החיים יכולים להשתנות מקצה לקצה בלי נעשה משהו שיגרום לכך.

8.5/10

ד"א - לקח לי כמה דקות להבין שהשחקנית הראשית זו אנג'לינה ג'ולי. בסרט הזה (וגם בסרם הקודם שלה האמת) היא נראית פשוט מזעזע. מאישה נשית וחושנית, אחת מעשרת הנשים היפות כיום היא הפכה לשלד מעורר רחמים ולחצי אדם. בסצנה בה שוטפים אותה עירומה עם צינור פשוט נגעלתי להסתכל עליה, פשוט היה לי דז'וו לסירטי שואה. זוועה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052

שליחה

Burn After Reading
עוד פרק בסרטי האחים כהן. קומדיית מצבים/מתח בניחוח סרטי ה CIA.
מתחיל מעולה, קצת מתמסמס בהמשך.
מעביר את הזמן.
7/10

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

שליחה

Slumdog.Millionaire
או "נהר החידות מבומביי"

סרט מצויין אמיתי ומרגש.
אין רגע רגוע בסרט ומצדיק את הביקורות המצויינות שלו.
מומלץ בחום.

8.5/10

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

The Spiderwick Chronicles

סרט ילדים אבל מרגש וחביב. חוקר טבע אשר מצא עולם בילתי נראה של יצורים, כתב ספר שמסביר עליהם הכל. מנהיג הרעים בעולם הבילתי נראה רוצה להשיג את הספר כי כך יוכל להשתלט על העולם אך לא יכול לעבור עיגול דימיוני שמקיף את הבית בו נמצא הספר.
80 שנה לאחר שנחטף ע"י פיות לעולם אחר, מגיעים לבית אמא, שנפרדה מבעלה, ושלושת ילדיה. אחד הילדים, שהסקרנות הכריעה אותו, מצליח למצוא את הספר ומכאן העלילה מתחילה להסתבך.

7\10

תהנו

BenNeumann
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
שם מלא: בן נוימן

שליחה

הסרט האחרון שצפיתי בו הוא The Legend Of 1900 - אגדת הפסנתרן.
אני מתפלא על עצמי איך לא ראיתי את הסרט המדהים הזה!
פסקול מהמם של אניו מוריקונה!!!
מומלץ למי שעוד לא ראה...
" יש שני דברים שאני שונא, בירה חמה ונשים קרות "

* וויסטון צ'רציל *

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46466

שליחה

An American Crime
בשנות ה 60, זוג הורים נוסעים למסע הופעות ומשאירים את זוג הבנות שלהם עם השכנה תמורת תשלום שבועי. מסתבר כי לשכנה כבר 6 ילדים, המון צרות ובכולן היא מאשימה את אחת הילדות. השכנה לוקחת את הילדה, לא חוסכת בחינוכים פיזיים ונפשיים ולבסוף נועלת את הילדה במרתף עד שתלמד לקח.
עם אלן פייג (המקסימה מג'ונו).

דרמה עצובה וקשה לצפייה.
8.5/10

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10131

שליחה

באטמן- האביר האפל.
מותח, משחק מעולה של הית' לדג'ר, מגלם דמות ממש חולה בראש..(כואב על מותו)
אקשן, צילומים מדהימים, סאונד לא פחות טוב.
אהבתי מאוד, נותן 9\10.

סופרהירו-פארודיה על רוב סרטי קומיקס, סרט משעשע לא יותר מזה..
ציון 6.5\10

זאק ומירי עושים פורנו-חבל על שעות הצפייה.
(n)
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

חזור אל “סרטים וטלויזיה”