מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
הפנתר השחור - Black Panther
סרט מעולה מוזמנים לקרוא את הביקורת שלי
https://www.hometheater.co.il/article08395.html
50 גוונים של שחרור - Fifty Shades Freed
הסיבה היחידה שיש לראות את הסרט הזה זה אם חברה שלך מכריחה אותך או בשביל לצחוק על כמה שהוא גרוע. לא מבין איך נותנים לסדרת סרטים הזו להמשיך, מלבד העובדה שהיא עושה מאות מיליונים בקופות. אלא אם אפשר לתת לסרט דירוג שלילי, אין לי איך לדרג אותו.
הסיבה היחידה שיש לראות את הסרט הזה זה אם חברה שלך מכריחה אותך או בשביל לצחוק על כמה שהוא גרוע. לא מבין איך נותנים לסדרת סרטים הזו להמשיך, מלבד העובדה שהיא עושה מאות מיליונים בקופות. אלא אם אפשר לתת לסרט דירוג שלילי, אין לי איך לדרג אותו.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·עמית_לגו כתב:הפנתר השחור - Black Panther
לא מבין איך נותנים לסדרת סרטים הזו להמשיך, מלבד העובדה שהיא עושה מאות מיליונים בקופות....
זה ה"פורנו" שלהן, פשוט. המליונים שהוא עושה נעוצים בעובדה שרובן רואות אותו, וחלקן גוררות אותנו איתן (פחות או יותר כעונש על זה שאנחנו גוררים אותן איתנו לסירטי מארוול כנראה).
·עמית_לגו כתב:
הסיבה היחידה שיש לראות את הסרט הזה זה אם חברה שלך מכריחה אותך או בשביל לצחוק על כמה שהוא גרוע. לא מבין איך נותנים לסדרת סרטים הזו להמשיך, מלבד העובדה שהיא עושה מאות מיליונים בקופות. אלא אם אפשר לתת לסרט דירוג שלילי, אין לי איך לדרג אותו....
עוד הזדמנות לראות על המסך את דקוטה ג'ונסון הקוזינה
אני לא מבין מה הבעיה
וכן , ראיתי את שני הסרטים הקודמים!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
Three signs outside ebbing Missouri
סרט מבריק על אם מוכת מיגון על הבת שלה שנאנסה ונרצחה והחוסר עניין של המשטרה בסיפור. היא שוכרת שלושה שלטי חוצות בכניסה לעיר שם היא דורשת תשובות מהמשטרה.
משחק ענק של וודי הארלסון, סאם רוקוול ופרנסיס מקדרמוט הענקית. הסרט דרמטי אבל עשוי באופן מבריק. אחד הטובים שראיתי כבר כמה חודשים. נהנתי מכל שניה.
9.5/10
סרט מבריק על אם מוכת מיגון על הבת שלה שנאנסה ונרצחה והחוסר עניין של המשטרה בסיפור. היא שוכרת שלושה שלטי חוצות בכניסה לעיר שם היא דורשת תשובות מהמשטרה.
משחק ענק של וודי הארלסון, סאם רוקוול ופרנסיס מקדרמוט הענקית. הסרט דרמטי אבל עשוי באופן מבריק. אחד הטובים שראיתי כבר כמה חודשים. נהנתי מכל שניה.
9.5/10
Coco / 2017
מאז ומעולם היה חלומו של מיגל הקטן להדמות לזמר המקסיקני הנערץ ארנסטו דה לה קרוז, אולם איסור חמור שעובר במשפחתו מזה דורות לשיר, לנגן, או אפילו להאזין למוזיקה, מונע זאת ממנו. מיגל מחליט להגשים את חלומו ויהי מה, כשבמהלך מסעו הוא גם לומד דבר או שניים, על חשיבותה של המשפחה.
סרט אנימציה ססגוני מאוד מבית אולפני פיקסאר ודיסני, עם עלילה יחסית בוגרת ועמוקה ופסקול מוסיקה מקסיקנית מלאת שמחת-חיים.
הנאה מובטחת לקטנים (אבל לא קטנים מדי) ולגדולים כאחד.
ציון: 7/10
מאז ומעולם היה חלומו של מיגל הקטן להדמות לזמר המקסיקני הנערץ ארנסטו דה לה קרוז, אולם איסור חמור שעובר במשפחתו מזה דורות לשיר, לנגן, או אפילו להאזין למוזיקה, מונע זאת ממנו. מיגל מחליט להגשים את חלומו ויהי מה, כשבמהלך מסעו הוא גם לומד דבר או שניים, על חשיבותה של המשפחה.
סרט אנימציה ססגוני מאוד מבית אולפני פיקסאר ודיסני, עם עלילה יחסית בוגרת ועמוקה ופסקול מוסיקה מקסיקנית מלאת שמחת-חיים.
הנאה מובטחת לקטנים (אבל לא קטנים מדי) ולגדולים כאחד.
ציון: 7/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
the cloverfield paradox
סרט שלישי באנתולוגיה.
כל סרט הוא סיגנון שונה, הפעם זה מתרחש בתחנת חלל.
השחקנים מצוינים, התסריט יכל להיות יותר מלוטש. את הרגעים המצחיקים (יש כמה כאלה) מספק כריס או'דאוד שמוכר מהסיטקום הגאוני it crowd.
פחות מקורי מהראשון והשני, אבל העביר שעה וחצי בכיף. הסאונד היה מרשים עבור פסקול dolby plus .
6.5
סרט שלישי באנתולוגיה.
כל סרט הוא סיגנון שונה, הפעם זה מתרחש בתחנת חלל.
השחקנים מצוינים, התסריט יכל להיות יותר מלוטש. את הרגעים המצחיקים (יש כמה כאלה) מספק כריס או'דאוד שמוכר מהסיטקום הגאוני it crowd.
פחות מקורי מהראשון והשני, אבל העביר שעה וחצי בכיף. הסאונד היה מרשים עבור פסקול dolby plus .
6.5
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Justice League
סופרמן מת בסוף Batman vs. Superman ואלו שנותרו מנסים להתמודד עם רוע חדש שמגיע מהחלל ומאיים לכבוש את כדור הארץ. ואם זה מזכיר לכם Avengers תדעו שזה לא העניין היחיד. למעשה החלק המהנה יותר בסרט עבורנו היה להשוות למארוול. זה שמזכיר את ת'ור. ההוא שמחקה את ויז'ן. הקופסאות שהחליפו את האבנים. וכו' וכו'. מעבר לזה סרט אפקטים סתמי. גדות לא משנה את התוצאה. תחסכו שעתיים וחצי.
6
סופרמן מת בסוף Batman vs. Superman ואלו שנותרו מנסים להתמודד עם רוע חדש שמגיע מהחלל ומאיים לכבוש את כדור הארץ. ואם זה מזכיר לכם Avengers תדעו שזה לא העניין היחיד. למעשה החלק המהנה יותר בסרט עבורנו היה להשוות למארוול. זה שמזכיר את ת'ור. ההוא שמחקה את ויז'ן. הקופסאות שהחליפו את האבנים. וכו' וכו'. מעבר לזה סרט אפקטים סתמי. גדות לא משנה את התוצאה. תחסכו שעתיים וחצי.
6
Enjoy the Silence
Bright / 2017
במציאות עתידית בני האדם חיים ולא ממש מבחירה, לצד אורקים, אלפים, פיות ושאר יצורים מיתולוגיים. שני שוטרים, שאחד מהם בן-אנוש והשני אורק דחוי, נאלצים לחרף את נפשם בהגנה על שרביט-קסמים שבכוחו למלא כל משאלה, מפני כנופיות-פשע, שוטרים מושחתים, אורקים נקמניים ועוד, החושקים בשרביט מסיבות זדוניות שונות.
פנטזיית אקשן-פשע בכיכוב וויל סמית', עם עלילה סופר פשטנית, אבל כזו שמספקת בידור קליל ולא מחייב ומעבירה כמעט שעתיים בכיף, על אף לא מעט חורים שיש בה.
ציון: 6.2/10
במציאות עתידית בני האדם חיים ולא ממש מבחירה, לצד אורקים, אלפים, פיות ושאר יצורים מיתולוגיים. שני שוטרים, שאחד מהם בן-אנוש והשני אורק דחוי, נאלצים לחרף את נפשם בהגנה על שרביט-קסמים שבכוחו למלא כל משאלה, מפני כנופיות-פשע, שוטרים מושחתים, אורקים נקמניים ועוד, החושקים בשרביט מסיבות זדוניות שונות.
פנטזיית אקשן-פשע בכיכוב וויל סמית', עם עלילה סופר פשטנית, אבל כזו שמספקת בידור קליל ולא מחייב ומעבירה כמעט שעתיים בכיף, על אף לא מעט חורים שיש בה.
ציון: 6.2/10
- oferlaor
- מנהל

The paper
פוליטיקאים מנסים למנוע פרסום של מידע בעיתון. המון ישיבות. המאמרים יוצאים. הסוף.
6/10
פוליטיקאים מנסים למנוע פרסום של מידע בעיתון. המון ישיבות. המאמרים יוצאים. הסוף.
6/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Murder on the Orient Express
דרמת מסתורין בלשית שמבוססת כמובן על הספר המפורסם. בלש צריך למצוא מי הרוצח מבין חבורה של זרים על רכבת.
ליהוק מרשים שאמור היה לפצות על זה שהסרט למעשה קטן ומתרחש כולו על הרכבת הצפופה, אבל הסיפור איטי וכזה שעדיף שהיה נשאר בדמיון של מי שקורא את הספר ולא מעל המסך. ציפיתי ליותר.
6.5/10
דרמת מסתורין בלשית שמבוססת כמובן על הספר המפורסם. בלש צריך למצוא מי הרוצח מבין חבורה של זרים על רכבת.
ליהוק מרשים שאמור היה לפצות על זה שהסרט למעשה קטן ומתרחש כולו על הרכבת הצפופה, אבל הסיפור איטי וכזה שעדיף שהיה נשאר בדמיון של מי שקורא את הספר ולא מעל המסך. ציפיתי ליותר.
6.5/10
The invisible guest
קשה לכתוב ביקורת ולהימנע מספיילרים , אז אני פשוט אקצר ממש :
איש עסקים צעיר ומצליח מעורב בתאונת דרכים וסוחר את שירותיה
של חוקרת פרטית פיקחת במיוחד שתעזור לו לצאת מהפלונטר.
סרט מבריק !!! חכם , מהיר וסוחף , עלילה מרתקת ומפותלת , קרב מוחות מעולה נגד השעון
מפתיע שבקושי כתוב עליו , תשלימו את הפער ותיצפו בסרט.
אמנם בספרדית אך פשוט להבנה
10\9
סרט מבריק !!! חכם , מהיר וסוחף , עלילה מרתקת ומפותלת , קרב מוחות מעולה נגד השעון
10\9
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
המלצתי פעם ומצטרף שובpessik כתב:The invisible guest
10\9...
סרט מעולה!
- oferlaor
- מנהל

Suburbicon
מט דיימון בסרטו של ג׳ורג׳ קלוני והאחים כהן שכתבו את הסרט (קל מאוד לזהות את טביעות האצבע שלהם בתסריט).
שנות החמישים ובפרבר הפיקטיבי סברביקון משפחה מעט מוזרה שכוללת אמא נכה ואחותה הזהה, אבא מדוכדך ובן חביב מקבלים שכנים שחורים חדשים. על רקע המאמץ של העיירה לפלוט את השכנים ובהמשך לעשות להם לינץ׳, מתבצע פשע מחריד גם במשפחה עצמה. הכל מסופר מזוית הראיה של הילד שעושה עבודה נהדרת.
כמו סרטים אחרים מהתקופה האחרונה, הסרט בא להראות שאמריקה הישנה והטובה של טראמפ לא היתה טובה ושהגזענות והפשע היו כאן תמיד.
לצערי, למרות ההבטחה של כל היוצרים המוכשרים משהו פשוט לא עובד בסרט. קשה לשים אצבע מה בדיוק אבל דיימון כבוי לחלוטין וחסר כל זיק כאן. חוץ מהילד שכבר התגלה כשחקן מעולה בוונדר, הביצועים של כל השחקנים מאוד יבשים וטכנים. זה לא נושא קל אבל הייתי מנחש שאם האחים כהן היו גם מביימים שזה היה יוצא כמו שצריך. חבל כי קלוני מצליח פה ושם אבל לא מספיק בשביל להפוך את זה ליצירה באמת טובה.
7.5/10
מט דיימון בסרטו של ג׳ורג׳ קלוני והאחים כהן שכתבו את הסרט (קל מאוד לזהות את טביעות האצבע שלהם בתסריט).
שנות החמישים ובפרבר הפיקטיבי סברביקון משפחה מעט מוזרה שכוללת אמא נכה ואחותה הזהה, אבא מדוכדך ובן חביב מקבלים שכנים שחורים חדשים. על רקע המאמץ של העיירה לפלוט את השכנים ובהמשך לעשות להם לינץ׳, מתבצע פשע מחריד גם במשפחה עצמה. הכל מסופר מזוית הראיה של הילד שעושה עבודה נהדרת.
כמו סרטים אחרים מהתקופה האחרונה, הסרט בא להראות שאמריקה הישנה והטובה של טראמפ לא היתה טובה ושהגזענות והפשע היו כאן תמיד.
לצערי, למרות ההבטחה של כל היוצרים המוכשרים משהו פשוט לא עובד בסרט. קשה לשים אצבע מה בדיוק אבל דיימון כבוי לחלוטין וחסר כל זיק כאן. חוץ מהילד שכבר התגלה כשחקן מעולה בוונדר, הביצועים של כל השחקנים מאוד יבשים וטכנים. זה לא נושא קל אבל הייתי מנחש שאם האחים כהן היו גם מביימים שזה היה יוצא כמו שצריך. חבל כי קלוני מצליח פה ושם אבל לא מספיק בשביל להפוך את זה ליצירה באמת טובה.
7.5/10
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
ראיתי אותו לפני כמה שבועות, וממליץ עליו מאוד.pessik כתב:The invisible guest
10\9...
למי שרוצה, הוא זמין בנטפליקס עם תרגום בעברית (ככה ראיתי אותו)
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
The invisible guest
ראינו עכשיו
כתבו מספיק עליו וכל המוסיף גורע
מצטרף להמלצות בחום רב
8.9/10
ראינו עכשיו
כתבו מספיק עליו וכל המוסיף גורע
מצטרף להמלצות בחום רב
8.9/10
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
לאחר שהבת נאנסת באכזריות והמשטרה המקומית לא ממהרת לחקור את הנושא
מחליטה האמא לצאת למחאה ולתלות שלושה שלטי חוצות כנגד מפקד התחנה.
יש לנו כאן דרמה מצויינת ואלימה שעשויה היטב עם גיבורה נשית חזקה מאוד שלא פוחדת משום דבר.
משחק טוב של כל הדמויות - במיוחד אהבתי את סאם רוקוול בתור השוטר השיכור הגזען .
אני לא אהבתי את הסוף. ולכן זה סרט טוב , לא מדהים ,
אבל שהצליח להעביר את הזמן ל 6 אנשים (!)
10\7.5
לאחר שהבת נאנסת באכזריות והמשטרה המקומית לא ממהרת לחקור את הנושא
מחליטה האמא לצאת למחאה ולתלות שלושה שלטי חוצות כנגד מפקד התחנה.
יש לנו כאן דרמה מצויינת ואלימה שעשויה היטב עם גיבורה נשית חזקה מאוד שלא פוחדת משום דבר.
משחק טוב של כל הדמויות - במיוחד אהבתי את סאם רוקוול בתור השוטר השיכור הגזען .
אני לא אהבתי את הסוף. ולכן זה סרט טוב , לא מדהים ,
אבל שהצליח להעביר את הזמן ל 6 אנשים (!)
10\7.5
נערך לאחרונה על ידי pessik ב 23/02/2018 10:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
@pessik
·
לא ראיתי את הסרט ואני מאוד רוצה לראות אותו.
אתה בטוח שבביקורת שלך לא כללת ספויילר מסויים שיכול להרוס חלק מההנאה מהסרט?
לי נראה שיש פה סוג של ספויילר
תקן אותי אם אני טועה וסליחה מראש אם טעיתי
שבת שלום
·
לא ראיתי את הסרט ואני מאוד רוצה לראות אותו.
אתה בטוח שבביקורת שלך לא כללת ספויילר מסויים שיכול להרוס חלק מההנאה מהסרט?
לי נראה שיש פה סוג של ספויילר
תקן אותי אם אני טועה וסליחה מראש אם טעיתי
שבת שלום