לא נתקלתי בשום בעיה, סתם סקרנות... מצ'עמם לי
כן נתקלתי בבעיה של הסנסורים הממוקמים בחלף שנתתי לו לינק, כשהם מתכסים באבק, הרומבה נוסעת ועוצרת לסירוגין במהירויות משתנות אפילו בשטח פתוח... צריך לנקות אותם היטב וזה כרוך בפירוק הפגוש למי שאין אקדח לחץ אוויר מקצועי.
...
וואלה... תהנה לך
ממש אין צורך לפרק כדי לנקות ולא צריך לחץ אויר (חבל על הכסף וזיהום הסביבה)
אם תנקה בכל מחזור את חזית הפגוש לא תהיה כל בעיה. אם הפגוש שלך שרוט, זה כבר אופרה אחרת ומוריד את יעילות הסנסורים.
במידה ושרוט, לטש אותו כמו שמלטשים פנסי רכב ותדאג אחר כך להוסיף מגן לפגוש. כן, נשמע מצחיק אבל חתיכת ספוג חצי-קשיח לאורך הפגוש תמנע מגע של החלק השקוף ברהיטים וחפצים ותגן עליו.
יש מגינים כאלו למכירה ברשת.
לסנסורי גובה cliff, שימוש במברשת רכה וצרה (של ציור) מעולה ומגיעים אליהם בלי כל בעיה מהתחתית
ואם רוצים, אפשר גם להחדיר שם קצה סמרטוט לח ולהניעו מצד לצד.
מניסיוני למעלה משנה, זה ממש מספיק. אצלי מעולם לא היתה בעיה כזו.
הבעיות היותר קשות זה הלכלוך בצירי המברשות ובעיקר זה שנתפס בגלגל המקשר בין המנגנון למברשת.
אני מנקה שם עם מברשת שיניים.
אחת לחצי שנה אני מפרק לחלוטין את מערכת ההינע ומנקה את כל המנגנון כולל שימון מחדש של גלגלי השיניים.
מדהים איזה כמות לכלוך ובעיקר שערות מצליח לחדור לשם. זהו כשל תכנוני משמעותי ובושה לחברה כזו שזה רמת התכנון שלהם. אני יודע שיש דגמים עם מערכת הינע משופרת, אבל גם היא לא מושלמת.
יש ברשת מודים לשידרוג שבמרכזם תוספת מיסבים שמתלבשים על גלגלי השיניים בנקודת המגע עם המברשת ולמעשה סותמים לחלוטין את הפתחים הקטנים הקיימים שם היום.
אם משמעמם לך, תתחיל לשדרג ואם לא, פשוט נקה את הצעצוע אחרי כל פעם או פעמיים, ככה הוא רוצה