גם אם אתה באמת מכיר רק מעט מאוד שחקני כדורגל, 99% שהוא ביניהםamirbd כתב: אבל זהו - אני לא מכיר שחקני כדורגל...
שירשור החידות הגדול
תראה, יש הרבה עם אנגרמות (שיכול אותיות) למשל: "אמיר משונה כמו פנס (4) " המצאתי את זה כרגע, קל מאוד בהינתן שאמרתי כבר מה השיטה.
הכי יפות זה כאלה שאין להם שיטה, אלא פשוט ההגדרה כוללת שתי הגדרות בשני אופנים, אחת ישרה והשנייה לו, או שתיהן ישירות. החידה הנוכחית (שחקן הקולנוע ) זה מהסוג הזה.
נדירות ביופין זה החידה כמו ה"פיזה" שנתתי פעם ששם יש היפוך, מקבלים את מה שבדרך כלל הפתרון ומגיעים למה שנשמע כמו הגדרה.
הכי יפות זה כאלה שאין להם שיטה, אלא פשוט ההגדרה כוללת שתי הגדרות בשני אופנים, אחת ישרה והשנייה לו, או שתיהן ישירות. החידה הנוכחית (שחקן הקולנוע ) זה מהסוג הזה.
נדירות ביופין זה החידה כמו ה"פיזה" שנתתי פעם ששם יש היפוך, מקבלים את מה שבדרך כלל הפתרון ומגיעים למה שנשמע כמו הגדרה.
משה
מה קל?? מה זה "אמיר משונה כמו פנס" ?moco כתב:תראה, יש הרבה עם אנגרמות (שיכול אותיות) למשל: "אמיר משונה כמו פנס (4) " המצאתי את זה כרגע, קל מאוד בהינתן שאמרתי כבר מה השיטה.
נדירות ביופין זה החידה כמו ה"פיזה" שנתתי פעם ששם יש היפוך, מקבלים את מה שבדרך כלל הפתרון ומגיעים למה שנשמע כמו הגדרה....
תזכיר לי את ההגדרה של פיזה? (משהו עם מוצצת, לא?)
אמיר.
בעיניין השחקן שעולה לכיתה י', לא מבין איף הגעתם עד הבאר ומסרבים לשתות.
מכיוון ש Booboo פתר את זה במיידית, ורק במקרה שכחתי לכתוב "לשרשור", אז בו נגמור את זה עם הרמזים הבאים:
[left]
"Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship. "
"Here's looking at you,kid.”[/left]
עיר במרוקו.
מלחמת העולם השנייה.
מכיוון ש Booboo פתר את זה במיידית, ורק במקרה שכחתי לכתוב "לשרשור", אז בו נגמור את זה עם הרמזים הבאים:
[left]
"Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship. "
"Here's looking at you,kid.”[/left]
עיר במרוקו.
מלחמת העולם השנייה.
משה
אתם לא נורמליים,
לקח לי רבע שעה לקרוא את מה שהספקתם לכתוב ב 3 שעות האחרונות !!!!
לקח לי רבע שעה לקרוא את מה שהספקתם לכתוב ב 3 שעות האחרונות !!!!