armagedd0n כתב:2 הגדרות נפרדות ולא קשורות
חיתוך קרוס' ברמקולים אומר מה הטווח תדרים שמשם ומטה יטופלו על ידי הסאבוופר. (כל מה ששווה או מעל הערך שהוגדר , יטופל על ידי הרמקולים).
הגדרה של lpf on lfe , מתייחסת לערוץ הנפרד של הפס קול (x.1 (lfe
והתדר המקסימלי שאליו יכול הערוץ להגיע הינו 120hz ועל כן מגדירים (כברירת מחדל) הערך על 120 ברסיבר.
אחרת תאבד מידע שמגיע מהפס קול הייחודי של lfe. לסאבוופר שלך.
...
·
לא ירדתי לסוף דעתך.
אחרי שראיתי כמה סרטונים וקראתי את שנכתב, אני מבין שרמקול טוב וגדול ככל שיהיה לא מוגדר כ"גדול" (full באונקיו) וצריך להוריד את העומס ממנו ע"י חיתוך. הכיול של אודסי קבע לקדמיים שלי 40! שזה יפה ואומר שהם מחזיקים באסים יפה כמו שחשבתי אבל זה לא נתן את הצליל שאני מחפש.
שיניתי את החיתוך ל80 ובסאב קבעתי את החיתוך 85
אם אני מבין נכון עד עכשיו... כל מה שמתחת ל 80 יטופל ע"י הסאב
אם המגבר חותך, למה אני צריך את החיתוך גם בסאב? לא עדיף לבטל את החיתוך של הסאב ולתת לכל מה שהמגבר שולח לו לטפל בו?
שנית, אם מראש הוחלט לתת למגבר להעביר מתחת 80 לסאב, איזה משמעות יש להגדרה של lpf on lfe?
אם הערך הזה הוגדר ל 120, והמגבר מעביר לסאב רק 80 ומטה, אז מי מטפל בתחום של 80-120?
שאלה אחרונה, קיבלתי 2 חיבורים לסאב. הראשון RCA בודד והשני RCA כפול. גם בצד של הסאב וגם בצד של המגבר יש 2 חיבורים. האם להתחבר עם בודד או כפול?
יכול להיות שאני לא מחובר נכון כי אני פשוט לא מצליח להגיע לתוצאה שאני מחפש
יכול להיות שגם מיקום הסאב לא נכון... הוא ממוקם מאחור ליד הספה... אין לי מקום אחר... בספרות של SVS אין התייחסות למיקום הזה.
במוזיקה הבס מאוד אגרסיבי ולא מלטף/ממלא
בסרטים זה נראה לי בסדר